מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. MUFC - 1878 Member

תיראה אני גם אין לי ממש זיכרון משובח במיוחד , אבל אני יכול להבין מה שסטרטפורד אומר .. אני לא אומר שהוא צודק או אתה אני לא זוכר ממש מה סטרטפורד היקר חשב על רונלדו . אבל אני כן יודע שבעונתו הראשונה בקבוצה , העונה הראשונה בלי המלך שלנו אז ולא משנה מה תגידו בקאהם היה מלך אז, רונלדו נתן עונה שבה הוא חשף קצת מהפוטנציאל שלו, בדיוק כמו שפרגסון רצה- לתת לאוהדים טעימה קטנה מה12 מיליון פאונד שלא יגידו שהוא כמו ג'מבה וקלברסון- לא שפרגסון כזה נחמד פשוט הוא צריך היה איך שהוא לפצות תאוהדים על בקאהם. ראינו שיש משהו, עונה אחרי הוא הראה שהוא מישתפר -הישתפר והישתפר ועכשיו העונה הוא נושא פרי.

ועדיין, chelsea can take fuck all- ואז רונלדו לא עשה כלום חוץ מלהעלות לעצמו את את המוניטין האישי ולחתום לבטח על חוזה חמוד בספרד.

2. MUFC - 1878 Member

אוכל את הכובע בשימחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

בתאבון לי !

3. Gass12 Member

איזה תחת יש למוריניו כמה משחקים הם גונבים בדקה האחרונה .
    אפילו מווטפורד המסכנה שדדו 3 נקודות
    מקווה שבסופו של יום הם ישארו עם מנדבושקס
    זו השנה שלנו
    יאללה משחזרים את 99 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

4. Maor321 Member

מישהו מתחיל לראות ככה באופק בחצי עין תמונה שבה אנחנו וצ'לסי ב 3 הכרעות בשלשת המפעלים על כל התארים?

5. The-Gunner Member

ראיתי כבר בארבע עיניים שחמישה משתמשים לפחות רשמו את זה כבר.

6. cantona#7 Member

דובר כבר על אפשרות שכזו .לדעתי צ'לסי לא עוברת את החלאות עם כל הכאב שבדבר .פשוט לעניים יש את המסורת,היסטוריה,נסיון,וכל מה שרק צריך בשביל המעמדים האלה,וזה ככל הנראה מה שיעשה בסופו של דבר את ההבדל בצמד המפגשים האלה.אסור לשכוח גם שהגומלין יערך באנפילד עם כל האווירה הנפלאה שרק קהל אנגלי יודע לעשות.

7. W.Rooney Member

תחרות לא בריאה ?

כמו שסטרטפורד ציין לפני, ואני מסכים איתו ב-100%, תחרות, על כל עמדה שהיא, היא דבר שכל אוהד יכול רק לחלום עליו. תחרות על ההרכב תגרום לכל שחקן לשחק טוב יותר בכדי להבטיח את מקומו בהרכב, ומי שלא יציג יכולת טובה - יישאר בחוץ. אני לא רואה דבר אחד שלילי בהבאת חלוץ בקיץ, מה גם שזו העמדה בה אנחנו באמת צריכים את החיזוק.

8. Red Left Winger Member

אה כן, במידה ונזכה אפילו ב2 מתוך 3 התארים.
    תתכוננו להצפת הפורום ב"אוהדי" יונייטד "משכבר הימים"....

כמה שפתטיים הם אוהדי ההצלחות...

9. ERIC_CANTONA Member

לדעתי אתה טועה, אנחנו לא ריאל מדריד ואנחנו לא צ'לסי.

להביא מלא כוכבים עם שם זה לא הסגנון שלנו וזה הדרך הבטוחה לכישלון (ע"ע ריאל מדריד).

ההצלחה המסחררת של שנות ה90 היתה בגלל שפרגוסון בנה סגל צעיר ומוכשר שרץ כמה שנים ביחד, גם השנה הוא עשה את זה ובגלל זה השנה אנחנו מצליחים, חוץ מקאריק לא הגיע שום רכש משמועתי בניגוד לצ'לסי למשל.

