מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. cantona#7 Member

יש משהו במה שאתה אומר . הייתי פשוט מוקף בכל כך הרבה אוהדי מילאן שאין להם מושג באהדה .
    חוץ מלצעוק "מילאן" כל המשחק,ולקלל כמו שמקללים פה בליגה הזבל שיש לנו כאן בארץ הם לא עשו כלום .
    יכול להיות שמגלל זה יצאתי עם הרגשה רעה יותר .סה"כ לא קרה אסון כזה גדול,יונייטד עשתה עונה גדולה בניגוד לכל הסיכויים עם שחקני בית שיש להם הרבה לב,ונשמה,ובלי רכש נוצץ.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  2. RealStretford Member

את זה הם למדו מן האיטלקים האמיתיים. כמו שאיסטלנדס כתב במקום אחר - הם רדומים. האיטלקים מזכירים לי את אוהדי ביתר ירושלים, שנייה אחד "מלך ישראל" שנייה אחרי זה רוצים להרוג את המאמן.

3. Wave Member

זה לא שלאוהדים שלכם יש הרבה מה להתגאות, היו בודדים במשחק היום במאש (לא ציפיתי שיגיעו), רוב ככל השרים שלהם היו על אסון מינכן ב58, ממש קהל למופת

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה גורם לך להבין עד כמה 99 היתה מיוחדת שגם יונייטד וגם צ'לסי הגיעו כל כך קרוב לשחזור, ועדיין נפלו רגע לפני הסוף.

צריך לקחת את העונה האירופית בפרופורציות. אני לא בטוח שבמועדון האמינו שהם יכולים להגיע העונה לחצי הגמר. הליגה היתה המטרה מספר אחת, ומה שעשינו בליגת האלופות זו צבירת ניסיון שתהיה משמעותית לעתיד. כמה שנרד על מוריניו, גם העונה מתברר שקבוצה שיש לה יותר מרחב נשימה בליגה מקבל יתרון באירופה (ועובדה ששתי קבוצות של מקומות 3-4 באנגליה ובאיטליה בגמר). זה לא אומר שאי אפשר לעלות גם כך לגמר, אבל עם מכת הפציעות שהיתה לנו וכשמחזירים את וידיץ' (חלוד, אין מה לעשות) אחרי חודש בחוץ למשחק כזה, ברור שיש כאן סיכון אדיר. כמובן שהאלטרנטיבה היתה קשר כמגן ימני אז זה לא היה ממש קשה.

מהעונה הזאת ניקח את ההתקדמות הגדולה כי הופעות כמו ה-1-7 על רומא וה-2-3 על מילאן, אפילו ה-1-3 הבלתי מתפשר נגד בנפיקה, לא נראו באולד טראפורד בשנים האחרונות באירופה. מצד שני, עכשיו חייב לבוא הצעד הבא, שיפור במשחקי החוץ. לדעתי מאז ה-0-2 בלה קורוניה ברבע הגמר לפני חמש שנים לא נתנו הופעה טובה ממש במשחק חוץ בליגת האלופות וגם אתמול היה שחזור מלא של משחקי החוץ שלנו באירופה בדרך כלל.

הלאה, לליגה. אברה יחזור, ריו וסאהה אמורים לפתוח ופוטנציאלית יש גם את סמית', כך שיש אפשרויות לרענן איתן את ההרכב. הגוף עייף, אבל השחקנים חייבים לדחוף את עצמם בשבת עד לקצה. גם ככה עוד שבועיים וחצי הולכים לים.

5. MUFC - 1878 Member

ידעתי. תודה לבחורים על עונה מצויינת בכול זאת באירופה.

I FUICKING HATE YOU
    FUCK OFF YOU SCOUSE BASTARDS

עריכה-
    בקשר לויכוח הישן שלכם, רונלדו- קאקא
    קאקא. לפחות אתמול הוא הראה שהוא טוב יותר מרונלדו. שחקן ענק באמת רואים במישחקים ענקיים באמת. ועם כול הכבוד ואני אוהד יונייטד, איפה היה רונלדו אתמול? אופס אולי הוא כבר דימיין את הבונוס אחרי הזכייה והישיבה סביב אותו שולחן עם מיאטוב'יץ וחתימה על איזהנ מיסמך קטן.

