הרבה מזל טוב לגדול מכולם, יום הולדת 41. http://www.telegraph.co.uk/sport/graphics/gallery/football/foreign/eric.Xxx :aaa8:
גם אני חושב שפוסטר צריך להיות שנה הבאה שוער שני. פוסטר נתן עונה מצוינת בווטפורד, אבל הוא עדיין לא בשל להיות שוער ראשון. הוא צריך להתבשל בתור שוער שני, לקבל דקות משחק בגביע הליגה ובגביע האנגלי ושנה הבאה אחרי שואן דר סאר יפרוש, להיות שוער ראשון. את קוז'אק צריך להשאיל לקבוצת מרכז טבלה בפריימרליג ואז שנה הבאה להחזיר אותו שיאבק על אפודת השוער הראשון עם בן פוסטר. למרות שאני חושב שפוסטר יותר טוב ממנו, קוצ'אק שוער סביר, לא שוער שצריך להיות שוער ראשון בקבוצה כמו מנצ'סטר יונייטד. ומזל טוב ל :aaa8:
אני לא מבין מה "לספוג את האווירה",פוסטר שוער צעיר שגדל באקדמיה מהטובות בעולם כל מה שהוא צריך זה ניסיון בשער,משחקי גביע הליגה מפעם לפעם עם הגנת מחליפים לא ממש יעזרו לו,בטח שלא יותר מהגנה של קבוצת תחתית בליגה. לדתעי הוא צריך להיות עונה מושאל לעוד עונה ואז אחרי שיחזור עם הרבה ניסיון(יחסית לגילו כה..)שיקח את האפודה.
אם פוסטר יהיה השולייה של ואן דר סאר אז אין ספק שצריך לשלוח את קושצ'אק בהשאלה לקבוצת פרמיר ליג, פרגי בטח חושב על האופציה שהזכרתי קודם, ווסט ברום חוזרים לפרמיר ליג- קושצ'אק חוזר לעמוד בין הקורות שלהם בהשאלה
טוב אחרי שהתאוששנו מעט מגמר הגביע צריך לסכם את העונה דרך ציוני השחקנים,זה יהיה ארוך כמו העונה אז נתחיל עם החלק האחורי ולאחר התגובות נמשיך הלאה: ואן דר סאר - כבר כתבתי לא מעט פעמים שלו הוא היה איתנו בחלק מהשנים אחרי עידן שמייכל כשהיינו עוד עם ורון,בקהאם וואן ניסטלרוי אני בטוח שהיינו זוכים בעוד אליפויות וגם באירופה, אפשר לספור על יד אחת את מספר המשחקים הלא טובים שלו העונה,סוף סוף יש לנו שוער שמביא ניצחונות שמביא אליפות,8. קוצ'אק - בסך הכל היה בסדר גמור,ברור שהוא לא ואן דר סאר והפוטנציאל שלו הוא לא להיות מהשוערים הטובים ביבשת אבל היה גיבוי יציב,6. גארי נוויל - אחת העונות הטובות שלו ביונייטד,גם מבחינה התקפית,יציב,מנהיג,כרגיל כשהוא איננו(בחודשים האחרונים)גם המלעיזים יכלו להבחין עד כמה השפעה מבחינה הגנתית ובכלל גדולה וחשובה, ,כמו יין ישן משתבח עם השנים,הבעיה הגדולה לגביו זה האם הוא יוכל למשוך עוד עונה 2 כמגן ראשון מבלי להיות פצוע יותר מדי כמו ב 2 העונות האחרונות,7.5. ריו פרדיננד - הבלם האנגלי,לטעמי,הטוב ביותר,סגנון המשחק שלו אולי מעצבן לא מעט כי אין לו את "רוח הלחימה" של ג'ון טרי למשל ואחרים,יותר חכם,יותר טכני,פחות כוחני וזה נראה כאילו הוא מזלזל או לא משקיע מספיק אבל זה ממש לא ככה,שיתוף הפעולה שלו עם וידיץ היה מצויין,8. וידיץ - אם לא רואנלדו אז הוא שחקן העונה שלנו,כבר בעונה שעברה היה אפשר לראות ממה הוא עשוי, העונה היה קיר שלא ניתן לעבור אותו,משחק גובה מושלם,תרם גם בשערים שלו,8.5. אברה - כרגיל,אלו שאין להם סבלנות,שלא מסוגלים לראות כמה צעדים קדימה מתוך סבך העצים,קראו לו כישלון ועוד רכש טיפשי של פרגוסון שהוא התקשה בחודשים הראשונים שלו באנגליה, אבל הוא מתחילת העונה גרם להיינצה לשבת ברוב העונה על הספסל,טכני,אתלט,מהיר,מדוייק,מצויין בתמיכה ההתקפית,המגן הטוב ביותר שלנו בצד שמאל מאז דניס ארווין,8.5. ווס בראון - עונה שעברה היתה הטובה ביותר שלו ביונייטד,בעיקר בגלל ששיחק באופן קבוע,התוצרת שלו הרבה פחות טובה כשהוא מתנדנד בין הספסל למגרש,תחילת עונה לא טובה שלו,היו כבר שמועות על מעבר, בכמה החודשים האחרונים גם בגלל הפציעות של האחרים שיחק יותר והיה יותר יציב,6.5. היינצה - לא עונה טובה שלו,למעט חודשיים טובים שהיה נראה כי הוא חוזר להיות היינצה שהכרנו, לא מעט חורים בהגנה,בהתקפה המסירות האחרונות שלו מזוויעות, לא קל לחזור מפציעה קשה כמו שהוא עבר,לא קל לחזור כשאברה שיחק כמו ששיחק, אני עדיין חושב שפרגוסון מחזיק ממנו ונראה אותו איתנו גם בעונה הבאה,5. אושה - נע בין הקישור להגנה וסובל מהיותו כולביוניק,גמלוני הוא תמיד יהיה,אבל עדיין לא ברור לי לאן נעלם גם מבחינה הגנתית אותו ג'ון אושה מהמשחק ההוא נגד ניוקאסל כשנתנו להם 6 חתיכות והוא היה נראה השחקן הטוב בעולם,מפוזר,חסר ביטחון,לא משחק על הקרקע,אפשר לחנוק אותו מאהבה אחרי השער נגד ליברפול או השער נגד אברטון אבל אושה בעוד עונה שבה הלך אחורה מבחינת היכולת וזה מאוד מאוד לא מעודד,5. סילבסטרה - חייב לעזוב,כמעט שלא שיחק וכשיחק כמעט תמיד היה חלש,ירד מנכסיו(והיו לו לא מעט כאלה), 4.
