מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. THE STRETFORD END Member

אשטון חלוץ גבוה,חזק,חלוץ רחבה,יודע לשחק עם הגב לשער,טכניקה טובה,משחק ראש טוב,בקיצור,סוג חלוץ שאין לנו כיום בסגל וממש לא היה מזיק לו היה לנו אחד כזה.

2. Red Left Winger Member

מצאתי אדם בארץ עם משפחה במוסקבה שיכול לקנות לי כרטיסים מהמשרדים של לוז'ניקי ב500 יורו. בנאדם זהב שמסכים לעזור לי.
    בכל מקרה, אם אתה טס בטראנס איירו נדמה לי שגם הטיסה שאני סימנתי היא שלהם ב20 לחודש, אני מניח שאין יותר מטיסה אחת שלהם בכיוון הזה אז יש סיכוי לא רע שניפגש שם!
    איפה אתה שוהה במוסקבה?

רוסיה אמנם לא מדינת עולם שלישי, אבל הרחובות שם לא נעימים במיוחד, אפילו בעיר הבירה...וצריך להיזהר שם מאוד.
    גם כשאתה לא מחפש את הצרות, הם מוצאים אותך.
    משהו במבט שלך, בגישה שלך, הם פשוט ניגשים ומבקשים תעודות, ואם אתה רוצה להמשיך זה או לתחנה לבירורים או להוציא להם שטר ירוק כדי שיתנו לך לעבור עד ל"צ'ק פוינט" הבא.

בקיצור, ללכת בקבוצות תמיד עדיף וכמובן כמה שפחות לסטות ממרכז העיר שם אתה תייר בין תיירים.

3. בועז Member

עד שיש לנו חלוץ ענק(מאזי די קאניו הגדול לא היה חלוץ כל כך משפיע לטעמי) כבר מקשרים אותו לקבוצות הגדולות בפרמיירליג. אשטון באמת חלוץ טוב, מריח שערים ומראיונות איתו אפשר להבין שהוא גם בחור מאוד סימפטי. אבל כל קבוצה לפני שמגישה עליו הצעה צריכה לקחת בחשבון שבמהלך השנתיים האחרונות הוא בילה יותר מחצי בחוץ ,פצוע. לפחות ככה היה לו זמן לעשות השתלות שיערhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. THE STRETFORD END Member

Red Left Winger

המלון שלי הוא די במרכז העיר,מרחק הליכה 20 דקות מהקרמלין והסביבה,
    קוראים לו וולגה או משהו כזה,מלון 3 כוכבים,לא שזה משנה לי יותר מדי,כל עוד יש איפה להניח את הראש לכמה שעות,שירותים ואיפה להתקלח אז אני מרוצה.

boazinio
    זה גם מה שכתבתי בדיון הנבחרת,הוא יותר מדי פצוע ואחרי הנסיון המאוד מאוד רע שיש לנו עם סאהה
    ואם פרגוסון בכלל מתעניין באשטון זה משהו שאני מניח שהוא לוקח בחשבון.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מניח שזו הסיבה שכבר כמה משחקים ברצף קווני הליגה ממציאים לנו אופסיידים שלא היו ולא נבראו, רק בגלל שכולם רוצים את יונייטד אלופה!

6. Ben-Ami Member

2,500 יורו דיל לגמר, לא כולל אשרת כניסה לרוסיה.

לקחת או לא לקחת?!

7. Red Left Winger Member

תכפיל ב6, תוסיף 360 ותחליט.

אם אין ברירה ונמאס לך לחפש קח את זה.

עריכה, למרות שאני הצלחתי להרכיב בעצמי משהו בסביבות ה7 וחצי-8 אלף.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/08
  8. Ben-Ami Member

איך הצלחת להרכיב בעצמך בסכום הזה.

9. Dimitar Berbatov Member

לגבי אשטון, אני לא יודע עד כמה אני אשמח לראות אותו אצלנו אחרי כל הפציעות הקשות שהוא עבר בקריירה. אין לי ספק שאם לא הפציעות הוא היה מגיע כבר לקבוצה גדולה באירופה ואפילו מקבל את חולצת ההרכב בנבחרת, הוא גדול על ווסטהאם של היום. ורק זה חסר לנו, עוד חלוץ שמועד לפרוענות ויכול להפצע בכל מיני דרכים שונות ומשונות.
    אני עדיין עומד על שלי, קנווין ג'ונס!

10. טומי טיילור Member

זוכרים מי עזר לנו שנה שעברה ברגע הקריטי של העונה מול צ'לסי?
    בהצלחה לניוקאסל!

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה איתכם אבל מרטינס מניוקסאל ממשיך להרשים אותי.
    דווקא כשהוא היה באינטר ( אולי בגלל שהיה רק חלק מהרוטציה ) לא התרשמתי ממנו יותר מידי, אבל השנה כשראיתי אותו ראיתי חלוץ מהיר בצורה בלתי רגילה, זריז, טכני, שתמיד מנסה לכבוש ולסכן מכל מצב.

גם היום מול צ'לסי מרטינס בולט כשהוא חוץ מהמהירות שלו מראה הרבה מלחמה ורצון לנצח.
    ואם כבר ניוקסאל, רק אני שמתי לב שבאט הוא השחקן היחיד שם שלא מעיף סתם כדורים למעלה ומנסה להניע את הכדור ולצאת מסודר מהגנה להתקפה?

