אני לא יודע אם וידיץ' מספיק אחראי כרגע לפתוח בהרכב במשחק הכי חשוב שלנו העונה.לסילבסטרה בכל זאת יש את הניסיון במעמדים האלה.למרות השטויות שלו , הייתי נותן לו את המקום בהרכב, אבל אני מניח שפרגי יודע יותר טוב מכולנו למי לתת אותו. יכול להיות שאתה צודק, אני לא ראיתי השנה יותר מדי את המשחקים שלנו לצכרי הרב כך שאני לא רוצה לשפוט יותר מדי.
א' - אני לא דיברתי על המשחק הקרוב מול וויגאן, שבו גם ככה אני חושב שווידיץ' לא יוכל לשחק, אם אני לא טועה, אלא דיברתי בכלליות.משחק הכי חשוב שלנו העונה?אתה מתכוון אולי מ13 המשחקים שנותרו לנו לא?לפחות ככה אני מקווה שאתה חושב.לא יודע למה, אבל המשחק מחר לא יותר חשוב לי מאשר משחק מול ארסנל/שיטי/ליברפול או צ'לסי, למרות שזה גמר גביע.
כן, לזה התכוונתי שמפה ועד סוף העונה, זה המשחק הכי חשוב שלנו, הוא היחיד שיקבע אם נסיים עם תואר(למרות שזה רק גביע החלב)או שנהיה שנה שניה ברציפות עם ידיים ריקות.
לא יודע מה איתך, אבל שמועדון כמו מנצ'סטר יונייטד יסיים עונה עם תואר גביע המיקי מאוס(אם ננצח), ועם כל הכבוד לתואר, אפשר להגיד שזו עונה שנייה ברציפות ביידים ריקות. לא שאני לא יקפוץ בגולים שלנו ולא שזה ימנע ממני ללכת למאש בגלל שצ'לרטון הנבלות לא משדרים את המשחק(למה?!), אבל עדיין.זה קצת עצוב.
אמיר, בגלל זה ציינתי את מנצ'סטר יונייטד, אני יודע שכמעט כל הליגה הייתה רוצה להיות במצב שלנו(אגב מקום שני זה לא רע בכלל, אנחנו לא ברמה של צ'לסי ולכן מקום 2 זה יפה מאוד). אני יודע שיש איזה מועדון קטן, גם מהעיר מנצ'סטר, שמחכה 30 שנה לתואר.אני בטוח שהם היו רוצים להיות במצב של יום לפני משחק גמר.
אלכס פרגוסון:" אם נזכה בתואר זו תיהיה עונה טובה". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הדחה בשלב הבתים של ליגת האלופות. מקום 2\3 בליגה. הדחה משמינית גמר הגביע האנגלי. בהנחה שיונייטד תזכה ב'גביע מיקי מאוס', פרגוסון באמת יהיה מרוצה? מועדון כמו מנצסטר יונייטד חייב לשאוף לאליפות, לצמפיונס ליג. גביע הליגה נועד לקבוצות מרכז טבלה. בורו, פולהאם, אברטון, צרלטון. אריאל, אתה צודק חלקית. פלטשר יורד לקבל את הכדורים במרכז השדה(פאברגס, צאבי, וכו..). הוא משחק במרכז השדה, בדרך כלל כאשר יש קשר אחורי מאחורה. אבל פלטשר לא יכול לתפקד קשר אחורי, אין לו את התכונות הנחוצות(תאקלים ברמה גבוהה, פיזיות, כוח, מאסה). הוא קשר אמצע. אגב, מתי ראית את פלטשר חוטף כדור?
תום, אם נסיים מקום שני, זה מקום טוב מאוד. אנחנו לא ברמה של צ'לסי, ובעונה עם כל כך הרבה פציעות קשות וגם פחות קשות, מקום שני זה לא רע בכלל. לגבי ההדחה מהצ'מפיונס, אין ספק שזה היה אחד הימים הקשים בחיי ולא היה קל להירדם, אבל אולי זה יצא לטובה כי ככה פרגי יבין שהסגל שלנו לא מספיק טוב, בעיקר הקישור ושיקלוט סוף סוף שבמועדון כמו היונייטד להסיט קשרים לעמדת המגן ובלם לקישור האחורי זו טעות. מי יודע?אולי זה יצא לטובה. מתי ראיתי את פלטצ'ר חוטף כדור? במשחק האחרון של מנצ'סטר יונייטד, מול ליברפול.
גמר גביע הליגה אבל אני הלב שלי מפמפם בקצב מואץ, עזבו אתכם משטויות של עצוב בגלל שזה רק גביע הליגה,יש סיכוי לעוד תואר לארון התארים המפוצץ באולד-טראפורד. עונה שבה זוכים בתואר היא לא כישלון,אומנם לא מה שהתרגלנו בשנות ה 90 ותחילת ה2000 אבל אני מאמין שזכייה מחר תהיה התחלה מחודשת של זכיות גם בתארים גדולים יותר. הצלקת בלב מההפסד לשפילד וונסדי(אז בליגה ה 2)בגמר גביע הליגה ב 91 עדיין לא הגלידה לי,מזל שכמה שבועות לאחר מכן מארק יוז ריכך לי אותה עם 2 שערים נגד ברצלונה(טוב נו גול וחצי), ולא פחות מכאיב ההפסד לליברפול לפני כמה עונות גם כן בגמר גביע הליגה וגם באותה עונה האליפות עזרה להתגבר על הכאב מההפסד לחלאות,אבל עדיין ההפסדים הללו חרוטים בכאב לב, אומנם רק גביע הליגה אבל תשאלו כל אוהד בורו והוא יאמר לכם שהיום שבו בורו ניצחה את בולטון בגמר הזה וזכתה בתואר הראשון בתולדות המועודון הוא היום השמח בחיים שלהם, תיזכרו במלחמה ובשמחה ובעצב של צ'לסי וליברפול עונה שעברה, בקיצור,גמר זה גמר,תואר זה תואר וגלורי האנטרס שרק אליפות או גביע אירופה מדברים אליהם הם אינם אוהדים.
במצב שנוצר אז כן. אבל השאיפה של האוהדים שלכם לפחות, הייתה אליפות. ופחות מזה, זה אכזבה. הייתה לו את העונה שעברה כדי להבין את זה. ציניות? בכול מקרה, פלטשר אנטי-כדורגל.
מכבי מגדל העמק לך תפתח דיון של מגדל העמק. עשה טוב ושמור לעצמך את התגובות המטופשות הללו, או שתרשום אותם בדיון שתפתח, ככה אף אחד לא יאלץ לקרוא. איך אומר סטרטפורד, ידידי ששמר לי מקום(אם הבנתי נכון) בגיהנום בעולם הבא? לך תמכור תותים. תקרא את התגובה של יוני. אוהד צ'לסי אמיתי שיש לו מושג(ולא מעט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ) בכדורגל. אני לא מצפה ממך לכזו כמות, אבל גם קמצוץ זה לא רע. תותים.