לא הבנתי ממש את התגובה שלך,בעצם בכלל לא. מה שאני אומר שלקלברסון עדיף ללכת לקבוצת צמרת בטורקיה שם יהיה לו יותר קל לבנות את עצמו מחדש מאשר קבוצת תחתית בספרד שאם היא רוצה את קלברסון כשחקן שיוביל את הקישור רואים שיהיו לה מאבקי תחתית קשים.
ריאל סיפרה שניוקאסל פנתה אליה לגבי אואן וטוענת שגם יונייטד מעוניינת. ביונייטד אומרים: לא היו דברים מעולם.
אוף איזה באסה גיגס פצוע ולא ישחק מחר במוקדמות ליגת האלופות.אני מקווה שביום שבת הוא יהיה כבר כשיר..אני מת על גיגס!שחקן עצום!איזה שער נגד ארסנל בחצי גמר לפני 6 שנים..ענק! ברק נדמה לי שאתה טועה..הוא ישחק השנה יותר מבעונה שעברה,זו דעתי.. אבל אי אפשר להתעלם מכך שיש לנו סוף סוף מחליף נורמלי לגיגסי,פארק.יש לי בקשה אחת למר פרגוסון.בבקשה תעיף מהקבוצה הזאת את קווינטן פורצן.אין לו מושג בכדורגל.
מחר המשחק הראשון לעונה ומתארגנת הפגנה גדולה של האוהדים מחוץ לאצטדיון כנגד גלייזר, חוץ מהצעדה יש תיכנון להישאר בחוץ ב 5 הדקות הראשונות של המשחק כאות מחאה,מעניין לראות אם האצטדיון לא יהיה מלא בדקות הראשונות ובכלל יש לי הרגשה שהוא לא יהיה מלא,אנשים עדיין בחופשות הקיץ,משחק שלא אמור להוות בעיה,גלייזר....נראה מחר. לא פחות מעניין ולצערי כואב שבפעם הראשונה האוהדים ישרקו בבית בוז לשחקן של הקבוצה-ריו, אני כבר רואה את ההדים של אחרי,זה כבר לא משחקי ידידות שאין בהם הרבה קהל אלא עשרות אלפים, איך זה ישפיע עליו מחר ובהמשך הדרך?איך זה ישפיע על פרגי ושאר השחקנים? אני לא רואה איך טוב יצמח מהדבר הזה,הלוואי שאני טועה. קלברסון עזב סופית,מאז בארטז לא רציתי להיפטר כל-כך משחקן.
לפי מה שהבנתי אחד היציעים בכלל לא ייפתח. אבל ככה זה, המשחקים הללו פשוט לא מושכים קהל. גם נגד דינמו בוקרשט לפני שנה לא היה מלא.
יש סוף סוף!!! ראיתי עכשיו גם באתר הרישמי סוף סוף הכלב האריך את החוזה!!! עכשיו נישאר לכחות ולראות אם באמת ישרקו לו בוז.. ד"א אמיר אתה יודע כמה הוא יקבל בשבוע עכשיו?..
מציון בדיוק הייתי באתר הרשמי וראיתי את זה,בהחלט בשורות משמחות שהוא חתם וסביר שלא ישרקו לו בוז עכשיו במשחק כי הוא הוכיח לנו שהוא רוצה להשאר בקבוצה. ולא כתוב עדין כמה הוא ירוויח.
לא שמעתי לגבי אי פתיחת אחד היציעים,אם כן אולי זה בגלל העבודות?אבל יכול להיות שגם מכירת הכרטיסים לא מרשימה. אז החשש שלי לשריקות בוז לריו נגמר ואני שמח על כך,אי אפשר לדעת אולי גררו את ההודעה על החתימה שלו בכוננה עד היום לקראת מחר,לקראת העונה החדשה,אולי במחשבה שזה ייתן איזו דחיפה מסויימת?אולי? מה שחשוב זה שהוא נשאר כי אין עוררין לגבי היכולת שלו,לא שעכשיו יפתח דף חדש בינו לבין האוהדים,הוא גריידי וזה יישאר כך אבל עכשיו באמת אין יותר שדים בארון לקראת העונה וטוב שכך. ruud_10 כלב זו מחמאה!
בנתיים יונייטד עושה הכל בשקט מוכרת תקשרים הבררה שלא הצליחו כל כך משאילים תצעירים הטובים שיש לנו לקבוצות בתחתית הליגה כדי שישתפרו ומחתימה שחקנים חשובים על חוזים ל4 5 שנים כדי שנוכל לבנות תקבוצה. רק אני מחכה שנמכור את סאהה ורוסי יתחיל לקבל דקות בהרכב.