מקווה מאוד שלא יצא לפועל. לא רוצה "אוהדים" שאיזה שחקן נידח במילואים יעניין אותם יותר מהשחקנים בהרכב, לא רוצה שיהיה קרנבל אחרי שהוא יקבל שלוש דקות נגד אקרינגטון סטנלי בגביע הליגה, לא רוצה שמומחי כדורגל אנגלי כגון דני ענבר יפסקו שמדובר בשחקן הכי טוב ביונייטד. באשר לפארק, חסרונו עוד יורגש במאבק האליפות. במיוחד מחר.
קודם שישנה את השם, אם זה אכן ייצא לפועל השדרים האנגלים הולכים להסתלבט עליו :aaarofl: וכמו שMichael Carrick אמר (אחח זה מעצבן לכתוב, מה השם?!) אני מעדיף אישית שהוא לא יבוא, רק חסר בארץ קרנבל סביב יונייטד ועל כל שנייה שהוא מקבל במילואים מול סקאנת'ורפ או כל קבוצה אחרת.
עד כמה שאני יודע הוא משחק בברצלונה, אם אני לא טועה הוא מנהריה במקור והחל לשחק בטוברוק תחת שלמה שרף ומשם המשיך לקטלוניה. ולא משנה כמה מוכשר הוא יהיה,רונאלדו החדש מצידי,רק שלא יגיע ליונייטד,גם ככה אני סובל מהמחשבה שלא מעט ישראלים עובדים בקניונים במנצסטר ולא מעט ישראלים נוסעים לאולד-טראפורד מבלי להבין למה רק כי זה אחד הדברים שצריכים להספיק לעשות בחיים, וכמובן,אני לא אהיה מסוגל לשרוד את הכתבה של דני ענבר במסדרונות האולד-טראפורד והחיפוש אחרי איזה גיגס שיאמר שגיא אסולין הוא אחד השחקנים הטובים שהוא ראה,שרוניי יגיד שהוא אדם נחמד,שוידיץ יגלה לנו את הכינוי שלו בין השחקנים ושקירוש יגיד שאסולין הוא מקצוען למופת, ועל הדרך 2 אוהדים שענבר יפגוש ברחוב יגידו לו שלמרות הזמן הקצר שאסולין בקבוצה הוא כבר נחשב לאגדה בקרב אוהדי יונייטד. ובלי קשר אליו,החוק החדש,חוק בן סהר יכול להוות קרש קפיצה והזדמנות לשחקנים כישרונים מישראל שתמיד הקריירה הצבאית דפקה להם את הקריירה הספורטיבית-בינלאומית.
טוב, לבשורות של פרגי: פארק באמת עובר ניתוח, בינתיים אין כלום לגבי תקופת ההיעדרות; לריו יש סיכוי טוב לשחק במילאנו; וידיץ' יעבור ביום שני בדיקה שתברר עד כמה הוא מתקדם; סאהה יהיה מחר על הספסל; לנוויל היה 'סט באק' ופרגי מקווה שהוא יחזור לשחק העונה.
לא יודע מה זה "סט באק" אבל זוכר את ה "פס באק" שניסה לתת לבארטז שהלך ישר לגוטר ומשם לשער והוליד את השיר הנפלא Gary Neville is a blue אשמח אם הוא יחזור בשבת הבאה!!
זה מושג שאף תרגום לא מתאים - הכי קרוב זה עיכוב, כאילו שמהשהוא הלך והשתפר אבל עכשיו יקח יותר זמן מן הצפוי. * אגב סעמק זה .....Your Mother's c לא משנה, יש כאן ילדים!
אנחנו פותחים נגד אברטון עם ההרכב הכי חזק שלנו, ומילאן רק סיידרוף פותח במישחקם הבא . זה מה שיכריע את ההיתמודדות. תיראו, אליפויות לקחנו הרבה ואני גם מאמין שהליגה חשובה מאירופה- אבל כמה פעמים נעוד נעמיד קבוצה כזאת שתוכל לקחת תואר אירופי? לדעתי אנחנו צריכים לקחת את אירופה ממש ברצינות, אני לא אומר לוותר על הליגה לגמריי אבל נגד אברטון אם ניתן למיספר שחקנים לנוח אנחנו לא נוכל להביא ניצחון? ואז להעמיד קבוצה מעט יותר טרייה לגומלין בסן סירו עריכה- ואם גיא אסולין יבוא לקבוצה ויעשה טוב מה איכפת לי מהאוהדים הישראלים. קודם טובת הקבוצה למה לעשות דווקא לעצמנו , אם בכול כישרון צעיר נחפש איזה פגם בסוף גיגסי עם כול האהבה שלי אליו יצתרך לסחוב אותנו עד גיל 50 וזה קצת לא מתאים ..
