מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Andrea21 Member

תשמע תשמע,
    פוקס זה מילה נרדפת למזל,ומזל זה חלק בלתי נפרד מהכדורגל,אם אתה באמת מבין כדורגל כמו שאתה עושה את עצמך אז אתה צריך לדעת את זה,לפעמים זה כל היופי בכדורגל,המזל.

מי אתה חושב שאתה בן אדם?
    אתה לא יותר מאוהד יונייטד מתוסכל שהמציאות התנפצה לו בפנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/5/07
  2. צ'וצ'ו קמביאסו Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא יכול יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx איפה גלורי גלורי איז יונייטד איפה היא? גלורי גלורי איז יונייטד, אתם באתם לסן סירו ואמרתם לקאקא ולרינו בואו תכניסו לנו גול זה מה שעשיתם פשוט, זה מה שאתם כמו ברצלונה תופעה שחולפת על פני הגלובוס, תופעת טבע.

פעם אחת לקחו נגד באיירן והתלהבו כאילו הם מלכי העולם אני רציתי שתנצחו את מילאן, ואתם חכמלוגים על באיירן דווקא.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  3. Andrea21 Member

אל תדבר בשפת רחוב הזולה הזאת זה לא מתאים,יש לך משהו להגיד תגיד אותו ברצינות ובהיגיון ותנסח את המשפט שלך כמו בן אדם,אל תוריד את הרמה,יכול להיות שהדעות שלי נחשבות כאן ע"י אנשים כדעות לא נכונות ומצחיקות,אבל אלו הדעות שלי,ואני רושם אותם בצורה רצינית ומסודרת,אתה יכול להציג את דעותיך כפי שהם אבל בבקשה,אל תהפוך את זה לגן חובה עם הסגנון דיבור הזה.

4. צ'וצ'ו קמביאסו Member

בסדר כתבתי את דעתי אני מצטער אוהדי יונייטד שזאת המציאות, יש לי זכות להביע את דעתי, זה שצחקתי לא אומר שאני לא מתבטא כמו בנאדם.

5. Scholes Member

כל דבר בסופו של דבר הוא דבר חולף. במיוחד בכדורגל.
    כמו אינטר למשל לפני 20 שנה האליפות האחרונה, אם אתה מחשיב את האליפות שנתנו לכם אליפות אמיתית אז אתם באמת מיואשים, אבל בכל מקרה לפחות למנצ'סטר היה ב99 לפי דברייך את הזמן שלה, מתי היה הזמן האחרון של אינטר שאתה צוחק כל כך.

אין לי בעיה שתצחק, מי שאומר לך לא לצחוק באמת שפיספס את העניין של כדורגל, אבל רק שתיהיה בעניינים לגבי הקבוצה שלך.

6. Red Left Winger Member

אני אפילו לא מתחיל להגיב פשוט הכינוי שלך גורם לי לבכות מצחוק כל פעם מחדש. (Sheva7)

חבל, כן התאכזבתי אתמול, כן זה הרס לי את הערב. לא זה לא סוף העולם.

תמיד אמרתי שהאליפות הרבה יותר חשובה מהצ'מפיונס והצ'מפיונס הוא בונוס נחמד מאוד לעונה של קבוצת צמרת באירופה.
    אבל שוב ליגת האלופות מוכיחה שהיא לא ליגת האלופות אלה הליגה של הקבוצות שנותנות שם הכל בגלל שאין להן מה לחפש בליגה שלהן.
    השיטה הכי טובה למצוא את הקבוצה הטובה באירופה זה פשוט לעשות ליגה עונתית בימי שלישי-רביעי שבהן מקומות ראשון-שני מהליגות המובילות בעולם יישחקו מדי שבוע וייפגשו אחת עם השנייה פעמיים.
    אבל נוקאאוט זה יותר מרגש ויותר קל לאירגון, אני לא מתלונן.

לא משנה מה קרה אתמול בסאן סירו החברה יביאו אליפות(בעזרת השם כבר ביום ראשון) וזה מספיק לי כי באמת להניף את הגביע באולד טראפורד כאלופי אנגליה שהראו יציבות לאורך 38 מחזורים מול 75000 צופים זה מה שבאמת ירגש את השחקן האנגלי, ולא הגביע גדול האזניים באתונה מול קהל מעורבב.

