טוב מאוד ששחקני המפתח שלנו קיבלו מנוחה, טוב לתת לשאר שחקני הסגל לראות קצת דשא, הרכב שלישי ובכל זאת אפשר לראות כמה דברים לגבי הפחות מוכרים, ריצאדסון - לא מתאים. לי - לא מתאים. דונג - לא מתאים. איגלס - אחלה משחק אבל קשה לי לראות אותו מצליח לתקוע יתד. ווס בראון ופלטצר במשחק טוב, סמית בקישור הזכיר לי את הימים הנוראים שלנו לפני עונה, הינצה,נכון שהוא בתקופה לא טובה אבל פייטר,תמיד נותן ונכנס בלי חשבון,אנחנו צריכים שחקנים כאלה וכשהוא יחזור לעצמו אז נרוויח פעמים. קוצ'אק,הצלות גדולות אבל מה קרה לו היום ביציאות? הקהל שלנו בחוץ,כרגיל בהופעה גדולה, champions champions champions
שיילך ליונייטד, שיילך לטוטנהאם, מצידי שיילך לפלימות ארגייל, העיקר שיגיע לאנגליה, נראה אותו הרבה והוויכוח כאן בפורום אם הוא חלוץ או ווינגר ייגמר כבר. רובי קין, תתכונן למפלה :aaa021:
לא הייתי בונה על זה שכבר בשנה אחת תראה ממנו את מה שיש לו לתת אבל בהחלט אני מאמין בשחקן הזה והוא יהיה שחקן נדיר ביותר...
ה0-0 הראשון שלנו העונה בכל המסגרות, לא מפתיע שזה מגיע בהרכב כל כך חלש. 5 הדקות האחרונות עמדנו תחת לינץ' של צ'לסי, שניסו לפחות לנצח אותנו אחרי שאיבדו את התואר, אבל הצלות מהקו והרבה מזל הביאו לנו נקודה, קוזצ'אק מצד אחד מציל כמו גדול לפחות 3 מצבים כמעט בטוחים, ומצד שני מגיש לצ'לסי על מגש של כסף 2 שערים אבל שוב, רק בנס לא ספגנו היום. איזו אנחת רווחה שקיירן לי הציל מהקו מבן סהר, לא כי היינו מפסידים(לא שזה לא היה מאכזב, אבל אפשר לחיות עם זה), אלא הרבה יותר מכיוון שמחר בבוקר היינו פותחים את העיתון של הבוקר, לו מצורף מוסף מיוחד על בן סהר, כולל ראיונות עם אמא, אבא, דודה, השכן והכלב של השכנה, איזה מזל, אי אפשר לעמוד בפני כזה דבר.
אתמול היה פנדל על כריס איגלס,לא נשרק,מישהו שמע משהו ממוריניו לגבי זה? מישהו שמע מישהו מחברי הפורום שיודעים לקפוץ רק כשיונייטד מקבלת פנדל ? מוריניו המשיך ליילל על זה שהמשחק לא שוחק בתאריך הראשוני שלו(בגלל חצי גמר הגביע), בקושי גם היה אפשר למצוא בימים האחרונים מילים באמת טובות על יונייטד והאליפות שלה, תמיד קל להיות שנון,קשוח ועם הרבה הרבה פוזה כשמנצחים וזוכים בתארים, כשמפסידים וממשיכים בקו הזה במקום לדעת לתת כבוד ולומר את האמת אז פתאום נראים קטנים,קטנים מאוד,כמו לגבי יונייטד ככה לגבי ליברפול וזה ששוב הם העיפו אותם מליגת האלופות, ונגר אולי הבין זאת לאחר כל השנים הללו והעונה ידע לפרגן כמו שצריך, אז כמו ונגר גם מורינו לומד וימשיך ללמוד בדרך הקשה.
