העובדה שלא הצלחנו להבקיע במשך 90 דקות גורמת לי להעריך שאם היינו סופגים, ממש לא בטוח שהיינו חוזרים מפיגור. לא יודע מה שווה מערכת החינוך באנגליה לעומת מערכת החינוך בישראל. מערכת החינוך לא הפכה אותי לאוהד כדורגל/יונייטד, ואני לא רואה את עצמי כאוהד יונייטד נחות לעומתך. וכל מי שחושב שזה קשור למדינה, מוזמן להסתכל בלינק הבא עם מכתבי אוהדים בפוטבול 365. אוהדים באנגליה, באירלנד וכו'. גם הם לא התחנכו כראוי? http://www.football365.com/opinion/mailbox...ry_173727.shtml תראו מה זה. לא רק אנשים שגרים במדינה שבה משחקים בליגה המוסלמית מדברים על אנדראסטימייטד. מה שברור לי זה שכשיונייטד משחקת נגד ברטון אלביון, הקו לא צריך להיות דק.
"העובדה שלא הצלחנו להבקיע במשך 90 דקות גורמת לי להעריך שאם היינו סופגים, ממש לא בטוח שהיינו חוזרים מפיגור" לו היינו נכנסים לפיגור אני מעריך שבארטון היו מסתגרים בהגנה במטרה לשמור על ההיתרון ולא מצליחים בכך,ממש יופי לשחק בנדמה לי. אחלה לינק,הרבה לא אוהדי יונייטד שנהנים לרדת על פרגוסון או על יונייטד,מצויין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מסביר את הנקודה שלך בצורה נפלאה טוב שלא הבאת דוגמאות לכאלה ש"יורדים" על פרגוסון במשך הזמן גם מהפורום הזה. אולי כדאי שגם תביא את הלינקים של כל הפורמים בעולם של כל אותם אנשים ש"זילזלו" בפלטשר כולל אתה והיום אוכלים את הכובע. כדורגל הוא נזיל גם כשמדובר בבארטון,תשאל את אוהדי בורו שמול קבוצת חובבים ספגו שער מפנדל בדקה ה90,תשאל את אוהדי הספרס במצב של 2-0 מול לסטר.
אנחנו עוד בשלב קצת מוקדם לאכילת כובעים לגבי פלטשר. הוא עוד לא הוכיח שום דבר. הבעיה שלי בכל מקרה איתו היא לא כקשר מרכזי אלא באגף הימני ואם הוא יחזור לשם אני אחזור ואומר שאין לו מה לחפש בעמדה הזאת. בקשר למגיבים, יש באותו לינק גם מגיבים שהם אוהדי יונייטד, ואם תיכנס לפורומים תראה מגיבים, גם מקומיים, שחושבים שהוא עשה טעות של -זלזול- ביריבה. הייתי אומר מה יש ברד אישיו גם אבל שם יש את האוהדים הכי פנאטים שמשום מה הכי שונאים אותו (לא הבנתי את זה) אז אני מניח שיש שם חגיגות צליבה נגדו.
בהחלט. אבל אם היתה תוכנית להיפרד ממנו לא עדיף שהמנג'ר הבא יוציא את הכסף הזה? בסך הכל לא תגיד שהוא הביא שחקנים שאין ספק שכל מאמן היה רוצה. הוא לא יילך בסוף העונה הקרובה. הנושא של הרכישות האחרונות הוא הוכחה ברורה.
ואם גם אתה תתעמק תמצא כאלה שמצדדים בפרגוסון גם כן. ברד אישיו רוב המגיבים שקוטלים את פלטשר ואת פרגוסון עושים זאת גם כן בזמן משחק(כמו כמה פה)או ממש מיד לאחר מכן,חלקם אפילו לא רואה או רואה חלקית את המשחקים,זה לא רציני אבל שיבושם להם. לאחר המשחק שלשום כבר פתחו נושא חדש:רוסי חרא של שחקן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx האיכויות של פלטשר כשחקן הן קיימות בלי קשר להיכן ישחק,בוודאי שהוא בא לידי ביטוי טוב יותר כשמשחק באמצע,לו ישחק בצד ימין במקום זה אין מה לבוא אליו בטענות.
אני לא צריך לישון הרבה,פה שעה שם שעתיים שלוש מספיקות לי,על הבוקר בודק את כל העיתונים מאנגליה לראות מה חדש. יש מספיק זמן לישון כשנמות. לגבי הפורמים למינהם,בגלל שכולם נגישים ברובם הרמה מאוד נמוכה, הפורום הקבוע שלי מאנגליה הוא של הרד ניוז,שבו יש כניסה לחברים בלבד,חברים כל אותם אלו שמנויים לפאנזין וכאלה שקונים אותו מחוץ לאולד-טראפורד במשחקים,לכל אחד יש קוד משלו שדרכו הוא נכנס לאתר, ככה זה מדלל את כל אותם קשקשנים שלא רואים משחקים,או קשקשנים שאין להם מושג בכדורגל, הרמה שם גבוהה מאוד,טיעונים לכאן ולכאן אבל מנומקים ולעניין.