בוא לא נגזים בקשר לאברה, הוא אומנם עשה קפיצה גדולה אבל אני חושב שציון 8.5 הוא טיפה מוגזם כי גם היו לו לא מעט פאשלות וחורים, והוא היה אחד החלשים נגד מילאן בשני המשחקים. לריו ולואן דר סאר מגיע ציון לא פחות גבוה ממנו.
ציון 8,ציון 8.5,זה לא העיקר,זה יותר קוריוז,התוכן חשוב יותר, אז במקום לתת ציונים לציונים קצת תוכן או לא כלום.
בוקר טוב לכולם, מה שלומכם? היה אחלה באתונה, גם אם בעבודה טירפו לי את המוח לפעמים. סיפורים אחרי שאני אקום מהשינה המתוקה שאני מתכנן אחרי שלושה ימים במלון שהפשפשים סירבו לקבל עליו אחריות! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
היינצה לא נתן עונה גדולה בלשון המעטה כמו הראשונה שלו במועדון אבל הוא חייב להישאר, יש דיבורים על מעברים שלו לליגה האיטלקית, גרמנית, ספרדית, אסור לשכוח שהוא חזר מפציעה קשה וגם רוב הפעמים ששיחק בתור בלם זה היה לצד בראון ואני די בטוח שלפני כן אף אחד לא תירגל באימונים את רביעיית ההגנה הזאת(יחד עם אושה ואברה) בתור מגן שמאלי היכולות ההגנתיות שלו די טובות, הבעיה שלו לדעתי שהוא מוגבל בהתקפה, כמו שאריאל תמיד אומר, ההרמות שלו פשוט זוועתיות והוא חייב לעבוד עליהן בקיץ, אבל יהיה טוב ואני מאמין שגבי ישאר וגם יתן עונה טובה בהרבה מזאת . לגבי כל מה שאר מה שנכתב, אני מסכים בגדול, סילבסטרה באמת חייב לעזוב , הוא נמצא בירידה דרסטית, הוא יהיה השינוי היחידי בסגל אני מאמין מבחינה הגנתית מה שמעניין דווקא לגבי החולייה ההגנתית זה מה יקרה למושאלים שלנו שנחשבים לכשרונות , בעיקר פיקה ואוואנס, ובעיקר פיקה, כי אוואנס אני מאמין שיילך לעונה נוספת אצל קינו
בגדול אני מסכים עם הסקירה שלך על שחקני היונייטד, העמידו שם השנה קו אחורי מפחיד עם הטריו של ריו-וידיץ'-ואן דר סאר, ואברה בצד שמאל שהוא מגן תוקף נהדר. בנוגע לנוויל, אפילו אתה תסכים שבכל הקו הנהדר הזה הוא לא מי שהיית מציין במיוחד לטובה. הוא אפור, וזה גם כנראה מה שטוב בו. בכל אופן התמיכה שלו בהתקפה היא די עלובה, ותמיד הייתה, לא צריך את איסטלאנדס שיתפוצץ מצחוק כל פעם שהוא מגביה כדור ליציע. החסרון שלו בעיקר בלט בגלל שליונייטד אין מחליף ברמה סבירה לנוויל על הספסל. ווס בראון- שנה שעברתי רשמתי שהוא לא שחקן, שאין לו מקום בהרכב של יונייטד וזה באמת ככה. או כנ"ל לגביי סילבסטרה. בראון בתור בלם בסגל, ניחא, צריך גם כאלה. איפה מי שרצה אותו בסגל של נבחרת אנגליה? היינצה- לא מבין למה אתם יושבים עליו ככה, כי להבדיל מצד ימין יש על העמדה הזו תחרות, והיינצה מאפשר ליונייטד ורסטיליות מול ירבות שונות. נכון הוא לא מצטרף קדימה, אבל הוא עושה בד"כ הגנה מצויינת, ממש בלם שלישי. מה שכן, לא רואה מצב בו נוויל והיינצה משחקים ביחד, כי שני מגינים כ"כ מוגבלים מבחינה התקפית בשני האגפים יכול לתקוע את יונייטד.