חבל. אנחנו מאבדים כל הזמן מאמנים מצוינים (קידו, מקלארן, קיירוש לשנה, סברגיה וכו') אבל ככה זה. מאמנים ביונייטד הם סחורה חמה בשוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx בקשר לסולשיאר, אני חושב שזה מוקדם בשבילו. מקלייר התחיל בקבוצות צעירות יותר ואולי בעצם הוא זה שיקבל עכשיו את התפקיד? מאמן המילואים זה בעצם המאמן האחרון לפני הקפיצה הכל כך קשה לקבוצה הבוגרת וצריך מישהו עם יותר ניסיון באימון מאשר אולה.
אמיר ע אני חושב שכבר היו שמועות בנוגע אליו(סולשיאר)ולריסרב, מוקדם?אולי אבל היו כבר מאמנים בעבר שהחלו לאמן וחלק עם הצלחה לא קטנה מבלי לעבור טבילת ביניים בתחנות קטנות יותר או עם יותר מדי נסיון באימון,ריקארד,יוז,כריס קולמן ועוד.
בהחלט, אבל מבחינה מסוימת, יש משהו קל יותר, ברור יותר, באימון של בוגרים מאשר בדחיפת שחקן צעיר מספיק קדימה כדי שהוא יוכל להשתלב בבוגרים. בטח כשמדובר ביונייטד. מוילנסטין היה, ככל שהבנתי, אחד ממאמני הצעירים המוערכים ביותר באירופה ואני חושב שאנחנו צריכים להשתדל להחליף אותו במשהו מוכח יותר. מה גם שסולשיאר, למרות הכל, עדיין נחשב גם לשחקן ביונייטד והמילואים צריכים מישהו פול טיים. אני מאמין שזה יהיה מקלייר.
יכול להיות, בכל אופן אם מקלייר או סולשיאר(מאמן שחקן אולי בריסרב?)או אולי מייק פילאן,אני אוהב את המצב של מאמנים שבאים מתוך המערכת,שחקני עבר מכובדים ומוערכים,קצת מזכיר את ליברפול של פעם. ניקי באט בדרך לברוח מכור הפחם המדכא בדרך לעיר הברזל לשעבר,אבל יותר קרוב לבית ועם רוח חדשה ומנג'ר לא נורמלי,שפילד יונייטד.
מילים כדורבנות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx יש הרבה אנשים שאוהדים מכל ליגה קבוצה {בעיקר בגלל הכוכבים} אחת, אבל הם לא מבינים שזה רק סימפטה ולא אהדה אמיתית. בשנים האחרונות למשל יש המון אוהדי ברצלונה וארסנל שצצים משום מקום, וטוענים שהיו כאלו תמיד. זה נחמד, אבל כמה מהם באמת ימשיכו לעקוב אחרי אחת מהן במקרה שירדו ליגה? מעט מאוד. מאז שאני זוכר את עצמי, כדורגל בשבילי תמיד היה מנצ'סטר יוניטד וככה זה תמיד יהיה. באש ובמים. השחקנים עם כל זה שהם כוכבים, תמיד יהיו פחות חשובים מהסמל. וזו הדרך שלנו עוד מימי ג'ורג' בסט דרך אלילי הילדות שלי - אנדריי קנצ'לסקיס, קאנטונה ועד דייוויד בקהאם ורוי קין. זאת הסיבה שהמועדון הזה כל כך גדול {בנוסף לאינספור תארים, כן?}. לחצו פה לראות שערים נבחרים מהעונה האחרונה. בכול מקרה, בהצלחה לרנה מוילנסטין. את התפקיד ימלא בריאן מקלייר 100%. נ.ב: יש שמועות שיוניטד הגיעה לסיכום עקרוני עם אתלטיקו לגבי טורס...
אני גם בעד לתת את התפקיד הזה לשחקן עבר, זה נותן הרגשה טובה לשחקנים הצעירים, השחקן יכול ללמד אותם וזה מוסיף נקודת מבט שונה מהניסיון שלו ולא רק מהקורסים שהוא עבר. אני לא חושב שסולשאר יאמן שם כל עוד הוא גם שחקן בוגרים, מקלייר באמת האופציה הסבירה ביותר. אולי קינו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
לוח המשחקים של מנצ'סטר יונייטד לעונת 2006/07: August 2006 Sat 19 Fulham (H) Tue 22 Charlton Athletic (A) Sat 26 Watford (A) September 2006 Sat 9 Tottenham Hotspur (H) Sat 16 Arsenal (H) Sat 23 Reading (A) Sat 30 Newcastle United (H) October 2006 Sat 14 Wigan Athletic (A) Sat 21 Liverpool (H) Wed 25 Carling Cup 3 Sat 28 Bolton Wanderers (A) November 2006 Sat 4 Portsmouth (H) Wed 8 Carling Cup 4 Sat 11 Blackburn Rovers (A) Sat 18 Sheffield United (A) Sat 25 Chelsea (H) Wed 29 Everton (H) December 2006 Sat 2 Middlesbrough (A) Sat 9 Manchester City (H) Sat 16 West Ham United (A) Wed 20 Carling Cup 5 Sat 23 Aston Villa (A) Tue 26 Wigan Athletic (H) Sat 30 Reading (H) January 2007 Mon 1 Newcastle United (A) Sat 6 F.A. Cup 3 Wed 10 Carling Cup Semi (1) Sat 13 Aston Villa (H) Sat 20 Arsenal (A) Wed 24 Carling Cup Semi (2) Sat 27 F.A. Cup 4 Wed 31 Watford (H) February 2007 Sat 3 Tottenham Hotspur (A) Sat 10 Charlton Athletic (H) Sat 17 F.A. Cup 5 Sat 24 Fulham (A) Sun 25 Carling Cup Final March 2007 Sat 3 Liverpool (A) Sat 10 F.A. Cup 6 Sat 17 Bolton Wanderers (H) Sat 31 Blackburn Rovers (H) April 2007 Sat 7 Portsmouth (A) Mon 9 Sheffield United (H) Sat 14 Chelsea (A) / F.A. Cup Semi-Final Sat 21 Middlesbrough (H) Sat 28 Everton (A) May 2007 Sat 5 Manchester City (A) Sun 13 West Ham United (H) Sat 19 F.A. Cup Final
2 דברים לגבי לוח המשחקים: הראשון שאחרי כל משחק בליגת האלופות יש לנו משחק ביתי וזה מצויין. דבר שני משחק החוץ האחרון שלנו שהוא גם משחק הבית האחרון של שיטי יכול להיות משחק האליפות שלנו ויחד עם זה משחק הירידה של שיטי....לפעמים חלומות מתגשמים....
משום מה ביונייטד לא מופיעה רשימת תאריכי המשחקים של הצ'מפיונס ליג. כנראה שהשדים האדומים ויתרו גם העונה על זכייה במפעל.
ככה אמרו ב m.u.t.v לא לשכוח שזהו מפעל שיונייטד זכתה בו בעבר לעומת.....ארסנל ותודה לברצלונה, או ברצלונה ברצלונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
רציתי לקבל את צ'רלטון במחזור הראשון, קיבלנו אותם בשני. גם פולהאם לא אמורה לעשות צרות, אני זוכר פעם אחת שפולהאם שיחקה באולד טראפורד במחזור הפתיחה, שני שחקנים שלהם התעללו בנו כהוגן, איזה חלוץ בשם לואיס סאהה ושוער בשם אדווין ואן דר סאר.