תפסיק כבר עם התירוצים. אז שיחקתם 4 ימים לפני זה..ביג פאקינג דיל,קבוצה גדולה באמת אוגרת כוחות חדשים לפני משחק שכזה,ראה ברצלונה בעונה שעברה. איזה תירוצים עלובים אלוהים ישמור,ב2005 מילאן גם התמודדה בשתי החזיתות עד הסוף ובסוף הפסידה את שתיהם..מישהו תירץ ב"עייפות"?לא,זה רק האנגלים המפונקים והבכיינים. Red Left Winger לא הבנתי מה אמרת,סה"כ אמרתי שפירקנו אותכם(אמרתי את האמת לא?)
הרי קרישנה, עדיף לא להגיב,אין שכל,אין דאגות, הרי קרישנה,הרי,הרי. החדשות הטובות לקראת הליגה הן שריו לא הסתכן בהחמרת הפציעה, סאהה חזר לשחק ולהוציא את גארי נוויל ופארק הפצועים(אוקיי,גם סילבסטרה)ויחד עם אברה שלא שיחק בגלל צהובים(אגב,צהוב שלא הגיע לו ומנע ממנו לשחק אתמול!) אז אנחנו באים בכוח משופר לקראת הדרבי.
חברים יקרים, אני רוצה להתנצל על תגובתי האחרונה שכתבתי לפני כחצי שעה. לא קראתי את הפוסטים הקודמים, לא הבנתי עם איזה כוח רב איי קיו אנחנו מתמודדים כאן, מעין גרסה פחותה של אבי רצון, ולכן כתבתי לו תגובה. זה היה מיותר.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx אבי רצון? זה אבי תורת היחסות ליד מה שראינו פה.
אנשים, באמת שאין מה להתרגש מאותם תגובות של אוהדי מילאן או סתם אנשים שמגיעים הנה להקניט את אוהדי יוניטד. כולנו יודעים שליגת אלופות זה מפעל שמספיק לשמור על הביתיות או לקבל הגרלה נוחה, ואתה מגיע לשלבים הגבוהים. ליגת האלופות, בניגוד לליגות המקומיות, לא מלמד על יציבות של קבוצות או על האופי האמיתי שלהם. על זה מלמדת הליגה. כולם יודעים שהקבוצה הטובה ביותר באיטליה היום זה אינטר ולא מילאן. כולם יודעים שהקבוצה הטובה ביותר באנגליה היום זה מנצ'סטר ולא ליברפול. כמו שהזכייה של ליברפול לפני שנתיים בליגת האלופות לא אמרה כלום על האיכויות האמיתיות של ליברפול, וראינו את זה שנה לאחר מכן. כמו שההגעה לגמר של ארסנל בשנה שעברה לא אמרה כלום על האיכויות של ארסנל וראינו את זה השנה, ככה אותו דבר השנה עם מילאן וליברפול. זכייה באליפות המקומית מלמדת על יציבות לאורך זמן, על איכות הסגל, על בנייה אמיתית של קבוצה, ואת זה רואים אצל צ'לסי שזכתה בשנתיים האחרונות באליפות, והיא ממשיכה להגיעה בכל המפעלים לשלבים המכריעים ונמצאת עד הישורת האחרונה על כל התארים. כל הכבוד למילאן על הניצחון אתמול, אבל הניצחון לא מלמד כלום על השנה הבאה של מילאן או על הבדלי איכויות כאלה ואחרות בין יוניטד למנצ'סטר. ולכל אוהדי יוניטד אני מציע לחזור ולהתרכז במה שאמרתי לא פעם ולא פעמיים שהוא הדבר החשוב באמת, וזה אליפות אנגליה. למרות שהמאבק נראה סגור באנגליה, כלום לא סגור. אמרתי ואני חוזר על זה שהחלום האמיתי שלי השבוע היה לחגוג אליפות אצל הסיטי, חלום שיכול להתממש בנסיבות הנכונות. אז הגיע הזמן להשאיר מאחורה את ליגה האלופות ולהתרכז במה שבאמת חשוב, וזה לשמור על הבית, ולא יהיה דבר שמח יותר מאשר להחזיר אלינו את התואר אצל הסיטי!