אני לא אומר שלהביא את הארגריבס זה לא טוב, אני דווקא בעד וגם הונטלאר יכול להיות רכש טוב, אבל להתחיל לקנות שחקנים סתם כמו שאנשים פה אמרו את פדרסן ושניידר זה לא לעניין.
    אם רוצים לרענן את השורות ולהביא יורשים לגיגס וסקולס צריך לעשות את זה בהדרגה לא בבת אחת להביא 5
    שחקנים חדשים כי ככה מתחילה הידרדרות.

10. Wave Member

מה לא לעניין בסניידר? הוא יכול לשחק גם בצדדים וגם במרכז ככה שאפשר לתפוס 2 ציפורים במכה, אבל אני מאמין שאם אתה מזלזל בו ככה אז לא ראית אותו משחק
    אתה לא תופס את העניין,
    זה לא עצם הבאת הכוכבים, זה עצם קיום התחרות על ההרכב, זה גורם לשחקנים להשקיע באימונים ולהראות יכולת טובה, שחקן שיודע שהמקום שלו בהרכב מובטח, מטבע הדברים שמשקיע פחות באימונים , אני חושב שלזה סטרטפורד וW.Rooney התכוונו שאמרו שזו תחרות בריאה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/07
  11. TheLane Member

fuck all זה ביטוי שאומר כלום, לא הכל...

12. ERIC_CANTONA Member

אני לא התכוונתי שסניידר לא טוב, ותאמין לי שראיתי אותו מספיק ואני מבאמת מחזיק ממנו שחקן טוב.

פשוט אמרתי שלהביא מלא כוכבים יכול לגרום לאגו גדול מדי, כמו מה שקורה ברוב הקבוצות שניסו לעשות את זה ויש הרבה דוגמאות (ריאל מדריד, מכבי תל אביב, מ.ס אשדוד ויש עוד)

גם אני חושב שתחרות זה דבר בריא אבל לא צריך להגזים אם זה ולהביא 4-5 שחקנים זה להגזים.

13. W.Rooney Member

ERIC_CANTONA,

התגובה שלך לא קשורה לנושא השיחה עליו דיברנו. אני מסכים איתך בקשר לעובדה שאסור בשום אופן לכלול יותר מדי כוכבים בקבוצה אחת, מהסיבות הידועות והמקרים שכבר קרו, אבל דיברנו פה על תחרות בהרכב ולא על הבאת כוכבים. אמרתי שכשיש תחרות על ההרכב בין שחקנים כלשהם (לאו דווקא כוכבים), היא תעזור ותתרום להצלחת הקבוצה ותוליך אותה רק קדימה.

14. THE STRETFORD END Member

קצת שמועות:
    הסוכן של הונטלאר היה אורח של פרגוסון ודיוויד גיל במשחק נגד רומא.

לגבי מחר,ככל הנראה ווטפורד לא הצליחה למכור את כל הכרטיסים שלה לכן לא להיות מופתעים אם האצטדיון לא יהיה מלא,בכל אופן יש להם זמן עד מחר להשלים את הפערים.

15. Dimitar Berbatov Member

מצטער אבל תחרות על שני מקומות כשיש שישה שחקנים היא לא בריאה. תחרות על הרכב זה דבר מצוין אבל צריך לקחת הכל בפרופרציות. מה הקטע שיהיו לך 6 חלוצים ורק 2 מהם יפתחו בהרכב (אלא אם כן פרגוסון ישנה את ה4-4-2 הרגיל שלו).
    יכול להיות שאנחנו צריכים חיזוק בהתקפה. אבל אם כן אז צריך לשחרר אחד מהחמישה שיהיו לנו בשנה הבאה. את רוסי לשחרר זה יהיה חבל כי הוא כשרון גדול, סמית מתחיל להראות יכולות מצוינות, סולישאר לקראת סוף הקריירה ואני לא חושב שנשחרר אותו, רוני אין שום סיכוי שבעולם וגם סאהה נתן חצי עונה טובה מאוד.