מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. לא מצאתי כינוי Member

ומה שהוא עשה לרומא לא מספיק טוב? להתמודד נגד שחקני הגנה כמו קינג, טרי, שימבונדה, אשלי קול, קולו טורה, אבואה, קראבליו, וכו' וכו' וכו' זה להתמודד נגד שחקני הגנה חלשים?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין, פרגי בנה לעצמו מוניטין של שחקן ששחקנים נלחמים עבורו חלקית בגלל דברים כאלה. כמו שהוא לא ויתר על ואן ניסטלרוי כשהוא נפצע. אתה בהחלט צודק כשאתה אומר שבעיקרון לא צריכה להיות לנו מחויבות, אבל אני בטוח שפרגי לא רואה את זה כך. הארגו יהיה ביונייטד בעונה הבאה.

3. The-Gunner Member

אם הוא היה משחק עכשיו באיטליה, אז היו אומרים אותו הדבר - שיבוא לאנגליה ואז נראה איך הוא יתמודד עם הפיזיות והמשחק החזק בליגה האנגלית. לא לעניין.
    גם מישהו ששונא את רונאלדו ואת ההתנהגות שלו חייב להודות שהוא עשה התקדמות ענקית ביכולת שלו בשנתיים האחרונות, והוא הפך מצוללן בכיין שיודע לעשות רק דריבלים לצוללן בכיין שיודע לעשות את העבודה שלו ביעילות. אני לא יודע איך היונייטד היו נראים בלי רונאלדו העונה, שחקן השנה באנגליה לפי ללא ספק, אם לא באירופה.

4. avdz7 Member

תאמין לי, אם לא היה רונאלדו היה מישהו אחר.

5. George Best Member

לא, The-Gunner צודק לחלוטין.
    השנה משחק ההתקפה שלנו תלוי מאוד ברונאלדו, והקטע הוא שאם לא רונאלדו, לא היינו איפה שאנחנו היום.16 שערי ליגה, הרבה בישולים ואין סוף התחלת מהלכים שהביאו לשערים, ממש לא, את מי אתה רואה בקישור שלנו עושה את העבודה של רואנלדו?
    פארק?ריצ'ארדסון?

6. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    "ועדיין, פרגי בנה לעצמו מוניטין של שחקן ששחקנים נלחמים עבורו חלקית בגלל דברים כאלה. כמו שהוא לא ויתר על ואן ניסטלרוי כשהוא נפצע. אתה בהחלט צודק כשאתה אומר שבעיקרון לא צריכה להיות לנו מחויבות, אבל אני בטוח שפרגי לא רואה את זה כך. הארגו יהיה ביונייטד בעונה הבאה"

מקרה ואן ניסטלרוי הוא שונה כי הוא כבר הגיע ליונייטד ונכשל בבדיקה הרפואית,
    אפשר להוסיף גם את יאפ סתאם כשפרגי הרגיע אותו והבטיח לו כי הוא יחכה לו ושיהיה רגוע כאשר פ.ס.וו הערימה קשיים במשא ומתן,
    השאלה היא האם פרגוסון דיבר בכלל עם הארגריבס והרגיע ועודד כמו במקרים של רוד וסתאם בכדי להשוות בין המקרים?
    את זה תמיד מגלים לאחר מעשה,
    ועדיין תמיד אפשר להיזכר בגאסקווין שאמר לפרגי בערב שהוא ישחק בשבילו עונה הבאה ולמחרת חתם בטוטנהאם בגלל שאלה הציעו לקנות להוריו בית,
    או את רוי קין שכבר לחץ יד לקני דאלגליש לגבי מעבר לבלקבורן אך ברגע שיונייטד נכנסה לתמונה הכל השתנה(ותודה למזכירה של בלקבורן שהלכה מוקדם באותו היום הביתה והם לא מצאו את החוזה לחתימה ודאלגליש אמר כי יעשו זאת למחרת וזה כבר היה מאוחר מדי),

לכן,אף פעם אי אפשר לדעת מה יוליד יום,
    אם פתאום תתפנה אופצייה נוספת עבור יונייטד לאותו התפקיד,אופצייה שיכולה לגרום לפרגי לחשוב פעמים,
    או שאולי המחיר שבאיירן תדרוש יהיה גבוה מדי עבור יונייטד וכמו בלא מעט מקרים בעבר ולמרות הרצון של פרגוסון לראות את השחקן ביונייטד הוא יאלץ ללכת על אלטרנטיבה אחרת,

