אני מאמין בשיטת 4-4-2 ולדעתי היא שיטה מנצחת עכשיו אני אומר שאפשר לשחק עם רוד וסאהה בחוד ורוני יכול לשחק בקישור, במרכז או באגף ואיזה מחיר רונאלדו וקין אמורים לשלם!? לא יודע מה נפל עליך בידיוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
טוב גאון הדור אולי אתה תספור קצת , עכשיו עם אתה רוצה להציב את רוני בקישור באגף זה או גיגס או רולאנדו ובמרכז זה או קין או סקולס. את מי אתה מוציא במקומו? גיגס,רולאנדו,סקולס וקין? ארבעתם זה אפשריות בכלל לא סביריות. וגם הסבירות שפרגי יפתח עם סאהה במשחק בשנה הקרובה הוא כמעט אפסי. שהוא ירצה לתת תאפשריות לשחקנים יותר טובים מסאהה עם אואן בא או רוסי שצריך להתחיל לתת לו דקות משחק, והוא הוכיח שהוא יותר טוב מסאהה כרגע במסע המשחקים הזה שהוא כובש ומבשל גולים וסאהה 8 מטר מול שוער בועט החוצה.
אמיר ע "למרות שאני לא רואה את משחקי האימון כאמת המוחלטת, זה תמיד מדאיג כשהחלוצים שלך לא מבקיעים. סאהה לא שם גול במשחקי ההכנה, רוד החמיץ בלי הכרה ב-3 המשחקים שהוא שיחק במזרח הרחוק. זה לא שכשהשחקנים הללו מגיעים למצבים, הם חושבים שזה משחק אימון ובועטים בכוונה החוצה. הם רוצים להבקיע, זה לא הולך. ואני לא רואה סיבה לחשוב שברגע שיגיע המשחק הרשמי הראשון, זה כן יהיה בסדר" נכון שאף אחד לא מנסה להחמיץ בכוונה אבל אין מה לעשות ובמשחקי ידידות רמת הריכוז יורדת מאשר במשחק ליגה וזה טבעי לחלוטין,דווקא כשהלחץ גדול יותר שחקנים טובים באמת בדרך כלל באים לידי ביטוי טוב יותר. בסך הכל המשחקים הללו נועדו להכניס את השחקנים לכושר משחק,טאקטיקה כזו או אחרת,שינויי תפקידים והחשוב מכל לא להיפצע, עד שלשום רוניי לא כבש באף משחק וכולם התחילו לדבר על "בעיה" והנה 2 שערים שאחד מהם ענק ופתאום כותרות בצהובונים שיש חיים אחרי ואן ניסלטרוי, ואן ניסטלרוי אחרי שכבש 3 נגד פיטסברו דיברו על שהוא חזר בגדול ואחרי המסע בסין ויפן בו לא כבש מדברים על בעיה בחוד, בקיצור שטויות, לפני 2 עונות במשחקי ההכנה מול יובנטוס,ברצלונה וסלטיק כבשנו רבעיות ושלישיות ובסוף אותה עונה זכינו רק בגביע ככה שאני ממש לא מודאג מהחמצה כזו או בונה מגדלים משער כזה במשחקי אימון.
נכון, אבל בעונה שעברה שילמנו מחיר על החמצות מטורפות וחוסר הגעה מספקת למצבים במשחקים מול הקטנות של הליגה. אני דווקא לא מוטרד מהיכולת ההתקפית, אותי מטרידה יותר חוסר דומיננטיות במרכז השדה. קין מאחר לכל מקום, עושה פאולים בגלל שאיבד חדות ומהירות ולא יכול להיות השחקן המרכזי שלנו בקישור האחורי. סקולס עובר כבר כמה עונות של חוסר יציבות והשחיקה מופיעה גם אצלו. התקווה הגדולה שלנו נשארה בדמותם של סמית' המטורף והלוחם ופארק שמבחינה פיזית הוא השחקן הכי מרשים בסגל-קטן אבל חזק כמו קיר ומהיר מאוד. הרבה תלוי בשני אלה
לפי הסאן סיר אלכס קיבל אור ירוק לרכישת אואן http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390...5350209,00.html מה אתם אומרים יש אמת בזה?.