12. George Best Member

ניקי באט עושה עבודת קודש בניוקאסל, ללא ספק מהשחקנים היציבים והטובים,
    מנקודות האור הבודדות של הקבוצה, גם בתקופות הפחות טובות שלה.
    מחלץ כדורים נהדר, בונה התקפות(המסירות שלו טובות מאוד).
    אבל עד כאן מחמאות לשחקן עבר שלנו - כי אלן סמית' העונה לטעמי הוא השחקן הכי חלש(יחסית), או יות נכון מאכזב בליגה.
    0 שערים, 0 תרומה(יותר נזק מתועלת by far),
    איפה השחקן מימי לידס ואפילו מהימים אצלנו, ואיפה אלן סמית' של ניוקאסל - עצוב,
    בכושר הנוכחי לאלן סמית' אין מקום בהרכב של אף קבוצת פרמיירשיפ, נקודה.
    גם היום מאז שנכנס הסתובב על כר הדשא כמו תייר, לא ידע לאן לרוץ, וכמובן שלקינוח היה זה ש"שמר" על באלאק בשער.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/08
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שגם לבאט יש אשמה בשער כי הוא שמר על באלאק בקרן וכשבאלאק לקח 2 צעדים אחורה באט לא המשיך איתו וככה באלאק בעצם התמקם בין באט לסמית', שכבר צינתי בדיון המחזור את האירוניה כאן.

בקשר לסמית', אין ספק שהוא מאכזב השנה, אולי אפילו ( בגלל הסכומים שהוא נרכש בהם ) הרכש המאכזב באנגליה.
    אבל, יש לסמית' סיבות מקלות.
    סמית' הוא חלוץ, פשוט וקל. בתקופה מסוימת ביוניטד בגלל מכת פציעות נדירה ומוזרה הוא הוסט ( הרבה בגלל המלחמה האדירה שלו ) לעמדת הקשר האחורי.
    נכון, הוא לא היה גרוע כקשר אחורי, אבל גם לא טוב יתר על המידה, רק תחליף זמני. ועדיין, קל להיות בינוני כקשר אחורי עם שחקן כמו פרדיננד מאחורייך ושחקנים כמו סקולס וגיגס לידך.

השנה, במעבר לניוקסאל ( שלדעתי היה טעות מבחינתו בגלל ריבוי החלוצים אצל ניוקסאל ) הוא שוב הוסט לעמדות לא שלו, קשר אחורי, קשר ימני, היו פעמים שאפילו ראיתי אותו קרוב מאוד לעמדת המגן הימני.
    ועדיין, כל מאמן שהגיע לניוקסאל נתן לו את הצאנס בגלל המלחמה האדירה שלו ( ושוב, הבעיה הגדולה שזה לא היה בעמדת החלוץ, ובצדק עם שלישיה שטובה ממנו בדמות מרטינס, אואן ווידוקה ).
    אז לטעמי, קשה לשפוט את סמית' על העונה הנוכחית, שהיא לבטח כישלון, אבל כישלון בעירבון מוגבל כי סמית' לא מתופקד בעמדה שלו, ובמשחקים רבים בכלל לא מורכב כשחקן התקפי!

אחרי הניצחון של צ'לסי היום ההכרעה עוברת למחזור האחרון, הכל תלוי בנו, ואני מקווה שנעשה את העבודה ואף נרשים כדי לסתום את הפיות לכל אותם אנשים ש"כביכול" מבינים בכדורגל וטוענים שוויגאן תעלה עם ההרכב השני או תיתן לנו את המשחק.

----------------

We're Man U and we are
    loud,

Loyal fans and totally proud,

Beat 'em at home beat 'em away,

Kill any b*stards that get in our way,

We hate City, Scouse, Leeds scum,

And we make the b*stards run,

With this team we shall go far,

Hughes, Giggs, Sharpe and Cantona,

Won the league let's do it again,

By just one point instead of ten,

We'll keep the red flag flying high,

'Coz Man United will never die.

Hello, hello, we are
    the the Busby boys,

Hello, hello, we are the the Busby boys,

And if you are a City fan,

Surrender or you'll die,

We all follow United.

14. פרנקו בארזי Member

תסלחו לי על חוסר הידע, או על חוסר הביטחון בידע שלי,
    אלן סמית' זה החלוץ עם השיער המחומצן שידוע בפרובלמטיות שלו מלידס?
    בקשר למחזור האחרון, כפי שכתבתי בדיון אחר -
    חלאס עם הדיבורים האלה על משחק מכור וכל מיני שטויות כאלה.
    אחרי הקאלצ'ופולי אף אחד לא יעז בכלל להעלות על דל שפתיו את המילה שוחד ב10 שנים הקרובות.
    אני משוכנע שוויגאן תתיחס למשחק בשיא הרצינות ולא תבוא במטרה להשתתף בחגיגות היונייטד.
    בלי קשר אני משוכנע שהיונייטד ינצחו את המשחק הזה.
    קשה לי לדמיין תסריט בו מנצ'סטר יונייטד מאבדת נקודות במחזור האחרון שקובע את גורל האליפות כשהכל תלוי בהם.
    צ'לסי נתנה עונה יפה, אך אם להיות הוגנים ליונייטד האליפות הזאת מגיעה הרבה הרבה יותר.

15. קינג לדלי Member

גם לכאן הבאת קלצ'יפלולי ?

סטרטפורד,הרוסים החליטו שלא צריך ויזה ושמספיק להראות כרטיס למשחק.

הלך 100 דולר דוד...