מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. THE STRETFORD END Member

נתחיל מהשורה התחתונה,עוד 3 נקודות,הגדלנו את יחס השערים לטובתנו,רחוקים ניצחון מאליפות נוספת.

ההחלטה של פרגוסון להמשיך עם אותו הרכב מהניצחון על ברצלונה התבררה כמצויינת,
    בדרך כלל במשך העונה היינו רגילים שכששחקן כמו אנדרסון למשל שלא שיחק באמצע השבוע היה משחק במשחק שלאחר מכן לאחר שנח וצבר כוחות אבל הפעם פרגוסון העדיף כנראה לשמור על המשכיות מסויימת,
    פחות שינויים וזה בא לידי ביטוי מצויין,בערך בחצי שעה 3-0 קליל תוך כדי ניצול מירבי של ההגנה החסרה כל-כך של ווסטהאם.
    לאחר השער של טבז הורדנו רגל מהדוושה,טבעי אבל השער המדהים של אשטון וההרחקה המיותרת של נאני גרמו לפעימות לב מחודשות.
    את המחצית השנייה התחלנו לאט,שמרנו על הכוחות כי לא קל לשחק בעשרה שחקנים
    ועדיין היה נדמה כי דווקא ווסטהאם היא זו שמשחקת בעשרה שחקנים,
    השער של קאריק סגר את הסיפור סופית.

ואן דר סאר - די מחוסר עבודה,5.5.
    הארגריבס - מצויין בהגנה,מחצית השנייה כשעלה למעלה יכול היה להבקיע,6.5.
    ריו - עוד משחק מצויין,6.5.
    בראון - עוד משחק מצויין,6.5.
    אברה - שקט וטוב,6.
    קאריק - בסדר גמור,6.
    סקולס - אף פעם לא הצטיין בתיקולים נקיים ובזמן,היום כיסח לא מעט ובמזל לא קיבל צהוב,מעבר לזה,עוד משחק טוב,6.
    פארק - שחקן למטרות טאקטיות,סוגר שטחים,עושה לחץ,הכל למען הקבוצה ובלי פוזות,6.
    נאני - מבחינת הכדורגל,אין טענות,לגבי האדום,אדום מוצדק,טיפשי מצידו,נכון שניל נתן לו סטירה קטנה
    ועדיין צריכים לשלוט בדם החם ולא להשאיר את הקבוצה בעשרה שחקנים,מיותר אבל זה עוד יום בתהליך הלמידה שלו,5.5
    רונאלדו - יש איבר בגוף שהוא לא כבש דרכו העונה?6.5.
    טבז - יופי של שער,עושה רושם שהמנוחה שקיבל בכמה וכמה משחקים בשבועות האחרונים משתלמים לקראת הסוף כשהוא נראה חד וטרי יותר,6.5.
    פלטצר הספיק לפגוע בקורה,גיגס הספיק לבשל כמה מצבים טובים ואושה הספיק להזיע.

ווסטהאם,
    השער של דין אשטון מדהים,כבר ראינו בעבר שחקנים עושים מספרות לאחור אבל בדרך כלל הם עושים זאת מהמקום,
    אשטון עשה תנועה עם הגב ותוך כדי תנועה התרומם ועשה את המספרת וכל זה כשריו פרדיננד לוחץ עליו,
    שער ענק.

כיף היה לראות את את טבז מודה ומסמן סוג של סליחה לקהל של ווסטהאם לאחר שכבש ואת הקהל של ווסטהאם יודע להודות לו.
    כיף היה לראות את הקהל של מנצסטר יונייטד מוחא כפיים לדין אשטון לאחר השער שלו,
    רק באנגליה!

איזה הבדל בהרגשה משבוע שעבר,אז אחרי ההפסד לצ'לסי הכל היה נראה שחור והנה שבוע אחרי אנחנו בגמר גביע אירופה לאלופות ומרחק שלוש נקודות מתואר אליפות נוסף.
    האמת,לא מעניין אותי מה צ'לסי יעשו נגד ניוקאסל ביום ב',
    זה תלוי בנו וזה מה שחשוב.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/08
  2. RealStretford Member

כמו שאני תמיד אומר
    BOLLOCKS

3. Pipe Member

אחרי 25 דקות נרגעתי ל3 דקות, ואז בא אשטון והכניס אותנו למתח כמו במשחקי הליגה האחרונים שלנו. הפאניקה ששררה במשחק שלנו אחרי ההרחקה של נאני גרמו ללא מעט דפיקות לב. מזל שהמחצית באה ופרגי הרגיע את השחקנים, עלינו הרבה יותר רגועים ומפוקסים למחצית השנייה, והשער של קאריק סגר את המשחק והביא אותנו לגרבאג' טיים שיכל להניב בקלות עוד 2 שערים לפחות.

