מנצ'סטר יונייטד 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/6/05.

1. robson Member

משחק סביר יחסית לפתיחת העונה של הקבוצה{אם נזכרים בפתיחות בעונות שעברו..}, ניצחון יפה והכי חשוב שליטה כמעט מוחלטת בעינינים במגרש חוץ קשה{למרות שבד"כ הולך לנו שם}, לא היה ספק מי ינצח את המשחק..
    אני שמח בשביל רוד וכל הרינונים סביבו על ההחמצות שלו ונקווה שהשער הראשון של העונה בפרמייר ליג יפתח את הדלת לעוד רבים כאלה העונה ואני מצפה מרוד/רוני לפחות 50 שערים בכל המסגרות..
    וכמובן כל שער של רוני נגד קבוצתו לשעבר הוא מתוק מבחינתו..
    סה"כ אחה"צ נעימים ונקווה לעונה טובה בע"ה..

2. `cr7 Member

כן גם אותי מעצבן זלצר שאומר דברים שהוא לא יודע.
    אלן סמית בן 24 איך הוא הגיע ל21?

אותי קצת ביאס שפרגי הוציא את סקולס במקום את קינו.

אלן סמית' נלחם וגולש לכל כדור לא מוותר ותמיד מנסה להשיג את הכדור..מתאים בידיוק לקישור האחורי של יונייטד. קינו לא עשה במשחק כמעט כלום..לא הרגישו אותו בכלל.

לא מבין את פרגי שהשאיר אותו במשחק והוציא את סקולס.

מישהו יודע מתי רונלדו חוזר ואם הוא יהיה כשיר למחזור הבא נגד וילה בבית?

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, מסקנות מהמשחק היום:
    *פארק איום ונורא, חייב להתחיל על הספסל.
    *ואן דר סאר מעולה, איש המשחק שלי.
    *רוד, למרות השער, מחמיץ יותר מדי.
    *רוני הולך לסחוב העונה את הקבוצה על הגב.
    *קין צריך לשחק הרבה פחות מאשר בשנים קודמות.
    *למה שחקן העונה היינצה לא פתח?

4. RedWhiteArmy Member

ניסת פעם להיות לא פסחמי עד כדאי כך?. עשית מאיתנו כבר נוריץ' אפ כל הפסימיות שלך..
    פארק איום ונורא?..
    ביגלל החמצה אחת אתה עושה אותו עד כדאי כך גרוע?.. היו לו היום במשחק מהלכים ממש טובים ומעולים..
    והוא הולך לחגוגג על ההגנות באנגליה!

רוד מחמיץ יותר מידי?.. כאילו כמה היזדמנויות היו לו?. 2.?? 3?.. אז זה שהוא החמיץ 2 מתוך ה-3 זה עושה אותו מחמיץן?..

5. RedWhiteArmy Member

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לשפוט לפי משחק ראשון, מנצ'סטר יכולה להמשיך להילחם על הכבוד מול ארסנל, ממש נרדמתי באמצע המחצית השנייה ועד שמונה הדקות המדהימות של בולטון - אסטון וילה לא הצלחתי להישאר עם עיניים פתוחות מול המסך.

למה רונאלדו לא שיחק?

7. TimKeano Member

אה?

פארק איום ונורא?פרט להחמצה הבחור נתן משחק נהדר.
    את מי אתה מעדיף,את פלצ'ר?את פורצ'ון?או אולי את לירון בסיס?
    רוד מחמיץ יותר מדי?
    בן אדם,אתה חייב לספר לכולנו מה אתה מעשן...

