ריינה 7/8 מליון, אגר 5 מליון סיסוקו 5.5 קראוץ' 7 רק פה קיבלת 25. אגב תום. מה פשר החתימה שלך? זה לא קולו טורה?מה אני אמרתי עליו?
יופי של סיפור אמיר, בטח במשחק נגד ארסנל הייתה אווירה מחשמלת... -------------------------------- מאקון רוצה יונייטד http://home.skysports.com/list.asp?hlid=37...s+United+desire
20 מיליון בלחץ... חוץ מזה שזו הנהלה שידועה בקמצנותה- נתנו להויה המון כסף לזרוק לזבל, ועכשיו הכיס סגור.
קודם כל הראתי לכם שהקבוצה הוציאה לפחות 25 מליון השנה. דבר שני, זה מה יש.הקבוצה בחובות כבדים וזה לא סוד שהיא מחפשת בנרות רוכש חדש, לא סתם מדובר כל כמה זמן על ראש ממשלת תאילנד שירכוש אותה. קיצר, המצב הכלכלי של הקבוצה קשה, בעוד שנתיים היא אמורה לעבור לאצטדיון החדש, "ניו אנפילד" למרות שבטח איזה חברה ערבית תקנה את השם של האיצטדיון(אחמ אחמ). 25 מליון פאונד לרכש זה בהחלט יפה, בניטז לא צריך 80.
יפה שתוך שלוש הודעות ירדת מ"יותר מ40 מיליון" ל-25. קודם לבדוק, אח"כ לתקוף. ובתור אוהד של קבוצה ששוברת פעם אחר פעם את שיאי ההעברות על שחקנים באנגליה, זה לא קצת שחצני מצידך להגיד "בניטז יכול להסתדר עם 25 מיליון"? דבר שלישי, ממה שאני יודע, ה"מעבר" לאיצטדיון חדש הוא עוד ממש תיאורטי, מחכים למשקיע ולאישורים מוניציפלים. לא מזמן דחו "בנימוס" הצעה של העירייה לבנות איצטדיון משותף להם ולאברטון. יכול להיות שאני טועה, לא ממש מתמצא במה שהולך שמה.
האווירה נגד ארסנל היתה באמת פנטסטית. אני לא יודע איך זה היה ביציעים האחרים (יש לי הרגשה שביציעים השקטים "מסורתית", המסורת לא נשברה פשוט בגלל האנשים שמאכלסים את המקום) אבל בסטרטפורד אנד היה מדהים. הווסט/איסט יהיה ללא ספק האופציה הראשונה שלי בפעמים הבאות שאבקש כרטיסים. מתי זה יהיה (כן, אני כבר חושב קדימה)? אני לא יודע. יש לי שאיפה לסביבות נובמבר-דצמבר כי גם יש (לא לצחוק!!!) הופעות במנצ'סטר ובכל אנגליה של סר קליף ריצ'ארד שאני רוצה לראות, אבל זה גם תלוי בלוח המשחקים ובכלל במקום העבודה שלי ובמידת ההכנסה שלי. נראה. בקשר לליברפול והאצטדיון - אני בטוח שקראתי השבוע איפשהו (בטיימס נדמה לי) שליברפול קיבלה אישור מחודש מהעירייה לבניית האצטדיון, ללא שינויים בתוכניות המקוריות.
הסיבה היחידה שבגללה חזרתי ממנצסטר לאחר שגרתי שם היא כסף! אני מנטלית,רגשית,תרבותית,כל מה שלא תרצו מרגיש יותר שייך לשם מאשר לישראל, עבדתי שם והרווחתי לא רע יחסית אבל המחייה כל-כך יקרה שבתור אחד שלא עבד בצורה חוקית,שאין לו משפחה שם שתתמוך בו,זה פשוט לא היה מספיק,ובתור אחד שלא היה שם חוקי קשה מאוד להתקדם בחיים ויש רגע בחיים שאתה חייב להמשיך הלאה. ימי שבת למשל היו מחסלים לי משכורת שבועית כי אין מה לעשות חוץ מהכרטיס למשחקים וברגע שאתה בחברת אנשים אז אתה שותה איתם,אוכל איתם,יחד עם תחבורה ציבורית זה הרבה כסף. אתה רוצה לחיות ולצאת לבלות בעיר או עם בחורה(וכגנטלמן אין מה לעשות אתה צריך גם להזמין ולפנק אותן)אז זה עוד כסף,אתה רוצה לשתות כמו בן-אדם אז זה אומר להיות תלוי במוניות בסוף הערב וזה הרבה כסף. אתה הולך לטסקו(סופרמרקט)ואין מה לעשות יש לך נשמה ואתה רוצה לאכול כמו בן-אדם אז עוד הרבה כסף, אתה רוצה להתלבש כמו בן-אדם אז זה עוד כסף, ועוד ועוד ועוד,וכשאין לך משפחה שם או שאתה לא בא מרקע עשיר שיכולים לתמוך בך אז פשוט כמעט בלתי אפשרי, באתי עם כסף למנצסטר,עבדתי ימים ולילות,עבדתי ב 2 עבודות,קרעתי את התחת אבל בסופו של דבר הכסף אזל. יש לא מעט ישראלים