אדווין-די מחוסר עבודה. 5.5
    הרגריבס-התקפית הוא עושה מעל ומעבר. היום עלה למעלה יותר מאברה וזה אומר המון. בהגנה הוא משחק עם המון קור רוח וביטחון, אך המודעות שלו למיקום והשמירה האישית שלו לוקה בחסר. סך הכל אני די מרוצה מהתפקוד שלו בעמדה. 6
    ריו-מלך. 6
    בראון-אשם בשער עם נגיחה רשלנית, פרט לכך המשך ישיר למשחק נגד ברצלונה.5
    אברה-האתלטיות והפיזיות שלו הם פשוט בדרגה אחת מעל כל מגן שמאלי אחר באירופה. 6
    רונאלדו-לא מופיע למשחקים גדולים. 40
    סקולסי-הניסיון מדבר ברגעים האלה של העונה, ורואים את זה במשחק של הג'ינג'י. שני משחקים אחרונים נהדרים שלו, היום סיפק כמה כדורי עומק כמו בימי השיא וניהל את המשחק כמו שרק הוא יודע. 6.5
    קאריק-השאיר את מרבית העבודה ההתקפית לסקולסי, ועדין סיים עם שער שסגר את המשחק.6
    נאני-במילותיו של דן מנו, נאני הזה נראה לי ממש טמבל. עם הכניסה לישרות האחרונה חלה ירידה ביכולת שלו, כשהיום הגיע השיא. חוסר הניסיון מדבר. הוא עוד ילמד. 3
    פארק-פרווה. 5.5
    טבז-הוא נולד בסלפורד או בבואנוס איירס? 6.5
    גיגסי-שיחק משוחרר, בלי דאגות, אמנם זה בגרבאג' טיים אך זו היכולת ואילו הפעולות שאנחנו רוצים לראות מגיגסי. 6
    אושה-שוב נכנס לשחק בקישור. פעם שנייה ברציפות שפרגי משאיר אותו שם ולא מחליף אותו עם הארגריבס. לי אישית זה די תמוהה, אבל אין פרגי ווי טראסט. 5
    פלטשר-טוב. 5.5

אורי,
    רובי כבר הקדים אותך.
    למרות שאני חולק עליו. לדעתי הוא הבקיע עם הג'מוס ולא עם הביצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/08
  4. Selby Member

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/08
  5. Dimitar Berbatov Member

6. Becks Member

איזה שבוע נהדר עבר עלינו. אחרי הניצחון על ברצלונה ביום שלישי, הגיעה הניצחון הסופר חשוב הזה על ווסטהאם.

ואן דר-סאר - 6 - הייתה לו יציאה אחת לא טובה מהשער, אבל אברה הציל את הכדור מהקו. חוץ מזה משחק טוב - כרגיל.
    הארגריבס - 6.5 - היה לו חלק ענק בשער השני של רונאלדו, ובכלל משחק טוב.
    בראון - 6 - היה לו חלק בשער שספגנו, אבל חוץ מזה נתן משחק טוב.
    ריו - 6.5 - כרגיל.
    אברה - 6.5 - כרגיל.
    נאני - 3 - אדיוט !
    סקולס - 6.5 - וכאן נגמר שבוע נהדר של הבחור.
    קאריק - 6.5 - כינויים לא בוחרים סתם.
    פארק - 6.5 - Energizer.
    רונאלדו - 7 - קוסם.
    טבז - 6.5 - שער מדהים של שחקן ענק.

אז זה היה המשחק האחרון שלנו העונה באולד-טראפורד.

בשבוע הבא אנחנו נגד וויגאן,
    עד אז שיהיה שבוע נהדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/08
  7. Red Left Winger Member

סטרדפורד, תוך כמה זמן קיבלת את הויזה לרוסיה?

8. THE STRETFORD END Member

אני אמור לקבל את הדרכון שבוע הבא,זה עניין של שבועיים ומאה דולר.

