מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Stretford Ender Member

אוואנס בהחלט הולך להיות שחקן מצויין, מוכשר לא פחות מפיקה.
    כבר בגיל 19 הוא שיחק חלק חשוב במהפך בסאנדרלנד וגם בקאמפיין המוצלח עד כה של צפון אירלנד במוקדמות היורו. אני בהחלט רואה אותו עושה את הקפיצה לקבוצה הבוגרת יום אחד.

בקשר לכריס איגלס, הוא עדיין לא קיבל הזדמנות אמיתית בניגוד לריצ'ארדסון שקיבל אינסוף. מקווה שהוא יוכיח שיש לו את זה ויהפוך לשחקן של הקבוצה הבוגרת יום אחד. כרגע הסיכויים שלו אכן לא נראים מדהימים.

פיקה לא אמור לרשת את גארי בעמדת המגן הימני, התפקיד הטבעי שלו הוא בלם. בגלל פציעה של גארי בעונה הקודמת הוא פתח נגד ווסטהאם כמגן ימני והיה טוב אבל עדיין, הוא בלם.
    בכל מקרה, הוא נראה בדרך החוצה בגלל שכרגע בלתי אפשרי להשתחל להרכב הראשון בתור בלם ובהחלט נראה שיש לו פוטנציאל להיות שחקן הרכב.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היכולת לשחק כמגן (ואולי כקשר, נדמה לי שגם בתפקיד הזה הוא שיחק בסראגוסה) עשויה להיות קריטית עבור פיקה. אני לא רואה משהו מזיז את ריו או וידיץ' ממרכז ההגנה כרגע. בשמאל יש את אברה ונראה מה יהיה עם בייל, אם פרגי יביא אותו כנראה שגם שם לא יהיה למישהו אחר סיכוי סביר לתפוס מקום קבוע. עמדת המגן הימני נראית היחידה שהיא אפ פור גראבס לשנים הקרובות.

אני מאמין שאוואנס יושאל לעונה נוספת בסנדרלנד. בדומה לסיפור ווטפורד ופוסטר, ההזדמנות לתת לילד אפשרות לשחק בקביעות עונה שלמה בפרמייר-ליג תהיה טובה מכדי שנחזיר אותו כשכל מה שאנחנו יכולים להציע לו זה מקום על הספסל (וגם זה רק לפעמים).

בנוגע לאיגלס, הייתי בשמחה נפרד מריצ'רדסון ונותן לאיגלס עוד עונה. הוא אמנם משחק בימין ולא בשמאל, אבל רונאלדו ופארק יכולים להחליף אגף במידת הצורך כך שזאת לא תהיה בעיה גדולה. נראה איך איגלס יוכל להתקדם אם הוא יקבל את ההזדמנויות שריצ'רדסון קיבל, ולא ניצל.

3. SeaN Member

אל תשכח שפארק פצוע והשם יודע מתי הוא יחזור לשחק,לפי דעתי אם מעיפים את ריצ'ארדסון חובה להביא קשר שמאלי.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי, כמו שאמרתי כבר, אנחנו צריכים קיצוני בכל מצב.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר, גם אם פיקה יכול לשחק מגן, מה עם היינצה?

6. Pipe Member

יש לא מעט דיבורים על כך שהיינצה יעזוב בקיץ, אולי זה סתם שמועות, אבל אם בייל יגיע אני מאמין שזה מה שיקרה.
    בכל מקרה אני לא רואה את פיקה מתבזבז כמגן שמאלי. הוא פשוט בלם טוב מדי מכדי להפוך לעוד כלבויניק. אצלינו הוא יוכל לשחק רק כמגן ימני, וגם זה לא בהרכב בשנה-שנתיים הקרובות, ולכן קשה לי לראות אותו נשאר במועדון בקיץ.

7. ManUtd Fan Member

פיקה, אם הוא משחק בעמדת מגן כלשהי, זו תהיה עמדת המגן הימני (אם אני לא טועה). יכול להיות שהתכוונת לבייל במידה והוא יגיע, ובכן, במידה וגארת' בייל אכן יגיע, אז זה כנראה יסלול את דרכו של היינצה החוצה.

עריכה: לא ראיתי את התגובה של וואזה, התגובה שלי כמובן מכוונת להוטספור.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/07
  8. דנידין Member

כל תחליף להיינצה עשוי להיות טוב.