לכן למרות שכל הסממנים מראים כי הארגריבס ישחק אצלנו עונה הבאה והלוואי וכך יהיו פני הדברים
    אין תעודת ביטוח גם לא על סמך העבר ומקרה ואן ניסטלרוי או סתאם או כל אחד אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/07
  7. Louis Saha Member

השאלה איזה חלוץ יש בשוק שמבחינת יציבות עולה על לואיס סאהה ושמבחינת יונייטד הוא בהישג יד. יונייטד הביאה את לארסון כי לא היה מישהו סביר לרכוש בעיתוי שבו הוא הוא הושאל ופרגי ידע מה הוא עושה. אני אישית חושב שיונייטד צריכה חלוץ טוב. סמית' חוזר להיות חלוץ טוב, רוני, סאהה.. הרבה שאלה של אופי השחקן. מה פרגי מחפש.
    מקצועית סאהה אחד הטובים בעולם ולא רק בכיבוש שערים אלא בכל האספקטים הנלוים למשחק (חוכמת משחק, משחק ראש, יכולת לתת את הפס החכם וכו'). יונייטד צריכה כזה שחקן. השאלה אם כמחליף או כפותח. מקצועית היא צריכה אותו ב-11, פיזית הוא לא נמצא שם יחסית הרבה. למרות ששוב, סטרטפורד, הבנאדם היה כשיר מנובמבר עד בערך ינואר בלי להיפצע (מבחינתו זה הישג כמובן), הגיע לארסון, הוא התחיל להיפצע וזה בעצם ככה עד עכשיו.. אני לא בטוח שלמשל גארי נוויל לא מחסיר הרבה משחקים ועובר כל עונה פציעה-שתיים ממושכות שמגבילות אותנו בימין. אולי לא כמו סאהה אבל עדיין הרבה. אבל ככה זה שנים והסתדרנו.
    אני לא חושב שאנחנו בנס בתמונת שלושת התארים. אני חושב שהסגל שעבד כדי להגיע רוב השנה למקום הזה הוכיח את עצמו כאיכותי (כולל סאהה, כולל כולם). ובגלל שיש שחקנים איכותיים גם בספסל יונייטד שורדת.
    אני לא יודע אם לפרגי יש תקציב לחלוץ איכותי (שחקן התקפה איכותי לא נעלם מעיני בעלי הקבוצה שלו, והם דורשים סכומים מופקעים). ואם הארגריבס יגיע, והוא יגיע- ולא בזול, אני לא יודע אם פרגי ירכוש חלוץ בקיץ. ואם כן זה יהיה חלוץ משלים, מישהו שמבחינת הדומיננטיות שלו יהיה בסגנון של לארסון, ולפחות עד הקיץ הבא יעשה לסאהה מקום בהרכב הפותח. שאלת המפתח היא אם בשיקלול של תרומה מקצועית מול מספר מצומצם של הופעות לואיס סאהה מועיל לקבוצה יותר מאשר הוא מזיק. פרגי יעשה את השיקולים בקיץ- ונראה. נכון לעכשיו בטח לא צריכים להסיק מסקנות כי עובדה שהקבוצה מסתדרת גם בלעדיו, ובלי מישהו טוב יותר ממנו, וזה נתון מאוד משמעותי.

מבחינת סאהה עצמו?
    אני חושב שהרבה יהיה תלוי באיך הוא ישחק בחודש ומשהו שנותרו עד לסוף העונה. אני מקווה לטובת הקבוצה שזה באמת יהיה חודש ולא משחק וחצי, אבל אם הוא יהיה טוב אני לא חושב שבאופן יחסי לתדירות הפציעות שלו בעבר הוא איכזב העונה, לפחות לא מקצועית.
    אני לא יודע מה אתם חושבים, מבחינה מקצועית נטו התרומה שלו לקבוצה במשחקי הסיבוב הראשון לא נעלמה מעיניי (השערים מול צ'לסי ובנפיקה כשאלה ניטרלו לנו את רונאלדו וגיגס וכו' ועוד כמה משחקים שהוא עשה את ההבדל. אין לו הרבה שערים, משהו כמו 8 בליגה ועוד סביבות ה-5 במפעלים האחרים, אבל כל אחד בא בזמן).
    אם הוא כשיר הסיכויים שלנו עולים בכל אחד מהמפגשים הצפויים מול צ'לסי בסיום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/07
  8. THE STRETFORD END Member

Louis Saha

הרצון והצורך להביא חלוץ נוסף היא לא בגלל ביקורת מקצועית על סאהה אלא בבכדי להמשיך ולהתמודד
    מול קבוצות חזקות עם ספסל חזק וגדול כמו צ'לסי,
    אנחנו צריכים ספסל רחב,אנחנו צריכים גיבוי,אנחנו צריכים שיהיה מאבק על מקום בהרכב,
    גם בהתקפה,גם בקישור.