סטראטפורד גם כל אנגליה לא פירגנה לצ'לסי על האליפויות שלה, "אליפויות שנקנו בכסף", כל המנג'רים משכו בכתפיים ואמרו "לי אין תקציב כזה, ננסה בכ"ז לעשות משהו...", כל אחד הסביר שאם היה לו את הכיס של אברמוביץ', שצ'לסי הציבה רף כמעט בלתי אפשרי למעבר, גם אחרי אליפויות של ארסנל לכולם היה מה להגיד ולא זוכר את פרגוסון מנשק לוונגר את הרגליים. אנשים שהם כאלה תחרותיים יחלצו מהפה שלהם איזה משפט ג'נטלמני אחד או שניים, אבל לא יותר מזה.
תמיד אבל תמיד פרגוסון כשקבוצה אחרת זכתה באליפות בירך אותה ואמר כי היא זכתה בצדק,תמיד! ונגר עד לעונה הזו,תמיד היה לו משהו להוסיף,אף פעם לא היה אומר בפה מלא את האמת,תמיד היה איכשהו מסובב את הזכייה של קבוצה אחרת וכמובן יונייטד לזה שלו ארסנל ולו יונייטד ולו ולו ולו. מוריניו החליף העונה את ונגר.
אני חושב שמגיע כל הכבוד לשחקנים ששיחקו אתמול, עמדו יפה מאוד מול הקבוצה הראשונה (כמעט) של צ'לסי , וגם היינו קרובים לכיבוש במחצית הראשונה, משחק הקרבה של כולם ובראשם סמית' שלדעתי היה איש המשחק, חוץ מאיבוד כדור אחד לדיארה כל הפעולות שלו היו נכונות ובמקום שוב, כמו תמיד, קהל החוץ מספר 1 באנגליה אה, ועוד מילה, אם סהא לא שיחק אתמול, אז כנראה אין מנוס מהעזיבה שלו בקיץ, חבל
סטראפורד אתה מקשקש על ריק. מוריניו בירך את יונייטד וכל מי שקשור למועדון בשניה שנגמר המירוץ (אחרי פראנסנל) וגם אתמול לפני המשחק אמר שהם אלופים ראויים כי עובדה שהם לפני צ'לסי וכל הליגה. הוא אמר שהמשחק בין יונייטד לצ'לסי היה צריך להתקיים במועד המקורי כי אז הייתה לו חשיבות כלשהי. לא מבין איך אפשר שלא להסכים עם זה. אפילו מהצד של יונייטד, זה שהמשחק היה נערך לפני חודש לא אומר שצ'לסי הייתה מנצחת - זה כן אומר שהיה משחק ענק. ואגב, גם המנג'ר שלכם לא חושב שהיה פנדל.
מוריניו בירך את יונייטד על האליפות אבל לא הודה בפה מלא שהקבוצה הטובה יותר זכתה בתואר, החל לדבר על הפציעות,על לוח המשחקים ושאר ירקות,כמו ונגר בעבר, גם נגד ליברפול הוא קישקש על זה שהם היו יותר טובים במשחק באנפילד. נכון,מי מבטיח שלו המשחק היה נערך לפני חודש צ'לסי היתה מנצחת? לכן אלו קישקושים באוויר, היה חצי גמר הגביע,כמו תמיד זה מזיז את לוח המשחקים,העיקר להתבכיין, כמו שדיבר על הפנדלים שלא נשרקים באולד-טראפורד ושכח לציין כמה פנדלים לא נשרקים ליריבות בסטמפורד ברידג' לגבי הפנדל,הנה מה שפרגוסון אמר: Ferguson believed his team, a shadow of the side that wrapped up the title with two matches to spare, were denied victory by the referee's judgment when Michael Essien seemed to foul Eagles in the area. "People have said it was a clear penalty and that would have taken their home record, so that was a pity," said Ferguson. אז אם תמצא לי מקום שבו הוא אמר שלא היה פנדל כמו שאתה טוען אני אשמח!
בגלל שזה מוריניו מייחסים לכל מילה שלו מוטיבים בכייניים. ביג דיל, אז הוא אמר לפני המשחק שהיה הרבה יותר ראוי אם המשחק הזה היה נערך לפני חודש כי אז גם הייתה לו משמעות. וואוו, נורא, איך הוא מרשה לעצמו... תיכנס ללינק לקטעי הוידאו בחלק העליון, יש שם את הראיון של פרגוסון אחרי המשחק.