לא...ההפרש הוא 5 נקודות עכשיו ככה שגם במקרה שננצח בסיטי אוף מנצ'סטר, עדיין יש סיכוי תיאורטי שנפסיד את האליפות.
ישששששששששששששששש! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx Phil Neville still a red ,still a red, still a red!!! תגובה מורחבת ויותר רצינית אחרי שאצא מהאופוריה!
חברה חברה,ארסנל עוד לא הפסידה משחק באמירויות,ככה שאני לא דואג. אחי,wave, עזוב אותך דאגנו מספיק העונה,זהו אחרי היום,אני כבר רגוע!!!!!!!!!!!1 יונייטד אלופה!!!!!!!!!!
תשאל את ווסטהאם אם היא לא הפסידה. משחק לא טוב שלנו, 60 דקות שכולן מפח נפש עם יכולת של מוליכה של הליגה הפרסית, לא האנגלית. אלו סטאבס, שננתי לו כל כך הרבה מילים טובות אתמול העלה ל0-1, ואז שער אדיר של פרננדס, הכל היה נראה גמור, מזל שבאותו רגע דיוויס השווה ל2-2.. ואז משום מקום שערים של אושיי ונוויל, כמה חכמים היו ביונייטד שלא הסכימו שהאוורד ישחק מולם, טרנר חסר ביטחון, לא הבנתי למה ריצ'ארד רייט לא עלה, אבל למי אכפת.ואז רוני עם שער אדיר(לא לפני שהחמיץ שני צ'אנסים גדולים), ואז איגלס בסיומת של שחקן ענק, ואנחנו עם רגל וחצי לאליפות. הפנים קדימה למילאן, איזו אבן ירדה מהלב, בוא נקווה שוידיץ' וריו יחזרו כי בסאן סירו זה סיפור שונה ולא נוכל לבצע מהפך שכזה. איזה אופי, מ-ד-ה-י-ם! ואן דר סאר - לא אשם.5 אושיי - קופי של השער מול פומפי, מלך הערבבויות והדרדל'ה שלנו.5.5 בראון - פרננדס הטעה אותו בקלות, חוץ מזה בסדר.5 היינצה - אוקיי.5.5 אברה - ההופעה שלו החזירה אותו שנה אחורה, קטסטרופה!4 סולשיאר - שהוא בהרכב, הוא חלש.4 קאריק - כמה מסירות טובות.5.5 סקולסי - לא בלט.5.5 גיגסי - גם שכל הקבוצה שיחקה גרוע המלך שלנו היה שתי רמות מעל כולם, הכניס כל כך הרבה כדורים נהדרים לשער, אבל סמית' ורוני החמיצו, יופי של משחק.6.5 רונייי - איזה שער, איזה אסיסט בסוף, זיין את החלאות במגרש הביתי שלהם.7 סמית' - לא הגיע למשחק.4.5 ריצ'ארדסון - משחק שני טוב שלו.5.5 רונאלדו - יכל לכבוש בקלות ב1 על 1 אבל החמיץ, הוסיף פלפל.5 we'll never die!
אין מילים, פשוט אין. איזה משחק ענק!!! ההישג מבחינתי שקול ל-7-1 מל רומא, אבל יש לו ערך מוסף- האופי שלנו פשוט מדהים. מ-2-1 מול מילאן ל-3-2, מ0-2 בחוץ מול אברטון ל-4-2. איזה אופי, איזו תושיה של השחקנים. זאת העונה שלנו. אנשים לא מאמינים, אבל כן, תתעוררו, תתחילו להאמין, זה קורה!!! השבוע הזה קריטי: העפלה לגמר הצ'מפיונס וניצחון על החוליגנים ואפשר לעלות עם כריס איגלס בסטמפורד ברידג' :aaarofl: (שמעו, אני לא אתפלא...) סטרטפורד, ג'ורג' בסט, אני כבר רואה את מוריניו מכין נאום בגנות הערך הספוריבי שלא היה קיים באנגליה, ועל תאוריות קונספירציה שהוא ימציא, ואני עד עכשיו מסרב להאמין שפיל נוויל הבקיע שער עצמי ועזר לנו לצאת מהקבר במשחק הזה. השבוע התקשורת תחגוג על זה ויקטלו את אברטון על ימין ועל שמאל. אבל אותנו זה לא מעניין- The Pride Of all Europe is here, ואנחנו הולכים על הטרבל הזה חזק- ועד הסוף (המתוק או המר). עונה מדהימה, שלא תיגמר..
חבל רק שגם היום סהא שוב לא נכלל בסגל , אני מקווה גם שהפציעה של רונאלדו לא החמירה שהוא עלה לשחק מה יהיה הסוף עם הצרפתי?
לא פותחים עדיין שום שמפניה ולא חוגגים לא מכתירים ולא מברכים כלום... כל עוד יש 9 נקודות בקופה והשיטי מצפים לנו על מנת להרוס אז נכון שלרוסים מצפה משחק קשה באמיריויות בכל זאת אנא להמתין שמא חלילה נעשה מנחוס
כן, תשאל את ווסטהאם. וד"א תשתמש בכפתור עריכה במקום לכתוב את כל התגובות האלה ברצף, זה לא פורום שכונתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
פשוט לא ייאמן, הניצחון הזה מראה על אופי, מנטליות עצומה ופשוט כוח רצון לנצח, הרבה מאוד קבוצות היו נשברות ב 2:0 בדקה 50 ומתפרקות לגמריי, אבל יונייטד לא כזאת, זה משהו רוחני אצלם, זו לא פעם ראשונה שהם חוזרים ועושים קאמבק בלתי ייאמן, כאילו זו מסורת, ה 5:3 על טוטנהאם, ה 2:1 על ביירן, ועוד ועוד... פשוט גדולים, אנחנו עם רגל וחצי בזכייה באליפות, עוד לא חוגג אבל בהכנות... Glory Glory United! :aaa021: :aaa021: :aaa021: