לדעתי, הם נזכרו בזה מאוחר יותר מידי. נכון היה מגיע לו עונש על האצבע המשולשת שעשה, אבל הם היו צריכים לעשות את זה לפני הרבה זמן ולא להיזכר עכשיו. בכל זאת, כנראה הוא יחמיץ משחק אחד בליגת האלופות, ואני לא חושב שזה ממש ישפיע. נראה לי שהם קנסו גם את היונייטד, נכון? אם כן זו בכלל טעות, כי מה מנצ'סטר יונייטד מתקשרת לעניין, הם צריכים להעניש רק את רונאלדו ולא לקנוס את מנצ'סטר.
הוא טוען שהתגרו בו וקיללו אותו לאורך כל המשחק, ובכן הוא שחקן ואמור להיות בו טיפת מקצועיות לא להיגרר לשטויות כאלה. בסוף רק הקבוצה נפגעת מכך שהוא יהיה חסר. שטות.
הנה הרכב + ספסל היונייטד. סילבסטרה בהרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx , רוני סוף סוף מקבל מנוחה.. E Van der Sar, G Neville, W Brown, M Silvestre, P Evra, C Ronaldo, A Smith, J Park, K Richardson, L Saha, R van Nistelrooy Subs: W Rooney, N Vidic, D Fletcher, P Bardsley, L Steele
משום מה אני לא חושב שהספסול של רוני היום יהווה פקטור משמעותי במשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני מקווה שהסיפסול של רוני לא יעשה שום דבר רע, אבל הוא חייב מנוחה, הבן אדם כבר שיחק הרבה משחקים ברציפות 90 דקות. שיט, מייקל סילבסטרה פתח, שיט, שלא יעשה את הטעיות שעשה בדרבי.
איזה כיף לראות את היונייטד, משחקים נפלא, מניעים כדור, פארק בשער מגוחך ורונאלדו בשער יפהפה נותנים 2-0. ההגנה עדיין לא בשיא וזה הביא לשער מצמק (מקברייד), אבל מהלך בזק מצוין מביא לסאהה שער. הכינו את השידור המוקלט!
כתבתי לאחר המשחק נגד בלקבורן שאני חושב שרוניי חייב לקבל מנוחה כי הוא נראה טיפה לא בפוקוס, פרגוסון אכן השאיר אותו היום על הספסל והיה מעניין לראות איך נסתדר בלעדיו, הפתיחה היתה מצויינת,רוד בבעיטה טובה,רונאלדו גם כן היה קרוב ואז פארק בשער מזליקי כשהכדור שניסה להגביה פגע בבלם ונכנס. בעיטה חופשית טובה של רונאלדו(הכדור שינה כיוון)ו 2-0 והיה נראה שיונייטד הולכת להביס את פולהאם אבל שער מצמק אחרי כיסוי גרוע של גארי נוויל ברחבת ה-5 ו 2-1, דקה לאחר מכן סאהה מוסר לרוד שממצא בנבדל ברור,רוד בעט ניימי עצר וסאהה על הריבאונד 3-1,כריס קולמן ראה את השידור החוזר על מסך טלוויזיה,התעצבן ירד לקוון,קצת קילל והורחק ליציע, פולהאם לא נשברו וצימקו אחרי הגבהה מצד שמאל,אברה קפץ באיחור וואן דר סאר היה צריך להוציא את הנגיחה של הלגוסון. מחצית שנייה ו 10 דקות ראשונות כולן של פולהאם,יונייטד חזרה לעצמה ו10 דקות כולן של יונייטד ולאחר מכן המשחק התאזן,רוניי נכנס מחליף כמו גם וידיץ ובארדסלי, גארי נוויל יצא בגלל פציעה ווס בראון עבר לצדג ימין ווידיץ לאמצע,פארק יצא ורוניי ירד לקישור ורונאלדו לצד ימין,ובארדסלי שיחק בצד שמאל במקום אברה שנפצע. הרביעי של יונייטד הגיע אחרי עבודה טובה של רוד שבעט ניימי עצר ורונאלדו על הריבאונד לקורה ופנימה. ואן דר סאר - היה צריך לעצור את השער ה השני,5. גארי נוויל - חלש היום,4. ווס בראון - אוקיי,5. סילבסטרה - לא רע היום,5. אברה - מצויין בתמיכה בהתקפה,לגבי הצד ההגנתי פעם טוב ופעם פחות,צריך להסתגל לקצב האנגלי,5. סמית - לא הורגש,4.5 ריצאדסון - לא הורגש,4.5. רונאלדו - מספר 1 היום,גם בשמאל וגם בימין,גם כידרר ועשה את כל הטריקים שלו וגם שיחרר כדורים מצויינים ובזמן,8.(מחר בן 21) פארק,מחצית ראשונה מצויין ואבקטיבי,בשנייה נחלש,6. רוד - עשה הכל נכון היום,בעט למסגרת 3 בעיטות טובות,היה נייד,6. סאהה - עוד שער,6. משחק האמצע שלנו לא היה קיים היום,סמית וריצאדסון היו מאוד סטטים,פס לפה פס לשם לא יותר(בעיקר אחורה ולצדדים), פארק ורונאלדו היו מצויינים באגפים(פארק פחות בשנייה), שוב ספגנו שערים רכים מדי,אפשר היה היום לראות עד כמה ההגנה שלנו פחות טובה בלי ריו פרדיננד,פולהאם כבשה מ 2 נגיחות בתוך הרחבה והגובה של ריו היה חסר שם, סילבסטרה היה יחסית סביר כמו גם בראון אבל אפשר לראות שהעונה הטובה של בראון היא הרבה בזכותו של ריו כשהוא משחק על ידו נותן לו ביטחון,מכוון אותו נכון ויש בינהם הבנה טובה יותר. יום שבת שוב משחק מאוחר בחוץ מול פומפי ואין לנו רקורד טוב שם.