שחיים כרגע במנצסטר,עובדים שם במכירות בקניונים,יש להם אשרת סטודנטים אבל הם חיים שם בשביל לחסוך ולהמשיך הלאה,הם עובדים ללא הפסקה ואין להם חיים, אם רוצים לחיות שם כמו בני-אדם אז קשה,קשה,קשה. בכל אופן התקופה שגרתי שם היתה היפה בחיים שלי,יש לי שם חברים שהם כמו משפחה(לא יהודים אגב), כל אותם מקומות שאתה מדבר עליהם כמו הטראפורד סנטר או מוזיאון המלחמה(לאורי,קרוב לאולד-טרפאורד)עבדתי במקומות הללו, את מרכז העיר חרשתי על ימין ועל שמאל,אני מכיר כל סימטה,כל מדרכה,אני נושם את זה יום יום, אני מכיר את הקהילה היהודית שם טוב,שידוך טוב יכול לעזור מאוד אם רוצים לגור שם,במקרה אתמול בערב יצאתי עם בחורה ממנצסטר שבאה לחופשה עם המשפחה לרגל החג(הם במלון בנתניה,גועל נפש של עיר,ים צרפתיים הגיעו לחופשה גם כן)אז מי יודע אולי יצא מזה משהו ואז כבר יהיה יותר קל לחזור ולהצליח שם.
לא חראם על הבחורה? גם תגמור לאבא שלה את הכסף וגם היא צפויה למאבק אבוד מול האהבה הראשונה. ובכלל,ביגמיה אסורה באנגליה.
אבא שלה אוהד יונייטד אז זה כבר אומר שהיא ממשפחה טובה. זה עולם קטן כי אני מכיר את רוב החברות שלה ממנצסטר(בקהילה היהודית כולם מכירים את כולם)אבל משום מה לא יצא לי לפגוש אותה לפני, לקח לה משהו כמו שעה וחצי לעקל עם מי היא יוצאת,היא עדיין בהלם מזה שאני מכיר את העיר יותר טוב ממנה, בקשר לאהבה הראשונה,הטבעת,השרשרת וה...תחתונים(כמו בזמן משחק כך גם ביציאות ראשונות בשביל המזל)גרמו לה להבין שגם אם יצא משהו רציני היא תמיד תהיה השנייה בחשיבות.
הבנתי את הרמז.... לעקל לאבא שלה את הכסף ואח"כ לעכל אותו טוב עם ארוחת ערב וכרטיס מנוי לשנה הבאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
האפשרות היחידה לשרוד כישראלי במנצ'סטר ועם הפספורט המחורבן שלנו ,רק להתחתן עם מקומית ,אני כמעט ועשיתי את זה בשנת 1991 אבל ברגע האמת לא התחתנתי וחזרתי לארץ אחרי שנתיים נפלאות במנצ'סטר , היתה לי חברה יהודיה אמידה מאוד והייתי קרוב להתחתן ,למרות שלא היתה אהבה גדולה מצידי ,היא מאוד רצתה למרות שקלטה שהראש שלי בסיטי יותר , כשחזרתי לארץ הייתי שבור מההחלטה , היום כמובן שאני מאושר עם חיי ומשפחתי , לפעמים ככה אני מדמיין מה היה קורה אילו הייתי מתחתן איתה , הייתי בטוח מפרק אותה ,ומבזבז לה את הכסף בסיטי ובהימורים , אבל השנתיים שם היו חלום שאי אפשר לתאר , לרווקים שמכורים לאנגליה הייתי ממליץ , גם לסטראטפורד המלצתי , רק חבל ששידכתי לו את הבן אדם הלא נכון בכל מנצ'סטר ,אבל אני מאמין שבסופו של דבר הוא יגור במנצ'סטר , רק שיתחתן עם אוהדת הסיטי .
קליפ קצר עם כל ההחמצות המסמררות שיער במשחק מול סנדרלנד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://media1.latestgaols.net/1lgk8az9tbds.zip
תקשיבו לקפטן שלכם: "Second place would be a disappointment," said the Red Devils skipper. "Whilst it would give us a Champions League place, it is not really an achievement for this club." מסכם את העונה כ"מאכזבת". בלי קשר, חייב לומר שהסיפורים פה מ-מ-ש מרתקים, ושאבקש לא לשפוך אותם בכזאת קמצנות...
הסיפורים על אישתו מעניינים יותר...קחו אחד... Mrs neville went to the butchers to buy a chicken.She lifted it up,sniffed under one wing,sniffed under the other wing then sniffed between the legs. "i`m not having this" she complained " its not fresh" "Madam" said the butcher impatiently "Would you pass such a test?"