מנצ'סטר יונייטד, אלופת אנגליה 2006-2007 רבותיי, הריאו.
    :aaa8:

7. Wave Member

שום אליפות, זה לא נגמר עדיין, לא חוגגים לפני שזה סגור

8. Scholes Member

לפחות הצלחת במגן?

צמד התאומים הברזילאים שיגיעו בעונה הבאה הם מגן ימני ושמאלי אם אני לא טועה נכון?
    אני מעכשיו בדעה שצריך להחליף את היינצה הוא גורם ליי לתלוש לעצמי את השיער ואני לא חושב שהוא שחקן שמתאים לנו.

9. Red Left Winger Member

הלך מצויין במגן, תודה!
    3 תרגילים סיימתי בשעה וחצי(חצי שעה לפני הסוף) ואני בטוח שיש שם לפחות 95.
    וכל זה אחרי 6 שעות שינה, הישג כביר מבחינתי.

תכלס הייתי מוכן לוותר על ה95 הזה או ה100 הזה ולגשת שוב בשנה הבאה אם זה היה אומר שנחגוג באתונה(בלי קשר לאליפות, את היחס שלי לשני המפעלים ציינתי בתגובה הקודמת שלי).

עריכה: גל נו שתוק כבר חחח, השם יישמור אם יש דבר טוב שיצא מההפסד אתמול זה שכמו מטורף קמתי ואמרתי שמנצ'סטר יונייטד אלופת אנגליה, אבא שלי חשב שאני התפגרתי.

10. Dimitar Berbatov Member

איזה הפסד מאכזב... אבל זה באמת לא סוף העולם. לפי 2 המשחקים נגד מילאן הגיעה למילאנזים לעלות לגמר ואני מאוד מקווה שהם יזכו בתואר. משחק קטסטרופה שלנו בכל פרמטר ובתוספת משחק מדהים של מילאן הביאו לתבוסה המבישה. מילאן בודדה את קאקה מול וידיץ' ווידיץ' שרק חזר מפציעה התקשה לעמוד עם המהירות של קאקה (טוב, תראו לי בלם שעומד במהירות שלו), ובכלל כל ההגנה היתה גרועה ואיפשרה לקאקה, סיידרוף ופירלו לעשות מה שהם רוצים על המגרש.
    במחצית השנייה עוד השתפרנו, יותר שחקנים נגעו בכדור, הנעת הכדור השתפרה, גיגסי קיבל יותר כדורים וגם רוני קיבל כמה כדורים פנימה אבל זה לא הלך מול הגנה חזקה של מילאן וחוסר יצרתיות והחלטות לא נכונות בעיקר של רונאלדו בהתקפה.
    מילאן כמו שכבר אמרתי שטפה את המגרש, היה תענוג לראות את זה. הקישור שלה הוא ללא ספק אחד הטובים בעולם ביחד כמובן עם השחקן הטוב בעולם, הלא הוא קאקה שכרגיל היה גדול עם שער נהדר ועוד משחק נהדר ואם הוא אומר שהוא עדיין לא במיטבו אז זה מפחיד לחשוב מה זה במיטבו. סיידרוף היה גדול במילאן עם בישול גאוני לקאקה ושער נהדר בעצמו, כמו תמיד סיידרוף מגיע למשחקים החשובים. וכמובן גאטוסו שהוא פשוט שחקן מדהים, נותן את כל הלב על המגרש, מחלץ כדורים וי לו גם מסירות טובות, אתמול הוא שיתק לחלוטין את סקולס וגם את רונאלדו החלש.

