מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. Ryan Giggs11 Member

איזה חוסר מזל יש לי שמחר יש לי מתכונת, פשוט אי אפשר להתכונן, אי אפשר להתרכז, אי אפשר בלי לבקר את השרותים פעם בחצי שעה.
    למרות שהליגה יותר חשובה, למרות ההדרדרות של המפעל האירופי(לפחות על פי דעתי) ולמרות הכל יש משהו מיוחד, משהו אחר במשחק גמר אירופי שאנחנו מגיעים אליו, ההתרגשות כל כך גדולה, אני מתבונן בשעון שעל הקיר והמחוגים מסרבים לזוז.
    בפעם הקודמת שביקרנו בגמר קרה משהו קסום, משהו מופלא, אני מקווה ומאמין שהפעם הגמר לא יקצר לי את החיים בכמה שנים, כי אנחנו פשוט טובים יותר.

2. Peaceful Flower Member

הייתי מעדיף לראות היום את אנדרסון על חשבון סקולס.

3. Pipe Member

אם אכן נעלה היום ב4-3-3 וטבז לא יפתח היום, לא מאמין שגם סאהה ישב על הספסל.

4. Shady Baddarni Member

למי גם יש את ההרגשה שהזמן לא פאקן זז ?!
    אני לא מצליח לישון להתרכז או אפילו לאכול .. כל הזמן מעשן וקורא כתבות על הגמר
    אפילו לא הצלחתי להתרכז לעשות תרגיל לאוניברסיטה ואפילו לא הצלחתי להעתיק אותו ובקשתי ממשהי שתעתיק אותו במקומי .....
    נו כבר .. אני לא יכול לחכות ... ממחר אני נוסע ליפו לבלות חוף ובירה כל הסוף שבוע .. כולם מוזמנים...
    שייט אני לא מצליח לחבר משפט שלם בלי... נו בלי כל הנק' הללו .....
    יללאה יונייטד אלופה ... דאבל !
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
    EVERYONE :
    STAND UP FOR THE CHAMPIONS !

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/08
  5. Dimitar Berbatov Member

אני מאמין שפרגוסון יעלה עם ה 4-3-3 המסורתי של אירופה, מה שאומר טבז בחוץ. השאלה הגדולה היא מי אצטרף לסקולס וקאריק במרכז הקישור ומי ישחק באגף שמאל - נאני, גיגסי או פארק. אני מקווה לראות את אנדרסון באמצע. הוא יכול לעשות הרבה בעיות לבאלאק או לאמפרד מבחינה הגנתית (והוא כבר ניטרל לא מעט פעמים כוכבים כמו ג'רארד או פברגאס) ומבחינה התקפית הוא יכול לדחוף קדימה ולספק כדורים לרוני ורונאלדו. אבל אני חושב שפרגי יעדיף לשחק הגנתי יותר ויעלה את הארגריבס או אפילו פלטשר. באגף שמאל מבחינתי אין שאלות - גיגסי. אין תחליף לניסיון שלו,ו לזכות בגביע ביום שבו אתה שובר את השיא של צ'רלטון זה יכול להיות אדיר.

ההרכב שלי:
    בראון - וידה - ריו - אברה
    רונאלדו - אנדרסון - סקולס - קאריק - גיגסי
    רוני

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/08
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע, כל השבוע יש לי הרגשה של הפסד, כבר הרבה זמן שזה לא קרה לי. אני יודע שבמצב רגיל הפסד הערב זה לא סוף העולם, זו קבוצה צעירה, כבר לקחנו את התואר הכי חשוב...אבל זה לא מצב רגיל, זה מצב בו היריב הוא אברם מפתח-תקווה, הפסד יהיה סיוט.

7. George Best Member

כששיחקנו מול ארסנל בחוץ, עלינו עם טבז ורוני, והיינו רחוקים דקה מניצחון גדול.
    כששיחקנו באנפילד, עלינו עם רוני וטבז, וניצחנו 0-1.
    כששיחקנו מול ליברפול בבית, עלינו בלי טבז, ועד שנכנס היה משחק יחסית צמוד, כנ"ל מול ארסנל בבית(טבז ואנדרסון הביאו למפנה),
    מול צ'לסי בגשר, עלינו בלי טבז והפסדנו.
    מול הרנט-בויז בבית עלינו עם רוני וטבז, וטבז כבש.

