מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. George Best Member

חולצת הבית לא תשתנה למיטב ידיעתי.
    חולצת החוץ החדשה לא נראית משהו,
    דווקא אחרי שתי חולצות חוץ מאוד יפות בעיניי - הלבנה מהעונה הקודמת שגם שיחקנו בה העונה בליגת האלופות, וכמובן שהשחורה מהעונה הנוכחית.
    שאלו יהיו הצרות שלנו...

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://www.prideofmanchester.com/sport/photos/mufc-kit96.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

סתם, לא, אבל תמיד מותר לחלום.

3. W.Rooney Member

תלבושת הבית שלנו היא גם לעונה הבאה.

הלבנה החדשה מכוערת, אבל נתרגל.

השלישית מדהימה. כחולה, בסגנון של חולצת הבית.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התעוררתי היום לבוקר שכולו אדום, כשכמובן ההמשך היום יום שכולו אדום.
    יהיו אוהדי סיטי שינסו לעשות פרובקציות ולגרום לך להתרגש ולכעוס אבל אין לכם מה להתייחס לאנשים אומללים אלה שביום שחגגנו אליפות חטפו את אחת התבוסות הקשות בתולדות הקבוצה ששוב מזכיר להם שיש רק קבוצה אחת במנצ'סטר, והיא כרגע אלופה.
    אז אחרי שהפסקתי לדבר על דברים קטנים וחסרי חשיבות כמו הסיטי נעבור לבקשה שלא לסכם את העונה עדיין.
    נכון, זכינו בתואר החשוב ביותר אתמול, אבל אנחנו מנצ'סטר יוניטד, ואנחנו רוצים את כל התארים, גם את ליגת האלופות.
    אז חכו קצת עם הסיכומים, תחגגו כמו שצריך בשבוע הקרוב כי בשבוע הבא יש לנו קרב מול צ'לסי, למרות שברור לכל מי היא הקבוצה הטובה באנגליה, ואפשר לומר גם באירופה:
    We shall not, we shall not
    be moved,

We shall not, we shall not be moved,

Just like the team, that's gonna win the Football League - again!

We shall not, we shall not be moved.

Drink, drink, wherever you
    may be,

We are the drunk and disorderly,

And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t,

We're going home with the championship.

http://i257.photobucket.com/albums/hh233/theswede_16/Matches/Wigan%20-%20Man%20Utd/U2755P6T12D3656049F44DT200805120207.Xxx

5. Legolas Member

בוקר שכולו חיוכים אחרי משמרת לילה מעייפת ביותר אבל גם שמחה מאוד,הראנו הרבה נחישות ותעוזה העונה ובסופו של דבר זה השתלם לנו,שוב פעם אנחנו אלופים וללא עירורין לא משנה כמה התחת של גרנט והעיתונים בארץ ינסו לעשות מזה קרקס על כך שגרנט היה צריך לזכות(חרפה). אנחנו אלופים והשמחה עוד ברקיע ועכשיו מביטים לכיון גמר ליגת האלופות בכעוד שבוע וא נקווה שנוכל לחגוג את החגיגה האדומה.
    ואה סיטי,כל הכבוד על השמיניה,שלא נתחיל להשאיר לכם את שיר המהונדסים רק.

6. THE STRETFORD END Member

סיכום משחק:

