מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. Selby Member

לא רק אני מתלונן:
    "The Liverpool fixture with Chelsea was Tuesday followed by Wednesday, so there is four days either way to get themselves ready, which is a big advantage, there is no question about that," stated the boss.

"Unfortunately, we have 60 hours to prepare for this game. All we can do is rest them. We stayed overnight in Barcelona. Then we had a light training session at Barcelona's training ground. Being in the sun and having a day relaxing is probably the best thing we could have done.

"Once you shake hands with the devil, there is nothing you can do about it. It is not fair but what can you do? It happened to us last year after the semi-final with AC Milan, when we had to play Manchester City on the Saturday lunchtime straight afterwards. We just get on with it."

מסתבר שהשחקנים היו כל כך עייפים שהם נשארו להשתזף בברצלונה וחזרו רק אתמול.
    היום היה כרגיל אימון.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא לא נהפוך דברים פשוטים ונעשה מהם דרמה. השחקנים לא היו כל כך עייפים שהוחלט להשאיר אותם בברצלונה, זאת פשוט היתה ההחלטה מראש. כמו שעשינו גם בעונה שעברה אחרי המשחק ברומא (מה שלא עזר כעבור שלושה ימים בפורטסמות', אבל לא נדבר על זה).

3. eilon11 Member

חבל שזה יוצא ככה אבל לפחות הספיקו לעשות אימון קצר במגרש אימונים של ברצלונה, וגם לא שזה ישנה לקבוצה אבל כל האוהדים השיראלים יוכלו לראות את המשחק כי אם זה היה רביעי זה לא היה אפשרי בגלל יום השואה

4. D.Irwin Member

אני מאוד מקווה שפרגוסון יתן להארגריבס ולאנדרסון לפתוח במרכז הקישור, חבל שאין את פלטצ'ר כי העומס מתחיל להצטבר פה על כמה שחקנים ואני מניח שנפתח עם הרכב החזק ביותר אבל אם חילופים יתבצעו כבר במחצית אני לא אופתע.

5. THE STRETFORD END Member

זהו בוקר של יום חדש,יום שיכול להפוך להיות יום חג ולא בגלל הפסח או המימונה אלא בגלל חבורה של שדים אדומים וסקוטי אחד עם אף אדום מוויסקי.

בשביל - שזו תהיה אליפות שנייה ברציפות,מה שמעיד על קבוצה גדולה שידעה לשמור על הרעב ולהוכיח שהאליפות עונה שעברה לא היתה מקרית,לא כמו קבוצות "גדולות" אחרות של ארסנל למשל תחת ונגר שמעולם לא הצליחו לזכות באליפויות רצופות.

בשביל - שזו תהיה עוד אליפות בדרך למספר האליפויות שיש לליברפול,שנהיה קרובים מאוד מאוד מאוד להשוות זאת ובעזרת קאנטונה לעבור אותם בקרוב וסוף סוף לשים קץ לשלטון הזה שלהם כבעלת שיא האליפויות באנגליה.

בשביל - שהכדורגל האיכותי,הטוב,התקפי,יעיל,מהנה ביותר יהיה זה שזוכה באליפות ולא זה המשעמם,הגנתי,
    של מנג'ר הגיע לתפקיד דרך קומבינה של חברים ולא על סמך רזומה מתאים!

בשביל - שנגיע למשחק עם ברצלונה ביום ג',לחצי גמר האלופות עם ראש הרבה יותר נקי ושמח.

בשביל - שנשבור את הרקורד של צ'לסי שעומד על 100 משחקים ברציפות ללא הפסד בליגה.

בשביל זה,כל מה שצריך היום זה לנצח!!!

אנחנו נעשה את זה.

