בסט זו בעיה כי החולצות בשנות ה-60 היו שונות לגמרי, ולא היה כתוב אפילו את השם... קאנטונה - אני יכול לנסות. <עריכה> אני חייב להגיד - קל - זה לא היה... אני מקווה שיצא בסדר, מה דעתכם? http://i153.photobucket.com/albums/s221/EvyatarB/Cantona.Xxx
וואו יצא מרהיב , כל הכבוד על המאמץ , שמח לשמוע שווידיץ' יוכל לחזור למגרשים עוד שבועיים אגב- מה לעזאזל נסגר עם אברה?
חדשות טובות מאוד, היא חזרתם של ריו, אושה ואברה וההתקדמות של סאהה ווידיץ'. חבל לי שגארי נוויל לא חוזר אבל גם בלעדיו אפשר להסתדר. עכשיו יהיה מעניין אם פרגי ימשיך עם פלטשר באגף ימין בהגנה למרות החזרה של אושה וריו לסגל או שיוריד את פלטשר ובראון לספסל. לטעמי צריך לתת לבראון לשחק בצד ימין של הגנה כאשר ריו והיינצה במרכז ההגנה ואברה בשמאל. כך יהיה אפשר לתת מנוחה לגיגסי או רונאלדו ולעלות את פלטשר (רק לחשוב על ריצ'ארסון...). ואביתר, כל הכבוד על המאמץ וההשקעה!
בראון לא עובר ימינה ולא יורד לספסל, הוא ממשיך במרכז לצד ריו. אושיי ישחק כנראה בימין. היינצה או אברה בשמאל.
בהמשך לדיון על Warwick Road בהתחלה הדרך התחלק ל2 Warwick Road South Warwick Road North מה שהפריד ביניהם היה תחנת הרכבת (אז רכבת וכמובן היום ה tram) בזמני התחנה עצמה נקראה Warwick Road Station והיא כמובן התחנה ההכי קרובה ל מגרשי הקריקט (ממש על-יד) והכדורגל של אולד טראפורד. הייתה גם תחנה בשם Old Trafford שהיא הייתה תחנה אחת יותר קרובה לעיר אבל רחוק יותר מן המגרשים. עכשיו, להתחשב ביכולת המנטאלית המוגבלת של האדומים, המון מהם ירדו בתחנה הלא נכונה. לכן הוחלט לפני מספר שנים לשנות את שמות התחנות Warwick Road - הפך ל Old Trafford Old Trafford הפך ל Trafford Bar היום Warwick Road South עדיין קיים בדיוק כמו פעם. מתחנת החשמלית לכיוון המגרש של האדומים עד ל Chester Road מה שעובר על-יד הקריקט ובית העיריה של מחוז טראפורד עדיין נקראת Warwick Road מ Chester Road ועד ל כביש A5081 שעובר על-יד המגרש זה Sir Matt Busby Way אני חושב שבהחלט ראוי לקרוא כביש על שם האדם שזכה בגביע האנגלי בשנת 1934 עם מנצ'סטר סיטי! נ.ב אני משתמש במילה מגרש כי אני תמיד שוכח איך כותבים Stadium בעברית! שבת שלום
דייויד מויס תובע את רוני על סך 300 אלף ליש"ט בנוגע לדברים שהוא אמר עליו באוטוביוגריפה שלו. לא קראתי אותה, אבל הבנתי שהוא הקדיש לו חלק נכבד בלשון המעטה, רק אני לא יודע מה הוא כבר יכול להגיד עליו שמצדיק תביעת דיבה.
פיטר הזכרת לי נשכחות, כי בפעם הראשונה שהגעתי למנצסטר בגיל 17 אכן התחנה של אולד-טראפורד היתה אחת לפני האצטדיון, מה שהיום trafford bar,שם אני יורד בלי קשר כי זה 2 דקות הליכה מהפאב הקבוע שלי לפני המשחקים, אתה יוצא מהתחנה עולה בדרגות,לוקח שמאלה ובאלכסון מעבר לכביש יש את המועדון של יוצאי הצבא, שם בפנים אני קבוע,בן בית, אתה מכיר את המקום פיטר?במקביל יש בינגו גדול. ואם שותים בעיר ונוסעים למשחק אבל הרכבת הראשונה שמגיעה היא בדרך ל eccles ולא ל altrincham גם טוב כי גם זה מרחק הליכה של 10-15 דקות,תלוי כמה פעמים עוצרים בדרך להשתין. לא בריא לי הדיון הזה,גם ככה אני חי את החיים שלי פה בגעגועים למנצסטר.
המאמן עם האף האדום כבר מכין את השופט מחר,לקראת האגרסיביות של שחקני בורו . I think there is a paranoia about the boy (Ronaldo) and I think they will be aggressive tomorrow," he said. "It's up to the referee to control the game and decide whether players are kicking or fouling him." הכל מובן, או כמו שאמר מוריניו השבוע על החלאות, כשהם טובים הם מנצחים ,וכשהם לא טובים הם מקבלים פנדל ומנצחים .come on boro קדימה בואטנג ,תשבור לו את הרגל כבר .