המתח הגדול השפיע עלינו בתחילת המשחק,פתחנו בצורה מהוססת,לא היתה יותר מדי תנועה והכל היה נראה בקצב איטי,איטי מדי,
    אבל מעבר למתח שהשפיע ככה גם מזג האוויר,זה אומנם נשמע כתירוץ אבל מזג האוויר השבוע באנגליה היה חם ויבש,גם אתמול בתחילת המשחק ואי אפשר היה שלא לשים לב כי האוהדים ברובם היו לבושים בתלבושות קצרות וחלק אף ללא חולצות,
    זה הזכיר את את משחקי תחילת העונה אי שם באוגוסט שגם הם בדרך כלל משוחקים בקצב איטי יותר
    בגלל החום,אבל,ברגע שנפתח ארובות השמיים ככה גם המשחק החל להיות קצבי יותר.
    השער הגיע משום מקום,אומנם התחלנו להרגיש טיפה יותר בנוח ו וויגאן הלכו יותר אחורה
    ועדיין הפנדל היה אחרי טעות בנסיון הרחקה מעירבוביה ולא ממהלך גדול של כדורגל,
    רונאלדו היה קר רוח מספיק בכדי לכבוש וזה ממש לא היה קל בהתחשב בחשיבות של המשחק ובלחץ אתמול כשברקע הוא בוודאי עדיין זכר את החטאת הפנדל נגד ברצלונה לפני כמה שבועות.
    תחילת המחצית השנייה היתה מצויינת,הגענו לכמה מצבים טובים,כדורים נייחים מסוכנים אבל ברגע שהגול לא הגיע ומצד שני צ'לסי כבשו,אז מפלס המתח שבר שיאים,
    פרגוסון בחילוף נכון הוציא את סקולס שלא יכול היה להיכנס לתיקולים מחשש לצהוב שני
    וכשאתה משחק נגד מייקל בראון שהוא פרובוקטור לא קטן וסקולס הוא ג'ינגי וג'ינגי זה אופי...
    טוב שהארגריבס נכנס לתת לנו כוח מחודש במרכז השדה.
    אבל החילוף של המשחק כמובן הוא ראיין גיגס,כמה סמלי שביום שהוא משווה את שיא ההופעות של בובי צארלטון ביונייטד הוא כובש את השער שבעצם הבטיח לנו את האליפות,
    אליפות ותואר נוסף לגיגס שעבר אתמול את פיל ניל שחקנה לשעבר של ליברפול כשחקן הבריטי המעוטר ביותר אי פעם.
    רוני בבישול טוב וגיגס שסיומת מול השוער זה לא הצד החזק שלו,הפעם ניצל את הנסיון ובקור רוח שלח את כולנו לחגוג.

וויגאן,להוריד את הכובע בפניהם,
    הם נתנו לנו פייט טוב אתמול,כל מי שחשש מכביכול פתיחת רגליים או טובות של סטיב ברוס
    לא קשור לענף הכדורגל באנגליה,שם אין דברים כאלה.
    מעבר לזה וויגאן סוגרת עונה שלישית ברציפות בפריימיר ליג,הם ידעו לעשות העונה חילופי מנג'רים בזמן
    ובסך הכל קבוצה משפחתית,קטנה וסימפטית.

ואן דר סאר - לא נאלץ למתוח את האיברים,5.5.
    בראון - עוד משחק מצויין,ללא דופי,6.5.
    ריו - אליפות שלישית עם יונייטד,איפה כל אלה שבעבר דאגו להזכיר לנו בעבר כמה כסף שילמנו ללידס עבורו כדי להראות שזה היה ביזבוז של כסף?6.
    וידיץ - סלע איתן,6.5.
    אברה - כמו הרבה פעמים העונה,FUCK OFF היינצה,6.
    פארק - שוב שרף הרבה שטחים,עבודה טאקטית מבורכת,6.
    קאריק - כשפרגוסון רכש אותו לפני 2 עונות הרבה שאלו,קאריק?האיטי הזה?הוא סוגר 2 אליפויות רצופות כשהוא חלק בלתי נפרד מההצלחה,6.
    סקולס - הרבה מאוד כדורים הלכו אליו,בגלל הנסיון שלו,הוא ניווט את המשחק כהלכה,6.
    רונאלדו - לא משחק מזהיר,כל הזמן סוגרים אותו 2 שחקנים,כמה בעיטות חופשיות מסוכנות,
    כמה מסירות טובות,כבש את הפנדל,חייב להפסיק עם ההרגל של לעצור את המשחק כשהוא מרגיש שנעשתה עליו עבירה,חייב להמתין לשריקה של השופט,6.
    רוני - עשו עליו את הפנדל,בישל את השער,לא סתם המאזן שלנו העונה כשהוא שיחק כמעט מושלם מבחינת לא להפסיד,יש כאלה שישפטו אותו רק לפי מספר כיבושי השערים,הוא נותן כל-כך הרבה מעבר וחבל שלפעמים זה לא מוערך מספיק,6.5.
    טבז - לא בשיאו ולא יותר מדי מוערב אתמול,5.5.
    הארגריבס - הכניס רוח חיים,6.
    גיגס - אגדה רצה ובועטת,7.

