מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. Wave Member

נו מה זה קשור אבל למה שאמרתי... זה כמו שאני יגיד שג'ון טרי אם יירצה יגיע לריאל מדריד...
    לדעתי טבז נקשר למועדון ולאוהדים הרבה יותר מרונאלדו אם לא הבנת....

2. דנידין Member

נדייק בדברים לירן. שחקנים רוצים להגיע לריאל, מילאן, מנצ'סטר, ברצלונה, באיירן ומועדונים גדולים בסגנון. אלו הטופ אליהם שחקנים שואפים להגיע.

הרצון של רונלדו לא ברור. הוא הגיע לטופ, אבל אולי הוא רוצה לשחק בליגת כדורגל שמתאימה יותר לסגנון הלטיני שלו. ריאל מועדון מפואר, אין לשמור לו טינה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וזאת תמימות, טבז אולי נקשר מעט, לא יודע, ואני בכל זאת מאמין שברגע שריאל יגלו עניין הוא לא יחשוב פעמיים. ככה הכדורגל עובד היום, מעטים השחקנים שיסרבו להצעות מפתות, בטח שחקני רכש, ובטח לטינים למיניהם.

דנידין, אני לא מזלזל באף מועדון גדול, אבל ההרגשה שלי שאם תשאל את רוב השחקנים הגדולים, ריאל מדריד או מילאן או באיירן מינכן התשובה תהיה די ברורה, הרגשה שלי, אין פה עובדות, ככה אני רואה את הדברים. יש במועדון הזה משהו שאין בשום מקום אחר, זאת מין פיסגה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/08
  4. THE STRETFORD END Member

אני לא תמים ואני לא מצפה לאותה רמת נאמנות משחקנים זרים כמו רונאלדו לאותה רמת נאמנות משחקנים זרים כמו סולשיאר,יש הבדל תרבויות בינהם,פורטוגלים ונורווגים,
    ובטח ובטח לא מצפה שתהיה להם רמת נאמנות כמו לשחקנים בריטים כמו גיגס או נוויל(ונגר,ארסנל,מישהו?)
    ואין לי בעיה שרונאלדו יעבור בסופו של דבר לריאל מדריד,ברצלונה או מילאן,אבל,לא עכשיו,
    לא כשאתה בתחילת שיא הקריירה שלך,אחרי שהיינו שם כשהיית בוסר,
    מגיע לנו להנות מהכדורגלן שהוא כיום לפחות עוד עונה או 2,הרווחנו את הזכות הזו ביושר.

תזכה בעוד אליפות או 2,בעוד גביע אנגלי או 2,בעוד גביע אירופה או 2 ואז תמשיך לנדוד ולחפש
    אתגרים חדשים אבל רק אחרי שאנחנו !!! המועדון שטיפח,השקיע והפך אותו בגיל הבוגר יותר שלו למי שהוא,הפקנו את המירב ממנו.

5. Wave Member

לגיטימי שתחשוב ככה, אני חושב אחרת, אני חושב שטבז אומנם ארגנטינאי אבל אין לו התנהגות של לטיני טיפוסי,
    לפי מה אתם אומרים גם שכל שחקן היה רוצה להגיע לריאל מדריד, רונאלדו אוהד את ריאל מדריד מאז שהוא ילד... אתם לא חושבים שזה פאקטור ענק?
    לא כל שחקן רוצה לשחק בריאל מדריד

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

והבקשות והרצונות שלך בהחלט הגיוניים ונכונים, אבל לצערך ולצער רובנו זה לא עובד ככה, ערכים ונאמנות זה דבר שקשה למצוא היום, לרונאלדו אין את זה בכל מקרה, והוא לא יוצא דופן, יוצא דופן מי שכן יש לו את הערכים והנאמנות.

* תגובה להודעה של סטרטפורד

7. דנידין Member

ומה קורה ששחקנים לא לטינים כמו בקאהם, מקמאנמן או זידאן רוצים ריאל מדריד?

8. THE STRETFORD END Member

לירן,
    אנחנו מסכימים אבל בשביל זה יש עניין שנקרא חוזה!
    ורונאלדו יכול לעשות שמיניות באוויר אבל אנחנו נהיה אלה שנחליט על עתידו הקרוב.

דנינדין,
    יונייטד רצתה למכור את בקהאם,ליברפול לא חתמה עם מקמנמנמנמנן על חוזה חדש,יובנטוס הסכימה למכור את זידאן.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקשר למשפט הראשון שלך אני מקווה בשבילך שאתה וצדק, אין משהו לומר מעבר.

בקשר לחלק השני, תחזור קצת אחורה, כל שחקן, אבל כל שחקן, שריאל מדריד עשתה עליו כזה רעש בתקשורת ולא הסתירה את זה שהיא מעוניינת בו בסוף הגיע אליה, חרף כל מיני הכחשות מצד השחקנים, זה קרה עם פיגו, זידאן, בקהאם גם נראה לי ורונאלדו. זידאן אמר עד היום האחרון שהוא לא עובר... ובסוף כולם לבשו את הלבן שלהם. הרעש עם רונאלדו הוא בדיוק אותו דבר, וזה לא יהיה הימור פרוע לומר איך זה יסתיים, במקרה הטוב מבחינת מנצ'סטר יונייטד בעונה הבאה.

10. דנידין Member

מזכיר את כך שבאיירן טענו שמגיע להם יותר על טיפוח אואן הארגריבס מילדות ולא רצו לשחרר. בסוף אין ברירה ולא עומדים מול רצון השחקן.

11. Wave Member

דנידין, מה הקשר בקהאם עכשיו? דבר לעניין
    נכון שאנחנו אלה שנחליט לגבי העתיד של רונאלדו, אבל אני חושב שלהשאיר אותו באולד טרפורד כנגד לרצונו יהיה חסר טעם, הרצון להישאר צריך לבוא ממנו ואנחנו לא אמורים להכריח אותו להישאר אצלנו

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבל המציאות מראה שאין שום קבוצה בעולם שהחזיקה בכח שחקן בסדר גודל כזה, שלא נדבר על להושיב ביציע שחקן עונה שלמה שהיו דיבורים ספק ציניים או ספק רציניים בקשר לרונאלדו.

בימים של היום, הפיסת נייר הזאת שנקראת חוזה, לא שווה הרבה, יש אינספור דוגמאות לכך.

ברור שמנצ'סטר יונייטד פשוט צריכה לסרב וזהו... אבל שהיא מקבלת כאלה רמזים מרונאלדו שהוא רוצה לעזוב... אני לא בטוח שהם ימשיכו לסרב.

13. THE STRETFORD END Member

דנידין,
    כשיונייטד הציעה לבאיירן את המחיר הנכון מבחינתם לגבי הארגריבס לא היתה להם בעיה למכור אותו,
    כל הקשיים היו חלק ממשא ומתן,
    יונייטד נכון לעכשיו,לגבי רונאלדו אין שום תג מחיר שיכול להספיק בכדי להוציא אותו מהאולד-טראפורד.

14. דנידין Member

מאמין שישאר עם ההצהרות האלו? מכיר מחיר שריאל לא יעמדו בו? (תיהיה ריאלי)

15. THE STRETFORD END Member

לירן,
    אתמול הייתי באיזה פרלמנט כדורגל של חברים ואמרתי שם שהלוואי ויונייטד תהיה הראשונה שתשים קץ לסחיטה הזו וחוסר הנאמנות מצד שחקנים ותעשה מעשה של למען יראו ויראו במקרה הצורך
    גם אם מדובר ברונאלדו.
    זה אומנם יהיה מעשה מטורף אבל אולי צריך משהו כזה בכדי להחזיר את השחקנים לגובה הדשא.
    עשינו צעד כזה בקטנה אומנם בנוגע להיינצה עונה שעברה,הוא רצה לעבור לליברפול,לא היינו מוכנים
    לשמוע מהם אלא רק מקבוצות אחרות וריאל מדריד גם כן.
    ושוב,לגבי הרמזים מרונאלדו,הכל עדיין בגדר שמועות,לפני שבוע היו פרסומים שהוא לא רוצה לעזוב ורוצה להיזכר כאגדה כמו בקהאם ובסט ושבוע אחרי זה הכל הפוך.