מה שהיה לפני שנתיים בארה"ב היה שטויות בסך הכל, כי יונייטד שיחקה נגד ברצלונה ויובנטוס כשהן היו בשלב פחות מתקדם של ההכנות שלהן כי הליגות שלהן נפתחו 2-3 שבועות אחרי הליגה האנגלית. אז נכון שהיה נהדר לראות את המשחקים הללו, אבל הם לא אמרו הרבה. אבל אתה יודע, לפעמים גם לא צריך לסגור את הראש למשחקי ההכנה לגמרי. לפני 4 שנים היה נראה במשחקי ההכנה וגם במגן הקהילה שיש לנו בעיה בהגנה. היה הפסד 4:3 לסלטיק במשחק הוקרה, לארווין נדמה לי, ה-2:1 לליברפול במגן הקהילה... אבל האמת, אמרתי שזה שטויות, זה משחק הכנה, ברור שמגינים בצורה קצת פחות חזקה מבדרך כלל. כשהעונה תיפתח הכל יהיה בסדר. ונו, אנחנו זוכרים מה היה באותה עונה. איבדנו את האליפות על ההגנה, שנראתה רע גם במחזור הראשון (ה-2:3 על פולהאם, כשסאהה התעלל בסתאם). מה נגיד, שסימני ההזהרה לא היו שם? אז אולי לא כל כך כדי למהר ולפסול את האפשרות שאולי עדיין יש בעיה. רוני בסדר, אין בעיה, הוא גם היה החלוץ הכי טוב שלנו בעונה שעברה. אבל הוא יותר שחקן מהסוג שקוראים לו Scorer of great goals rather than a great scorer. הוא מכריע משחקים, הוא מבקיע שערים מכלום, הוא לא חלוץ שייתן 44 גולים בעונה כמו רוד ב-2003. רוד כבש חמישה שערים נגד יריבות חלשות מאוד, קבוצה סקוטית מליגת המשנה (שגם שם הוא החמיץ בלי הכרה, אגב) וקבוצה מליגה נמוכה באנגליה. במשחקים במזרח הרחוק היריבות היו טיפה יותר רצינית (ולחץ המשחקים ומזג האוויר גם היקשו) וזה לא עבד. ברור שעדיין חסר לו ביטחון. מצד אחד, אנחנו צריכים חיזוק בקישור כמו שברק אומר. מצד שני, היו בעונה שעברה גם משחקים שבהם איבדנו נקודות לא בגלל שלא יצרנו מספיק אלא בגלל שלא עשינו מזה גולים. אבל בקישור, מה לעשות, אני לא רואה מטרות הגיוניות, במחיר הגיוני, שישפרו את המצב. אז אם אין מה, לא קונים בכוח. אואן, לעומת זאת, כן בשוק ההעברות כנראה ולמרות שהאפשרות שהוא יעבור ליונייטד עדיין נראית מוזרה, יכול להיות שאין לו הרבה ברירה. בקיצור, זו בהחלט אופציה קורצת וזה לא קשור בהכרח לאפשרות שנעבור לשחק 4-4-2 או 4-3-3. אם אואן לא התבכיין כשהוא נאבק על מקום בהרכב בריאל בשנה האחרונה, למה שיעשה את זה במועדון גדול אחר? כל עוד זה יהיה הוגן (בניגוד למה שהלך בריאל).
אין בעיה עם אוואן, הוא בטוח יוסיף לנו, יש לי בעיה עם מי שאמור לספק לחוד את השירות בצורת שבירת התקפות היריבה והעברת כדור 1 מהיר קדימה. יונייטד היא הקבוצה הכי פוטנציאלית בליגה להתקפות מתפרצות. יש לנו מטוסים כמו גיגס, רוני, רונלדו והכל תלוי בשלב חילוץ הכדור מהיריב והטסתו ביעילות קדימה. איך שהוא, קין וסקולס מרוויחים מדי עונה פחות כדורים ולא משחררים אותם מהר לכנפיים-כאן אנו תקועים ואוואן לא יכול לבנות על זה, גם הוא ספידראנר שצריך את הכדור הראשון במהירות לפני שההגנות מתארגנות
אני לא חושב שיש טעם בהחתמה של אואן. קאדר החלוצים שלנו מספיק גדול בלעדיו,ואני לא רואה אותו משתלב בתוך המערך של מנצ'סטר הוא לא מתאים. עדיף לפרגי לשמור את ה-11 מיליון ליש"ט האלו ולהשתמש בהם כדי לקנות קשר אחורי להחליף את קין.
