אוי ואבוי אם נהפוך להיות מועדון מהסוג שמוכר את הכוכבים הכי גדולים שלו בכדי להביא שחקנים אחרים לעמדות שונות. מה זה למכור את ריו?את מי נביא במקומו?אני לא רואה את מילאן משחררת את נסטה,אני לא רואה את ברצלונה משחררת את פיול,צ'לסי את טרי וכן הלאה. מה ההגיון למכור את אחד הבלמים הטובים בעולם(כשיש לו עוד חוזה)כשאין לך מישהו אחר להחליפו? כמה "סבלנו" עד שהוא הגיע אחרי שסתאם עזב,שכחתם את ימי לורן בלאן האיטי? שכחתם איך ההגנה נראתה כשריו היה?איך אחרי עונש ההרחקה שלו?ואחרי החזרה שלו? אפשר לא לאהוב את האישיות/אופי שלו ולבקר את זה שהוא לא חותם על הארכת חוזה מטעמים אנוכיים או בגלל עצות או גרידיות של הסוכן שלו אבל על המגרש אין מישהו טוב ממנו וזה מה שצריך לקבוע! פורטצון,כבר כתבתי שהוא לא מספיק טוב ליונייטד ויותר גרוע מזה אין עונה שהוא מעביר בלי פציעה ובדרך כלל פציעה לא קלה, אי אפשר לסמוך עליו על המגרש ואי אפשר להיות תלויים בשחקן שנוטה להיפצע פעם אחר פעם, אני מאחל לו שיבריא במהרה ושיימכר.
לדעתי ליונייטד יש מספיק כסף לרכוש את השחקנים בעמדות הנ"ל גם בלי למכור את ריו. ריו בין הבלמים הטובים בעולם, לא רוצה לאבד אותו ו"להסתפק" בסילבסטרה, אושיי ובראון הבינוניים. אמיר ע: למה ציפית?
בראון בינוני?.. כנראה שאין לך מושג בכלום, העונה בראון נתן פשוט עונה כמעת מושלמת חוץ מ-2 טעויות שלו שזכורות לי לו היה לו שום דבר רע העונה.. הטעות הראשונה אני זוכר בגול של שירר נגד ניקאסל בג'יימס פארק.. והשניה האדום בסקאוזרלנד חוץ מי זה הוא נתן עונה ממש טובה גם כבלם וגם כמגן ימני! ודווקא אני מעדיף את בראון מאשה את סילבסטרה כי סילבטרה עדיין נוטה לעשות יותר מידי שגיעות..
סולארי באינטר, אין מצב שהוא יעבור ליונייטד. אני חושב שאסיין זה השחקן שיונייטד צריכה ללכת עליו הכי חזק, יכול לשחק בכל העמדות בקישור(ימני, שמאלי, מרכזי, אחורי, התקפי) ולהחליף כל אחד מהשחקנים שהיום נמצאים בקישור של יונייטד. באלאק? רק אם יונייטד לא תצליח להביא את אסיין אז ללכת עליו, קשר 50-50 טוב מאוד. בראון עדיף על סילבסטרה? :aaarofl: בראון יכול להיות עדיף על סילבסטרה רק בעמדת המגן הימני, לא בשום מקום אחר בהגנה. יוניטד צריכה להיאבק כדי להשאיר אצלה את ריו, הוא וסילבסטרה צריכים להיות במרכז ההגנה השנה. אושיי ובראון הם מאוד ביינוניים, שחקני ספסל לגיטימיים, המגן הימני הפותח צריך להיות גארי נוויל, מגן שמאלי היינצה, ופיל נוויל, אושיי ובראון ברוטציה כאשר כל אחד מהם יכול לשחק בכמה תפקידים בהגנה.
ווסלי בראון הוא השחקן הכי גרוע בסגל של יונייטד. לא מרוכז, מפוזר, חדיר, עליות וירידות תוך כדי משחק, גולים עצמיים. הוא אסון בשבילנו כי הוא מקבל הרבה דקות שלא מגיעות לו. להשוות אותו לאחד כמו אושיי זה כבר ממש פשע.
אחרי הפציעה של ווסלי בעונה שעבר הוא היה פשוט גרוע באמת כך מודה בזה, אבל העונה קרה לו משו שהוא הישתפר יותר מידי!! וכמו שכבר אמרתי לו זכור לי עוד טעויות שלו חוץ מה-2 שציינתי, ואני באמת מעדיף אותו על סילבסטרה. כשסילבסטרה משחק אתה יכול לקבל התקף לב כגון המשחק נגד ארסנל ניראה לי בהיבורי השנה שהוא בא ירד לגליץ' ברחבה שלנו ובמזל אייך שהוא פיספס את השחקן ואיזה שהוא שחקן שלנו חיפה עליו אחרי זה... ועוד דבר... במשחק של אנגליה נגד ולנד בפברואר כל הבלמים של אנגליה היו פצועים חוץ מבראון וקארגר... שתי בלמים שכל הזמן היו יורדים עליהם קשות... באותו משחק הם פשוט נתנו משחק שקט לחלוטין ונקי משגיעות כימעת... ואלה היו הבלמים האחרונים ברוטציה באותו הזמן.. טרי-ריו-קמבל-קינג וניראה לי אפילו אופסון לפניהם... היה! ו- barakrom בראון השחקן הכי גרוע בסגל שלנו?.. פזיז?.. עליות וירידות תוך כדאי משחק?.. תביא דוגמאות מהעונה הזאת!!! ואתה גם אוליי רוצה להגיד לי שמילר\פורצ'ן שחקנים יותר טובים מבראון?... אם כך אין לי מה להגיד לך.
