לא היה משחק יותר מדי טוב של השדים האדומים. פלצ'ר, סקולס וקין היו נורא חלשים ובקושי הורגשו. ואן דר סאר נתן משחק מאוד טוב (חוץ מהיציאה הזאת לכדור הגובה, אבל לפחות זה לא היה משהו סגנון דוידוביץ'), ונראה כאילו יש שוער לשנה-שנתיים הקרובות. לא התרשמתי יותר מדי מפארק. הוא רץ כל הזמן, אבל לא עשה דברים יוצאים דופן. סך הכל היה משחק בסדר, אם מתחשבים בזה שגיגס ורונאלדו לא שיחקו. רוני הולך לתת עונה גדולה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
תודה על המחמאות! וברצינות, אני לא בא להתווכח עם אף אחד, אני לא התרשמתי מפארק. ודרך אגב, לא לקחתי שום כדורים.
Man U 4ever כשאני קורא את התגובות שלך אני חושב שאולי נשאיל אותך לקבוצה השנייה והמביישת של העיר, ליצנים מתקבלים שם בברכה.
לעולם לא תראו תמונה כזאת אצל שוני חוגג מול אוהדי הסיטי,ולא בגלל שהוא לא מסוגל לכבוש נגדנו אלא בגלל שיש לו כבוד לאוהדים שכה אהבו אותו. רוני כידוע חתיכת זבל שיחרבן על כל מקום שכיבד אותו,אני מחכה ליום שהוא יזרק הקבוצה.
מעניין אותי מאוד לראות תמשחק של צ'לסי נגד סיטי ושוני יכניס לכם גול איך הוא ישמח כמו כל שחקן שמכניס גול נגד הקבוצה שלו לשעבר. אז אל תדבר כל כך שטיות לרוני יש הרבה כבוד למועדון שלו עד שהוא ידע שעומדים למכור אותו אז הוא רצה שהמועדון שלו יכניס יותר כסף מהמכירה שלו הוא חתם על חוזה לעוד כמה עונות ואז מכרו אותו במחיר יותר גבוה מאשר שהיה נשאר לו עוד שנה בקבוצה אז שתדע על מה אתה מדבר תבוא עוד פעם.
לא הייתי מציע לכם להתלהב מהיכולת של היום , עד לגול אברטון היתה צריכה להוביל ,ההחמצה של קאהיל היה רשום גול , השער שלכם הגיע בדקות הכי טובות של אברטון , הסוס כרגיל חייב לבייש את הענף עם התחזות מבישה (כל הכבוד על השער היפה) , בסך הכל אברטון קבוצה די טובה ובמיוחד בבית , חבל רק שהקהל שלה ישן היום (מזמן לא ראיתי משחק בגודיסון ללא אוירה ,גם הקהל שלכם ישן ברוב המשחק )
איסטלנד, להזכיר לך שהמקלות של הניקוי אוזנים דפקו לך את עור התוף לםני כמה שנים, שרנו היום והרבה ואפשר היה לשמוע זאת בקלות בגלל השקט של האברטונים. אברטון היתה צריכה להוביל.....השער הגיע בדקות טובות שלהם.....בלה בלה בלה נו אז היתה צריכה,נו אז הגיע בדקות הטובות שלהם....זה הכדורגל,שורה תחתונה ניצחנו אז לך תצוד פרפרים.
לשלב את אושיי בקישור? אני יודע שהוא בישל היום, אבל הוא היה חלש ועשה לי התקפי לב כל פעם שהלכו על האגף שלו. פלטשר לא היה גדול אבל מסר כמה כדורים טובים מאוד. והוא לעולם לא יהיה שחקן כנף ברמה כי אין לו את התכונות לתפקיד הזה.
פלטשר בסדר גמור,הוא לא שיחק היום בכנף,מהשלושה הוא קין וסקולס הוא היה הטוב ביותר, אנשים מצפים ממנו לעשות דברים שרונאלדו עושה,שרוניי עושה ובכן הוא יעשה זאת כי סגנון המשחק שלו והתיפקוד שלו הם שונים,למרות מבנה הגוף הוא די חזק,מחלץ כדורים,משחרר אותם לשטחים או שחקנים פנויים,משתפר כל הזמן ועם הזמן ישדרג את הכישורים שלו יותר ויותר.