מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Arsenal fan Member

גם אני תמיד ידעתי שהוא שחקן נפלא.

אריאל, אתה שלחת אותו הביתה(אם אני לא טועה זה היה אחרי ההדחה מהצמפיונס), ואתה מתחיל לקבל תשובות. אני הסברתי לך שסאהה שיכנס לכושר אחרי שולחן הניתוחים שעבר הוא שחקן ענק, אני זוכר את ימיו בפולהאם בצוותא עם מלבראנק ומרלה, זה היה ענק.

בקיצור, אתה מתחיל לקבל תשובות.

:aa1: מתי תיגמר הסאגה?
    עכשיו אוביי מייקל אומר שהוא רוצה לשחק בצלסי.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עכשיו, זה כבר כמה חודשים שהוא אומר את זה.

3. Igi Member

בשמינית גמר הגביע נשחק באנפילד נגד הסקאוזרס........
    ליברפול תשחק חזק, לא כמו במשחקים הקודמים.. ולכן תיקו שם יהיה מצויין, על מנת להעביר את ההכרעה לבית.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקו באנפילד יהיה מצוין? ממתי?
    קוראים לך מנצ'סטר יוניטד ולא וולבס.
    אנחנו באים לאנפילד כדי לנצח, כפי שעשינו בשנה שעברה ובשנה לפני.
    כמובן שהמטרה היא לא להפסיד, אבל לבוא כדי להוציא תיקו, בחיים לא, אנחנו קבוצה גדולה ואיכותית מידי בשביל זה.

בקשר לסאהה, מי שהבין מדברי שאני חושב שסאהה צריך להישאר ביוניטד, טועה.
    אני אומר כבר זמן רב שלסאהה אין מקום ביוניטד.
    הפציעות שלו מתרחשות לעיתים קרובות מידי, והיכולת שלו עד עכשיו הייתה בינונית ומטה ( בעיקר מטה ).
    נכון, יש אצלי תקווה שסאהה יפרע סוף סוף את השטרות ויוריד קצת משקל מהכתפיים של רוד ורוני, אבל גם עכשיו, אם תבוא הצעה רצינית כלפי סאהה, אני לפחות ארצה שהיוניטד תסכים להצעה ותמכור את הצרפתי.

נ.ב
    אותו הדבר בקשר לסילבסטרה.

5. ארצ'י באנקר Member

מתי השמינית גמר?
    בשבילי לדפוק את הסקאוזרס באנפילד
    זה כמו להשחיל לבר רפאלי.
    מתחיל להיות טוב בטרפורד אני אופטימי.

6. George Best Member

תיקו באנפילד יהיה מצוין,ככה נעביר את ההכרעה לאולד טראפורד.
    וחוץ מזה,שנקבל עוד משחק מול החלאות..

7. ManUtd Fan Member

אני אישית לא שמח שקיבלנו את ליברפול, אבל לא נורא, אנחנו נוכל להסתדר!, אני מקווה לנצח אותם באנפילד. דרך אגב, ראיתי פה שאמרו שנבוא בשביל להוציא תיקו, אז ממש לא, היונייטד צריכים לבוא ממש חושה ולבוא בשביל לנצח ולא שום תיקו ולא שום דבר. יהיה קשה באנפילד, אבל תיקו יהיה גם טוב, כי אז נעביר את ההכרעה לאולד טראפורד.

לגבי אובי מייקל, אני לא יודע מה איתו, אני לא ראיתי אותו משחק אלב אומרים שהוא כישרוני. הוא רוצה ללכת לצ'לסי רק בגלל שהיא לוקחת אליפויות, הקריירה שלו תיהרס בצ'לסי. אבל הוא ממש לא בסדר, פעם אחת הוא רוצה לבוא ליונייטד, ואז הוא רואה שצ'לסי הכי טובה אז הוא רוצה לצ'לסי, זה פשוט לא לעניין. בכל זאת, אני מקווה שהסאגה הזאת תסתיים בזמן הקרוב!

8. George Best Member

ב18 בפברואר יום שבת,רוב הסיכויים אנחנו נשחק מול העניים ב19 יום ראשון.

!glory glory man utd

9. THE STRETFORD END Member

בקשר לסאהה,אין טעם למכור שחקן כישרוני,שחקן שכשהוא משחק הוא בדרך כלל פורע את השטרות,
    שחקן שכבר התאקלם,מכיר ומוכר בקבוצה ובעיר,
    נכון שעד עכשיו הקריירה שלו ביונייטד התאפיינה בפציעות מה שגרם לו ולנו הרבה תיסכול,לו היה אפשר למכור אותו כשהיה פצוע או לו לא היה מספק את השערים אז בסדר או לא היה ברמה המתאימה,מקובל אבל עכשיו ממש אין סיבה,
    אין ביטוח לגבי האם יפצע שוב או לא,אני מקווה שהמזל הרע שפקד אותו נגמר,
    לו כך היה נכון לעשות לגבי כל שחקן שסבל מפציעות רבות היינו צריכים למכור ממזמן את ווס בראון,סולשיאר ואפילו אחורה בימים את בראיין רובסון....טוב שלא כך המדיניות.

לגבי אובי מייקל,אני מקווה מאוד שיונייטד תרד כבר מהפישר הקטן,שיילך להזדיין יחד עם שאר שכירי החרב בצ'לסי,גם לו היה זה מארדונה צעיר אני לא רוצה אותו,בקושי סיים להניק וכבר עושה פאלברות של אני אני ואני,לא צריך אחד כמוהו אצלנו.

לגבי ליברפול בגביע,
    הגרלה מצויינת,בשביל משחקים כאלה אנחנו חיים,יש לנו רקורד מצויין באנפילד לאורך כל ההיסטוריה שלנו,
    בפעמיים האחרונות ששיחקנו נגדם בגביע היה הגמר ב 96 ושער של המלך אריק ה-1 וב 99 עם המהפך המדהים של יורק וסולשיאר בדקה ה 90 בניצחון 2-1 באולד-טראפורד,
    אני מאמין שאנחנו קבוצה טובה יותר ובכלל ביום נתון אנחנו מסוגלים לנצח כל אחת,גם את ליברפול באנפילד
    ואם אפשר איזה שער של גארי נוויל לרשת הקופ.

10. קינג לדלי Member

שער של גארי נוויל ? איך אפשר לתת גול מכדור חוץ ישיר עם כל הכבוד לזריקה הארוכה שהפכה לסימן ההיכר שלו בנבחרת בעיקר !

11. THE STRETFORD END Member

12. eastlands Member

בסדר בסדר , כבר הבנו שאסף הולך להיות הדבר הבא בכדורגל , אבל הכתבה ( זה לא כתבה זה ספר על האגדה שהצליחה לתת 2 פסים מדוייקים בקריירה שלו עד עכשיו ) ממש אובייקטיבית ,ומתארת את העונה הגדולה שאסף וקבוצתו עוברים , תמשיך להלאות את קוראי הפורום בציטוטים וכתבות מלוקקות על המועדון הנפלא , הענק , העשיר ,הכי הכי הכי בעולם , שעובר את השבוע הכי גדול שלו העונה , עם נצחון פוקסי בתוספת הזמן על ליברפול ,בניסיון הראשון לכיבוש (ומפאול שלא היה ) ,ניצחון מוחץ על בלאקבורן בגביע הקינלי , ומשחק מדהים אתמול נגד וולבס האגדית , אהה ושכחתי 0-5 על חובבי ברטן שעד עכשיו מבוהלים מהעכברים שהתרוצצו להם ברפש ,(אני רק מקוה שהמגיפה לא תגיע ללב העיר ) , דש מפאולר באהבה .

13. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    אף אחד לא כתב שהיא אובייקטיבית או לא אלא נקודת ראייה נוספת,
    כרגיל אין לך מושג איך לכתוב תגובה עניינית לדבר אז אתה מזיין את השכל כמו:
    "עם נצחון פוקסי בתוספת הזמן על ליברפול ,בניסיון הראשון לכיבוש (ומפאול שלא היה)"

לא היה פאול על אברה???ואתה מקשקש שאני לא אובייקטיבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

14. George Best Member

עזוב סטרטפורד,הוא לא ידע איך לאכול את זה שניצחנו את ליברפול.
    תוסיף לזה את בארטון שבקרוב מאוד יחשב לבוגד ביציעי האיסטלנדס.
    תו לו,זה בסדר.

15. George Best Member

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/4661150.stm

יונייטד פנתה לפיפ"א ודרשה ממנו להעניש את צ'לסי על התנהלותה עם ג'ון אובי מיקל..
    כאילו שבאמת יצא מזה משהו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx