מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד הוא פצוע לא נוכל למכור אותו בכלל. והאמת היא שגם כשהוא יחזור (אם זה יקרה בכלל לפני סגירת חלו ההעברות), מי ירצה לשלם עליו? אני לא הייתי קונה אותו אם הייתי מנג'ר.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע עד כמה זה סופי אבל בשיקטאש הודיעה שהיא סיכמה עם קלברסון. סביר להניח שגם יש סיכום עם יונייטד. קשר שני הולך, ובניגוד לפיל אין לי אלא לומר ברוך שפטרנו. לא בגלל שקלברסון לא שחקן טוב, אבל אם הוא לא מתאים ליונייטד זה לא משנה כמה הוא מוכשר.

3. RedWhiteArmy Member

קלברסון כבר שלהם

http://img296.imageshack.us/img296/2674/medya5zw.Xxx

רק מישו יודע מה סכום העברה?..

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיבורים מהרד קפה (יש שם מישהו מקפריסין, כנראה שיש להם ערוצים טורקים) מדברים על 2.6 מיליון פאונד.

5. RedWhiteArmy Member

סכום סביר הייתי אומר..
    אחרי שלא הראה ביכלל יכולת מאז שהגיע אלינו ודומה לסאהה היה פצוע הרבה..
    וטוב שנימכר עזר לנו ולעצמו..
    אוליי ככה נוכל עכשיו להביא קשר טוב יותר לעומק?..

וד"א מה הניק שלך ברד קפה?

ואני יודע שברד קפה יש הרבה אנשים מוזרים ממדינות מוזרות פעם ביכלל דיברתי אם מישו בפרטי והוא מסומליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx יש שם מחשבים ביכלל?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מקום בעולם בלי מחשב היום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

הכינוי החריג שלי ברד קפה הוא Amir.

שני קשרים הלכו, זה יכול לרמוז על תוכנית להביא מישהו (קשר או חלוץ זה לא ברור, בהתחשב בכך שאלן סמית' הפך לקשר פתאום אבל עוד יכול לחזור לחוד).

7. RedWhiteArmy Member

באפגאניסטן וזימבאבו אוליי אין מחשבים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ויש לך הרבה הודעות שם ראיתי יותר מימני..

ואם סמית' יהיה קשר ונביא רק עוד קשר לדעתי זה יהיה ג'נס או גאטוסו לא יודע אייך אבל זה דעתי..
    אז את סמית' פרגי תמיד יוכל להקפיץ לעמדת החלוץ אם יצטרך...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאטוסו לא יהיה. הוא לא רוצה לעזוב, מילאן לא רוצה למכור. ג'נאס, באלאק, אואן ואסיין הם השמות שמוזכרים ויוזכרו מן הסתם.

באופן כללי לא הייתי טורח להזכיר את אסיין, אבל הנשיא של ליון אמר שאם צ'לסי לא תציע את הסכום שהוא דורש, הוא אולי ימכור אותו לקבוצה אחרת שמציעה פחות אבל מתנהגת יותר יפה. סביר להניח שהוא סתם מבלבל את המוח ואין קבוצה כזו, אבל אני מניח שזה שווה איזכור בכל מקרה.

9. RedWhiteArmy Member

לפי מה שאני קראתי הנשיא של ליון אמר שהוא לא מוכן להיפגש אם מר. אברמוביץ' יותר..
    אז אוליי זה גם אומר משו..
    אבל 40 מיליון יורו או שכמה שהוא אמר שהם רוצים עליו זה הגזמה!

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחיה ונראה. כך או כך, מזל טוב ליונייטד שקצת חוזרת הקיץ לימים אחרים שהיינו סוגרים עסקאות בשקט והתקשורת לא היתה יודעת על כל צעד וצעד שנעשה.

11. swat Member

ככה צריך להיות,ככה גם צ'לסי לא תכנס פתאום לעניין ותכפיל תסכום של השחקן,למרות שמכרנו ולא באנו לקנות אבל זה מסמל תדרך של פרגוסון שהוא מכר את נוויל וקלברסון העונה וגם השאיל כמה צעירים שלנו לקבוצות קטנות בליגה כדי שיקבלו דקות משחק.

הוא מתחיל לפנות מקום לצעירים כמו מילר וכאלה שחקנים או שהוא מחפש להחליף את כל הספסל ולהביא כמה שחקנים אפורים ויותר טובים שיעשו תעבודה יותר טוב מאשר המחליפים הגרועים שהיו לנו בשנתיים האחרונות.

וזה טוב מאוד שמכרנו את קלברסון הוא לא התאים לקבוצה ולא שווה להשאיר שחקן כזה שיכול להצליח במקום אחר.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קלברסון מזכיר מאוד את חואן ורון: הוא בא כדי לייצב את הקישור ולתפוס מקום קבוע בהרכב, ונכשל טוטאלית.

13. barakrom Member

חבל, בניתי על קלברסון-ממש כישלון צורב

14. THE STRETFORD END Member

נכון לרגע זה אין שום ידיעה שמאשרת את המעבר של קלברסון.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שגם הסנדיי מירור כתב שהושג סיכום. אבל קשה לי להאמין שהאתר הרשמי של בשיקטאש המציא ידיעה וזייף תמונה של קלברסון עם חולצת בשיקטאש.