מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. C.Ronaldo#7 Member

כבר 2-0 משער של גיגס בדקה ה15 :)

2. Luca_Toni Member

גיגס קם מהקבר אני רואה . .

3. THE STRETFORD END Member

מחצית ראשונה קונצרט,בהפסקה פרגוסון כנראה ביקש מהשחקנים לשמור על הכבוד של ברוס אז הם הורידו רגל מהגז.

רונאלדו,וידיץ וכמובן גיגס היו המצטיינים,
    יום רביעי ווסטהאם,

חבל שהליגה נגמרת.

וכתבה נחמדה על גארי נוויל מהניוז אוף דה וורלד של היום:

http://www.newsoftheworld.co.uk/story_page...rt/sport4.shtml

4. קינג לדלי Member

נהניתי מכל מילה בכתבה.
    כמות הנחישות והלב הגדול של הבחור הזה הביאו אותו ל500 משחקים במועדון כמו יונייטד ול78(בדיוק כמו שומי הגדול...)בנבחרת.
    כבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Legolas Member

לא היה משחק גדול ומרהיב,אבל היכולת הרגילה הספיקה לניצחון קל בלי יותר מידי בעיות.
    דרך אגב אני חייב להגיד שוידץ' עושה התקדמות עצומה ומאז המשחק נגד ליברפול שנבהלתי מהמסירות שלו וראיתי שהוא לא יודע למסור כמעט פס מדיוק, היום ראו שחל שיפור במסירות שלו ורואים שמשחק הרגל שלו משתפר.

6. George Best Member

משחק אכן נהדר לוידיץ' שלא מעט פעמים הציל אותנו ממבוכות שנגרמו על ידי ריו שמצוי בכושר ירוד וזו בעיה קודם כל ליונייטד ואחר כך גם לנבחרת.אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם ג'ון טרי יפצע כמה ימים לפני פתיחת המונדיאל לאיזה חודש.
    גיגסי במשחק ענק, 2 שערים גדולים ועוד מסירה קטנה וגאונית לרוני שפספס תוך 2 דקות 2 מצבים של אחד על אחד.
    רוד שיחק 15 דקות בהם לא הורגש, אין ספק שהוא חלוץ טוב מסאהה אבל אם אנחנו מנצחים עם סאהה זה משחק 6 ברציפות, אז העיקר שימשך הרצף.
    יום רביעי יהיה ערב גדול, לא בגלל ליגת האלופות אלא בגלל כמובן המשחק שלנו בבית מול ווסטהאם, אני צופה משחק נהדר ופתוח מול קבוצה בכושר מצוין, שכמונו, פיגרה מול וויגאן בjjb וניצחה שם בשנייה האחרונה.יום שבת אנחנו בריבוק, מבחן גדולמול קבוצה שכמונו, חטפה 4 בריברסייד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .
    עוד מחזור בו השיטי מפסידים ואנחנו מנצחים בגדול, עאלק הגאווה של מנצ'סטר.מצעד הגאווה זה שלהם, אני לא מתווכח.

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/06
  7. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שריו בכושר ירוד,גם היום משחק טוב,שקט(למרות שצריך לומר שלא ממש נתקל בהתנגדות),
    יש לו העונה שיתוף פעולה מצויין עם ווס בראון ועכשיו רואים שגם עם וידיץ ולהוציא כמה משחקים לפני חודשים + שבהם היה חלש בסך הכל עונה יציבה וטובה של ריו.

וידיץ מראה לאט לאט מה ראה בו פרגי,אסור היה לשפוט אותו לפי המשחק הראשון או ה 2 כי הגיע ליונייטד אחרי פגרה של חודשיים(סיום הליגה הרוסית)ולמרות האימונים שצבר עד ההופעות הראשונות(שלדעתי בסך הכל הרשים גם בהן)אין כמו משחק בכדי להיכנס לכושר המתאים ובכדי לחוש על אמת את הליגה,הוא חזק,לא מפחד להיכנס לתיקולים,היום מול חלוץ שבנוי היטב הראה גם משחק ראש משובח,מיקום טוב,נוח עם הכדור,מוסר טוב,העתיד נראה וידיץ.

