מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Legolas Member

בהחלט מזל טוב לפרגי,כולי תקווה שמחר השחקנים יעלו בשביל לעשות לפרגי יומלדת שמח ולנצח את בולטון בניצחון מרשים ולכפר על התיקו 2 המאכזב מול בירמנהגים באמצע השבוע.
    וקצת משהו אחר איזה עוד שמות הוזכרו בימים האחרונים שמקשורים ליונייטד.
    חוץ מדידה זקורה ומה קורה בסאגת ג'ון אובי מיקל האם הוא יגיע אלינו בימים הקרובים?

2. George Best Member

וידיץ' עבר את המבחנים הרפואיים וכרגע כל מה שחסר זה קבלת אישור עבודה,אך הוא צפוי לקבל את האישור ללא שום בעיות.וידיץ' יוכל לשחק כבר ב8 בינואר במשחק הגביע האנגלי מול ברטון http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/t...utd/4570634.stm

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפורום אנגלי כלשהו נטען שפיפ"א לא יכולה לקבל החלטה עדיין בגלל שהנושא נדון גם בבית משפט בנורבגיה.

בקיצור, אנחנו לא קרובים כנראה לפיתרון בעניין. ואני חוזר ואומר, עזבו, זה אבוד. גם אם פיפ"א תפסוק לטובתנו, לגרור אותו למנצ'סטר (בהנחה שהוא לא ייעלם שוב) ולהכריח אותו לשחק אצלנו זה לא עסק.

רכישות אחרות: זוקורה בינואר זה לא מציאותי. סט אטיין לא ממש נלהבת למכור וגם רוצה עשרה מיליון ליש"ט. וחוץ מזה, הוא עוד מעט נוסע לאליפות אפריקה.

פרגוסון אמר מראש שיש לו תוכנית להביא שני שחקנים בינואר. נחכה ונראה מי השני...

4. RedWhiteArmy Member

הסגל שלנו ושל בולטון למשחק מחר

Manchester United (from): Van der Sar, Howard, Neville, Bardsley, Ferdinand, Brown, Silvestre, O'Shea, Richardson, Ronaldo, Park, Scholes, Smith, Fletcher, Giggs, Rooney, Van Nistelrooy, Rossi.

Bolton Wanderers (from): Jaaskelainen, O’Brien, Ben Haim, Jaidi, N’Gotty, Gardner, Giannakopoulos, Speed, Faye, Nolan, Nakata, Davies, Walker, Hunt, Okocha, Vaz Te, Fadiga, Borgetti.

5. George Best Member

אוי ואבוי!
    לא מספיק אנחנו משחקים נגד קבוצה שעושה לנו צרות באולד טראפורד,עכשיו גם ואן ניסטלרוי יושב על הספסל.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

הנה ההרכב(לפחות הוא יושב על הספסל..)

ואן דר סאר
    נוויל
    ריו
    מיקאל
    ריצ'רדסון
    פלטצ'ר
    גיגס
    אושיי
    רוני
    סאהה
    רונלדו

סקולס בכלל לא בסגל,ואן ניסטלרוי ופארק על הספסל ביחד עם פיקה והווארד ובארדסלי

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא רואה בעיה, רוד מקבל מנוחה לקראת ארסנל ואם נקלע לצרה, הוא יעלה מהספסל. בעונה שעברה רוד היה פצוע לחודשיים, ואלו היו החודשיים הטובים ביותר של היונייטד בעונה ההיא.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עלינו ל1-0 מול הכדורעפנים המסריחים של אלרדייס הבהמה, ברונו אנגוטי כבש שער עמצי.

8. George Best Member

יופי של משחק ליונייטד,הרבה מאוד הזדמנויות
    4 שערים,2 קורות,משחק ענק לרוני(כרגיל,פשוט גאון).
    אבל הכי חשוב זה שכריסטיאנו רונלדו אולי חוזר לעצמו עם שני שערים (ושתי קורות)במשחק מצוין,כל הכבוד לכרסיטאנו,חשוב מאוד שיחזור לכושר,משחק הבא בהייבורי(אשתקד רונלדו כבש שם שניים)
    ניצחון חלק וגדול 4-1,מה גם שסקולס קיבל מנוחה וואן ניסטלרוי שותף ל15 דקות בלבד.