8. swat Member

נראה לי הוא מעשן חשיש עם הוא חושב ככה.
    אתה מצחיק מאוד פארק היה איום ונורא? רק הוא אחד משלושה שרצו לכל כדור על המגרש ונלחם והוא ראה בהחלט המשכיות ושיגיע לו מקום בהרכב במקום גיגס הצולע שצריך לתת לו חצי מהמשחקים בעונה כמו שנותנים לזידאן בריאל עכשיו.
    רוד בכלל לא החטיא הרבה לא היה לו הרבה מצבים מול שוער חוץ מפנדל שהגיע לו ובעיטה מ20 מטר ששרקה ליד הקורה היה לו משחק דיי טוב ואסור לשכוח הוא רק עכשיו מתחיל לחזור לכושר הבקעה ואני מניח שתוך כמה משחקים נחזור לרוד שנותן שלישיות במשחקים.
    וכמוהו גם רוני שעושה המון על המגרש.

9. RedWhiteArmy Member

תמונת היום לדעתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

http://img286.imageshack.us/img286/642/533828460vw.Xxx

רוני חוגג מול אוהדי אברטון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ובאמת נראה לי ש- Man U 4ever
    לקח כדורים לא נכונים במקום אקמול שתה לו קסטה וחושב שפארק איום ונורא..

10. THE STRETFORD END Member

הרגשה נהדרת לפתוח עם ניצחון במגרש לא קל,
    נתחיל דווקא עם אברטון,כן היא עיקשת,כן היא נלחמת אבל לטובת הכבוד של הכדורגל האנגלי טוב יהיה אם ויריאל יעברו אותם בכדי שלא כל אירופה תראה את סגנון המשחק העלוב שלה,הגבהות,הגבהות ועוד הגבהות לרחבה בתקווה שאולי משהו יקרה,כאשר גראבסן ורוניי היו בקבוצה היא שיחקה כדורגל יצירתי יותר,מוייס קיבל מספיק כסף על שניהם בכדי להביא 4-5 שחקנים עם כדורגל ברגליים ולא עם אנטנות בצוואר,מאוד מאכזב השיטה שלו,זה עבד עונה אחת בליגה ומקום 4 אבל כמה פעמים הברק מכה באותו מקום?לא הרבה בטח שלא ככה.
    בסך הכל כל הגנה ממוצעת + מסתדרת עם סגנון כזה די בקלות.

יונייטד,
    אני לא יודע מאיפה השטויות שחלק רשמו על שליטה בשדה של אברטון,פארק איום ונורא,פלטשר ששיחק גרוע?

הסטטיסטיקה מראה שליטה גדולה של יונייטד בהחזקת הכדור,
    רוניי משחק שני ברציפות איש המשחק,הרבה הרבה מעבר לשער או בישול,יותר מפוקס במשחק שלו ובכלל בכדורגל וזה הרבה תודות לגארי נוויל,היום ולא בפעם הראשונה(גם בנבחרת)נוויל מדבר איתו,מעודד אותו,מסביר לו,עוזר לו להיות שחקן טוב יותר,אב רוחני בדיוק כמו שסטיב ברוס,מקלייר ובראיין רובסון היו כאלה לגארי,
    חבל שבזמנו לגאזה לא היה מישהו כזה.
    ואן דר סר למעט יציאה אחת לא משהו לקח 2 שערים בטוחים,מאוד רגוע,יש שוער בשער.
    פארק מצויין,כל הזמן בתנועה,לא מפחד לעשות דברים עם הכדור,נלחם,
    סקולס,קין ופלטשר סבירים,פלטשר החל במהלך שהוביל לגול הראשון במסירה לרוניי בדיוק כמו השער השני ליונייטד באמצע השבוע.

סך הכל לא הופעה גדולה אבל 3 נקודות וממשיכים הלאה.

