אם בחיים שלך ראית בעיטה חופשית כמו שתי אלה, מה שאתה רוצה: http://www.youtube.com/watch?v=xuWgSoADEvw http://www.youtube.com/watch?v=QYUQFSWI7bA חכה להילוך החוזר ותסביר לי בבקשה מה הוא עשה לכדור? וגם לזאת לא חסר, ד"א: http://www.youtube.com/watch?v=03amGo12MOM
האמן לי זה משחק יותר לטובת מילאן מאשר לטובתינו שדידה לא ישחק בראשון דידה אומנם שוער טוב אבל סובל מ"טעות" גדולה אחת למשחק.. לגבי המחליף שוערים מחליפים תמיד תופסים יום נגדינו.. נקווה שיתפוס אבל לא יום אלא "אוויר" והרבה :aaa031:
כמדומני, הרגע העלית את כל שלושת השערים מבעיטות חופשיות שרונאלדו הבקיע כך. השאר (כמו השתיים אתמול) מסתיימות ביציע. זה לא נורא, אבל אני לא יכול להגיד שיש לי ציפיות גדולות כשהוא לוקח אותן כמו שניסו לעשות בשידור.
חבל שרונאלדו מנסה כל פעם לבעוט בסגנון הזה, אני מבין כשזה ממרחק גדול אבל כשהעבירות קרובות יותר לשער,סביב איזור 20 מטר מהשער יש מקום לסובב ורונאלדו יכול לעשות זאת או וגם לתת לגיגס לנסות לקחת בעיטות גם כן.
אני מסכים עם אמיר, גיגס צנוע אז הוא לא מבקש לבעוט אולי, אבל יש לו בעיטות מצויינות , הוא בועט אבל בסגנון שונה מאוד מזה של רונאלדו, בוא נגיד שמרחוק רונאלדו צריך לבעוט ומיותר קרוב ומעמדה נוחה לבועט בשמאל גיגס צריך לקחת את הבעיטה
גיגס צנוע?אין קשר,אם הוא ירצה ובמעמד שלו בקבוצה הוא יכול לקחת את הבעיטות לו יחפוץ ואלא אם כן יש הוראה מפורשת מצד פרגי לגבי מי לוקח ומתי. ועוד מפרגוסון,הוא אינו יודע מתי סאהה יחזור,ריו ואושה יהיו כשירים לשבת, והיום יהיה צילום לאברה בכדי לדעת את חומרת הפציעה שלו. חבל שגארי נוויל נפצע שבוע שעבר באימון וייעדר כנראה עוד שבוע עד שבוע וחצי,קשה לי לראות אותו משחק נגד מילאן.
שמח שריו יחזור בשבת, מקווה שגם גארי יחזור אלינו בקרוב. אין ספק שהתקופה הזאת מרובת הפציעות בהגנה תגרום לפרגי לחשוב האם כדאי לחזק את ההגנה בשחקן נוסף בקיץ או שפשוט נוכל להסתמך על המושאלים שחוזרים (אני מדבר כמובן על פיקה וג'ונתן איוונס) לגבי הצ'מפיונס, סקולס יוכל לשחק במשחק מול מילאן בסוף? אני זוכר שאמרו שהוא הורחק למשחק 1 וזה היה מול רומא
תגידו פיל בארדסלי נמכר או שהוא עדיין שייך ליונייטד? אני זוכר שהוא נראה לי מגן לא רע בפעם או פעמיים שראיתי אותו משחק.
בארדסלי כרגע מושאל לאסטון וילה,משחק בהרכב,ראיתי אותו כמה פעמים העונה גם במדי ריינגרס שם היה מושאל בתחילת העונה,די מאכזב ולא עשה קפיצת דרך כזו שיכולה לערער את מעמדו של גארי נוויל ואפילו לתפוס מקום של גיבוי, אני מאמין שהוא יימכר בקיץ לוילה.