9. THE STRETFORD END Member

כמה דברים על היינצה שמשום מה יותר מדי נוטים לזלזל בו או לשחרר אותו כאילו סתם היה עוד שחקן נכשל.
    העונה הוא חזר לשחק לאחר העדרות ארוכה כתוצאה מפציעה קשה,
    גם רוי קין כשחזר מפציעה ארוכה וקשה לא מייד חזר להיות קין הרגיל,
    תראו איך אלן סמית חזר עם יכולת נדנדה,
    יש כאלה שחוזרים לשחק טוב יותר מהר יותר ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן.
    אני לא מחשיב את משחקי הגביע העולמי כי שם הוא משחק כבלם שלישי ולא כמגן כמו אצלנו,
    הוא חיכה בסבלנות כמו מקצוען על הספסל כי אברה נתן עונה מדהימה,כששיחק היה עדיין חלוד ולא הזכיר במאומה את היינצה של לפני הפציעה ביונייטד,
    אבל לאחר מכן היו כמה וכמה משחקים שהוא חזר להיות מצויין,אני זוכר שאפילו כתבתי לאחר אחד המשחקים שלאברה שהיה פצוע מחכה עבודה קשה בכדי להוציא אותו מההרכב,
    לאחר מכן שוב היתה ירידה בכושרו,
    בהחלט מתקבל על הדעת,
    נכון שזה מעצבן כמה מהפעולות שלו שעלו לנו בשערים כמו נגד מילאן,נכון שהמסירה שלו לא מדוייקת ברוב הפעמים,גם לפני הפציעה היא היתה כזו,
    ועדיין מדובר במגן מצויין,עם הרבה לב ונשמה,גם עם יכולות ולפי השמעות לא מעט קבוצות רוצות את שירותיו,תחשבו למה?!

העונה ראינו כמה חשוב שיהיו לנו 2 מתמודדים טובים על תפקיד 1,
    לו היינצה לא היה ביונייטד ואברה פצוע אז היינו נשארים עם אושה וריצאדסון או סילבסטרה כמחליפים פוטנציאלים,זה לא בדיוק אותו הדבר כמו היינצה נכון?!

ראיתם את השיגעון שלו נגד צ'לסי כשעלה כקפטן,ראיתם את התשוקה והטירוף שלו,
    זה לא הולך ברגל,זה היה חסר לנו בעונות האחרונות לא מעט.

שחקן טוב לא הופך בין לילה לשחקן רע,
    לשחקן שחזר מפציעה קשה וארוכה לפעמים לוקח זמן בכדי לחזור לעצמו באמת,
    יש לנו 2 מגנים שמאלים קליבירים,
    אם פרגוסון יחליט להביא את בייל זה כנראה יהיה הסוף של היינצה ביונייטד וזה יהיה בסדר גמור מבחינתי,
    ואם זה לא יקרה אז זה יהיה בסדר גמור לא פחות.
    בייל מוכשר,הוא שחקן העתיד,
    היינצה עם נסיון,היינצה עם קבלות,

אבל ברגעים פחות טובים של שחקן לא צריך מייד לערוף את ראשו,יש דברים שמעבר.

ואם בייל יבוא אז יכול מאוד להיות שזה אומר משהו לגבי העתיד של היינצה ביונייטד אבל קצת להתסכל על התמונה המלאה,לא הכל שחור או לבן בכדורגל.

10. Red Left Winger Member

סטרדפורד, אני יודע שאתה לא חובב משחקי מחשב, אבל את זה גם אתה תאהב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    שיחקתי מול איטלקי ברשת של פאס, הוא חפר לי לפני המשחק על כמה שאנחנו(יונייטד) אפסים. בסוף המשחק הוא די שתק.

http://img67.imageshack.us/img67/8161/nekamaux7.Xxx

11. Andrea21 Member

פרו אבולושן?
    אני מוכן לשחק נגדך להחזיר את הכבוד של מילאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

12. Red Left Winger Member

לה''פ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. George Best Member

הוטספר פור גייד סייק!
    אתה לא מכיר את טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר?

וחבר'ה, למרות שפרו אוולושיין הוא משחק הכדורגל הכי ענק שיצא אי פעם, יש לו דיון משל עצמו, ולא צריך להחריב את הדיון שלנו, וגם אם ניצחנו את מילאן 12-0.

חזרה לטופיק, חזרה לכדורגל, מחר ווסטהאם - אני עדיין חצוי בין רצון לראות אותם יורדים ליגה, כי זה יהיה כיף לראות את האוהדים שלהם בוכים וגם נקמה על 12 שנים אחורה, אבל מצד שני הם מוסיפים המון פלפל וצבע לליגה, והם קבוצה טובה.אני במאש.מי בא?

14. Red Left Winger Member

דווקא הפעם אתה במאש?
    אוך אריאל אני מפספס אותך כבר פעם שנייה, מחר אני לא יכול. אני אראה את המשחק בבית.
    בכל מקרה לגמר גביע אתה תגיע?

15. George Best Member

לא, המאש מנחוס, בטח שאני הולך איתו עם חבר מסוים, מחר אני לא בא איתו, אני חושב שהוא היה איתי ב4 משחקים, באף אחד מהם לא כבשנו, כזה מנחוס לא פגשת בחיים שלך.
    הצעד הראשון בתוכנית שלי - לא ללכת איתו יותר לשם.
    נראה מה יהיה מחר, ואז אני אחליט, למרות שנראה לי שאני אראה את צ'לסי בבית, המאש, שוב - מנחוס.מחר אפשר עוד לעמוד בתוצאה לא משהו, אבל תבוסה למילאן, ההפסד לפורטוגל בפנדלים, תיקו 0-0 מול סנדרלנד אשתקד, הפסד לסלטיק ולקופנהאגן, אני הולך לרצוח את החבר!
    שאני חושב על זה, שאני הולך לשם לבד/חברים אחרים, יש תוצאות דווקא בסדר.
    חכו שנייה, אני הולך לקרייה לחתום על נשק, ביקור קצר אצל החבר, ואני איתכם.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/07