בוודאי שיש כאלה שמצדדים בפרגוסון. מה שאני אומר זה שגם באנגליה יש תגובות לשני הצדדים, אז למה למהר לפסול אחד ישר? דארן פלטשר לא מסוגל לעשות דבר בימין כי קיצוני צריך תכונות מסוימות שלא אין. כשהוא באגף צריך לבוא בטענות למישהו, לו או למי ששם אותו שם, למרות שאני מבין שביקורת על פרגוסון אסורה בימים אלה.
אמיר ע כמה פעמים אפשר לסלף דברים? כתבתי אין ספור פעמים שפרגוסון טועה כשמציב את פלטשר באגף ימין במקום באמצע כי שם הוא כמעט ולא בא לידי ביטוי,הרי זו היתה אחת הטענות שלי כנגד כולם בויכוח על פלטשר כן או לא, אבל כמובן ש"קל" לשכוח דברים כאלה. לגבי הדעות,לא פוסל דעה של אף אחד גם אם היא מנוגדת לשלי וכל עוד היא מנומקת כמו שצריך ויש לה תפיסה במציאות הכדורגל,אבל בטח שלא מקבל מילים מפוצצות מכאלה שלא ראו את המשחק ומקשקשים בלי סוף על סמך הרכב השחקנים בלבד.
הלו גם אני למדתי בבית ספר של איסטלנדס וסטרטפורד !... אמיר ושאר ירקות. תבינו בעומס משחקים כל כך גדול חייבים לחלק את הכוחות ויש משחקים שגם צריך לקחת בהם את הסיכונים. המשחק מול בורטון אלביון היה מצויין כדי לתת לכוכבים לנוח,ולצעירים לקבל דקות משחק . כל זה לא מעיד על זלזול ביריבה ! אני בטוח שההרכב הזה של יונייטד מנצח גם כמה קבוצות פרמייר. חלוקת כוחות זה כל הסיפור. יאללה אני הולך לאכול מרק תימני היישר מהבית ספר של אשתי שבגדול הוא נמצא בנס ציונה. אגב היא חושבת כמוכם.
מתוך הבי בי סי: בלקבורן לקראת המשחק מחר נגדנו, Blackburn manager Mark Hughes is likely to bring back several players after resting five for Saturday's FA Cup third-round victory over QPR. פשיי,גם מארק יוז זילזל ביריבה שלו,שערוריה,ועדת חקירה צריכה להעשות במוסדות הכדורגל באנגליה על זילזול של מנגרים בזמן האחרון שפוגע בקבוצה היריבה,באוהדים ובצופי הטלוויזיה!!! או שאולי זו בכלל קונספירציה של פרגוסון כנגד הגביע האנגלי,הרי מארק יוז הוא תלמידו של פרגוסון, אם כך זו לא אשמתו של יוז אלא הוא פשוט קורבן של פרגי.
לא הייתי בפורום מספר ימים... אני קורא את התגובות והוויכוחים שמתנהלים פה ויש לי מין הרגשה שכל אחד מנסה להוכיח שהוא אוהד יותר מסור של החלאות. בכלל,איך אפשר לקבוע מי אוהד יותר?זה שנוסע כמה פעמים בשנה למנצ'סטר ושובר תוכניות חיסכון או זה שאוהד "מרחוק" מעביר ביקורת עניינית או לא עניינית,אבל יש לו את האהבה והאיכפתיות למועדון.ויש את אלה שמתחרים מי צועק יותר חזק בגולים במאש פאב. בחייכם,תפסיקו עם המלחמות חסרות התכלית האלה,זה כמו לשאול אמא את מי הילדים שלה היא הכי אוהבת. דבר אחד בטוח...בת'רד של הסיטי לא תמצאו מחלוקות חסרות תוכן,כולנו אחים והמטרה מקדשת את האמצעים. מה שקרה לכם אתמול מזכיר את הפנצ'ר מול האורי גלרים אשתקד,הרי ברור שתעברו אותם בגומלין,וולבס זו גם הגרלה נוחה,כמו תמיד הדרך לגמר תעבור אצלכם על מי מנוחות.
אני בכלל לא מסכים. יש אהדה ישראלית בסגנון של פרגוסון הזבל וכו... ויש אהדה אנגלית של לכבד עד הסוף. ויש עוד הבדלים שאין לי כח להיכנס אליהם. הדבר הכי גרוע בלאהוד את יונייטד במדינה כמו ישראל זה לפגוש כל כך הרבה "שקרנים" ומזוייפים. לעומת זאת שאתה נכנס לפאב בישראל שמלא באוהדי טוטנהאם ,אתה ישר רואה שכולם שרופים ואמיתיים.