ואן דר סאר- לא אשם באף גול, לא היתה לו הגנה, 5
    חלש, סיידרוף עשה לו בית ספר, גם לא עזר בהגנה. היה כבר עדיף את פלטשר מגן וקאריק וסקולס במרכ ז המגרש עליו, 4
    בראון- היה סביר, הוא שמר את אינזאגי והוא לא ממש איים על השער, 5
    וידיץ'- רואים שהוא לא בכושר, הוא רק חזר מפציעה וקאקה חגג עליו.קאקה עם המהירות שלו עשה לוידיץ' כאב ראש גדול ואולי זאת היתה טעות לפתוח איתו ואולי ריו עם הניסיון שלו היה צריך לפתוח למרות הספק, 3.5
    היינצה- חלש, חלש וחלש. כל-כך הרבה איבודי כדור, כשעלה למעלה רק הזיק ובהגנה היה קטסטרופה כמה חבבל על הצהוב של אברה באולד טראפורד אולי איתו התוצאה היתה אחרת, 3
    קאריק- אני אל שמתי לב שהוא בכלל על המגרש. לא נגע בכדור, רק במחצית השנייה קצת עלה למעלה ואיים על השער, אחד המשחקים החלשים שלו ציפיתי ממנו ליותר, 4
    סקולס- אולי זאת העובדה שצהוב והוא לא משחק בגמר אבל סקולס היה רך מידי, פחד לעשות תיקולים חזקים כמו שהוא אוהב. גם בהתקפה לא תרם יותר מידי, היה צריך להתרכז יותר במשחק הזה ולא הצהוב שהיה משבית אותו מהגמר, 4
    פלטשר- אחד היחידים שהוא היה בסדר במשחק, עשה עבודה טובה, הניע את הכדור גם בחלק ההגנתי היה סביר ורק חבל שאין לו טכניקה ובעיטה מספיק טובה, 5.5
    רונאלדו- המשיך בתקופה הרעה. ניסה יותר מידי להחזיק בכדור על המגרש הרטוב במקום למסור את הכדור מהר יותר. ניסה לקחת את המשחק על עצמו, אבל לפחות הוא באמת היחיד שניסה לעשות משהו, 4.5
    גיגס- לא קיבל מספיק כדורים, לא הורגש, משחק חלש של גיגסי, 4
    רוני- גם כמו גיגס משחק חלש, אבל זאת לא אשמתו. הוא שיחק חלוץ מרכזי וחלוץ מרכזי צריך לקבל כדורים ורוני לא קיבל מספיק כדורים, 4.5

לא נורא, מרימים את הראש. יום שבת שיטי במיין רואד חייבים נצחון כדי להתקרב עוד צעד לעבר האליפות שצריך לזכור שהיא היעד החשוב שלנו ולא ליגת האלופות. נקווה שהשחקנים יתאוששו מההדחה ולא התפרקו ביום שבת.
    והיום יותר מתמיד, We'll never die!

11. Andrea21 Member

Red Left Winger
    זה בגלל שאני לא יודע איך משנים פה את הכינוי.

תחשוב מה שתחשוב,אנחנו אתמול פירקנו אותכם,ועל זה אין ויכוח.

בעונה הכי גדולה שלכם אתם באים וניראים כמו קבוצה מתחתית הליגה האיטלקית שבאה לסן סירו לסחוט נקודה,בושה.

12. ERIC_CANTONA Member

מיין רואד כבר מזמן לא האיצטדיון של הסיטי הם כבר בסיטי אוף מנצ'סטר סטדיום.

13. Red Left Winger Member

איזה מזל שבליגת האלופות אין הפחתת נקודות הא?
    ליצן.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל טוב ויפה, אבל אל תתנפח יותר מדי. לא שאני אוהב להסכים עם מוריניו, אבל כשאנחנו נלחמים בשבת נגד אברטון ואתם יכולים לתת לשחקנים לנוח, בכל זאת יש כאן אפקט. זה לא מקרי שגם ליונייטד וגם לצ'לסי נגמר הסוס במשחק השני.

15. MUFC - 1878 Member

אתה בסדר ? מנצ'סטר לא הפסידה בגלל מנצ'סטר .. אתמול הסאן סירו ומילאן פשוט היו גדולים עלינו. אנחנו קטנים ? לא. כמה שעצוב להגיד את זה , מילאן יותר גדולים באירופה. מילאן כמו ליברפול הם קבוצות של ליגת האלופות אין מה לעשות.

מצד אחד בא לי שהגביע יגיע לאנגליה אבל איך אפשר לראות את הרוצחים מימרסיסייד שמחים ?
    מילאן, תפרקו אותם 1