מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח גם את דני וובר, שמככב העונה בצ'מפיונשיפ ולא מן הנמנע שיהפוך לשחקן פרמיירשיפ לגיטימי.

2. THE STRETFORD END Member

לא,דני וובר הוא שחקן ברמה של ליגת המשנה טופ,לא יותר מזה,הוא לא מספיק טוב בכדי להוביל התקפה בפריימיר ליג,
    מה גם שהוא כבר לא ילד.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הלוואי על כל קבוצה להיות כל כך עלובה... במה בדיוק מתבטאת העליבות שלנו? בזה שעפנו מהמפעל המצחיק של אופ"א? כמו בכל עונה, יש תקופות טובות ופחות טובות, אבל לקרוא ליונייטד עלובים, זה מוגזם.

4. Igi Member

לעוף מבית כזה ולשחק כמו ששיחקנו זה עלוב בהחלט!
    בליגה עוד היינו טובים יחסית, חוץ מכמה השפלות רציניות.. אל תשכח גם את 2 הדרבים שהפסדנו..........

5. TheLane Member

יונייטד הפסידו רק אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/06
  6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי היו םשבריאן קיד, לשעבר עוזרו של פרגי ומנג'ר בלקבורן, רוצה לחזור לאמן אחרי שהחלים מסרטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. SeRgInHo Member

אמרתי בסטנדרטים של היונייטד!!!עפנו בשלב הבתים,אנחנו נמצאים שנות אור מצ'לסי,זאת לא עונת כשלונית,עם כל הכבוד לגביעים??
    אתה אומר את זה כאילו אנחנו זוכים בו כל שני וחמישי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/06
  8. `cr7 Member

מישהו יכול להביא את ההרכבים למשחק היום נגד פורטסמות' בפראטון פארק.?

9. THE STRETFORD END Member

3-1 קליל במגרש שלא הביא לנו מזל בשנתיים האחרונות.
    מחצית ראשונה,שלושה מצבים ושלושה שערים שבעצם גמרו את המשחק,
    גיגס בפריצה מצויינת,עבר שחקן,דאבל פס עם פארק,נכנס לרחבה עבר שמאלה את השוער בסיבוב בעט למשקוף וואן ניסטלרוי מקרוב על הריבאונד דחק עם הראש.
    לאחר מכן רונאלדו קיבל כדור 30 מטר מהשער,התקדם ונתן פצצה בשמאל לאמצע למעלה ופנימה,השוער לא נקי בשער הזה,
    לאחר מכן רוניי פורץ,מוסר לרונאלדו ימינה שנכנס לרחבה וקובע 3-0.
    מחצית שנייה וואן דר סאר יצא בגלל פציעה,הווארד נכנס,גיגס יצא(פציעה?מנוחה?)וסמית נכנס במקומו,
    מחיצת שבה יונייטד שיחקה בהילוך שני,פורטסמות לקראת הסוף החלה ללחוץ,שער מזליקי כאשר נסיון בעיטה הגיעה לראש של טיילור(פארק אפילו התכופף כי היה בטוח שהכדור יוצא החוצה).

ואן דר סאר - מחוסר עבודה ב 45 הדקות ששיחק,5.
    ווס בראון - מגן ימיני היום,בסדר,5.
    ריו - יציב,6.
    וידיץ - מתאקלם,5.5.
    סילבסטרה - תמיד באסיפות הורים היו אומרים לאמא שלי לגבי,כשאני רוצה אני יכול,על סילבסטרה אפשר לומר,כשהוא מרוכז הוא יכול,6.
    פארק - לא יותר מדי מעורב,כשכן הוא טוב,5.5.
    גיגס - מבצע ענק בגול הראשון,5.5.
    רונאלדו - משחק שני ברציפות שאפשר לומר עליו השחקן המצטיין ביונייטד,2 שערים,בסוף גם בעיטת עונשין למשקוף,7.
    פלטשר - הרבה עבודה שחורה בקישור,מחצית ראשונה קצת לא מצא את עצמו,בשנייה כשסמית נכנס לצידו היה היה יותר טוב,5.
    רוניי - לא בתקופה מי יודע מה כרגע ועדיין בישל שער,5.5.
    רוד- עוד שער,6.

הווארד - פזיז ביציאות שלו,הדיפה אחת טובה וכמה השמטות,5.
    סמית - חבל שכל הכישרון שלו,הלחימה שלו לא באים לידי ביטוי כמו שאפשר להוציא ממנו,מתבזבז בקישור,5
    סאהה- נכנס בסוף.