אמיר ע "לפני 4 שנים היה נראה במשחקי ההכנה וגם במגן הקהילה שיש לנו בעיה בהגנה. היה הפסד 4:3 לסלטיק במשחק הוקרה, לארווין נדמה לי, ה-2:1 לליברפול במגן הקהילה... אבל האמת, אמרתי שזה שטויות, זה משחק הכנה, ברור שמגינים בצורה קצת פחות חזקה מבדרך כלל. כשהעונה תיפתח הכל יהיה בסדר ונו, אנחנו זוכרים מה היה באותה עונה. איבדנו את האליפות על ההגנה, שנראתה רע גם במחזור הראשון (ה-2:3 על פולהאם, כשסאהה התעלל בסתאם). מה נגיד, שסימני ההזהרה לא היו שם?" יאפ סתאם עזב לאחר המשחק נגד פולהאם,בלאן הגיע וההגנה היתה רחוקה מלהיות יציבה ואני רואה את העזיבה הדי פתאומית של סתאם שהיה הסלע היציב בהגנה ב 3 עונות לפני כבעיה באותה עונה ולא שום דבר אחר בטח לא הפסד 4:3 לסלטיק במשחק הוקרה,ורון כבש שער מדהים בוולה באותו משחק אז מה היה לזה איזשהו קשר ליכולת שלו בהמשך העונה?לא. אני עדיין בדעה שאתה מייחס חשיבות גדולה מדי לאיך,מה ומי במשחקי האימון וההשלכות שלהם לעתיד, אני חושב שהדברים הבאים של דארן פלטשר אומרים את הכל לגבי היכולת או ההחמצות במשחקי האימון ב 10 הימים האחרונים: We were sweating when we walked out on the pitch for the warm-up. After five" minutes of the game itself, my shirt was soaked through and it was difficult to get anywhere near the level of performance you wanted". אז הנה עוד סיבה ליכולת כזו או אחרת או להחמצות ויחד עם זה שהריכוז במשחקי אימון זה לא אותו הדבר ולכן אי אפשר לעשות לזה השלכות יותר מדי קובעות לעתיד, מה גם שאפשר ללכת אחורה למשחקי אימון לפני עונה ולהביא תוצאות שליליות שהיו לנו ובעונה עצמה זכינו באליפות לכן זה ממש רחוק מלהעיד על משהו ממשי כמו "חלוצים לא פוגעים" או משהו שכזה.
דיוויד גיל היום מדבר ואומר שיש מספיק כסף לרכש.. וגם אם נביא את אואן זה יחזק את הסגל לנו... כי סאהה גם ככה כל הזמן פצוע סולשיאר לא ידוע באיזה מצב הוא יחזור מהפציעה... וסמית' רוצים לשחק איתו כקשר אחורי.. אז נגיד רוד\רוני ניפצעים(דבר שמקווה שלא יקרה) או מורחקים אז צריכים שיהיה לנו גיבוי מספיק טוב.. בסיגנון של אואן.. ואם כל הכבוד לרוסי הוא לא יכול למלא את התפקידים של רוני\רוד הוא צריך לקבל דקות פה ושם אבל לא משחקים מלאים וכו..
מייקל אואן לא רוצה לתקוע את הקריירה שלו על הספסל, וספסל זה הדבר היחיד שאנחנו יכולים להציע לו. לא כדאי להסתכן ולהפוך את רוני לקשר או לשנות טקטיקה. אני מקווה לא לראות את אואן ביונייטד השנה.
גיגס,קין וגם סקולס לא חייבים לשחק כל משחק ובטח שלא לפתוח סך הכול הם אחרי השיא רונאלדו יכול לשחק בשמאל ורוני בימין כמו ששיחקנו בגמר הגביע אני לא מבין מה הבעיה פה!? אני בניגוד אליך הולך עם סאהה העונה לפי הסאן אואן כבר חתום ביוניטד לפני חודשיים,הם ממציאים דברים ומתיחסים אליהם בתור ידיעות בלעדיות וגם אם יקרו כל הדברים שצריכים לקרות בשביל שאואן יהפוך לשחקן יוניטד הסאן לא יקבל פיסת מידע.
