ברק, זאת אמורה להיות בדיחה. תיכנס ללינק ותבין לבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
באיזה מן העניינים? וחוץ מזה, אתה רואה-יש אצלי התקדמות, אני כל הזמן משקיע ומתעדכן. בסוף עוד אגיע לרמה שלך (או לפחות קרוב אליה). היידה-שיטת צמצום הפערים עובדת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
בכל מקרה אולי פרגי עכשיו עובד שעות נוספות כדי לנסות למכור את סאהה וקלברסון כי עם אואן יגיע נראה שלסאהה כמעט לא יהיה מקום להכנס אפילו תמחליף מהספסל. אבל אסור לנו לשכוח דבר אחד יונייטד היא קבוצה שנבנת לאט לאט מחדש עכשיו, ואנחנו רואים תחומר בצעירים שלנו שלאט לאט מקבלים יותר דקות משחק ומחליפים תמבוגרים כמו גיגס,סכולס וקין שבוא נגיד שכבר הם לא הדבר שיונייטד צריכה עכשיו כי הם לא פוגעים. אולי הייתי יותר שמח עם היינו מביאים קשר אחורי אבל אואן יכול להיות תשובה מציונת לכל ההחמצות החזרות שלנו.
אימונים זה שטויות. משחקים, גם אם זה משחקי אימון, זה אחרת. מה לעשות, איך שרוד סיים את העונה, רציתי לראות סימן חיובי בקדם העונה. לא ראיתי. וכן, העובדה שרוד איבד את הראש בשלושה משחקים רצופים בהחלט אומרת לי משהו. הבחור רוצה לנצח והבחור רוצה להבקיע, והעובדה שמדובר במשחקי אימון ממש לא מזיזה זו. אם זה משחק אימון שלא אומר כלום, אז למה הוא מכניס בעיטה לשחקן יריב כשהשופט לא רואה? זה משחק, נקודה. הרצון שם, אבל זה לא הולך, והוא מתעצבן. האם ברגע שזה יהפוך למשחק רשמי יהיה איזה סוויץ'? הלוואי, אבל אני לא מאמין שזה עובד כך. וזה מצחיק שהזכרת את קאנטונה. את 1994/95 הוא התחיל עם השעיה בגלל ההרחקה, ואיך הוא סיים את העונה הזו? יכול להיות שאירועים בקדם עונה רומזים על משהו בכל זאת? העובדה היא שאם הכל היה כל כך טוב בהתקפה שלנו, העיתונים היו מתקשים מאוד לקשר אלינו את אואן. מה לעשות, אחרי שהחתמנו את ואן דר סאר הם המשיכו לקשר אותנו לשוערים? העובדה הנוספת היא שפרגי כבר הזכיר לפחות אחרי שניים מהמשחקים במזרח הרחוק את גמר הגביע נגד ארסנל בגלל שהחמצנו בדיוק כמו באותו משחק במאי. זה משחק אצלו בראש, ללא ספק. אם נושא אואן באמת עולה ביונייטד, זה רק בגלל שפרגי לא בטוח שהחלוצים האחרים יספקו את הסחורה. אם הוא מאמין בחלוצים הנוכחיים שלו עד כדי כך, אואן בכלל לא מהווה אופציה. אני לא אומר שאני רואה את משחקי ההכנה כאמת המלאה. ברוב השנים אני ממש לא התייחסתי לדברים הללו כי היתה לנו איזו מסורת של תוצאות גרועות במשחקים ההכנה. אבל התוצאות, כמו שאמרתי, גם לא ממש מזיזות לי. זה הדברים הקטנים. בקשר לרוני, כבר אמרתי שהוא לא מדאיג אותי כי הוא לא שחקן של 40 גולים בעונה. הוא השחקן שיכול להפוך 0:0 צמוד ששום דבר לא הולך ל-0:1 מבריק מ-20 מטר, אבל אנחנו צריכים גם את החלוץ שיבקיע טונות מהזדמנויות ברחבה. רוני שם 17 גולים בעונה שעברה, ובכל זאת היתה להתקפה שלנו עונה חלשה. וזה לא בגלל שהוא לא הבקיע מספיק, זה בגלל שמהחלוצים האחרים לא היתה תפוקה ראויה. אני בטוח כמוך שרוד יחזור להבקיע. הבחור כשיר פיזית, ולהבקיע זה לא משהו ששוכחים. השאלה היא מתי יחזור לו הביטחון. קשר כנראה שלא נביא הקיץ כי אין מי יודע מה אופציות מציאותיות. מה אתה אומר לגבי הוצאת 'תעודת ביטוח 'בחוד בדמות חלוץ?
גם המקום של גארי נוויל בימין נראה מובטח. זה בראון או סילבסטרה לצד ריו במרכז. או שאולי הלגרה לצד ריו אחרי שהוא יעבור לריאל?