9. קינג לדלי Member

כתבתי כבר במהלך המשחק שהוא כבש עם הביצה הימנית.
    עוד שער עם הביצה השמאלית והוא כובש העונה בכל איבר בגוף...

10. Red Left Winger Member

אוקיי, תודה.

אני מניח שאתה טס עם טראנס איירו, 525 דולר ב20 לחודש, לא?

אני חושב שסוף סוף מצאתי כרטיס במחיר הגיוני מאוד(יחסית למה שהולך)של 500 יורו אז הסיכויים שאני טס לרוסיה עולים, איזה אושר!

תיזהר משוטרים רוסים סטרדפורד רובם פושעים אפילו יותר מהפושעים עצמם, מנסיון!

11. THE STRETFORD END Member

כן,טראנס איירו,20 לחודש בשעה 15:00.

500 יורו לכרטיס זה באמת מחיר מציאה,איפה השגת ? כי יש לי כמה חברים בארץ שמוכנים לשלם גם 1000 יורו עבור כרטיס.

תודה על האזהרה,הרבה מספרים לי שצריך להיזהר במוסקווה וקראתי קצת על העיר ובהחלט מזהירים שם מלא מעט דברים,חבל מאוד שאופ'א לא לקחה גם את זה כשיקול להיכן לארח את משחק הגמר,
    בכל אופן יהיו שם אני מניח 80,000 אנגלים,עוד אני מניח שהם ישתו והרבה,מזה אני מסיק שיהיו כמה בלאגניסטים ככה שלשוטרים יהיה למי להיטפל,
    ואם אני אסתבך אז מקסימום אני אפספס את המשחק,בטוח איזה שוטר יעדכן אותי בתוצאה כשאהיה מאחורי סורג ובריח,
    אבל אני לא אסתבך,אני ילד טוב.

12. idos87 Member

החברים של אלכס(כתבה שפורסמה היום בעיתון "ישראל הי!ם" עמוד 30)
    מנג'ר ווסטהם, אלן קרשבילי, עמד במוקד העניינים ערב משחקה של קבוצתו מול מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד, בעקבות דברים שאמר בשבוע שעבר:"זה יהיה חוסר צדק גדול אם יונייטד לא תזכה באליפות".
    קרשבילי אף הוסיף:"התחושה הרווחת בקרב רוב המנג'רים בליגה היא שהם רוצים לראות אותם זוכים באליפות שנייה ברציפות. אני ארים כוסית לכבודו של אלכס פרגסון, הגדול מכולם, אולי אפילו בכל הזמנים".
    ......
    "סטיב ברוס - מאמן וויגאן(שתתמודד נגד מנצ'סטר במחזור האחרון העונה):"שמעתי שמועות בשבועות האחרונים. שמעתי שהשופטים יעזרו ליונייטד ושהמנג'ר הזה או ההוא חבר של פרגסון".

בקיצור, כולם רוצים לראות את מנצ'סטר לוקחים אליפות.

13. Wave Member

אני דווקא חושב שהאשם בשער הוא ריו, אמנם לחץ את אשטון אבל הוא היה חייב לתקוף את הכדור ולא לחכות לפעולה של אשטון, אבל חוץ מזה היה לו משחק מצויין
    לגבי נאני, הוא עוד רק ילד, הוא רק יילמד מהאדום הזה ומהצעקות של פרגי וקירוש, היתה לו עונה פנטסטית, וגם המשחק שלו אתמול היה טוב, עד שהורחק.

14. THE STRETFORD END Member

למה תמיד לחפש אשמים?בראון הרחיק כדור לא קל לאחור,ריו ניסה לטפל בזה,אשטון גבר עליו,
    חלק מהמשחק ולא אשמה נטו או טעות נטו.

15. Wave Member

נכון שהכדור היה קשה ולא פשוט, אבל אם כבר למישהו יש חלק בגול - זה ריו לדעתי ולא בראון, אבל זה באמת לא רלוונטי
    אגב, שמעתי שמועות השבוע שמקשרות את אשטון אלינו- למרות שהוא חלוץ טוב לדעתי הוא לא מתאים אלינו ולא הייתי רוצה לראות אותו באולד טרפורד
    פורסם ברדקפה והחלטתי להביא לפה - הנאום של פרגי אחרי המשחק והלאפ אוף הונור של השחקנים, שלא שודר בצ'רלטון כמובן