כן , חלוץ גבוה וחזק מאוד מאוד פיזי עם סיומת טובה , הבקיע העונה כבר 17 שערים מחצית מסך השערים של קבוצתו קליארי , עוד מספר קבוצות קושרו למעבר אפשרי של השחקן ביניהן גם רומא וספרטק מוסקבה הרוסית.
וכל הנקודה הייתה בעצם שאני לא מבין את השאיפה פה לשחקנים "מהאי הבריטי" (כיוון שהאירים והסקוטים שונאים את אנגליה). פשוט, פרגוסון הוא סקוטי, ולכן האוריינטציה שלו והקשרים שלו עם סוכני שחקנים הם באי הבריטי. ונגר הוא צרפתי ולכן האוריינטציה והקשרים שלו עם סוכנים הם בעיקר בצרפת ומדינות אפריקה שדוברות צרפתית. בניטז ספרדי, ולכן... (להמשיך?)
AW forever "וכל הנקודה הייתה בעצם שאני לא מבין את השאיפה פה לשחקנים "מהאי הבריטי" (כיוון שהאירים והסקוטים שונאים את אנגליה). פשוט, פרגוסון הוא סקוטי, ולכן האוריינטציה שלו והקשרים שלו עם סוכני שחקנים הם באי הבריטי. ונגר הוא צרפתי ולכן האוריינטציה והקשרים שלו עם סוכנים הם בעיקר בצרפת ומדינות אפריקה שדוברות צרפתית. בניטז ספרדי, ולכן... (להמשיך?)" וזו החותמת הסופית לזה שאתה לא קשור לענף! איך תסביר את זה שפיני זהבי שהוא לא סקוטי,לא צרפתי,לא ספרדי אבל אחראי על לא מעט עיסקאות בכדורגל האנגלי,הרבה עיסקאות שקשורות ליונייטד? אני חוזר ואומר,אין לי שום קשר לפרשה הזו,לא ראיתי ולא שמעתי!
אני יכול להעיד מההיכרות שלי עם אוהדי ארסנל האנגלים גם במציאות וגם בפורומים (ואני לא מדבר על פורומים כמו ארסנל-מניה וארסנל-וורלד,אני מדבר על הפורום הרשמי של הHerd-ג'רמיין וסטרטפורד יבינו על מה אני מדבר,אוהדים אנגלים,שהולכים למשחקי בית וחוץ כבר עשרות שנים),הדבר הראשון שמעניין אותם זה הצלחת המועדון,הם שונאים ליצנים כמו סיגאן ושות',והם גם מתעבים פלצנים מתרוממים כמו אשלי קול,דייויד בנטלי וג'רמיין פנאנט שחושבים שהם יותר מידי טובים בשביל המועדון. בקיצר,האוהדים רוצים לראות לראות שחקן אחד או שניים מאנגליה,אבל לא על חשבון הצלחת הקבוצה. נ.ב ובקשר לסלטיק,הם בערך נבחרת אירלנד השנייה,מבחינת האוהדים.
בלוגים. [/quote] א) זה לא קהל מייצג, אפילו לא קרוב. ב) אני מסרב להאמין שאדם אנגלי יגיד שהוא מעדיף קבוצה מצליחה ללא שחקנים אנגלים על קבוצה מצליחה שכן משחקים בה שחקנים אנגלים. זה פשוט לא הגיוני.
אני לא מבין את זה, קירק- תספור לי בבקשה את האנגלים (דגש- אנגלים. שלא תספור לי גם את דאף בטעות) ב11 שלכם.
אני אחזיר אותנו כמה שנים אחורה, כשצ'לסי קבעה לפני כמה שנים תקדים כשפתחה בהרכב ללא שחקן אנגלי לרפואה. יום אחרי כל העיתונים, מהצהובונים עד העיתונים הנחשבים ביותר ביקרו את המגמה הזו. בצ'לסי יש את למפארד וטרי, שהם השורשים של הקבוצה, יש את ג'ו קול ויש את דמיאן דאף. היא לא הקבוצה הכי בריטית בליגה, אבל יש לקהל עם מי להזדהות. ליונייטד יש את רוני, יש את נוויל, יש את גיגס ואת ריו פרדיננד. לליברפול יש את סטיבי ג'י, ותראה איך אפילו בניחטז שאפילו לא חיפש חלוץ הביא את פאולר כי ידע כמה חשוב זה יהיה לאוהדים. קבוצה צריכה איזשהו גרעין שלקהל יהיה להזדהות איתו. אשלי קול שחקן בית, אבל הוא לא מסוג השחקנים שיילחמו עבור האוהדים, ויש את סקאמבל שהוא בעיניי אחת הדמויות הכי לא ספורטיביות בענף, גדל ביריבה השנואה, וברגע שהיה לו קצת קשה יצא לחופשת לידה מחדש. ונגר מאמן גאון, אבל הוא לא פיתח את השחקן האנגלי בכלל, ואני לא מצליח להבין למה. זה לא שבאנגליה לא יודעים לשחק, בטח לא פחות מבחוף השנהב, סנגל או קמרון. אה, ולפני שאני שוכח - חלק מאוהדי ארסנל שלוקחים חלק בדיון קצת חדשים פה ולא מכירים את הז'רגון של משתמשים מסויימים קצת יותר ותיקים. לא צריך להיעלב, קחו דברים קצת בהומור ובוא נשמור על הדיון רגוע.
AW, אני יתנדב. יש שלושה, לאמפרד, קול וטרי. שלושתם ם השחקנים הכי חשובים של צ'לסי, שלושתם שחקנים ברמה הכי גבוהה בעולם. בניגוד לארסנל שגם אם(והדגש על אם)תשחק עם ההרכב המושלם שלה, יהיו לה שני אנגלים, כאשר האחד(טמבל)גמר את הסוס והשני(קול) אולי בדרך לצ'לסי. אה, תספור בבקשה את הבריטים(אף מילה על אנגלים)שיש בסגל של ארסנל.
ומעבר לכך יש להם קשר מעולה עם האוהדים, כפי שציינתי. במקרה של צ'לסי זה לא האיכות כמו הכמות - טרי קפטן ומנהיג בלתי מעורער, הקהל סוגד ללמפארד ומאוהב בג'ו קול. כל אוהד צריך להבין את הקשר הזה, לי יש את לדלי, קין ורובינסון, ואלה שחקנים שאתה ממשיך לסגוד להם גם אחרי יום שחור. א-ב של כל אוהד כדורגל.
קודם כל, מעריך את התגובה העיניינית והרצינית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ולעניין- אני לא חושב שלאומיות השחקן היא המידה של רמת ה"ההזדהות" עם המועדון. אני חושב שדווקא מקרים כמו דניס ברגקאמפ, שחקן לא אנגלי, שנשאר כ"כ הרבה שנים במועדון והראה מחוייבות אמיתית לסמל מראים לנו שיותר חשוב מי השחקן מאשר תחת איזה דגל משחק. ונכון, בצ'לסי משחקים 3 אנגלים, לעומת 2 אנגלים בארסנל. זה לא הכמות, ולא האיכות- זה רק אמצעי ניגוח. זה הכל.