מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לעזאזל עשה לך קיירוש?

ואם תגיד שזה בגלל שהוא הלך לריאל, זאת תהיה תשובה ממש מפגרת.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בעונת 2004/2005 קירוס היה הדמות הכי פחות פופולרית בקבוצה, ואן ניסטלרוי טען שהוא מתייחס לרונאלדו יותר מלשאר השחקנים, וכמובן קין לא הסתדר איתו. שני השחקנים הנ"ל כבר לא במועדון, כך שכרגע אין שום בעיות עם קירוס. מאמן טוב מאוד, שבריאל נעשה לו עוול וגם ככה מרבית הסמכויות לא היו שלו.

3. THE STRETFORD END Member

היו בעבר הרבה ביקורות כלפי קירוש והטאקטיקה אבל אי אפשר שלא לתת לו קרדיט גם כן לדברים הטובים שקורים לנו עכשיו כי הרי הוא חלק מהצוות המקצועי.

4. W.Rooney Member

רונאלדו חתם לפני כחודש על חוזה ל-5 שנים, משמע עד 2012.

5. George Best Member

לא אמיר, אין שום קשר לזה שהלך לריאל, מה הבעיה שהוא עזב לריאל?
    הבעיה היא שאף אחד לא מבין אותו, השחקנים התלוננו כל כך הרבה פעמים על כך שהם לא מבינים מה הוא רוצה מהם, וכן, הוא גם רב על שחקנים.
    ובכלל, פורטוגזים הם אנשים מעצבנים ואנטיפטים, וזה ידוע.תסתכלו גם על הנבחרת שלהם, גועל נפש.

6. George Best Member

טוב, בוא נחזור לנושא.

הרי כל כך ברור ההרכב למחר:

ג'ירפה
    אושיי
    בראון
    היינצה
    אברה
    רונאלדו
    פלטצ'ר
    קאריק
    ריצ'ארדסון
    רוני
    סמית'

תרשמו.

רק אני שמתי לב כשגיגסי לא פותח, אנחנו לא מנצחים?כמה שאנחנו צריכים את האיש והאגדה מחר בהרכב, אבל הסיכוי כל כך קלוש.כאן הפציעה של פארק כל כך קריטית, הוא היה בכושר מצוין, במקום זה נקבל את ריצ'ארדסון מחר במשחק הכי חשוב שלנו העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    כידוע, הצוות הרפואי עושה הכל כדי להכשיר את ריו ווידיץ' ליום רביעי.אם הצמד לא יהיה כשיר למילאן, אז בוא נקווה שמול שיטי שניהם יחזרו.דרך אגב, אין שום עידכון לגבי נוויל?ומה קורה עם סאהה?

7. avdz7 Member

לפי האתר הישראלי של מנצ'סטר סאהה בסגל
    ונוויל לא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

אגב אני בכלל לא בונה על הנסיון של ההכשרה של וידיץ' וריו

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/07
  8. Dimitar Berbatov Member

גם אני חושב שזה ההרכב שנראה מחר וזה גם ההרכב שאני רוצה לראות מלבד דבר אחד קטן, איפה סקולס בכל ההרכב הזה? לדעתי אפשר לפתו עם סקולס במרכז הקישור עם פלטשר מגן ימני ואז לוותר על היינצה החלש ולפתוח עם אושה ובראון בלמים.
    אסור לשחוט את גיגסי לפני מילאן נגד אברטון 90 דקות, גם ככה הוא לא צעיר. זה לא שאני מזלזל בליגה אבל אני חושב שעדיף לשמור את גיגסי למילאן שזה משחק חשוב יותר וגם גיגסי גם ככה כייף מהמשחק ביום שלישי אז צריך מישהו רענן מהספסל. כמה חבל שפארק נפצע בדיוק מתי שצריך אותו. בסוף נאלץ להסתפק בריצ'ארדסון ונקווה שהוא ישחזר את היכולת מהמשחק נגד בורו בו היה טוב.

יהיה משחק קשה מאוד מחר. אברטון גם ללא אנדי ג'ונסון קבוצה טובה מאוד. יש לה קישור חזק מאוד שבראושו עומד ארטטה הקשר הנהדר. אברטון בשנים האחרונות הולכת ומשתפרת והיא עולה לאט לאט במעלה הטבלה והשנה היא עוד נאבקת על מקום בגביע אופ"א כך שהיא לא תוותר בקלות על המשחק. יהיה גם מעניין לראות איך הקהל בגודיסן פארק יקבל את רוני.

