אוי ויי טכניקה לוקה... טוב חבר אני מציע שתתחיל בחיפושים אחרי גברת קופרובסקי כי מאז שהוא כתב שסנדרוס יותר טוב מקינג הוא נעלם כמו עם האי מייל מונגר.
הטכניקה של לאמפרד לוקה בחסר, ראינו אתזה במפגשים נגד ברצלונה, גם של ג'רארד לא אי אי, תום בהחלט צודק, טכניקה הוא לא הגדולה של האנגלים. כל ילד בקסטיליה יותר טכני מדיוויד בקאהם, בגלל הטכניקה הלוקה בחסר שלו, הוא כל כך לא מתאים.
בו תספר לי מי בנבחרת ספרד יותר טכני מג'ו קול או ויין רוני ? טורס ?...חוקן ? בעמדה של למפארד מי יותר טכני אלבלדה ? טכניקה זה גם לתת כדור על 40 מטר כמו למפארד וג'רארד,טכניקה זה לבוא מימין ולהרים טילים חדים באומנות לרחבה. אתם חבורת ליצנים שצריכים לגשת לחנות הקרובה ולאכול לפת חמוצה. "אני הרגתי את בן נעים !"
תגיד ליצן, מה ראית במשחקים של לאמפארד נגד ברצלונה עונה שעברה?נגד באיירן מינכן? ואיך היתה הטכניקה של גרארד נגד יובנטוס ומילאן? גם אתה,שן קשת ענן. בן גוריון בא?...עוד לא בא!
חואקין, ואלרון, צ'אבי, צ'אבי אלונסו, צ'אבי, רייס, ויסנטה, שחקנים אם טכניקה ברמה הכי גבוה שיש, לאנגליה יש מעטים כמוהם, לא יעזור לכם, אם תצעקו עד מחר- השחקן הספרדי הממוצא טכני פי כמה וכמה מהשחקן האנגליה הממוצע. כמה מפתיע, שהשחקן הדרום אמריקאי הוא כשלון טוטאלי באנגליה, שחקן שהטכניקה, זה הסמל המסרחי שלו. תשאל את ונגר למה הוא מעדיף ספרדים על אנגלים, תשובה: ונגר חסיד הכדורגל היפה. שבוע טוב.
מוריניו בוא אני אתן לך רעיון. גש לחנות הקרובה. יש שם משחה של שערות. זה משחה מה הכי חזק יש היום בשוק,עושים אותה מדג פטיש דג חרב ודג חשמל,מערבבים הכל ביחד,לוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה של ירח מלא מסכנה עושה גורו גורו,גורו גורו... תמרח טוב ותתקשר לבשר על התוצאות ! ואל תשכח את התיק אוכל של הליגה הספרדית על הגב !
מי לעזאזל החליט שטכניקה זה להעביר שחקנים?!!!!! זאת המצאה של ספרדים ושל מטומטמים כמו arsenal fan למעלה (סליחה, אבל צריך לקרוא לילד בשמו וכל מי שקרא לך ליצן, לזה הוא התכוון) הרמות כמו של בקהאם, זה טכניקה. מסירה של ג'רארד על 50 מטר לרגל של שחקן, זה טכניקה. בעיטות מרחוק של למפארד, זה טכניקה. לך לישון, ליצן (טמבל).
סטרטפורד איך אתה מרשה שכל מיני ליצנים צרפתים וספרדים יטנפו לך את הדיון ? תעברו לדיון הצרפתים,או שתפתחו דיון חדש "ליצנים בלבד" שמו.
מוריניו אוי אתה עם הספרדים שלך, "עם הטכניקה הכי גבוהה שיש". אם הם כ"כ טובים איך הנבחרת העלובה הזאת לא מצליחה לעבור את שלב הבתים!? חכה, ב-14.6 שבצ'נקו יעשה מכולם סביבון. ורק לידע כללי, טכניקה זה לא לעבור שחקנים אלא דברים אחרים כמו שסטרטפורד, דה ליין וג'רמיין הזכירו פה.
כן! כן! אבל זה גם בעיקר תלוי איך אתה מגדיר טכניקה. אלה שתי שחקנים שבנויים על עבודה קשה במרכז המגרש, הנהגה, ארגון משחק, בעיטות מרחוק, וכו'..אבל לא טכניקה, יחסית כמובן. לגבי ההתנשאות שלכם, אני לא מתכוון להגיב. וסטארפורד, כרגיל, כול מי שלא מסכים עם הדעה שלך: "לך למכור תותים". נמאסת..
הם אבל קשרי מרכז שדה, הטכניקה שלהם לא צריכה להיות כשל שחקנים דרום אמריקאים,הטכניקה שלשחקנים כאלה צריכה להיות המסירות המדיוקת על 50 מטר וניהול המשחק מאחורה וזה מה שהם עושים הכי טוב והטכניקה של להעביר שחקנים אולי לא כמו של הדרום אמריקאים, אבל עדין יש הבדל עצום בין שני סוגי השחקנים כמו החוזק שיש לאנגלים מה שאין לדרום אמריקאים כמעט בכלל.
אני נשבע לכם בכל היקר לי,לפברגאס יש יותר טכניקה מג'רארד ולאמפרד.ופברגאס בקושי בסגל הנבחרת. בשבילכים האנגלים,טכניקה זה להעייף כדורים למעלה.
ואני נשבע לך שרועי דיין יותר טוב מהונרי. אה, והאמירה השניה שלך אומרת שללאמפרד ולג'רארד אין מקום בנבחרת ספרד?[ לך תמכור בטטות.
"אלה שתי שחקנים שבנויים על עבודה קשה במרכז המגרש, הנהגה, ארגון משחק, בעיטות מרחוק, וכו'..אבל לא טכניקה, יחסית כמובן." קודם כל זה שני, לא שתי, ז'אן פייר. בעיטות מרחוק זה טכניקה למקרה שלא הבנת על מה דיברנו בעמוד האחרון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx "לגבי ההתנשאות שלכם, אני לא מתכוון להגיב. וסטארפורד, כרגיל, כול מי שלא מסכים עם הדעה שלך: "לך למכור תותים". נמאסת.." What do you know, ז'אן פייר, בכל זאת הגבת...