חחח אין לך מה להגיד אה... אני אחרי האולד טראפורד בהפסד 3-2 לא תירצתי כלום,באתי ואמרתי כל הכבוד ליונייטד על משחק נהדר,אמרתי שאני מחכה בשקט לגומלין,וידעתי למה,והנה הגיע לו הגומלין,ואתם במקום להגיד כל הכבוד שיחקתם נהדר, הגיע לכם, מה אתם אומרים?"זה בגלל ששיחקנו ביום שבת משחק חשוב" פשוט די עם התירוצים!לא עברתם תחצי!
אין קליטה, ליצנים בשטח. "לאגור כוחות משופרים"?אפילו במשחקי מחשב שחקנים לא צוברים כוחות, טוב מה אני בכלל מתחיל לדבר. בהצלחה במאבק על המקום ה4. אז גם למחרת ההפסד אני ממש לא מדוכא, ידענו העונה אכזבות ורגעים הרבה יותר קשים(אימרויות, התיקו מול בורו), מכולם ידענו לחזור, נחזור גם מזה. דרך אגב, איפה אותם "גאונים" שאמרו שקאקא נעלם ברגעי האמת?השחקן הטוב בעולם בלי שום ספק, רונאלדו אתמול צל של עצמו, כל הקבוצה באמת הייתה חלשה(להוציא את Vds ופלטצ'ר אולי), אבל רונאלדו בחודש האחרון בירידה ענקית, דווקא בחודש הכי חשוב של העונה. יום שבת אצל שיטי, בלי לפתוח את הפה, ניצחון בשבת ואנחנו סוגרים 0 איבוד נקודות במשחקים מוקדמים, הפצועים חוזרים, השחקנים מתים להתפוצץ, ומול קבוצה שמתקשה לכבוש(בעיקר בבית) שמגיעה עם אלף ואחד בעיות משמעת שהמנהיג שלה הושעה, מצד אחד זה יכול לשחק לטובתנו, מצד שני שיטי היא כמו חיה פצועה, אני אומר בוא נוודא הריגה. מה שמדאיג אותי יותר מכל - ההגנה שלנו, ברור שלפציעות יש חלק לא קטן בכך, אבל לא יתכן שהמשחק האחרון שבו שמרנו על רשת נקייה(למעט שפילד, שגם במשחק הזה היינו שווים 2 שערי חובה) היה ב...אנפילד(ג'ון אושייייי), כמה לא מפתיע ששם ארבעת שחקני ההגנה היו - גארי, וידה, ריו ואברה.בשבת שלושת האחרונים ישחקו(בתקווה), we'll never die זהו, 4 משחקים לסיום העונה, בוא נסיים את זה כמו גדולים.
יכול להיות שהבעיה של רונאלדו היא עדיין היעדר בגרות, ויכול להיות שהוא סתם נשרף כי כמעט לא הצלחנו לתת לו מנוחה העונה. אני לא יודע, אבל זה לגיטימי. מזל שבזמן שהוא קצת נחלש, רוני התעורר (עד אתמול) והיה מצוין בשבועות האחרונים. אבל כל הדברים האלה בתכל'ס נכונים לליגה. מילאן זה סיפור אחר לחלוטין, רמה אחרת. גם קאקה לא היה נראה כל כך טוב אם מאחוריו לא היה קישור חזק ויציב כל כך. כדי שרוני ורונאלדו יוציאו מעצמם את המקסימום, לא היינו יכולים להיכנע כל כך בקלות במרכז.