אפשר לחגוג עוד טיפה ואז נכנסים לכוננות מוסקווה,
    האליפות הורידה אבן גדולה מהלב,אנחנו נגיע עם מצב-רוח מרומם,
    אסור לנו לפספס את ההזדמנות הזו לזכות בגביע אירופה,
    אנחנו הכי טובים באירופה והוכחנו זאת העונה בליגה הטובה והקשה בעולם,הליגה האנגלית וזה עם כל הכבוד לפרסום והשיווק הגדול והנסיון של אופ"א להפוך את ליגת האלופות לכזו.

7. George Best Member

כרגיל סטרטפורד,
    כל-כך כיף לקרוא, חבל שאתה לא כותב ספרים...

אני יודע שאתה בין הראשונים שיגיבו(ובצד השלילי) לסוגייה הבאה שאני אעלה -
    אז בוסינגווה שע"פ השמועות מאוד מאוד רצינו אותו הולך לצ'לסי,
    אני בדעה שחייבים להביא מגן ימני חדש, אך השוק לא מלא בכאלה(אלבס מסביליה, ריצ'ארדס שאני אישית לא רואה אותו עובר אלינו משיטי),
    ווס בראון לא רע, אבל לא רע זה לא מספיק טוב ליונייטד לטעמי, סה"כ הוא נהנה מהביטחון של חוליית הגנה שכוללת שוער נפלא, צמד בלמים מהטובים שיש, ומגן שמאלי גם מהטובים.
    בראון מקומו שחקן רוטציה, אני רוצה מגן שיודע לתקוף טוב ושלא יעשה יותר מדי רגעי חרדה.
    מותר לי?

8. D.Irwin Member

מותר בהחלט, אבל צריך לראות מה קורה עם נוויל ואיך הוא ממשיך מהפציעה הזאת.
    מיותר להגיד שצריך מחליף לעתיד בעמדה הזאת, אבל קודם צריך להתחזק בחלוץ, יש לנו את בראון שיכול לטעמי להחזיק עוד עונה בשיתוף עם נוויל וסימפסון.

9. Dimitar Berbatov Member

אני נגד רכישת מגן ימני להגדלת הרוטציה שהיתה מעט בעייתית בעמדה הזאת.
    ווס בראון נתן עונה גדולה ואני חושב בניגוד לאריאל שהוא יכול להיות מגן ימני פותח בקבוצה גדולה, ולא רק גיבוי. בנוסף צריך לזכור שגארי נוויל עושה רושם שחוזר והפעם באמת. בראיון שהתקיים איתו לא מזמן הוא אמר שהוא כבר כשיר ב-100% ופרגי, ובצדק לא משתף אותו ברגעים הכי קריטים של העונה. אני בטוח שגארי יעשה הכנה רצינית בקיץ כדי לחזור להיות המגן הימני הפותח שלנו בעונה הבאה. ברור שזה לא יקרה ברגע, ויקח לו זמן להוריד חלודה, אבל אני מאמין שהוא יחזור ליכולת שלו. אסור לשכוח גם את דני סימפסון, בתקווה שיחזור שנה הבאה לסגל של הבוגרת. הוא יכול להיות גיבוי מצוין ואפשר יהיה להתחיל להריץ אותו לאט לאט ובזהירות.
    אפילו אואן הארגריבס יכול להיות בלית ברירה גיבוי טוב (ולפני שכולם יקפצו אליי, ברור שהוא קשר אחורי ולא מגן ימני, אבל הוא הוכיח השנה שהוא יכול להיות גם מגן ימני לא רע בכלל כשוידה פצוע ובראון משחק בלם).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/08
  10. avdz7 Member

דיוויד גיל מבטיח לפרגי מזומנים להתחזק בקיץ
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_3556280,00.html

