אולי הגזמתי ולא ההיתי צריך לערב דברים לא קשורים כמו רמת הכתיבה של אחרים אבל אתה טועה מאוד. אתה רק חושב שהחומר מועתק בגלל שהוא בשרת הזה. מלא אתרים בשרת הזה נוטים להעתיק ועכב כך יש סתיגמה גדולה מאוד. כל החומר באתר מקורי ותורגם מאתרים רשמיים למעט אולי כמה דפים בודדים שלא(כמו רקעים) אבל נתון קרדיט. הכתבות הם פרי עטרם של הכותבים ולא מועתקים משום אתר. בינינו, תודה שלא ראית או קראת שום חלק באתר.. אתה פוסל אותו רק לפי המראה והסתגימה.ווידוי קטן, אני לפעמים עוזר שם באתר כן. עריכה, תגובה ללגולס: היסטורית המועדון, האולד טראפורד ואסון המטוס במינכן הם חומר מהאתר הקודם של הקבוצה, זה שהתכוונת אבל לקוח באישור ממאור שהיה המנהל של האתר. שאר החומר תורגם מאתרים רשמיים ע"י צוות האתר. כמו לדוגמה הביוגרפיות על שחקני העבר(קאנטונה, בסט) שלא היו בכלל באתר הקודם של מאור. האתר הקודם על הקבוצה היה בכלל אתר חובבני, לא היה בו כמעט חומר היסטורי. המקרה אצלו זה הפוך, בגלל שהוא היה בשרת "אמיתי" החזיקו ממנו יותר מדיי.
אם אני לא טועה,מרבית החומר שמופיע באתר הוא מהאתר הקודם של מנצ'סטר יונייטד בישראל אבל הפעם זה לא אותו מנהל ופשוט מישהו לקח את הכתבות שהשקיעו רבות להכינם ושם אותם בלי לשאול את בעל האתר הקודם. ונחזור לנושא,לגבי קאריק כבר אמרתי את דעתי עליו ואני עדין מקווה שהוא לא יגיע ושאנחנו צריכים שחקן יותר טוב ויותר פיזי והוא יכול להתשלב אם נשחק בצורה של צ'לסי 4-3-3 מה שלא נראה שיקרה כי זוכרים עדין מה היה בתחילת השנה בשיטה של המערך הזה.
אתר ישראלי על מנצ'סטר כן קשור למנצ'סטר וזה נראה לי הגיוני שאם יש אתר כזה הוא יפורסם בדיון של מנצ'סטר.
כמו שאני ירשום בדיון שמחיר העטים במגה סטור עלו.. נו באמת, מילא תציין את האתר, אבל לדסקס עליו עמוד שלם, בחייך...
אולי אם יהיו לנו את השחקנים הנכונים, זה יעבוד. מבחינתי זה די פשוט. פרגוסון החליט שהוא רוצה את קאריק ואני מקווה שהוא ישיג אותו.
איך שלא יהיה ומה שלא יסגר עם ואן-ניסטלרוי, 4-3-3 לא טוב לרוני ולכן גם לא טוב ליונייטד. הייתי מנסה ללכת על אמברוזיני (אם לא יהיה גראבסן), יש מצב שנמאס לו ממילאן אחרי כל-כך הרבה ספסל. או ש...בן כמה רובי סבאג'? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
האנשים. זה למה. לנו בתור אוהדי יונייטד וכאלה שיש להם כבר קהילה די חזקה אמנם לא רישמית אבל שניפגשת כבר שנתיים לראות מישחקים ביחד לא מעניין אתר עם כתבות כי יש הרבה כאלה. אותנו מעניין א' האנשים שנימצאים שם. וכשיש שם מישהו כמוך, אוהד ריאל יובנטוס מנצ'סטר יונייטד מכבי חייפה וכו'... אנחנו לא מעוניינים לראות. אל תעלב פשוט אנחנו מעדיפים אוהד יונייטד אמיתי מאשר גלורי האנטר. ולא משנה מה תגידו בישבילי יש רק קבוצה אחת בלב ובנאדם יכול לאהוד רק קבוצה אחת ורק ניבחרת אחת. זאת דעתי, אחרת הוא לא ניקרא אוהד הוא ניקרא חובב של אותה קבוצה(קבוצות) Only Manchester United And England .
לא ראיתי ש-4-3-3 עשה רע לרונאלדיניו למרות שעמדת המוצא שלו בברצלונה היא באגף השמאלי. זה גם לא בהכרח יעשה רע לרוני ומנגד עשוי לעשות טוב לרונאלדו. אמברוסיני? אני מעדיף להישאר עם אושיי.
בואו נגיד ככה וניסגור את הנושא הזה ליפני שיתפתחו פה דברים שלא מתאימים לרמה של הפורום, אני(!) מחשיב אוהד קבוצה אם הוא ילך איתה גם בליגה ה7 בטצ'קיסטן , במינימום במצב כזה. אני עוד זוכר שהיו כמה אוהדי פיורנטינה ליפני כמהשנים וזאת הדוגמא הטובה ביותר. חוץ מזה אותם אנשים שאוהדים מלא קבוצות אוהדים את השחקנים שזה לגיטימי אבל שלא יקראו לעצמם אוהדים (במינימום.אצלי זה ניקרא א-ה-ב-ה) אני אוהד של מנצ'סטר יונייטד המועדו ולא הקבוצה. ולא לא היתחברתי למועדון הזה ביגלל שום שם ובגלל שום שחקן, פשוט כשאני נולדתי (וגדלתי כמובן) זה הדבר היחיד שמדברים אליו בבית אז זה נידבק.
כל מילה בסלע מיכאל ואכן זה ההגדרה של אוהד של מנצ'סטר יונייטד שישאר ברגעים הקשים ובכשלונות(שנקווה שלא יהיו).
רוני הרבה יותר תכל'ס מרונאלדיניו וצריך להיות כל הזמן באיזור הרחבה, רונאלדיניו גם ככה נעלם הרבה ומתאים לו תפקיד פחות מרכזי, והמומחיות שלו היא יותר דריבלים ובישולים שזה גם טוב לאגף. בכל מקרה למה לשנות לרוני עמדה אם הוא נהיה השחקן-על שהוא היום בעמדה של מאחורי החלוץ. אז לא מסכים בקשר לרוני אבל רונאלדו- טיעון טוב. גיא-הוטספר, נראה לי שאתה מתבלבל עם עונת 2004/5.
חבל, "Rene Meulensteen will be presented as the new coach of Brøndby IF today at 14:00 local time (thats 13:00 English time). United will be given a compensation of 370.000 pounds" הוא עשה עבודה נהדרת בריסרב אבל אין מה לעשות,אולי סולשיאר יקח את המקום שלו.