אם נסתכל על איך נראו רוניי ורונאלדו נגד מילאן בפעם הקודמת ששיחקנו נגדם לעומת הפעם הזו,כולל אפילו אתמול אז זה עולם אחר, ועדיין רק בני 22,ממשיכים לשלם שכר לימוד,בסוף זה ישתלם. כנ'ל לגבי פלטצר שהפתיע מאוד בבגרות שלו נגד רומא ומילאן, גם לקאריק זו היתה הופעת בכורה בליגת האלופות,ככה שהצעירים שלנו שאמורים להוביל את הקבוצה בשנים הבאות צברו נסיון וזה חשוב. ואם מדברים על מרכז המגרש וכתבתי את זה אתמול ולא הרבה שמים לזה דגש רציני כמו שאני חושב שצריך, סקולס להוציא פעם אחת לא ירד לשום תיקול,בגלל הפחד מלספוג צהוב,זה קשה מאוד כשממולו היה גאטוסו שפירק כל דבר שזז, וקאריק הרי הוא לא מסוג השחקנים שעושה זאת אז נשארנו רק עם פלטצר שעשה כמיטב יכולתו וגם הוא סגר יותר ימינה עם עזרה לאושה מאשר ממש באמצע. גם אני חושב שהעובדה שרונאלדו שלא נח לרגע העונה פוגעת בו בכמה משחקים אחרונים, פאקינג הל,הוא משחק עוד מחצי גמר הגביע העולמי בקיץ,זה חתיכת זמן,מאמץ ושחיקה. היה אפשר לעלות אבל נפלנו על מילאן ביום כמו של ריאל מדריד נגדנו לפני כמה שנים בברנבאו,משחק של פעם בחיים,בתוספת שוב הגנה חסרה - אברה,נוויל וכמה חשוב הנסיון שלו במעמדים הללו ומעל לכולם ריו שלעיתים משום מה נוטים לזלזל בו אבל עכשיו רואים עד כמה הוא בורג מרכזי, וידיץ לא שיחק חודש וחצי,היינצה מפתיע לרעה,בראון ואושה מעולם לא היו ולא יהיו מנהיגים אלא טובים וטובים מאוד לצד שחקנים כמו ריו ווידיץ כשירים. ועייפות מצטברת. אבל אני מסתכל על חצי הכוס המלאה ולכן אפשר גם לצחוק, הבדיחה החדשה בעיר היא, מה ראשי התיבות של A.I.G הספונסרים שלנו..........Almost In Greece :aaa031:
אוהדי מילאן ובמיוחד שבה 7 . אני מבקש שתקשיב ותקשיב היטב. בכדורגל , כשמדובר במשחק אחד ביום נתון .זה לגטימי וקורה כל הזמן, שקבוצה תופסת יום מדהים שהכל מתחבר <וכזה היה למילאן אמש> ואחרת תופסת יום שחור משחור !!!!! האם אתה באמת נאיבי לחשוב שזה הפער בין שתי הקבוצות? והתוצאה אכן מעידה על ההפרש? כי אם כן ??אז אני מזמין אותך להתמודד מול שתי עובדות ,שתצטרך להסביר אותן. רומא ניצחה אתכם השנה בסאן סירו. ובאולימפקו סחטתם תיקו בקושי רב..וזאת אותה רומא, שחטפה שביעיה באולד טראפורד..אז תפסיק להתלהם ורד מהגג היה לכם יום מדהים אתמול ולנו יום שחור משחור..בשום יום אחר זה לא יכול לשחזר את עצמו.. שיהיה לכם בהצלחה ושתזיינו את המתחרים שלנו!!!! ובזאת תם הדיון המזורגג על המשחק מאמש .. מבחינתי זזנו הלאה כבר בשעה 1 אחר חצות אמש ועיננו לשיטי סטאדיום אוף מנצ'סטר יש לנו אליפות להביא ואתה סתם מציק לי בעיניים ..ואם אתה כ"כ רוצה להמשיך להתלהב מאמש ובצדק. יש לך את מלוא הלגיטימציה לעשות כך, גש לפורום ליגה איטלקית ואו ליגת האלופות ...כי מבחינתי המשחק מאמש שייך ל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx היסטוריה!!!
אה כמובן, איך שכחתי את גבי היינצה, אותי היכולת שלו כל כך לא מפתיעה, לצערי הרב זו פחות או יותר היכולת שלו.כל כך אנטי כדורגל, ההגבהות שלו והמסירות הקצרות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx הופכות את ג'ון אושיי לפול סקולס יחסית לארגנטיני, שהעונה גם מתעקש להגן בצורה לא פחות חלשה, איפה היינצה של לפני שנתיים ואיפה השחקן של 06-07, שהתחילה עוד בהופעה חלשה במונדיאל, גם במשחק הכי גרוע שלנו העונה - בולט מעם כולם - גבי היינצה.
זה הדבר הכי חשוב בסופו של דבר מבחינתכם. אתם צריכים לצאת מחוייכים (בפרופורציה כמובן) מהמשחק הזה כי יש לכם עתיד ורוד. כשפירלו, גאטוזו, נסטה וסיידורף היו בני 22 הם לא התקרבו לרמה שהם הציגו אתמול. מילאן בשיא שלה, רוב השחקנים סביב גיל השלושים. זה הזמן שלנו עכשיו ואנחנו נהנים מזה... אתם יש לכם שלד שהולך לרוץ עכשיו 5-7 שנים לפחות ותוך כמה שנים תתחילו לקצור את הפירות של לילות כמו אתמול. עוד חצי גמר פה, עוד רבע גמר שם ותוך 5 שנים הצמד הזה של רוני ורונאלדו יהיה בלתי ניתן לעצירה. בדיוק כמו שהיום פירלו-גאטוזו-קאקה בלתי ניתנים לעצירה.
