מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. MUFC - 1878 Member

זהו ב17 לחודש הבא אני כניראה חוזר לממלכה .. לעוד תקופה ארוכה אני מקשווה שילך טוב ואני יחזור אחרי הקריסמס .

2. KirkH Member

וזו בדיוק הסיבה שאני מעדיף שהשוער השני שלי או כל שחקן שדה באותה מידה, ילכו לשחק כדורגל סדיר - הרי גם ככה בסוף את הבום של הלחץ והאחריות של לשחק ביונייטד השחקן יקבל רק ביום שבו פרגוסון יקרא את השם שלו בהרכב לפני המשחק...

3. THE STRETFORD END Member

אני מעדיף שפוסטר עונה שלמה יסתכל וילמד מואן דר סאר,
    אני מעדיף שפוסטר עונה שלמה יסתכל על הלחץ,הדרישות וכל המסביב ויתכונן לקראת מה הוא הולך ויבין את הדרישות,
    חוץ מזה הוא יקבל דקות משחק בגביע הליגה,כמה משחקי ליגה בדיוק כמו קוצ'אק קיבל העונה.

עוד עונה בווטפורד,בליגה הראשונה לא תתרום לו מקצועית בצורה קיצונית.

4. AW forever Member

גם אני חושב ככה. גם AW הביא את השוער הפולני הצעיר שיראה מה זה קבוצה ברמות הגבוהות, יתאמן עם השחקנים, יפתח תיאום עם שחקני ההגנה, ישחק בגביעים, יספוג את רוח המועדון, ילמד משוער גדול- כל זה יש לו ערך יותר גבוה לדעתי מלעמוד בשער של קבוצת תחתית עונה שלמה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/07
  5. KirkH Member

לא אמרתי ווטפורד - אמרתי פרמיירליג.

6. THE STRETFORD END Member

מי ייקח אותו לעונה בפריימיר ליג להוציא קבוצות תחתית?

7. raanana4ever Member

חצי מקבוצות הליגה יקחו את פוסטר לעונה.

8. THE STRETFORD END Member

רק קבוצות תחתית + או עולות חדשות,
    ועונה כזו הוא כבר עבר עם ווטפורד.

9. raanana4ever Member

גם לדעתי כדאי לו השנה להיות שוער שני באולד טראפורד, אבל אם ירצו להשאיל אותו גם קבוצות כמו ווילה ובורו יתעניינו.

10. THE STRETFORD END Member

לא חושב שהן יביאו אותו בשביל עונה אחת בלבד,בטח לא וילה שהשאיפות שלה הן להתקדם עם הבעלים החדשים והמנג'ר החדש וככה לא מתקדמים.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה מצב שפוסטר הופך להיות שוער ראשון ביוניטד בלי להיות שוער שני קודם ולספוג את האווירה של שוער ביוניטד.
    גם אם הוא יושאל גם השנה לקבוצה בפריימיר ליג, הסיכוי ששנה הבאה אחרי ההשאלה הוא יגיע ישירות להרכב הראשון של היוניטד הוא סיכוי אפסי.
    אני לא רואה מצב שפרגוסון נותן לפוסטר, מוכשר כמה שיהיה, את אפודת השוער הראשון בלי לספוג קצת את האווירה של היוניטד.
    פוסטר צריך להיות במשך זמן מסוים שוער שני להולנדי, ללמוד קצת מהנסיון של השוער הפנטסטי הזה, לקבל דקות בגביע הליגה ובליגה כשוער של היוניטד, ואז, אחרי עונה כזאת, במידה וההולנדי יסיים את דרכו, פרגוסון יוכל להחליט, אחרי שראה את פוסטר גם עומד בקבוצת פריימר לייג במשך עונה וגם משחק במדי היוניטד, אם הוא הולך על פוסטר כשוער ראשון.

וברמות האלו, אם נקח את הגיל של ואן דאר סאאר ( והוא לא נהיה צעיר מיום ליום ) ואת המשחקים הרבים שהיוניטד משתתפת בהם, אז פוסטר יוכל לקבל בשנה הבאה לא מעט משחקים.
    נכון, לא מדובר ב45-50 משחקים שהוא יקבל בקבוצה אחרת במידה ויושאל, אבל הפולני השנה קיבל לפחות 6 משחקי ליגה מלאים בין הקורות של היוניטד, ועוד מס' של משחקים בגביע ובגביע הליגה.
    זה יכול להיות מדד לפרגי ( אחרי שכבר ראה את פוסטר עומד עונה שלמה בקבוצה אחרת ) אם פוסטר צריך להיות שוער ראשון ביוניטד או לא.

12. Scholes Member

את 6 המשחקים האלה הוא שיחק רק 2 כדי לתת מנוחה או להוריד עומס מואן דר סאר בכל שאר המשחקים ההולנדי היה פצוע ולכן הציפיות שהוא ישחק 6 משחקי ליגה הם לא סבירים, שוער זה לא תפקיד שמחליפים הרבה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב, ואן דאר סאאר לא נהיה צעיר מיום ליום.
    גם בשנה הבאה הוא יעדר בגלל עיפות ופציעות, אפילו יותר.
    צריכים לקחת את הגיל והעומס על ואן דאר סאאר בחשבון ולהבין שגם בשנה הבאה הוא יעדר, אם בשביל מנוחה ואם בגלל פציעות כאלה ואחרות.

14. Stretford Ender Member

משה היו מספיק שוערים שקיבלו מיד עם הקנייה שלהם את אפודת השוער הראשון.
    הגדול מביניהם כמובן שמייכל, גם הנוכחי, הווארד, בוסניץ' (היה אצלינו בנוער או משהו אבל לא חושב שהוא שיחק משחק רשמי) בארטז...

לדעתי עונה נוספת כשוער ראשון בקבוצת פרמיירליג תתרום לו הרבה. אמנם הלחץ שיהיה עליו בתור השוער הראשון בעונה הבאה (אם וכאשר...) אכן יהיה גדול אבל אני לא חושב שעונה ככינור שני לאדווין היא מה שתגרום לו להתמודד בקלות יותר עם לחץ כזה. לא חושב שזה כדאי בכל אופן במחיר של עונה של נסיון ברמה הגבוהה ביותר.

אם יש קבוצות שמעוניינות לדעתי כדאי להשאיל למרות שאני חושב שבסוף הוא כן יחזור לעונה הקרובה.

15. George Best Member

פוסטר לטעמי צריך לשבת על הספסל העונה באולד טראפורד כשוער שני לאדווין.
    למה?כי פרגי ידוע בתור אחד שנותן צ'אנסים במהלך העונה גם לשוער המחליף, אם זה במשחקי ליגה נוחים על הנייר, אם זה במשחקי f.a fup ואם זה בleague cup, כך שזו תהיה הכנה נהדרת לפוסטר, שצפוי בקיץ הבא להיות השוער הראשון שלנו.את קוז'אק הייתי משאיל לקבוצה אחרת ובסופו של דבר אולי מנסה למכור, אותי הוא לא ממש הרשין הפולני.לא שוער רע בכלל, יש לו הדיפות נהדרות, אבל יש לו נטייה לעשות שטויות, הוא לא ממש בטוח בעצמו, ולטעמי הוא לא לרמה של יונייטד אלא לקבוצת מרכז טבלה בפרמיירליג, לא שזה לא טוב כמובן.לא רואה במה האוורד נופל ממנו למשל, הוא יכול להיות אחלה מחליף לפרידל שבטח יפרוש בתום העונה הבאה או זאת שאחריה.