אני חושב שפרגוסון שנכווה בעבר עם טורניר מצויין של שחקן לא יחזור על אותה טעות(פובורסקי ב אליפות אירופה 96). בהחלט היו שמועות לגבי אואן בקיץ שעבר,קשה לי לראות את ניוקאסל מוותרת עליו בקלות עכשיו כששירר פרש,קשה לי לראות את יונייטד מוציאה סכום כסף גדול עבורו,לא בגלל שהוא לא חלוץ מצויין אלא שמה לעשות ב 2 העונות האחרונות כמעט ולא שיחק,לא בריאל מדריד ולא בניוקאסל בגלל כרגיל פציעה,אי אפשר לבנות עליו כחלוץ מוביל בגלל זה,זה נכון לגבי יונייטד או כל קבוצה עם שאיפות להגיע רחוק. אני בטוח שלפרגוסון יש כמה שחקנים בקנה,אולי הוא מחכה לאחרי הגביע העולמי בכדי לראות איך הם יעברו את הגביע העולמי מבחינת פציעות ופחות מבחינת יכולת(שוב בהנחה שהוא עקב אחריהם מספיק), יכול להיות שיש מגעים עם אי אלו שחקנים אבל הקבוצות שלהם גם כן מחכות לאחרי הגביע העולמי בתקווה אולי להוציא עוד כמה לירות, אין מצב שבעולם שיונייטד לא פותחת את העונה הבאה עם 2 שחקנים חדשים לפחות ולא שחקנים כברירת מחדל. יונייטד פיטרה את מייק סטון רופא הקבוצה ב 10 השנים האחרונות, בהצהרה של המועדון הובהר שלא מדובר בעניין מקצועי רפואי או בגלל טיפול של שחקני יונייטד וכולם יודעים למי הכוונה, אני חושב שהוא הלך הביתה בגלל שפיטפט יותר במדי בסוגיית רוניי,פיטפוטים שדלפו החוצה לתקשורת לגבי מצב הפציעה שלו.
פרגוסון כרגיל רואה רק את יונייטד בעיניים. זה כאילו אתה מאמן את יונייטד. בסוף איסטלנדס ירצח או אותך או את פרגי. תבחר...
גרמיין, בוודאי שיונייטד היא הרבה הרבה לפני אנגליה,תמיד!!! וזה לא מוריד מהאהבה שלי לנבחרת אבל יונייטד תמיד במקום הראשון. אני רצחתי את בן נעים,וואי וואי
ברור שהקבוצה לפני אבל גם אתה יודע שלפרגוסון מתאים שהוא ינוח גם אם הוא יהיה כשיר. ואל תבוא לי עם ציטוטים ושקרים של פרגי בנוגע לכך שהוא רוצה שהוא ישחק במונדיאל. " אולי אני לא רואה טוב אבל ברוך השם אני שומע טוב מאוד ! "
כולם יודעים עד כמה אף וויסקי אוהב את נבחרת אנגליה , הכלב תיכנן שרוני לא ישתתף בגרמניה , והרופא המסכן שילם את המחיר , ועכשיו מספרים שלא בגלל זה הוא פוטר - בולשיט . האיש הזה מדרדר עם השנים ,אבל למרות הכל חשוב לי שהוא ימשיך להצעיד את החלאות לתהום .
לו רוניי יהיה באמת כשיר ב 100% אין סיבה שפרגוסון לא היה רוצה לראות אותו במונדיאל,טורניר כזה יכול לתת לו את הדחיפה,נסיון שאפשר לקבל רק על במת הכדורגל הגדולה ביותר ולהביא את זה לידי ביטוי ביונייטד,להתמודד מול הטובים ביותר,בטורניר החשוב ביותר,זה יכול לפעול לטובתו בגדול אבל שוב רק אם יהיה כשיר ב 100%. אם לא אסור בשום פנים ואפן לסכן אותו,זה לא יהיה לתועלת של אנגליה ולא של יונייטד. הם דיברו,הם דיברו,הם דיברו דיבורים.
איסטלנד, פרגוסון גם תיכנן שבקהאם לא ישתתף ביפן וקוראיה ב 2002 ולכן שיתף אותו ברבע גמר ליגת האלופות נגד לה קורנייה? ליצן,לך תמכור תותים! מה אכלו בני ישראל במדבר?מה,מה,מה,מן...אוזני המן.
