מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. SeRgInHo Member

ימין

2. English Blood Member

אהה, ויש לו שליטה טובה גם ברגל שמאל, כמו ג'ו קול, לא?

3. RedWhiteArmy Member

רונאלדו יודע לשחק בשתי הרגליים אבל הרגל היותר חזקה שלו היא רגל ימין
    בידיוק כמו רוני שגם יודע לשחק בשתי הרגליים

4. RedWhiteArmy Member

נמיה ווידיץ' קיבל את אישור העבודה שלו באנגליה כצפוי, וכבר היתאמן אם הקבוצה
    ויהיה זמין לפרגי למשחק הגביע האנגלי ביום ראשון..

ולפי הגארדיין והדיילי מירור

אברה קרוב אלינו מאוד המנכ"ל דיוויד גיל פתח כבר במו"מ אם המועדון שלו מונקו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/06
  5. KirkH Member

מה זה קרוב? מה זה מו"מ מול מונאקו?

ההנהלה של המועדון הצרפתי כבר אישרה אתמול שהיא קיבלה לידיה מספר הצעות לרכוש את אברה - מן הסתם של יונייטד ביניהן. אבל כל עוד לא יודעים מי הן שאר המתמודדות על שירותיו זה יהיה קצת מוקדם מדי לדבר על "קירבה" של אברה למועדון כל שהוא.

6. sagiv Member

כבר כתבתי כאן לפני כמה ימים שגם ליברפול בעניין של אברה אבל סקלו אותי באבנים

7. KirkH Member

כי אתה כותב אלפי שמועות בלי להביא להן שום תימוכין. עם כל הכבוד, אני ומן הסתם כל אחד אחר כאן, מעדיפים לשפוט בעצמנו את השמועות.

אני די בטוח שאתה לא מביא את כל השמועות הללו מעדויות של שמיעה, לכן כל מה שביקשו ממך זה להביא לינקים לכתבות שאתה קורא. למשל במקרה הנ"ל, פטריס אברה כבר שנתיים וחצי מועמד לליברפול, יונייטד וארסנל - השאלה כמה זה היה רציני אז וכמה זה רציני היום.

8. RedWhiteArmy Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/06
  9. THE STRETFORD END Member

ממקורות בתוך המועדון,יונייטד תשתתף בקיץ בטורניר אמסטרדם,אפשר להתחיל לתכנן חופשה של אחרי הגביע העולמי בשיתוף של יונייטד.

10. THE STRETFORD END Member

11. eastlands Member

טור כל כך מצויין שאני לא מבין אך האיש המכוער הזה בחר בענף הלא נכון , הלו גארי פיספסת קריירה , אתה כותב כל כך יפה לגיל הרך שאני לא מבין אך לא כיכבת בפרפר נחמד , שאבי ובץ פריירים ליידך , אבל אתה בחרת לסבול ולהתעמת עם גואטר וברטון , ואגב מר נוויל הדביל , לידיעת המח המצומצם שלך -יש עולם מיחוץ לרפש , הכתבה הדיבילית שלך מראה כמה אתה מנותק , מסכן האדיוט הוא באמת חושב שהעולם מחוץ לכותלי הרפש הרוס ,ומצד שני הוא סופג כל כך הרבה מאף וויסקי כך שבסך הכל מדובר בצער בעלי מום.

12. `cr7 Member

לא מבין ממש מה הלחץ של פרגסון להביא את אברה,לא שהוא לא שחקן טוב אבל אתה מוציא 5 מיליון ליש"ט על מגן שמאלי כי המגן השמאלי שלך סיים תעונה..

שנה הבאה היינצה (שזכה שנה שעברה בעונה הראשונה שלו בקבוצה כשחקן הכי טוב על ידי האוהדים) יחזור מהפציעה כנראה להרכב..מה יעשה אברה אז.?

השאלה היא אם כל כך דחוף מחליף ברמה גבוהה והוצאת כסף על שחקן חדש עד שהיינצה יחזור,מה אי אפשר לאלתר איזה מישהו לתפקיד? פרגסון עושה את זה מצוין - סילבסטרה,אושה,ריצ'רדסון ואחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/06
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר גם לשים אותו קשר שמאלי, במיקרה שצריך.
    אבל הוא מגיע כדי ליסתום חורים בהגנה, אם ראיתי כתבתי בעמוד אחד ליפני שפרגי לוקח בחשבון שאולי היינצה לא יחזור לעצמו אחרי הפציעה הקשה שלו והוא יצטרך מגן שמאלי.

14. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    לו רק היית מסוגל לשים לרגע את הקינאה והשינאה שלך בצד היית מבין שנוויל מדבר על עולם שהוא גם מחוץ ליונייטד,עולם של מועדונים גדולים באמת שמה לעשות צ'לסי למרות הכל לא נכללת בהם,
    וכן יונייטד היא אחת מהן!

אגב מעניין למה הטיימס לא נותן לבארטון לכתוב טורים על כדורגל....אולי בסאן יתנו לו במה לכתוב ביקורת על סיגרים?
    הטיימס מול הסאן בדיוק כמו להשוות בין יונייטד לשיטי!

15. KirkH Member

סלח לי סטרטפורד אבל עם כל הכבוד, העניין הזה של מועדון גדול לא כל כך מחזיק מים.

תזכיר לי מי היה השחקן האחרון שהעדיף את יונייטד על צ'לסי? הארי קיואל שאמר שהוא לא יבוא לגשר אלא ילך למועדון גדול?

שחקני כדורגל משחקים בשביל כסף. לפחות רובם. נכון להיום, שחקנים פחות או יותר שוכבים בכניסה לגשר במטרה לתפוס צומת לב וקבל צ'אנס ממוריניו...

צ'לסי לא ממש התקשתה להביא שחקנים גדולים בעשור האחרון (הרבה לפני שהתארים הצטרפו למזומנים), ככה שעם כל הכבוד לחלומות של האחות היפה יותר לבית נוויל, התפרקות של צ'לסי ובריחת שחקנים ממנה היא ריאלית בדיוק כמו מעבר של יונייטד לליגת ה-NFL.