די, ברק, תבין - אפילו אם פרגוסון זוכה ב-300 מיליון פאונד בלוטו, אנחנו לא נביא שוער חדש. כבר הבאנו. ואנחנו גם לא נביא קיצוני חדש כנראה. נכון שלא הבאנו קיצוני שמאלי אבל מה זה משנה אם מביאים שמאלי, או שמזיזים את רונאלדו לשמאל ופארק משחק בימין? אותו דבר. ואם בראון השחקן הכי גרוע בסגל שלנו, אני יוצא בתופים ומחולות כי יש לנו כנראה סגל פיצוץ. וסטרטפורד - אני ממש, ממש, ממש, ממש, ממש לא רוצה למכור את ריו. זה הדבר האחרון שאני רוצה. אבל האלטרנטיבה היא האפשרות שאנחנו נכנסים עכשיו לשנתיים עמוסות ספקולציות שעלולות להפריע לכל המועדון, ובסיומן נחפש בלם חדש אחרי שריו עזב אותנו ללא תמורה. אני לא רוצה שריו יילך, אני רוצה שהוא יחתום על חוזה חדש. אבל אם הוא לא מתכוון לעשות את זה, אני לא בטוח שלעשות ניתוח להסרת גידול עכשיו זה דבר כל כך רע. אולי זה יותר טוב מלהיסחב עם זה שנתיים.
שיילך ריו. אם לא נעשה מהפיכה בחודש שנשאר בקישור, לא יעזור ריו-אנחנו פשוט לא מסוכנים לשער. הבעיה שלנו בעונה שעברה היתה חוסר יכולת למצוא מסגרת. חייבים כוחות חדשים בקישור שיפתחו את האמצע ויבואו לעזרת רוד
ברק, איך אתה יכול להגיד "שילך ריו" הוא אחד הבלמים הטובים בעולם ולמרות כל הבעיות שלו עם החוזה החדש, אני מאוד מקווה שהוא ישאר וימשיך להחזיק את ההגנה. בקשר לבראון, שניכם לפי דעתי הגזמתם מצד אחד הוא דיי בינוני לא ממש מסודר ומרוכז כמו ריו ועושה טעויות פה ושם אבל להגיד שהוא הכי חלש בסגל זה לא נכון. פורצ'ן יש לו משחק טוב אחד ל15 משחקים בערך,מילר וקלברסון בדקות שקיבלו לא עשו דברים משמעותיים שמראים שהם יותר חזקים מבראון. שוער נוסף? - לפי דעתי שטות וכדי לרדת מהנושא. שחקן מרכז קישור? - הלוואי באלאק או חוליו באפטיסטה.
חייבים קשרים זה משהו שכולנו מסכימים איתו להחליף אולי את גיגס או שיהיה איתו רוטציה רולאנדו שישאר וצריך את באלאק במקום קין כדי שהחלק האחורי שלנו יהיה יותר טוב כדי שנוכל למצוא מסגרת ואסור עם כל הזילזול הזה בקבוצות הקטנות אני זוכר שגיגס ניסה להכניס מזווית בלתי אפשרית במקום לתת פס רוחב מול שער רק ואז גול ובסוף הקבוצה שמה לנו גול בדקה ה90 ושילמנו על זה ביוקר.
קישור: ימין - אסייאן או רונלדו או פארק. שמאל - גיגסי או רונלדו. מרכז אחורי - קין או חוליו או באלאק. מרכז התקפי - סקולס או באלאק. מקווה מקווה שהקישור של מנצ'סטר העונה יהיה משו דומה למה שכתבתי פה.
הבאת פארק לאולד טרפורד הייתה שטות. אני לא מצליח לראות את פארק מתאקלם בפרימייר ליג באחת הקבוצות הטובות בעולם. העונה בפ ס וו הייתה יפה מאוד אך לרכוש אותו על סמך מספר משחקים בליגת האלופות? לא נראה לי. הוא שחקן חלש מדי והוא בקושי נכנס בסגל השני של היונייטד. במקום לזרוק עליו כסף עדיף היה לשמור את הכסף ולהוסיף עוד כדי להביא את באלאק.