משחק בהילוך שני, 10 דקות במחצית הראשונה, 5 דקות במחצית השניה. פרגי אמר היום שהוא מרוצה כי לא שחקנו את עצמינו יותר מדי, ואני מסכים איתו. 3 נקודות, רשת נקייה, 2:0, לא רע בכלל. רק הפציעה של אברה העיקה על המשחק, בוא נקווה שזה לא חמור. רוב סטיילס, פשוט אפס. קאזום ריצ'ארדס נכנס באברה עם הרגל מונפת למעלה, לא קשור בכלל לכדור, עבירה של אדום. בסדר, דקה 10, אל תוציא אדום, מובן, אבל לברבר לו את ההרצאות שלו ואפילו לא להוציא צהוב? מטומטם. ההגנה באמת לא נראיתה טוב, ולשלטון המהיר לא היה קשה לעבור את היינצה ובראון הלא כל כך מהירים בלשון המעטה פעם אחר פעם, במזל לא ספגנו. אריאל, הגזמת עם הביקורת שלך, משחק ראשון של היינצה כבלם בהרכב הפותח, כשבראון לצידו(וכמו שסטרטפורד אמר, הוא מעולם לא היה בלם מנהיג), ושני קיצונים באגפים(תהיה בטוח שאם גארי היה בהרכב הוא היה עוזר בחיפוי יותר מאשר פלטשר), חוסר הביטחון מובן. קוז'אק-5. בעיטות ה5 שלו היו נהדרות. פלטשר-משחק וחצי כמגן ימני,נמצא בעיקר בחצי המגרש של היריב,עוזר להתקפה, בהגנה אין תלונות(למרות שמול שחקנים קצת יותר מוכשרים מהקיצונים של ווטפורד ושפילד המגובלויות שלו יבואו יותר לידי ביטוטי, בוא נקווה שלא נצטרך לראות אותו פותח שם שוב ושהפצעוים יחזרו לשחק במהרה). 5.5 היינצה-שחקן מהיר וזריז הוא מעולם לא היה. שלטון ניצל את זה פעם אחר פעם. 4.5 בראון-לא משחק מזהיר. 4.5 ריצ'ארדסון-מוגבל. למזלינו שפילד לא ניצלו את זה. 3 רונאלדו-גרוע. 7 קאריק-במשחקים הראשונים שלו הוא לא עבר את ה30 מטר, לאחר מכן צבר ביטחון והתחיל לאיים על השער, ידענו שמתישהוא הוא יקבל את הביטחון הזה והנה אנחנו כאן, והבחור משחק בצורה שלא הייתה מביישת את סקולסי. חותך לאמצע, מאיים על השער, חכם, אפקטיבי, פשוט נהדר. 7.5 סקולסי-5.בחודש האחרון זה לא זה. מאז הראיון שלו שהוא plays down good form, הform באמת הלך down . גיגסי-מלך. 6.5 רוני-מחצית ראשונה עצבני, מחצית שניה רוני כמו שרוני צריך להראות. 6 סמית'-לא השפיע על ההתקפה, פחות אפקטיבי מבשתי המשחקים הקודמים, העיקר שממשיך לצבור דקות משחק, דבר חשוב לקראת השבועות המכריעים של העונה, כשסאהה עוד לא נראה באופק. סולשיאר-היה צריך להיכנס מוקדם יותר. לא מבין גם למה פרגי לא הוציא את רוני/רונאלדו. לא הייתה מזיקה להם מנוחה. סטיילס-לך לדוג. אגב סטרטפורד, ראית בפעולה את קרייג קאת'קרט, ואם כן מה ההתרשמות שלך ממנו?
ראיתי את המשחק אתמול נגד שפילד ורונאלדו פשוט מפחיד,כל פעם שהוא עם הכדור זה ניראה שגם אם יהיו עליו 5 שחקנים לא יצליחו לקחת לו. אני מאוד מקווה שאנצ'לוטי בונה טקטיקה לעצור אותו.
חמישה משחקים לסיום הליגה ובאמצע שני חצאי הגמר. אני מאוד מקווה שצ'לסי תשאיר נקודות הערב באפטון פארק. וזה לא כזה תלוש מהמציאות (הפסדנו שם). מה עוד, שזה בהחלט משחק של להיות או לחדול עבורם. אני רוצה להאמין שהסצנאריו שאני מציע להלן ,אכן יתרחש במציאות ב21/04 לנו יש את הבורו בבית ולהם את ניוקאסל בחוץ ביום למחרת. ב28/04 לנו את אברטון בחוץ ולהם את בולטון בבית ב05/05 לנו את השיטי * בחוץ ולהם את ארסנל בחוץ ב09/05 .......אמא''ל'ה איזו התרגשות..המפגש בברידג' ב13/05 המשחק הנועל .לנו את ווסטהאם בסבא טדי.. ולהם את אברטון בבית. המוקשים כפי שאני רואה אותם .לנו את אברטון והשיטי בחוץ.(דרבי זה דרבי) ולהם את ארסנל ואת ניוקאסל בחוץ. אתחיל דווקא ביריבה.. ובכן ניו 'קאסל מאז הניצחון על ליברפול ב10/02 לא ממש פוגעת ב6 משחקים כשבשביעי מנצחת את שפילד שלא ממש נחשב בנוסף ניוקאסל למעשה סיימה את העונה ופניה אינן מועדות לשום מקום אין סכנת ירידה ואין שום תקווה למפעל אירופאי כלשהו. לכן לדאבוני אסכם שאני חושב שצ'לסקיאאא תיקח את 3 הנקודות שם. מה שמשאיר אותי אופטימי בכל זאת.זה המשחק באמירויות כשארסנל עדיין חזק בתמונת המקום ה3 מול ליברפול. להערכתי צ'לסי תשאיר 2 או 3 נקודות כאן . ובחזרה אלינו ונתחיל באברטון...הקבוצה נמצאת ב"פורמה" לא רעה בתקופה האחרונה רצף של 9 משחקים ללא הפסד חמישה נצחונות ו4 תוצאות תיקו לפיכך קל זה לא יהיה.ולוואי שאתבדה לטובה כמובן. המוקש הבא שנצטרך לפרק בעדינות ובזהירות הוא היריבה העירונית אני מוכן כבר עכשיו לחתום על 1:0 קטן ובאותה צורה כפי שצ'לסי גנבה מהם. גם כאן קל זה לא יהיה. לאור כל הנאמר לעיל עושה רושם שהמשחק בברידג' יהיה על כל הקופה מקווה מאוד שווסטהאם תנצח או לפחות תוציא תיקו מה שיעשה את כל העסק קל ופשוט. החודש הזה יוסיף לשיער ראשי הרבה לבן... אני מאמין ומקווה ש"החברה הטובים" יעניקו לנו הפי אנד לסרט המתח הזה כי אפילו מרטין סקורסזה..לא יכול היה ליצור דרמה חזקה יותר..