משהו לגבי ריצאדסון,
    כתבתי בעבר כי אני לא חושב שהוא מספיק טוב בשביל יונייטד,אבל מוריד את הכובע בפניו על כך שלא בחר בהחלטה הקלה יותר שאולי רוב השחקנים האחרים שהיו בנעליים שלו היו בוחרים בה,ויתר על הרכב כמעט מובטח בקבוצה בפריימיר(ווסט-ברומיץ) והעדיף להישאר ביונייטד למרות הידיעה כי יהיה לו קשה מאוד לקבל דקות משחק אבל הוא מוכן לעבוד קשה ולהילחם,היום 5 דקות אבל סביר להניח שאם גיגס או אולה היו על הספסל הוא לא היה מקבל גם את הדקות הללו,
    במשחקי האימון תופקד גם כמגן שמאלי ומבחינתי הוא אופציה עדיפה בתור מגן/קשר שמאלי מאשר קווינטון פורטצון.

הקהל של יונייטד עשה בית-ספר לזה של אברטון,מרגש לשמוע כל פעם מחדש שלא מפסיקים לשיר לשחקן שפצוע כבר עונה וחצי(אולה)לשחקן שפרש לפני 8 שנים(אלוהים),
    שרו גם כן את השיר של דייגו(בא מאורגוואי וגרם לסקאוזרס לבכות,זה חובר לאחר הצמד שלו באנפילד לפני כמה עונות אבל היום זה היה בגלל ויריאל,שנינות תמיד היתה החלק החזק של קהל אנגלי).

11. swat Member

נכון שרק תחילת העונה אבל פלצ'ר נתן משחק לא כל כך טוב אני מקווה שבהמשך העונה הוא ישתפר ויתן משחקים יותר טובים אבל אנחנו מדברים על המשחק הזה והוא הראה יכולת חלשה.
    כמוהו גם קין וסקולס שלא בלטו במגרש.
    אבל שוב יחסית בלי רולאנדו שיהיה לנו קשר התקפי שיכול לבשל ביותר קלות ולעבור שחקנים בשנייה הסתדרנו דיי יפה ועם הוא היה שם אני מניח שהיינו מנצחים 4-0 ביותר קלות.

12. `cr7 Member

לא מתלהב מפלטצ'ר יותר מדיי..שחקן בינוני שלא מרבה לעשות דברים מעניינים.

עדיף על פורצ'ן כמובן ויכול לשמש בעתיד שחקן כנף טוב,אבל בעונה הקרובה אנחנו רוצים ללכת על כל התארים = פלטצ'ר פחות דקות,לשלב את פארק גיגס סקולס קין ריצ'רדסון רונלדו ואושיי בקישור.

לגבי הייניצה לשאלה למה פרגסון לא פתח עם שחקן העונה שעברה..פרגי טוען שהארגנטינאי חזר ממשחקי אסיה וצריך קצת לנוח ולכן לא יפתח איתו במשחקים הראשונים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/05
  13. RedWhiteArmy Member

הינצה?. משחקי אסיה?.. הוא היה פצוע בכל הזמן של הסבב הוא חזר רק משו כמו ליפני שבוע וקצת לכושר משחק נורמאלי ושיחק בריסרב נגד וורקסהאם..

14. THE STRETFORD END Member

היינצה לא היה פצוע ולא נעליים,
    הוא קיבל שיחרור מפרגי מהמסע לאסיה בכדי שינוח לאחר ששיחק חודש לפני עם ארגנטינה בטורניר בגרמניה כשכולם היו כבר בחופשה,
    אין לו כושר משחק ל 90 דקות מכוון שבסך הכל שיחק לפני היום מחצית במשחק של הריסרב נגד רקסהאם.

15. daniel_haifa Member

הופעה טובה של מנצ'סטר.
    ההגנה נראתה מעט רכה, במיוחד במצבי קרן.
    ואן דר סאר נראה בסדר, לא היו לו טעויות קריטיות.
    רוני שיחק מצוין, וגם רוד.
    פארק ג'י סונג עם בכורה מצוינת לדעתי.
    אושיי נתן הופעה טובה, ואפילו בישול.
    מישהו יכול להרחיב קצת על ההסבה של אלן סמית' לקשר אחורי, כי שמעתי שפרגוסון תירגל אותו כך במחנה אימונים.
    מה עומד מאחורי ההחלטה?