הפציעה הגדולה שלו בעונה שעברה כנראה הרסה לו את הקריירה, מאז שהוא חזר הוא הרבה יותר איטי, וזה לא שלפני זה הוא היה רונאלדו מבחינת המהירות. בעונת 2004/2005 הוא זכה בתואר שחקן העונה (למרות שזה לא היה כבוד כל כך גדול מכיוון שזו העונה הכי גרועה שלנו ה15 השנים האחרונות), נדמה לי שהוא היחיד אי פעם שזכה בתואר בעונתו הראשונה בקבוצה. חבל, אבל במצב הנוכחי אין מנוס מלוותר עליו. לאוהדי מילאן האובייקטיביים והאיכותיים שפלשו לדיון אין לי כוח להגיב. גם בדיון ליגת האלופות יש יותר מדי כאלה שהסיקו מסקנות מרחיקות לכת מבלי לעקוב אחרי יונייטד בליגה. לגבי האליפות, זה ממש לא סגור. הפסד שלנו בדרבי זה לא בלתי אפשרי-סיטי באים עם 200% מוטיבציה והביתיות שלהם. ניצחון של צ'לסי באמירויות זה לא דבר בלתי אפשרי-צ'לסי באה אחרי ההדחה מאירופה והיא קבוצה טובה יותר. הפסד שלנו בברידג' זה לא דבר בלתי אפשרי-הביתיות של צ'לסי, ומה לעשות, הם קבוצה איכותית יותר. אם כל הדברים האלה יקרו, ושוב-זה לא בלתי אפשרי-צ'לסי באים עם נקודה אחת יתרון למחזור הסיום. הסיכוי נמוך, אבל קיים. אריאל, סטרטפורד ומשה-כל מילה זהב.
האמת, שיצאתי יותר מדי מאוכזב מהמשחק אמש, שיחקנו כמו הצל של עצמנו, בקושי חיברנו מסירות, ומשום מה זה קורה יותר מדי במשחקי החוץ. אם זאת ההרגשה שלי כשאנחנו מאבדים את ליגת האלופות, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה לדעת מה תהיה ההרגשה שלי אם אנחנו נפסיד את האליפות, כאשר היא נמצאת ממש מטר לידנו, אבל אני סומך על הקבוצה במאת האחוזים. אסור, פשוט אסור לאבד נקודות בשיטי אוף מנצ'סטר, נקווה שנעשה זאת, ואז האליפות תהיה שלנו, כי צ'לסי לא תצליח לעבור את הפרש השערים שלנו. אתמול, חוץ מואן דר סאר שלא אשם בשום גול בשום צורה שהיא ופלטשר, כל השחקנים שיחקו גרוע. אריאל, כל השחקנים שיחקו גרוע ואתה בוחר להתייחס דווקא להיינצה. קורה שהשחקן נמצא בתקופה רעה, לכל אחד יש את הדברים האלה, כמו שעכשיו זה קורה לרונאלדו, כמו שזה קרה לרוני. אמרו שיגיעו אלינו צמד מגנים ברזילאים, שאחד מהם שמאלי, ובכן, במידה והם אכן יגיעו, אני מאמין שפרגוסון ימכור את היינצה, כמו שאתה רוצה. אגב, אני לא רוצה שזה ישמע כמו תירוץ כלשהו, כי זה ממש לא תירוץ, אבל השיפוט אתמול היה שיפוט ביתי, כמו המשחק נגד רומא. כל מלחמות האוויר נשרקים לטובת מילאן, פנדל ברור על רוני, אבל לשופט לא היה את האומץ לשרוק, והרבה עבירות על רונאלדו (שום צלילות ושום בטיח) שלא נשרקו, ואלוהים יודע איך החיה המילאנזית יצאה משם רק עם צהוב. שוב, זה לא מה שהפסיד לנו את המשחק, הפסדנו כי שחקנו גרוע/מילאן שיחקה מעולה, אבל השיפוט הזה כל-כך מעצבן, שזה מטריף אותי.