רונאלדו מאז תחילת השנה החדשה נראה כמו שחקן חדש,שחקן שמשחק בשביל הקבוצה,מוסר בזמן,מלהטט בחוכמה,כנראה שהשעון הביולגי עושה את שלו וההתבגרות בגיל משפיעה לטובה גם על ההתבגרות במשחק.

אי אפשר בלי גארי נוויל,זה פשוט הישג מדהים לשחק 500 משחקים ביונייטד בטח ובטח כשאת רובן הוא עשה בשנים הטובות ביותר בתולדות המועדון,
    מדברים הרבה על כך שהוא שחקן בגלל הלחימה,ההשקעה,המקצוענות וכל זה יפה ונכון אבל אי אפשר היה להמשיך ולשחק בכל הזמן הזה בלי שידע כדורגל,
    אז הוא לא המגן הכי מהיר,טכני שיש אבל יש לו לא מעט כדורגל ברגליים,מאז שבקהאם עזב הוא המגביה הטוב ביותר בקבוצה,משחק המסירות שלו טוב,משחק הראש עוד יותר,מתקאל נהדר הוא תמיד היה,
    כמעט תמיד לאורך השנים ממוקם נכון,רק משביח עם השנים,החיים הספורטיבים שלו,האימונים הנכונים ועוד טיפה מזל בלי פציעות מיותרות והוא יכול להמשיך ולהנהיג את יונייטד עוד כמה שנים טובות.

8. George Best Member

וידיץ' עומד להיות אחד הבלמים הטובים באירופה, אני בטוח בכך.
    צעיר, חזק, נחוש, מתקל מצוין, גבוה, בעל משחק טוב ראש, פשוט נהדר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

gary neville is a red is a red is a red gary neville is a red he hates scousers

9. קינג לדלי Member

וסטרטפורד מכל המחמאות שכחת לציין שגארי נוויל עושה את הסגירה האלכסונית המושלמת מכל המגינים.

ומה עם הוצאות חוץ ?!

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח הוצאות החוץ של נוויל, קלאסיקה. חבל שזה כמעט אף פעם לא מסתיים בשער.

אני זוכר רק שני גולים של יונייטד מהוצאות חוץ בעשור האחרון. בחצי גמר הגביע נגד פאלאס ב-95 (פאליסטר בתוספת הזמן כבש בנגיחה נדמה לי, ויכול מאוד להיות שנוויל היה מוציא החוץ האגדי) ונגד לסטר ב-2002 או משהו כזה (סולשיאר כבש שער יפה). מישהו זוכר עוד?

11. Sir Alex Las' Killa

החתימה שלי מדברת בשם עצמה.

12. ManUtd Fan Member

13. Offman 46 Member

"בוא נראה אם זה באמת אכן ייקרה כמו שוואן אומרים."

אם אתה באמת מאמין לעיתועות ישראלית המצב שלך רע.
    באמת..

ולנושא עצמו לדעתי האישית רוד יחזור להרכב במשחק נגד הצרפתים אם הוא יחזור לא יודע זאת הרגשה כזאת פשוט.

14. Offman 46 Member

"רונלדו לא למכירה"

כך טוענים שוב בקבוצה לאחר שבזמן האחרון היו שמועות על מעבר אפשרי שלו
    ליובה או וולנסיה

http://www.manchesteronline.co.uk/men/spor...t_for_sale.html

ואני מקווה שהוא באמת לא למכירה כי לדעתי הוא ורוני יצעידו את היונייטד לדברים מאוד יפים בשנים הקרובות!

15. ManUtd Fan Member

לא אמרתי שאני מאמין, אבל תראה, לפעמים מה שהעיתונות מפרסמת זה נכון, לא הכל שיקרי אצלהם, ככה שזה באמת יכול לקרות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/06