אן מה לעשות ,אתה עיור עם הראש בקיר ,ואן ויכוח בכלל אתה צודק ,אף וויסקי כל כך רוצה שרוני ישחק בגרמניה ,וכולם טפשים שחושבים הפוך ,אף וויסקי כל כך אוהב את הנבחרת אך שכחתי . לך לך לחמם פיתה
וכן וכולם חכמים כמוך ובטוחים שהוא בכוונה לא הוציא אותו נגד צ'לסי למרות שידע שהוא הולך להיפצע ל 6 שבועות, ובטוח שהוא פיטר את הרופא רק בגלל שרוניי ככל הנראה מחלים מהר מהצפוי, ואני עם הראש בקיר אה, לך תכסח את הדשא.
אין סיבה שפרגוסון לא ירצה שווין רוני לא ישותף במונדיאל. פרגוסון גם לא יעשה הכל בכדי שרוני ישותף במונדיאל. אתם לא יכולם להגיד שפרגוסון לא הוציא אותו מהמשחק נגד צ'לסי כי הוא ידע שיכנסו בו והוא יפצע לחודשיים. פרגוסון קודם כל רוצה לקדם את הסמרטוטים.
אתה בעצמך חושב שהוא פוטר בגלל רוני , הרופא פיטפט וזרע אופטימיות ,כי הוא רופא והוא ראה קצב החלמה של חזיר בר , ורק לאיש אחד האופימיות לא מתאימה ,לאיש האהוב ביותר באי . לגבי המשחק ההוא בברידג' ,לאף וויסקי יש חלק לא קטן בפציעה הזאת ,המשחק כבר היה גמור ,צ'לסי התחילה במשולשים ואולה ,אולה ,ורק שחקן אחד במגרש המשיך להשתגע ולהשתולל , אני ראיתי את המשחק והתפללתי שהוא יוחלף , אני נשבע לך שידעתי שהוא לא יגמור את המשחק ( דיווחתי לדפו כבר אחרי 20 דקות שהמשחק הזה יוביל לקורבנות) ,לטרי הוא כמעט שבר את הרגל , והצליח במהלך אחד לכסח 2 שחקנים , אחר כך הוא קיבל צהוב ,והמשיך להשתגע . חילוף היה מרגיע את הטירוף ,ועוד במצב של 0-3 כשכולם כבר נכנעו , חוץ מאף וויסקי שרצה לפחות רגל לפני ההכתרה של צ'לסי .
איסטלנד, כתבתי שאני חושב שהוא פוטר בגלל שהדליף מידע,מידע שדלף לתקשורת(ומידע על מצב הפציעה אכן דלף החוצה)וזה פאק באמינות--שוב זה מה שקרה לדעתי,זה לא אומר שזה נכון,לכן אם כך היו פני הדברים אז הפיטורים מוצדקים לחלוטין, בכל אופן הם לא היו על רקע מקצועי או כמו משהו שבטח עלה בדעתך שהוא עזר לרוניי להיות בריא וכשיר למונדיאל לכן פרגוסון פיטר אותו. לגבי המשחק נגד צ'לסי,אתה התפללת שרוניי לא יפצע כבר חודשים לפני, וברצינות איסטלנד,אתה לא מצפה מפרגוסון להוציא שחקן במשחק ליגה(וזה לא משנה מה התוצאה)רק בכדי לשמור עליו לקראת המונדיאל,אני לא ראיתי את מוריניו מוציא את טרי למרות שזה בקושי עמד על הרגליים לאחר שגם הוא נפצע באותו המשחק! גרמיין, זה הוא התחיל! יונייטד שיחררה כמה שחקנים והם חופשים לעבור ללא תמורה לאן שיחפצו,השמות היותר בולטים הם: הקפטן של הריסרב,הגרמני מרקוס נאיימר,מאדס טים הדני(עוד הפסיק לשחק נגד חיפה בליגת האלופות)והחלוץ אדי גונסון, וכמובן קווינטון פורטצון אבל זה היה ידוע כבר לפני כמה חודשים.