כוסאימא של כולם. אני מדוכא עצבני ובעיקר מאוכזב. כי כזאת היזמנות לא תיהיה לנו הרבה שנים.

6. MUFC - 1878 Member

האיטלקים בכללי מזכירים ישראלים. האיטלקים זה הישראלים של אירופה (ולא אנחנו לא קשורים לאירופה, אז מה אם אנחנו משחקים ביורו)

7. Wave Member

8. THE STRETFORD END Member

הפציעות לשחקני מפתח בהגנה הם אלו שפגעו בנו בדו-קרב הזה נגד מילאן,
    כי בסופו של דבר הפסדנו את ההתמודדות הזו בעיקר במשחק הראשון בגלל 2 שערי החוץ,שערים מצחיקים של אין הגנה וגם אתמול עם וידיץ שרק חזר מפציעה,
    יחד עם סגל קטן יחסית לאורך העונה כולה שבה רצנו ב 3 חזיתות,אין מה לעשות,זו משימה כמעט בלתי אפשרית.

אבל מה שהיה היה אבל,חוזרים לליגה,פרגוסון ולא בפעם הראשונה וזה נכון לאורך כל העונה התלונן על החוסר שיוויון,הטימטום שפוגע ולא רק ביונייטד וזה הטימטום של ההתאחדות בכל הנוגע לשיבוץ משחקים,
    יונייטד שיחקה יום אחד אחרי צ'לסי באירופה,משחק חוץ באיטליה ויונייטד חוזרת למשחק ליגה ביום שבת בצהריים בעוד שצ'לסי משחקת רק ביום א' אחר הצהריים,
    הפעם זה פוגע ביונייטד,לפני שבועיים טוטנהאם שילמו מחיר כבד כשהיו להם 36 שעות להתכונן למשחק ליגה אחרי אירופה,
    גם צ'לסי נפגעו מזה במשך העונה,
    שיטי סירבה לדחות את המשחק כי יש לה את האינטרס שלה אבל חבל שאין מישהו בהתאחדות שיעשה לזה סוף.

9. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אני ציפיתי מיונייטד ליותר למרות שידעתי שמילאן התקעו אתכם, אתם כנראה לא קבוצה למעמדים האלה, כי שוב אתם מדברים על זכייה בגביע אירופה ושוב אתם מקבלים ממילאן פיק ברכיים בסן סירו, גם אינטר לא קבוצה למעמדים כאלה זה נכון, אבל אני מדבר עליכם בתור יונייטד הגדולה, ולא כזאת שבאה ונותנת ככה כבוד למילאן בסן סירו, זה פשוט חבל, שפרגסון הוא באמת מאמן תותח, אבל איך כל השנים האלה ואתם גם כמונו לא מצלחים ממש בגביעי אירופה, להוציא את גביע האלופות בפוקס שלקחתם ב-99, אין צדק כמה חבל.

10. Wave Member

מאיפה נחתת אלינו? גביע אירופה 99 בפוקס? לא קבוצה למעמדים האלה?
    אתה מפציץ

11. AW forever Member

אני דווקא חושב שההתמודדות הוכרעה במשחק השני. יונייטד הגיעה אליו כפייבוריטית, והבעיה לא הייתה בהגנה אלא בהתקפה- אנחנו יודעים את החשיבות של שערי חוץ במפעל ואתמול יונייטד לא היו קרובים לשער שכזה. אני חושב שזה היה שמייכל שאמר על הטרבל של 99 שיונייטד הייתה כזו קבוצה שלא דאגה שהיא חטפה כי היא ידעה שהיא תשים את הגול. אתמול זה לא קרה, אחרי הגול הראשון הייתם עדיין בעמדה מצויינת לעלות. כמו שהסברת לקירק על צ'לסי באנפילד- יונייטד לא נראתה מסוכנת, לא שהיא שיחקה הגנתי אבל פשוט לא הצליחה להוציא לפועל מהלכים התקפיים, לא החזיקה בכדור וככה הדרך לחטוף קצרה.