זו עונה די יוצאת דופן כשכל שחקני השדה כמעט כבשו לא מעט שערים ובכך לא הסתמכנו רק על החלוצים כמוציאים העיקרים לפועל בחלק נכבד מהעונה,

לו מכת הפציעות הקשה שפוקדת אותנו עכשיו היתה מתרחשת בשלב מוקדם של העונה למשך כמה שבועות טובים ואף יותר מזה לא בטוח שהיינו מתמודדים על כל התארים עם הסגל הדי מצומצם שיש לנו בהשוואה לצ'לסי.

9. AW forever Member

זה באמת נס לא ברור, המהלך של להביא את לארסון היה לא פחות מגאוני כי הוא היה טלאי גדול בשמיכה הקצרה בחוד שלכם. אני חשבתי שהרגליים הלא צעירות של גיגס (בטח בתור קיצוני ששורף המון שטח) ושל סקולס יכשלו גם, הם בינתיים מחזיקים יפה מאוד גם בזכות רוטציה חכמה והרבה מזל. הפציעות בהגנה של יונייטד יכולות להתברר כקריטיות למרות ששוב- הן הגיעו בתזמון מאוחר יחסית וגם נוויל שיחזור יחפה על העובדה שלא שיחק כמה משחקים בניסיון שלו. מאני טיים.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מאני טיים אבל למזלה של מנצ'סטר מדובר בלא יותר מחודש וחצי. אם היינו עכשיו בפברואר למנצ'סטר היו הרבה יותר סיבות לדאגה. מנצ'סטר יכולה לסחוב את הארבעה או חמישה מחזורים שנשארו לסיום ולעבור אותם בהצלחה למרות הפציעות והעומס.

11. XabiAlonso Member

אגב, רונאלדו הפך למרוויח הכי גדול בהיסטוריה של מנצ'סטר יונייטד.
    ע"פ הדיילי מייל, הוא ירוויח 6.2 מיליון ליש"ט לעונה (119 אלף ליש"ט לשבוע ושכר כולל של 31 מיליון ליש"ט למשך 5 שנים).

12. SeaN Member

בקשר לסוגיית החיזוק להתקפה שנה הבאה הייתי רוצה לדעת אם ג'וזפה רוסי חוזר אלינו ואם כן נרוויח שחקן נהדר שיוכל כבר להשתלב בהרכב הראשון..

13. 20Legend Member

אני חושב שאתה מגזים טיפה... אם כל הכבוד ללואיס סאה הוא לא בין ה 10 החלוצים הטובים בעולם אפילו
    ואתה כל פעם מחפה עליו פה בפורום ומגן עליו רק בגלל שהוא צרפתי וגם אתה ואל תגיד שזה לא נכון כי זה נכון

הוא נפצע הרבה הוא לא השחקן הכי טוב ב 1 על 1 יש לו הרבה החמצות אתה מגזים טיפה אם כל מה שאתה
    אומר עליו ושנה הבאה חייבים חלוץ ברמה גבוהה ושלואיס סאה ישמש כמחליף או שחקן הרכב לפעמים

14. George Best Member

נפלא, עכשיו ריו נפצע, פלטצ'ר נכנס כמגן ימני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

רק חסר שבראון, אברה והיינצה יפצעו, כאשר גם ואן דר סאר מדמם לאחר ששוב פתח את האף.
    ממש יופי.

רוני במחצית אדירה, איזה שער ענק, בישול, מחלק כדורים נהדרים ולא מפסיק לשגע את ההגנה, מלך.
    אגב, השער של בואזה (אמאל'ה, איזה פנים מפחידות!) - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ריו ירד מהמגרש בהליכה-אני חושב שפרגי החליף אותו כי הוא לא רוצה להסתכן, אם המשחק היה יותר חשוב ריו היה נשאר. זו לא נראית לי כמו פציעה חמורה.