במידה וגיא אסולין שחקן טוב (אני לא יודע אם הוא כן או לא), אז לא תהיה לי שום בעיה שהוא ישחק אצלנו, והקרנבל שיעשו העיתונות הישראלית מעניין לי את התחת, אני פשוט לא אתייחס לזה. במידה והוא שחקן טוב, שיכול להועיל לנו מאוד בשנים הבאות, אז בבקשה, והקרנבל שיהיה בארץ כמו שאמרתי מעניין לי את התחת.
אהה ועוד דבר , וואסט אהם אני זוכר הפסדנו להם ואז התחיל שינוי מסויים בקבוצה והצלחנו לצבור גל ניצחונות גדול .. אבל במחזור האחרון אנחנו באים אלהם אחרי שיתכן והפסדנו לצ'לסי וואסט האם חייבים ניצחון כדי להישאר בליגה .. עם הקהל של וואסט האם שידחף אותם ועם הקהל חוץ שלנו שהוא לא רע ביכלל יתן לנו גם דחיפה משמעותית וואה וואה .. עונה קסומה כזאת לא יכולה להיגמר בלי כלום. אבל עונה קסומה שניגמרת בלי כלום זה לא דבר חדש בכדורגל העולמי .
אברטון קבוצה קשה ואנחנו צריכים את ההרכב החזק ביותר שלנו עבורה. אליפות אירופה (כמו שראינו עם ליברפול לפני שנתיים) אפשר לקחת גם בעונה לא מרהיבה, עם קצת מזל. לשחזר את העקביות שלנו בליגה העונה לא יהיה קל, בטח מול צ'לסי שכבר עושה את זה שלוש שנים ברציפות. שום מנוחות, שום נעליים. צווי 8 לכולם. גם צ'לסי דיברה על זה שהיא רצה לכל התארים ולליברפול בקושי יש משחקי ליגה (שגם הם כמעט חסרי חשיבות). אז מה קרה? ליברפול באה לסטמפורד ברידג', והפסידה.
מיכאל יש לך רק טעות אחת, במחזור האחרון ווסטהאם הם אלה שבאים להתארח באולד טרפורד, ההפסד שלנו לפטישים היה באפטון פארק
לצ'לסי יש יותר אופציות מאיתנו בספסל. צ'לסי ביכלל לא פונקציה בגלל זה לא הזכרתי אותם אפילו- אם כבר בחרת אתה להזכיר אותם אז לצ'לסי יש הרבה יותר אופציות מאיתנו בספסל מה שאנחנו מוגבלים בו. עיניין צ'לסי עוד יותר מחזק את הטענה שלי שברור אנחנו יכולים ללכת על הכול ולסכן את השחקנים שיהיו עייפים או גרוע מזה, יפצעו - ולהישאר בלי כלום. אנחנו יכולים גם להגיד "יאאלה צווים אדומים לכולם" כי צריך להילחם אבל אנחנו עושים את החיים יותר קשים לעצמנו. אנחנו יכולים לנצח את אברטון גם אם רונלדו גיגס ורוני יפתחו על הספסל ויעלו מהספסל במיקרה שחס וחלילה טפו טפו טפו (בגלל מנצ'סטר קיבלתי הרגל מוזר לכול מיני אמונות תפלות בשקל) . חוץ מזה שבמקום רוני אפשר לתת לסאהה לפתוח ובמקום רונלדו אפשר לתת לסמי'ת לפתוח ובמקום גיגס אפשר לתת לריצ'רדסון , אני לבד לא מאמין שאני אומר את זה אבל זה המצב. רוני גיגס ורונלדו יכולים להעלות מהספסל.