אז 4 וחצי מצבים ושלושה שערים,זה מה שניצח את המשחק,לא משחק גדול אבל עברנו משוכה שנפלנו בה בשנתיים האחרונות,
    ההגנה היום יותר יציבה,חבל על השער שספגנו בסוף,
    פומפי,3 דברים חיוביים,האחד שהם פחות גרועים מסנדרלנד,השני זה לואה לואה שהיה היחיד שעשה חיים קשים להגנה שלנו(יש לו שליטה בכדור...משהו)והדבר השלישי מעל לכל זה הקהל הנפלא שלהם שלא הפסיק לעודד במשך 90 דקות למרות שהקבוצה שלהם קיבלה בראש ושיחקה חלש(המשפט האחרון בוודאי נראה כמו סינית לאוהד כדורגל ספרדי),

שבוע הבא ליברפול בגביע,אני כבר לא יכול לחכות!

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון, אני רוצה להתמקד באיש המשחק היום, כריסטיאנו רונאלדו.
    המשחק היום שלו כל כך שימח אותי, אבל גם כל כך הכעיס אותי.

השמחה הייתה שבמשחק הנוכחי, אחרי הרבה מאוד זמן, ואני מדבר בעיקר על המחצית הראשונה, ראינו רונאלדו תכליתי.
    לא אחד כזה שעושה תרגילים שלא מביאים אותו ואת היוניטד לשום מקום, אלא אחד תכליתי.
    משחרר את הכדור בזמן כשצריך, משתמש בטכניקה שלו ובתרגילים שלו כשצריך, והכי חשוב לא פוחד לבעוט, לא משנה אם הטווח הוא 20 או 30 מטר.

במשחק בשבוע שעבר מול פולהאם, שגם בו רונאלדו כבש, יצאתי הרבה פחות מרוצה מהיום.
    למרות שגם מול פולהאם רונאלדו כבש פעמיים, אז הוא היה הרבה פחות תכליתי, עשה יותר מידי מהלכים שנועדו לבדר בלי קשר האם הם עוזרים למשחק של היוניטד או לא.
    למזלנו לפולהאם לא היה את האופי לגרום לנו לשלם על אותו משחק והיה לנו זמן לעוד שער של רונאלדו שסיים את הסיפור.

שלא תבינו אותי לא נכון, גם אני, כמו הרבה אחרים, מתענג על מהלכים יפים של שחקנים, בין אם זה רונאלדו, רונאלדיניו או מישהו אחר.
    אבל כשהמהלכים האלה לא נותנים לקבוצה כלום והם נעשים רק כדי שהשחקן יוכל להגיד, הנה, תסתכלו עלי, בלי לתרום במהלך הזה לקבוצה וגרוע מכך, כשזה פוגע בקבוצה, זה יכול להטריף אותי.
    במיוחד אם זה מתרחש יותר מידי פעמים במשחק.

לכן, אחרי המשחק היום שוב עולה אצלי השאלה, איזה רונאלדו אנחנו הולכים לראות בשנים הקרובות, שחקן כמו היום, שמזה זמן רב סוף סוף שיחרר את הכדור בזמן, לא פחד לבעוט גם מזווית קשה, שהשתמש בטכניקה הנדירה שלו לא רק בשביל היופי אלא גם בשביל לעזור ליוניטד, או רונאלדו שראיתי פעמים רבות בעבר, שחשב בעיקר על עצמו, שעשה את התרגילים שלו גם אם הם עיקבו את המשחק וגרמו בסופו של דבר לאיבוד ההזדמנות לשער.

כשעולה הויכוח לאחרונה האם רוני יהפוך לדבר הבא או יהרס ויהפוך לסוג של גאסקויון אני ישר חושב על רונאלדו.
    כי עבורי המניה הבטוחה בין השתיים היא דווקא רוני, שלמרות האופי הבעייתי שלו, מראה יציבות לאורך זמן.
    דווקא רונאלדו הוא זה שלא מראה יציבות, שעסוק יותר בשיער שלו או בשערורויות מחוץ למגרש במקום בלהפוך את עצמו לאחד מהשחקנים הטובים בעולם.

ושוב, זה מרגיז אותי ששחקן עם כל כך הרבה כישרון ופונטציאל, שהוא בכלל ימני ויש לו שמאל כפי שכולם ראו היום שלא נופלת מהימין שלו בשום דבר, ועדיין, לא בטוח אם הוא בעצמו החליט שהוא הולך להיות הדבר הגדול הבא או הפיספוס הגדול הבא.

ובקשר לשבוע הקרוב.
    שבוע מאוד חשוב, מפגש חשוב מול ליברפול בגביע , מפגש כמובן שחוץ מחשיבות של העפלה לשלב הבא במפעל האחרון שלדעתי אנחנו יכולים לזכות בו ( אני לא מאמין שנצליח להדביק את צ'לסי השנה ) מדובר כמובן במשחק של יוקרה, תשוקה וכל מה שקשור לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/2/06
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים איתך לגבי רונאלדו חוץ מדבר אחד. הנושא של 'עסוק בשערוריות'. היתה בסך הכל שערוריה אחת, וגם בה הוא לא אשם. אפשר לחשוב שלרוני לא היה שום דבר ברקורד. בסך הכל אלה שטויות.

