אנחנו מאבדים השנה הרבה מאוד נקודות, והרבה מהן במשחקים שאנחנו משחקים לא רע בכלל, אבל כנראה שהשחקנים שלנו באווירת חג מולד כל השנה, הם פשוט ראו יותר מדי סרטים על סנטה קלאוס והמתנות שלו..פעם שנייה שחוטפים 4 שערים, פשוט משפיל. 3 שערים באיווד פארק, מי היה מאמין שלא יביאו נקודה אחת אפילו? נקווה שמול פולהאם כבר פארק יחזור להרכב וסמית' יחזור מההשעיה, ואולי גם גיגס יחזור(ממש לא בטוח..), וגם רוד יחזור להרכב כי שוב הוכח שאנחנו כל כך תלויים במכונת השערים המהלכת. אני מאמין שננצח את הקוטג'רס, נגדיל את הפער מליברפול ל6 נקודות ונקווה שצ'לסי תנצח אותה( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ) וכך נחזור למצב טוב.
אני לא ממש יכול לומר איך ריצ'רדסון שיחק במשחקים האחרונים (אז לא להתנפל עליי!) כי פשוט לא ראיתי את המשחקים. ממה שכן ראיתי ממנו העונה, הוא עדיין לא נראה לי כמו מישהו שמסוגל לפרוץ הגנות ברמות הגבוהות. יש לי הרגשה שהוא זכה למקום בהרכב במקום פארק הערב בגלל שקשה (האמת, בלתי אפשרי) להדיח שחקן שפשוט הבקיע שוב ושוב במשחקים האחרונים. נגד פולהאם סמית' באמת חוזר מהשעיה ואני מניח שהוא יתפוס את המקום של ריו המושעה במרכז השדה. לפי מה שאני שומע במשחקים האחרונים שוב ושוב רוני נראה קצת לא חד ועייף. אולי זו ההזדמנות לתת לו לנוח כי אנחנו באמת טוחנים אותו יותר מדי. זה קצת לא מתאים לפרגי לא לתת מנוחה לשחקנים צעירים.
שרוני שחקן המפתח היחיד שלנו אז הוא לא יכול לתת לו הרבה מנוחה. אבל אכן רוני צריך לנוח משחק או שניים ולהכנס במחצית ובנתיים נסתדר עם סאהה שמראה סימנים של חזרה ליכלתו מפולאהם,או לתת לרוסי הרכב. דרך אגב סטנפרוד תתן לי קצת מידע על פיקה מהמילואים שאני מניח שאתה רואה אותם,איך הוא בתור שחקן האם בלם או בפעם הראשונה שראיתי אותו הוא שיחק קשר אחורי והאם הוא יכול להגיע לגדולות?
היה דומה לגול של פורטו ב1-1 לפני שנתיים, רק עם האוורד אז בשער. הייתי שואל מה הקשר האחורי עשה שם בסיטואציה כזאת אבל בגלל שפרדיננד בדר"כ שם זה לא האישיו פה. ואן-דר-סאר לא איזה שוער מתחיל, נראה לי לא סביר שהוא ייצא ככה לכדור ויתעלם לגמרי מפרדיננד, אני מניח שהוא צעק לו והוא פשוט לא שמע. מהילוך אחד שראיתי מהזוית האחורית זה נראה שהוא שולח את 2 הידיים בתנועה ממש לא טבעית, לדעתי בכוונה. ההרחקה של פרדיננד באמת לא היתה הכי מוצדקת.
מרירות , בכיינות , נשמע לכם מוכר , אף וויסקי על ריו - מסכן ריו עשה 2 פאולים בדקה והורחק , לעומת טוד שעשה 10 פאולים ולא הורחק , בלאקבורן לא שחקה כדורגל בכלל והובילה 1-3 ,גם הפנדל היה מפוקפק , אף וויסקי בגדולתו , אל תעזוב אותנו סר , עוד 10 שנים לפחות , אני כבר מתגעגע לבכי . תישאר ,תישאר ,תישאר , אוהב אתכם מרירים , בי בי יום טוב לכם -ממציאי הכדורגל , נחמדים שכמותכם.