קרלוס טבז שחקן חשוב מאוד, ואני רוצה ומאמין לראות אותו יחד עם רוני בהתקפה, נקודה.

8. D.Irwin Member

איזה יום!
    הזמן בעבודה טס ועכשיו הזמן לא זז, אני לא מאמין שרק לפני עשרים דקות הגעתי לבית וזה נראה כאילו עברו שעתיים, איך אני אוהב את המעמדים האלה.

מקווה ליום טוב!

9. Dimitar Berbatov Member

כששיחקנו נגד ליברפול באולד טראפורד ב 4-3-3 בלי טבז, ניצחנו 3-0 גדול.
    כששיחקנו נגד רומא באולימפיקו ב -4-3-3 בלי טבז, ניצחנו והבטחנו את העלייה לחצי גמר.
    כששיחקנו נגד ארסנל בבית ב 4-3-3 בלי טבז, ניצחנו.
    על אותו משקל.

טבז שחקן חשוב מאוד, וראינו את זה כבר במשחקים שהזכרת, בליון עם שער בדקה ה-88 בבלקבורן עם שער ששווה אליפות, אבל לפתוח ב 4-4-2 (וזאת המשמעות שלשחק עם טבז ורוני ביחד, לא רואה מצב שטבז ישחק באגף) נגד צ'לסי זה פשוט לתת לצ'לסי במתנה את השליטה במרכז המגרש הכל-כך איכותי שלה - לא מהלך חכם במיוחד.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שהוא אמר, נגד ארסנל הזעקנו את טבס מהספסל, ונגד ליברפול העלנו אותו כשהיה 0-1 נגד עשרה שחקנים. זה לא חד משמעי. לדעתי טבס הוא הווינר הכי גדול שלנו ואסור לוותר עליו. וכן, אפשר לשחק עם שלושה קשרים מרכזיים ועם טבס, רוני ורונאלדו קדימה.

11. Shady Baddarni Member

מהההההההההההההה
    6-7 מעלות שם !!!! ממש ממש קר.. זה טוב כך ירוצו יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Stretford Ender Member

מסכים ולדעתי זה מה שנראה היום, כשכמובן בשלב כלשהו גיגס ישולב.
    לגבי השלישייה במרכז, אני אוהב את אנדרסון אבל חושב שהיום נראה אותו על הספסל כשסקולס קאריק והארגריבס פותחים.
    שיהיה לכולם לילה אדום!

13. VaN Member

לפי חדשות הספורט ההרכב יהיה כזה:

VDS
    בראון - וידה - ריו - אברה
    רונאלדו - הארגריבס - סקולס - קאריק - פארק
    רוני

14. Dimitar Berbatov Member

טוב, אז החבר'ה פה צדקו. השלישיה הכי טובה בעולם פותחת היום בהרכב - גיגסי ונאני נשארים על הספסל, פארק אפילו לו בסגל. כמו גם סאהה (לדעתי טעות, צריך שיהיה לפחות חלוץ אחד על הספסל. היה אפשר לוותר על אושה). כצפוי הארגריבס מועדף על-פני אנדרסון.
    ההרכבים:
    Manchester United: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Hargreaves, Scholes, Ronaldo, Rooney, Tevez. Subs: Kuszczak, Anderson, Giggs, Nani, O'Shea, Fletcher, Silvestre.
    Chelsea: Cech, Essien, Terry, Carvalho, A Cole, Makelele, Ballack, Lampard, Malouda, J Cole, Drogba. Subs: Cudicini, Shevchenko, Mikel, Kalou, Alex, Belletti, Anelka.

Glory, Glory Man United

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/08
  15. Pele Member

עמנואל רוזן: "מגיל 6 אני אוהד מנצ'סטר יונייטד ושום אברהם גרנט לא יזיז אותי מזה"

בנאדם גדול.