12. Andrea21 Member

הגמר ב99 היה פוקס תגידו מה שתגידו,נכון היה שם הרבה לב,הרבה נשמה,הרבה אופי,אבל 90 דקות(טוב נו,89)הייתה רק קבוצה אחת על המגרש ואלו הגרמנים.
    אבל עזבו זה כבר היסטוריה.

אתמול ניראיתם בסן סירו כמו שציפיתי שתיראו,אחרי שעברנו את באיירן אני דיברתי כאן ואתם צחקתם עליי אבל ידעתי על מה אני מדבר,מנצ'סטר לא מסוגלת להתמודד מול מילאן בשיטת נוק אאוט,מילאן פשוט טובה יותר בכל חלקיו של המגרש.

13. THE STRETFORD END Member

מנהלים,
    אם אפשר למחוק את ההודעות האינפנטילות האחרונות של 2 ליצנים שהסתננו לפורום האנגלי מבלי לעבור בדיקת דרכונים.

AW forever
    קשה להגיד שבאנו פייבוריטים למשחק חוץ בסן סירו כשקיבלנו 2 שערי חוץ שזה מאוד קריטי באירופה.
    לפני שמגיעים להתקפה וליצור לחץ בחלק ההגנתי של היריב צריך את התמיכה מאחורה,בעיקר בהנעת הכדור שמתחיל בחלק האחורי וממשיך לקישור,ההגנה לא עשתה זאת והעיפה לא מעט כדורים חסרי כתובת,
    מה שהזמין לחץ מתמשך על הקישור ומשם על ההגנה,ככה קשה מאוד לכבוש.
    כשהיו דקות שההגנה הניע כדור טוב יותר,גם בגלל שמילאן הפסיקה ללחוץ על הדוושה וללחות את המגנים והבלמים שלנו והקישור היה קצת יותר מדוייק והניע יותר טוב את הכדור היו לנו כמה דקות טובות במחצית השנייה שבה היינו סביב ה 16 ובתוך הרחבה של מילאן,אבל 15 דקות זה לא תמיד מספיק זמן בכדי לכבוש 2 שערים באירופה מול מילאן בסן סירו ולעשות מהפך.

14. Andrea21 Member

ליצן ליצן אבל אתה יכול לראות מה אני אמרתי אחרי המשחק מול באיירן ואתה היית בין האנשים שלעגו לי,אבל לדברים שאמרתי יש כרגע הוכחות,אתם פשוט קבוצה של כלומניקים שבאה לסן סירו ולא עברה תחצי,אני מסתכל פה על התירוצים של אוהדי יונייטד ולא מאמין,חחחח הנהלת הפריימיר ליג אשמה,לא יאמן אתם כל כך פאתטים.

פלטצ'ר אושה היינצה בראון?הם ניראו אתמול לא יותר מעוברי אורח בסן סירו,וזה מה שטענתי כל הזמן,שהם פשוט לא מספיק טובים.

אתה יודע מה ההבדל בין הקבוצות?אנחנו באנו לאולד טראפורד וניראינו נהדר 60 דקות עד הפציעות של מאלדיני ורינו וגם כבשנו שני שערים של שחקן מדהים.
    אתם?באתם לסן סירו וניראיתם לא יותר מאמפולי ביום טוב,מחצית ראשונה בכלל לא עברתם תחצי פרט לאיזה מתנה שגיגס קיבל ובעט לידיים של דידה,מחצית שנייה הייתה איזה רבע שעה של מיני לחץ וזהו,חוץ מזה כלום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/5/07
  15. THE STRETFORD END Member

אתה באמת חושב שאני זוכר מה רשמת לפני שבוע?
    ברגע שאתה כותב פוקס לגבי כדורגל וזכייה בגביע אירופה אני מיידית מקטלג אותך כליצן ומין הסתם שום דבר לא השתנה גם מהדברים שכתבת לפני שבוע מה שזה לא היה.

פוקס זה בכיתה ג' כששיחקנו גולות ואיזה אחד היה מכוון על השחורית ומכניס את הנחשית ששווה יותר לבור,
    אתה הבנת את זה ברוך?

לכן,הנהלה יקרה,לפני שהדיון יירד לרמה של המסכן הזה,תמחקו אותו בכדי שיהיה אפשר להמשיך לנהל דיון לעניין.