Legolas מוקדם עדיין לומר האם פיקה יגיע לגדולות,בפעם האחרונה שראיתי אותו זה היה נגד בארטון בגביע ובהחלט היה נראה שהוא התקדם כמה שלבים קדימה מבחינת החוזק שלו דבר שהיה חסר לו,הוא טכני,רואה משחק,אבל לדעתי צריך להשתפשף עוד עונה במסגרת המילואים,פה ושם הופעות בקבוצה הראשונה ואולי גם השאלה לכמה חודשים לליגה נמוכה,השאלה שתחשל אותו עוד יותר. תונל "הייתי שואל מה הקשר האחורי עשה שם בסיטואציה כזאת"(פרדיננד) זה שהוא שיחק כקשר אחורי לא מנע ולא צריך למנוע ממנו לבוא לעזרת ההגנה כשצריך,גם את רוי קין היה אפשר למצוא פעמים רבות ברחבת ה 5 של יונייטד. eastlands יש לך משהו לחדש חוץ מבילבולי הביצים הרגילים שלך שנובעים מהניצחון "המדהים" שלכם על קבוצה מפורקת? בטח שיטי יוציאו עכשיו טי-שירטים על ה3-0 אתמול,אימפריה של ממש,רק חבל שזה(כרגיל)לא יוביל אותה לשום מקום,עוד כרגיל האצטדיון לא היה מלא אתמול,חבל על משלמי המיסים בעיר מנצסטר,משלמים לעייריה כסף לאצטדיון שכמעט ואף פעם לא מלא. תזכיר לי איסטלנד,זה לא אתה שירדת יומם וליל על מארק יוז ובלקבורן העונה הזו,על צורת המשחק שלה? בלקבורן ניצחה אתמול בעיקר כי ניצלה עד תום את הטעויות שלנו, יש משחקים שבהם משחקים טוב אבל הקבוצה היריבה פוגעת באחוזים גבוהים וכך היה אתמול, אני לא מוריד מערך הניצחון שלהם,לפרקים הם שיחקו כדורגל טוב מאוד,נלחמו וניצחו,מוריד את הכובע, פעם ראשונה אחרי 43 שנה שבלקבורן מנצחת אותנו פעמים בליגה באותה עונה, פרגוסון הגזים לדעתי בתגובה שלו כלפי ביזבוזי הזמן או העבירות,לא זה מה שניצח את המשחק אתמול, אבל צריך לציין שאכן היו ביזבוזים מיותרים מצד בלקבורן והקהל שלה(בשלב מסויים כשהקהל לא החזיר את הכדור אפילו ואן דר סאר רץ 20 מטר וקפץ לתוך היציע!!!בכדי להחזיר את הכדור). 2 העבירות של ריו ממש לא היו כאלה שהצדיקו 2 צהובים,בגלל שהם היו תוך דקה זה נתן לגיטמציה לשופט להרחיק אותו,בעבירה השנייה שלושה שחקנים הלכו לכדור עם רגליים גבוהות,ריו ו 2 של בלקבורן.
לי אן מה לחדש ,בדיוק כמו לאף וויסקי שלכם ,כל הזמן מתבכיין ומתלונן ומאשים את כל העולם , על איזה פנדל מפוקפק הוא מתלונן ,כאשר בילבי החליט לצאת לריקוד סוער עם הכדור? מצד שני ,אני באמת מרגיש שאני מגזים שאני מזכיר לכם כל הזמן באיזה בור של חרה אתם נמצאים , אולי זה הזמן להוריד הילוך ,גם ככה אתם מבולבלים לגמרי-כן וויסקי ישאר , לא ישאר ? החייזרים מאמריקה ? מעבר השרופים שבאוהדים לקבוצה השניה שלכם , האמת , יותר מידיי בעונה אחת . 3-1 - סינקליר,וואסל,פאולר.
f.a.cup,קיבלנו 6,200 כרטיסים למשחק באנפילד,האווירה במשחק הגדול ביותר בכדורגל האנגלי הפעם תהיה גדולה אף הרבה יותר חזקה. גביע הליגה,גייסון רוברטס חלוצה המסוכן של וויגן שקיבל כרטיס אדום במשחק נגד אברטון והיה אמור להחמיץ את הגמר אבל,יום אחרי משחק הגמר היתה אמורה וויגאן לשחק נגד טוטנהאם,היה צריך למצוא למשחק תאריך אחר והקבוצות מצאו תאריך של לפני משחק הגמר בגלל ששתי הקבוצות עפו מה f.a.cup לכן רוברטס יחמיץ 3 משחקים לפני הגמר וישחק נגדנו.
מה אתה מבסוט? אם הוא לא היה משחק היה לנו הרבה יותר קל, תמיד היהודים מסבכים את העניינים, תססססססססססססס
הערב היונייטד ניצחו 4-0 את ניקאסל בריסרב כמובן ואייך לא אם לא רוסי יהיה כוכב הערב שוב אם שלושער לרשת של הזברות ועוד אחד של אבנס ההרכב של המשחק היום United: Steele, Marsh, K Lee, Bardsley (Cathcart), Piqué, R Jones, Neumayr, Gibson, Campbell (Brandy), Rossi, Moran (S Evans). Substitutes Not Used: Zieler, Rose. ד"א שימו לב שהשוער הגרמני שלנו בן ה-16 כבר עלה מהנוער לריסרב זה כבר אומר משהוא עליו לדעתי...
רוד ואן ניסטלרוי עוד שלושה שערים ישלים 150 שערים ב206 שערים. כול המוסיף גורע. מוזר מאוד שלא מתייחסים פה ברצינות לסאהה, הבחור כבש 8 שערים ב9 משחקים, וזה בלי לדבר על הבישולים...
רוד סקורר ענק וזה כבר ידוע דיי הרבה זמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx פשוט מלך ובקשר של סאהה הוא הבקיע 8 או 7 מהשערים שלו בגביעים.. ולא בליגה אז שזה לא כזה רקורד.. ולהוסיף את ההחמצות הנוראיות של נגד ברטון בגביע..
מיקאל סילבסטרה מגלה שדחה הצעה לעבור לליון בחודש שעבר.. http://home.skysports.com/list.asp?hlid=36...veals+Lyon+snub
רונאלדו הושעה ממשחק אחד באירופה וגם נקנס בקצת כסף בעקבות האצבע המשולשת לעבר אוהדי בנפיקה. מן הסתם ההשעיה תתבצע רק בעונה הבאה...