ואו דר סאר5- יש לו חלק בשער של בולטון
    נוויל 6-משחק טוב בהגנה,גם תקף הרבה
    ריצארדסון6-בישל את השער העצמי לאנגוטי,פעיל מאוד
    ריו6-משחק טוב ושקט לריו
    סילבסטרה6-כנ"ל
    רונלדו8-שני שערים(השני היה גדול),שתי קורות ומשחק מצוין לקשר הצעיר שלנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    גיגס 6-משחק טוב לגיגסי,מת עליו
    פלטצ'ר6.5-הולך ומשתפר,היום עשה עבודה טובה מאוד,היה ראשון לכל כדור,חטף,מסירות מצוינות ולחימה בלתי פושרת.
    אושיי5.5-לא ממש שמתי לב ששיחק,בינוני לגמרי
    רוני8.5-תענוג לראות אותו משחק,לא מוותר על שום כדור,בישל,מסירות של אומן(בעיקר ב3-1 לרונלדו),ענקק.
    סאהה5-אולי כבש אבל לא היה טוב

9. eastlands Member

הרגע ראיתי את הבישול של רוני בגול השלישי , והמסירה בסגנון מרדונה בשיאו ואני לא מגזים , נגיעה עם טאץ' בחיצון -מדהים .

10. `cr7 Member

הגול השני של רונלדו כמעט גרם לי לבכות,אחד על אחד כמה תרגילי רונלדיניו ובעיטה לשער.
    פשוט ענק אני מאוד מקווה שהוא באמת עבר את התקופה הקשה של מות אביו לפני חודשיים ואת היכולת הבינונית שלו.

יום שלישי הייבורי..נקווה לטוב.

go united

הא ושכחתי
    רוני מלך.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצ'סטר יונייטד צריכה להוריד את הכובע בפני וויין רוני. איזה שחקן גדול, כל נגיעה בכדור איום, כל כך קשה לעצור את הבחור הזה שהוא גם גדול וחזק בצורה בלתי רגילה וגם אתלטי ומהיר. לא זוכר מתי ראיתי חלוץ שמשחק מאחורי חלוץ ועושה את שני התפקידים בצורה כל כך טובה. אני חושב שבלי רוני העונה יונייטד היו מקסימום מקום רביעי.

גם רונאלדו היה פנטסטי היום. עונה שעברה הוא סתם לי את הפה, והעונה הוא רק מחזק את הסתימה. אני מודה ומתוודה - לא סתם להטוטן, אלא אחד הקשרים הטובים בליגה.

12. Legolas Member

משחק פשוט ענק,נהנתי מכל רגע במשחק הזה.
    רוני פשוט ענק,לא מוותר על אף כדור נלחם ובישל תגול השלישי לרונאלדו פשוט במסירת אומן ושחקן גדול.
    הגול השני של רונאלדו פשוט התפרצתי מאושר,פעם ראשונה שהוא משתמש בטכניקה שלו כדי לעבור שחקן ולשים גול,ממש כמו רונאלידניו והוא צריך להתחיל יותר לעשות ככה.
    אני מקווה עכשיו שעם שתי הגולים האלה של רונאלדו ושהוא נתן משחק מציון,פירפר תמגנים ושיחרר תכדור בזמן וגם כמעט בישל גול לרוני שהוא יחזור לכושר,כי אם הוא ורוני יתנו תהצגות האלה כל משחק ניהיה טובה הרבה יותר טובה.

וכולנו צריכים להודות לטל בן חיים על הגול במתנה שנתן לסאהה.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

14. ASROMA Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לווין רוני , איזה משחק ענק!
    פשוט נהניתי מכל נגיעה שלו בכדור , נלחם על כל כדור כאילו אין מחר , מוסר , רץ , בועט מגביהה מוסר הכל לבד פשוט מדהים כמה השחקן הזה מוכשר והוא רק בן 19!
    אני שמח בשביל היונייטד , סאהה שבר את הבצורת , רונאלדו יצא מהתקופה השחורה עם צמד , עכשיו לנצח את ארסנל בהייבורי ולבסס את המקום השני.

15. George Best Member

בעזרת השם..
    ב22 בינואר אנחנו מארחים את ליברפול באולד טראפורד..יהיה חם..
    you will never get a job