12. THE STRETFORD END Member

לרונאלדו יש כישרון בטונות,אני לא אשכח איך בפעם הראשונה שראיתי אותו נגד יונייטד במדי ספורטינג ליסבון במשחק ידידות שבוע לפני שעבר אלינו ואיך הוא עשה צחוק מגארי נוויל,פשוט לא האמנתי למהירות עבודת הרגלים שלו,
    אבל מה לעשות ולמרות הכישרון הוא עדיין בוסר בכל הנוגע לאיך להביא לידי ביטוי את הכישרון והיכולת שלו למען הקבוצה בתדירות גבוהה בהרבה מעד עכשיו,
    כבר כתבתי בעבר שבובי רוסון כתב עליו בספר שלו שהוא בדיוק כמו לואיס פיגו כשזה היה בגילו,ים כישרון אבל צריך היה ללמוד איך לשחק קבוצתי,איך לשחק למען הקבוצה,זה לקח זמן,את התוצאה של מה הפך להיות פיגו כולם יודעים,
    הכידרורים חסרי הטעם,האגואיסטיות עלתה לו כבר בריבים עם חברי הקבוצה,אלן סמית עונה שעברה לאחר המשחק מול פולהאם,רוד ואן ניסטלרוי באימון אחרי הדרבי האחרון,אני בטוח שהוא לאט לאט ילמד את הלקח,
    ילמד איך לשחק "כדורגל",
    עברה עליו שנה לא קלה,אבא שלו נפטר,הכביכול "אונס",הקבוצה לא תיפקדה מי יודע מה,הציפיות הגבוהות שייקח חלק גדול מהעומס של הקבוצה אולי היו טיפה גדולות עליו בשלב הזה,כל זה לא עזר לו אבל יש לי הרגשה שהוא בדרך לצאת מזה,בדרך להיות השחקן שהוא צריך להפוך להיות,
    השערים שהוא כובש רק יעזרו לביטחון שלו,להבנה שלו כי הוא חייב את העזרה של השחקנים לצידו כמו שהוא חייב לשחק גם עבורם,
    לא רק פיגו היה כזה בגילו,גם רונאלדינו עבר תקופות של חוסר תכליתיות בצרפת,גם ג'ו קול,אין מה לעשות
    אי אפשר לצפות ששחקנים כוכבים בסדר גודל הזה שיהיו מוצר מוגמר בגיל כל-כך צעיר.

אין מקום להשוות אותו/אותם לווין רוניי,למרות ששניהם פלוס מינוס אותו גיל,על הדשא רוניי הוא שחקן בוגר(מבחינת המשחק נטו) מכל הבחינות כבר מגיל 16,אין הרבה מקרים כמוהו בעולם הכדורגל.

13. Legolas Member

הכל תלוי אם הוא ימשיך בממנטום הזה והוא ישמור על יציבות ואז נוכל להתעודד יותר מאשר השני משחקים המציונים שהיו לו לעומת כל העונה הנוראה שהייתה לו שהוא סוף סוף עוזר יותר לקבוצה ופחות חושב על עצמו והדריבלים שלו כדי לבדר את הקהל(למרות שאני מת על זה)
    לרוני היה שני משחקים חלשים,אבל הוא צריך קצת לנוח ועכשיו שרונאלדו משחק יותר טוב ולא כל העוול נופל עליו הוא יוכל יותר להשתחרר ושהוא יחזור לכושרו במהרה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע למה, אבל לרונאלדו תמיד יש נטייה לפרוץ, לפחות בנתונים הסטטיסטים כמו שערים ובישולים אבל גם בשורה התחתונה - תרומה לקבוצה - במחצית השנייה של העונה. זה קרה גם בשתי העונות הראשונות שלו.

15. THE STRETFORD END Member

צריך אולי לנסות ולנתח את זה כל עונה בפני עצמה ולראות מה היה מסביב(יכולת כללית של הקבוצה,האם שיחק יותר בצד אחד של אגף זה או אחר או שהיה זז כמו יו יו ועוד כל מיני)ואז אולי אפשר יהיה להגיע למסקנה כלשהי,אם בכלל תהיה כזו,
    גם העונה כמו ב 2 העונות הקודומות סבל מאוד מעליות ומורדות,הגיל שלו,חוסר הנסיון שלו זו סיבה עיקרית לכך,אבל תמיד יש דברים שמעבר.