9. George Best Member

1 - זה לא יהיה מעניין כי זה צפוי - כרגיל, בשריקות בוז.בעונה שעברה רוני כבש אחרי בישול של אחד הבלמים שלהם, נדמה לי סטאבס, זה היה השער הקל בקריירה של רוני.
    2 - מסכים עם כל מילה בפסקה השנייה חוץ מדבר אחד - המשחק מול מילאן ממש לא יותר חשוב, כי מחר זה המשחק הכי חשוב של העונה.
    3 - גם סקולסי לא ילד, ופלטצ'ר מוכיח פעם אחר פעם שהוא שחקן לגיטימי ואין סיבה לא לבצע את השינוי.

10. Dimitar Berbatov Member

כן, אבל אתה לא חושב שעדיף לפתוח גם עם פלטשר וגם עם סקולס ואז להוריד לספסל את היינצה החלש?
    לדעתי זה עדיף, פלטשר כבר הוכיח את עצמו בעמדת המגן הימני בצורה לא רעה בכלל. ואושה היה קטסטרופה מגן ימני, אני מעדיף אותו כבר בלם...

11. George Best Member

פלטצ'ר אומנם היה בסדר גמור כמגן ימני, אבל זה ממש לא מצב נוח.
    אושיי פשוט שחקן שמרבה לעשות טעויות, אני מעדיף לראות אותו עושה אותן בצד ימין של ההגנה ולא באמצע.כן, ידוע שאני לא ממעריצי היינצה כבלם(כמגן שמאלי אין לי יותר מדי טענות, למעט התמיכה הרעה בהתקפה), אבל עדיין, עדיף לראות את בראון והיינצה באמצע.
    וכמובן, הכי חשוב - כל המטרה כאן היא מנוחה לסקולסי.עדיף לתת לג'ינג'י העצבני שלנו(2 אדומים העונה למנצ'סטר יונייטד בכל המסגרות - שניהם לסקולסי - ליברפול ורומא) להתרענן, אני חושב ומאמין שפלטצ'ר וקאריק באמצע זה מספיק טוב.

12. Wave Member

אני חושב ומאמין שפרגי יפתח עם גיגס, ההבדל הוא שהשבוע יש יום מנוחה נוסף, המשחק בצ'מפיונס ביום רביעי ולא בשלישי, ככה שאני מאמין שפרגי יעלה עם ההרכב החזק ביותר

13. avdz7 Member

וגם קבלנו את סאהה בתזמון די טוב (בטח יפצע שוב) למחר.
    לדעתי צריך לפתוח איתו כי הוא שחקן שמועיל להתקפה וגם כדי לחמם אותו קצת אחרי הפציעה למפגש מול מילאן

14. ERIC_CANTONA Member

אני לא חושב שלפתוח איתו אחרי הרבה זמן שהוא לא שיחק יהיה חכם, לדעתי צריך לתת לו להיכנס דקה 70 אולי אפילו במחצית הכול תלוי באיך יתפתח המשחק.

15. ManUtd Fan Member

וגם הוא פרובקטור. לפי התמונה שהביאו פה, הוא פרובקטור לא קטן. יפה שהוא פירגן והכול, אבל מה שהוא עשה לגיגסי בלתי נסלח ובגלל זה אני לא רוצה לראות אותו בקבוצה, וישנה סיבה נוספת שאני לא רוצה לראות אותו בקבוצה, זה שאני לא רוצה אותו על חשבון רונאלדו. רונאלדו עשה השנה קפיצת דרך גדולה מאוד, ויהיה חבל סתם לבזבז אותו כך, מה גם שהדרום אמריקאיים ידועים ככאלה שלא מצליחים יותר מדי בליגה האנגלית. חוץ מזה, זו תהיה ירייה ברגל של עצמנו במידה ונמכור את רונאלדו אחרי עונה כזאת פנטסטית.
    איפה הם היו העונה הזאת? גם בזה הוא עשה קפיצת דרך מרשימה מאוד, וניתן לספור על כף יד אחת את הצלילות שלו העונה.
    מה? למה? איך?
    בעונה הזאת, המילה הזאת לא קשורה לרונאלדו. היו לו הרבה מאוד בישולים, הוא מוסר הרבה יותר מפעמים עברו, ובקטע הזה הוא עשה את קפיצת הדרך הכי גדולה.