הבעיה היא שההגנה נראתה עם סתאם בדיוק כמו שהיא נראתה אחריו. ואם אתה רוצה לקחת רק את המשחקים נגד ליברפול במגן הצדקה (שזה משחק תחרותי בסופו של דבר) ופולהאם, אז תיקח רק אותם. הבעיות נראו רק שם והן נראו כך גם בהמשך. וזה מצחיק, כי אני אמרתי בדיוק מה שאתה אמרת על משחקי האימון באותה שנה. שזה שטויות, ואז התחילה העונה והתברר שזה לא כל כך פשוט. וזה לא שברגע שהמשחק רשמי, יש סוויץ' במוח ופתאום ההגנה בסדר. אני לא מסתכל על תוצאות במשחקי אימון, אני מסתכל על הופעות אינדיבידואליות. אין כאן סוויצ'ים. שחקן שמחמיץ בלי הכרה במשחקי אימון, יחמיץ גם במשחקים רשמיים. אתה רגוע שרוד וסאהה יהיו נהדרים העונה? סבבה, בכיף. אני לא בטוח שרוד מסכים איתך. עזוב את ההחמצות שלו, הבן אדם איבד את הראש במזרח הרחוק שוב ושוב. עימות עם שחקנים במשחק אחד, הכניס ברכייה לשחקן יריב במשחק אחר, העימות המילולי עם ריו... זה ממש לא נראה כמו שחקן שלוקח את זה באיזי. הבן אדם רוצה להבקיע, הוא מגיע למצבים, ולא איכפת לי מה מזג האוויר או אם זה משחק בשכונה, אם הוא מחמיץ שוב ושוב סימן שאין לו ביטחון. בשורה התחתונה, היתה לנו בעיה בעונה שעברה. האם הכל פתאום יהיה בסדר העונה? אולי כן, אולי לא. זה לא אומר שלא כדאי להוציא 'תעודת ביטוח' ולקנות שחקן אחר עם רקורד מוכח.
אמיר ע "שחקן שמחמיץ בלי הכרה במשחקי אימון, יחמיץ גם במשחקים רשמיים" מה זה עשית איזשהו מחקר בנושא?זה מדע מדוייק?עזוב אותך משטויות, הרי יש חלוצים שכובשים ללא הפסק באימונים מכל מצב ומחמיצים במשחקים על ימין ועל שמאל מצבים פשוטים אז איך תסביר את זה? לסיכום הדברים, משחקי אימון לא אומרים שום דבר על איך העונה תראה ועל איך שחקן כזה או אחר ישחק! ההגנה אחרי לכתו של סתאם היתה הרבה פחות יציבה עד הגעתו של ריו פרדיננד. מה הקשר לריבים שלו עם שחקנים יריבים?הוא עושה זאת גם במשחקי ליגה, מה הקשר לריב המילולי שלו עם ריו?זה קורה בכל משחק ליגה,קין רב עם כל העולם כולל שחקנים מיונייטד אז מה?פשוט הפעם תפסו את זה ועשו מזה מטעמים, באותה מטבע אפשר להגיד שריו הוא זה שאיבד את הראש,עשה תנועה מגונה לאוהדים ורב מילולית עם רוד וכל זה בגלל הלחץ של החוזה, קאנטונה עשה קפיצת נינגה על רגל של שחקן ריינגרס בטורניר לפני פתיחת העונה בגלאזגו ב 94,הוא הורחק לכמה משחקים כולל משחקי ליגה,באותו משחק הוא החמיץ פנדל אז האם ההחמצה גרמה לו לסערת רגשות ולהרחקה?האם זה השפיע על התיפקוד שלו כשחזר?שטויות, רוניי לא כבש עד המשחק האחרון,האם היית מודאג גם לגביו? כן אני בטוח שרוד יחזור להבקיע,לגבי סאהה,כל עוד שהוא ישחק באופן רציף גם הוא יחזור להבקיע.
סהה קיבל הזדמנויות, הבעיה איתו שהוא נפצע כל 3 משחקים ומושבת לתקופות ארוכות. רוד הוא קונצנזוס, אין ויכוח לגבי יכולתו המוכחת, אין שום בעיה או ספק בקשר אליו. רוניי משחק אצל פרגי יותר מדי רחוק מהשער ומבלה זמן מיותר בריצות אחרי מגיני היריב לשטח של יוניטד ובגלל זה תפוקת השערים שלו לא מגיעה ל-20 בליגה, כי הוא בהחלט מסוגל לזה