6. eilon11 Member

לפי דעתי ניצחון לא יהיה לנו היום אלאתיקו דומה לזה שהיה באמירויות בסיבוב הראשון מפני שצ'לסי באים במצב רוח טוב והם יודעים שניצחון זה צעד ענק לאליפות כי לנו יש עוד את ווסטהאם שזה אומנם באולד טרפורד אבל עדיין מול קבוצה שכבר הפסדנו לה השנה וויגאן בחוץ שזה יכול להיות המשחק המכריע
    לצ'לסי זה משחק שתיקו לא יעזור כי מצפים לה שני משחקים קשים נגד ניוקאסל בחוץ ובולטון בבית וזה אפשרויות לאבד נקודות ובהחלט לא משחק בטוח

בעזרת השם השלישיה הטובה בכל הזמנים תביא את הסחורה ותבטיח כמעט בוודאות את האליפות

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/08
  7. D.Irwin Member

שטויות, גם לצ'לסי יש משחקים לא פחות קשים על הנייר.
    השחקנים שלהם אולי יודעים שניצחון זה צעד גדול לאליפות אבל השחקנים שלנו יודעים שניצחון זה אליפות, אני מצפה למשחק טקטי יחסית ומקווה לניצחון שלנו, קל זה לא יהיה כי זה פשוט מלחמה אבל אני מקווה שנגמור את הסיפור כבר היום.

8. Fergie's Legend Member

לחץ עצום, שיתחיל כבר המשחק הזה ונעבור את הפאקינג בלוף הזה שנקרא צ'לסי.
    כמה שאני שונא את הקבוצה הזאת וכל מה שמייצג אותה.
    היום זה היום, לקרוע אותם 1-0.

9. A. Arshavin Member

טובה בכל הזמנים לא הייתי אומר, הייתה את השלישיה של ריאל עם בשנות ה-50\60, שכללה את די- סטאפנו ופושקאש, ועוד אחד ששכתי, ואת השלישיה של צ'ארלטון, בסט ודניס לאו. הם צריכים להוכיח ולהביא עוד תארים לפני שהם יזכו לכינוי כזה.

10. Selby Member

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
    וברור שהם לא השלישייה הטובה בכל הזמנים, זו שטות גמורה.

11. George Best Member

אני לא יודע מה יהיה ההרכב, אבל אני יותר מרוצה לראות אותו כך:

ואן דר סאר
    בראון - ריו - וידיץ' - אברה
    הארגו
    רונאלדו - קאריק - אנדרסון - נאני
    רוני

12. Selby Member

זה בדיוק ההרכב שאני רוצה, זה המשחק שהכי דורש בעולם 4-5-1, ואני חושב שסקולסי צריך קצת מנוחה ושנאני כבר מזמן לא פתח בהרכב.

עריכה: קיבלנו 4-5-1:
    GK: VDS

RB: Brown
    CB: Ferdinand
    CB: Vidic
    LB: Silvestre

RM: Nani
    CM: Fletcher
    CM: Carrick
    CM: Anderson
    LM: Giggs

CF: Rooney

Subs: PIG, O'Shea, Hargreaves, Ronaldo, Tevez

המלך פלטש חוזר, מלך המשחקים הגדולים.
    אני חושב שההרכב הזה הוא דווקא די טוב, כי זה הרכב מאוד מאוד לא עייף.
    יש לי ביטחון בשחקנים האלה, תזכרו את ארסנל בגביע.
    השאלה היא רק למה אברה לא על הספסל במקום החתול, כנראה פצוע.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח. סגירת מסי תהיה חשובה ביום שלישי כמו שהיתה ביום רביעי. יש סיכוי סביר שזאת הסיבה שאברה איננו.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, אני מאותם אנשים שלא מאמינים בצ'לסי ובגרנט ורואים בהם קבוצה בינונית מאוד השנה.
    האמת, עם היכולת הרגילה שלנו אנחנו מנצחים את צ'לסי גם בחוץ.
    האמת, ההרגשה שלי היא ניצחון היום בגשר בהפרש של מעל שער 1, כשילד הפלא כובש.

15. קינג לדלי Member

איפה רונאלדו ? איפה כולם ? מה קרה ???

בהצלחה !