נ.ב:
    החולצת חוץ מזוויעה (נתרגל).. השחורה הייתה יפה ביותר.
    ומתן, על איזה חולצה כחולה אתה מדבר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/08
  11. VaN Member

לפי הכתבה הזאת לגארי מובטח מקום בהרכב ,בעמדת המגן הימיני כמובן, בעונה הבאה כבר מעכשיו כך שאם ניתן להסתמך על המילים האלו של פרגי לא יהיה מקום למגן נוסף ברוטציה עם בראון ,גארי ואולי גם סימפסון.
    במידה ונוויל אכן יכול לחזור ליכולת אותה הציג לפני הפציעה, אין שום צורך לקנות מגן ימיני נוסף, למעשה אני לא חושב שיש מגן מתאים יותר מגארי לקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/08
  12. elidr1 Member

מגן אנחנו לא צריכים, רק חלוץ ואולי קיצוני. נויל עדיין לא פרש וכל עוד שהוא משחק, אני לא רוצה מגן על העמדה שלו. כמו-כן, אני חושב שסימפסון יכול להיות שחקן הרכב עתידי ביונטייד ושנה הבאה הייתי רוצה לראותו משחק מינימום 10 משחקים, מה שמגן חדש יימנע. ויש לנו את בראון שלפי דעתי הוא מתאים להיות גיבוי בלבד, אבל יכול להיות שחקן הרכב ביונטייד, עד שנויל יפרוש ועד שסימפסון ייראה מה הוא שווה.

13. THE STRETFORD END Member

אני מסתכל על הטבלה של עונה שעברה ושל העונה הזו ו..
    אנחנו בסך הכל 2 נקודות פחות מעונה שעברה,
    כשהעונה מאזן השערים הוא 80-22
    לעומת עונה שעברה 83-27,
    כמעט מאזן זהה ולחשוב שהעונה הליגה היתה קשה יותר,צמודה יותר,
    כששיחקנו עם חלוץ פחות כמעט כל העונה(סאהה)בלי המגן הטבעי שלנו כל העונה(נוויל)עם 4 שחקני רכש חדשים כשבדרך כלל לרוב שחקני הרכש לוקח זמן התאקלמות משמעותי,
    זה רק הופך את ההישג הזה לגדול עוד יותר,
    לא עונה אחת חד פעמית של קסם אלא המשכיות,רעב להצלחה,לא הלכנו לישון על זרי הדפנה,
    מדהים!
    לא הרבה קבוצות הצליחו לזכות באליפויות רצופות,
    למשל ארסנל תחת ונגר מעולם לא עשתה זאת
    אבל זו הגדולה של פרגוסון,זו פעם 4 שהקבוצות שלו זוכים באליפות אחר אליפות(93-94)(96-97)
    (99-2000-2001)(2006-2007)
    הוא לא נותן לאף אחד אחרי תואר להגיד,טוב,עשינו את שלנו עכשיו אפשר להוריד את הרגל מהגז,
    הרעב לתארים,להצלחה,להיות מנצח,אלוף,זה בדם שלו והוא תורם לשחקנים ולנו מהדם הזה.

14. W.Rooney Member

זאת:

http://i185.photobucket.com/albums/x113/pitchslap/manunitednew2008awaykit.Xxx

יפהפייה !

15. THE STRETFORD END Member

תרשמו תואר נוסף העונה,
    קבוצת המילואים ניצחה עכשיו את בולטון בגמר המנצ'סטר סניור קאפ 2-0,
    בולטון ברוב שלבי המשחק היתה טובה יותר אבל 10 דקות לסיום בערך רודריגו(מספר 1 ביונייטד,מאוד מאוד מרשים)מצא את דני וולבק על החצי במסירה טובה עם החיצון,וולבק שלח ימינה את בארנס שפרץ באגף ומסר פנימה כדור טוב ו וולבק הגיע פנימה ובסיומת טובה קבע 1-0,
    בדקה ה 90 רודריגו כבש ב וולה עם רגל שמאל בתוך הרחבה,

המשחק היה באולד-טראפורד,
    את העונה בליגת המילואים סיימנו במקום ה 3,לפחות יש גביע.