מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא משנה אם פרגי חושב או לא. אם גם מוריניו חושב (והוא חושב), שבצ'נקו יגיע לצ'לסי וזהו במידה שהוא יעזוב את מילאן.

ככל שאני חושב על זה יותר ויותר, אני לא אופתע אם פרגוסון רוצה לפנות את הבמה לרוסי. הבעיה היא שכמו רוני, העמדה הטובה ביותר עבורו היא לאו דווקא כשחקן החוד אלא כזה שמשחק מאחוריו ולכן לא בטוח כמה אפשר לקדם אותו כרגע.

2. city4ever Member

מאחל לכם עונה מוצלחת כמו זאת - בפרט בהישגים נגדנו.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הטיימס, יונייטד עומדת לרכוש את קרלון, הקשר בן ה-18 של קרוזיירו, תמורת שישה מיליון פאונד. הבעיה היא כמובן נושא אשרת העבודה, שייאלץ אותנו להשאיל אותו לקבוצה זרה עד שהוא יוכל לקבל אשרת עבודה או דרכון אירופי.

4. W.Rooney Member

קשר בן 18 אמור למלא את החלל שהשאיר אחריו רוי קין? לא נשמע טוב.

יכול להיות שלקרלון יש פוטנציאל (לא ראיתי אותו משחק מעולם), אבל אם פרגי צריך לבצע רכישה כלשהי של שחקן קישור הקיץ, הייתי מעדיף לראות על פניו את דיארה.

5. VaN Member

קרלון הוא ממש לא במקום רוי קין, קרלון הוא קשר התקפי מאוד מאוד כשרוני שיודע גם לשחק על הקו יש לו שליטה מדהימה בכדור, מדובר בילד שנראה בערוץ הספורט מקפיץ על הראש ועובד ככה כמה שחקנים עד שהוא נעצר בבעטה של שחקן מהקבוצה היריבה. הוא היה מלך השערים של ברזיל באליפות עד גיל 17 אני חשוב יש ברשת סרטונים עם הגולים שלו, שווה לראות. מענין לראות אם באמת תתבצע הקניה ואם כן אז איך ישתלב נער ברזילאי מוכשר במנצ'סטר ובאנגליה בכלל, בכל מקרה ממה שהספקתי לראות ממנו 6 מיליון ליש"ט אמורה להיות השקעה כדאית, השאלה היא אם כדאית לקבוצה בליגה האנגלית... בכל מקרה מניסיון העבר אני סומך על פרגוסון במיוחד כשמדובר ברכישה של צעירים ועדו במחיר כזה.

6. Offman 46 Member

מנצ'סטר יונייטד תישלח את קארלון לסלטה וויגו אם וכאשר תיתבצע העיסקה בינינו לבין קרוזיירו
    שכרגע אנחנו נימצאים איתם במו"מ מיתקדם.

Man Utd to send Kerlon to Celta Vigo

Celta Vigo are favourites to land Brazilian sensation Kerlon.

Manchester United are in advanced talks with Cruzeiro over a £6 million deal for 18 year-old Kerlon, rated as good as Ronaldinho at the same age.

United want to bring Kerlon to Europe, but won't be able to keep the youngster at Old Trafford due to work permit problems.

The Times says United will seek to send the midfielder away on-loan and Celta are understood to be favourites to snap up the superkid.

Celta have already one Premiership youngster, in Arsenal's Mexican teenager Carlos Vela, on their books for next season.

7. פלג Member

אני לא מכיר אבל לפי מה שאתה אומר הוא שחקן גדול. הוא באמת יכול לעזור לקבוצה, ביחוד לאור היכולות האלו שהצגת. שחקן כזה יועיל מאוד להתקפה ולמרכז המגרש. בעונה האחרונה ראינו לעומת עונה שעברה שהקבוצה התקשתה יותר בחלק האחורי. אני חושב שרכישה של דיארה יותר נחוצה והרבה יותר חשובה כעת. אגב, מישהו יודע מה קורה עם רוד? עוזב בטוח?, יש הצעות או שהעניין מוקפא.. מה המצב איתו?

8. THE STRETFORD END Member

זה מה שכתבתי לפני יומיים:
    "המקורות במנצסטר אומרים ש...
    יונייטד נכנסה לקראת הסוף בנסיון לרכוש את בארטוב כמו גם ארסנל,השוונו את ההצעה של טוטנהאם אבל טוטנהאם שהקדימה אותנו הגיעה למצב שהיא יותר מדי עמוק בעיסקה ולכן הוא יחתום שם"

זה מה שבארטוב אומר היום:
    "I can reveal now that I had an offer from Manchester United and everyone knows what it means but, after talking to Martin Jol several times, I decided to choose Spurs," said Berbatov.
    "We went to see Tottenham's match against United last month and, afterwards, I met Martin.

המקורות שלי במנצסטר אמינים ביותר,
    אתם מקבלים את זה עוד לפני הסקאיי ניוז,אולי אני אתחיל לדרוש כסף על מידע פנימי :aaa031:

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/06
  9. KirkH Member

נחמד שיש לך במה להתנחם בימים בהם שחקנים מעדיפים את הלול על אולד טראפורד.

10. Legolas Member

קרלון שחקן טוב,ריחמתי על הבחור המסכן שבחדשות הספורט הבעיטה שהוא חטף נראתה כואבת מאוד ודווקא טעיתי אם זה השחקן המדובר. והיכולת של ההקפצה על הראש היא לא מדיוקת הוא יכול ללכת עם הכדור על הראש במהירות ופשוט להכנס עם הכדור לשער(כמה נחמד)

11. THE STRETFORD END Member

קירק,
    שיבושם גם לו,מי שמסרב להצעה של יונייטד,בסוף הקריירה סביר להניח שיצטער עליה(עם כל הכבוד לספרס),להוציא את שירר אני לא זוכר שחקן שיונייטד פעמיים הציעה לו לבוא ולשחק אצלה.
    חוץ מזה בתי הקברות מלאים באנשים שלא היה להם תחליף,אז זה לא יהיה בארטוב,יהיה מישהו אחר.

12. KirkH Member

מצד אחד אני מסכים איתך במאה אחוז שאין שחקן שיותר גדול ממועדון או שאי אפשר למצוא עוד שלושה כמוהו בשוק.

מצד שני, אתה לא תוהה לפעמים איך יונייטד הייתה יכולה להיראות עם דאף או רובן על הקו?

אין ספק שיונייטד מועדון יותר גדול מהספרס וגם אין ספק שברבאטוב הוא לא איזה כוכב בינלאומי - השאלה אם אתה לא מודאג מהעובדה שעוד ועוד קבוצות מצטרפות למעגל הולך ומתרחב של יריבות שבעבור סכומי כסף דומים מצליחות לגייס שחקנים שיונייטד מעוניינת בהם. זה לא מצב שיונייטד רגילה אליו. בטח לא מקבוצות דרג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx כמו הספרס...

13. THE STRETFORD END Member

אני מאמין שלו יונייטד היתה מביעה התעניינות בבארטוב בזמן אז הדברים היו נראים אחרת,
    יונייטד לא ידועה בתזמון או בניהול נכון של משא ומתן,
    לא מעט נפלנו ברכש בגלל משא ומתן חובבני.

14. AW forever Member

והלול הוא אחד מבתי הקברות הגדולים באירופה לקריירות של שחקנים "מבטיחים" שמגיעים להתפגר שם...

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקנים כמו אארון לנון למשל?