מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל מה שנותר לי הוא להגיד הלוואי, הלוואי שאם ליונייטד לא תהיה ברירה ייעשה צעד שכזה שאולי יהווה תפנית בכדורגל העולמי, הלוואי.

2. THE STRETFORD END Member

רונאלדו יכול להישאר ביונייטד גם עוד 5 שנים ולזכות בעוד 5 אליפויות ו 5 גביעי אירופה
    אבל בחיים לא תהיה לו הקלאסה של האלוהים שלי,כמה שנים טובות אחרי
    וסיפור האהבה הזה נמשך כאילו התחיל רק אתמול:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/new...cores_with_fans

3. Jack Wilshere Member

מי כמוני שונא את היונייטד, אבל את השער הזה, מאז שאני ילד, אני לא יכול להפסיק לראות.

http://www.youtube.com/watch?v=wRHxjattf5E&feature=related

אגב, פרגוסון אמר פעם שאחרי השער הזה הוא הבין שיש מלך באולד טראפורד.

4. Strawberry Fields Member

לפי המארקה, רונאלדו סיכם את תנאיו בריאל מדריד וחתם ל5 שנים תמורת שכר של 9.5 מיליון יורו לעונה.

עכשיו ריאל תצטרך להגיע להסדר כספי עם מנצ'סטר תמורת רכישת השחקן.

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...lo/1132062.html

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/08
  5. אבו Member

http://www.mailonsunday.co.uk/sport/footba...eat-United.html
    ואוו, אם זה נכון הוא ממש חתיכת כלב.
    אף על פי, שאני באמת מתקשה להאמין שזה נכון...ומדובר במייל, כך שיש לקחת את זה בפרפורציות הנכונות.

כלום עדיין לא סגור(בטח לא בגל פרסום של הזבלון מארקה), בקיץ שעבר זה נראה אפילו יותר קרוב מאשר עכשיו, ובסופו של דבר הוא נשאר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/08
  6. Jack Wilshere Member

הוא חתיכת כלב בלי קשר לידיעה הזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. George Best Member

עזבו את הפרסומים - אם רונאלדו היה רוצה להישאר, הוא היה מודיע על כך.
    גם אם בעוד שבוע הוא יודיע שהוא נשאר והכל, סביר להניח שהוא רצה לעזוב ורק בגלל סירוב שלנו למכור הוא נשאר, זאת אומרת שזו תהיה אמירה פוליטית ושקרית.
    שיעוף כבר.
    אם נקבל עליו 75 מליון ליש"ט לפי הפרסומים, נוכל להביא את ברבאטוב, קיצוני מחליף ברמה גבוהה(בנטלי/יאנג) ועוד ישאר כסף,
    מי שלא נאה לו לשחק ביונייטד, שיעוף לעזאזל.הוא צריך להיות גאה להיות במועדון.
    שחקן עצום, מפלצת, אבל איש קטן, כמו כל החברים הפורטוגזים שלו,
    אוסף של רנט-בויז אחד אחד.

8. KirkH Member

אם זה היה נכון מנצ'סטר היו יכולים לתבוע לריאל את התחת. מה זה לעזאזל "סיכמה עם רונאלדו ועכשיו היא תצטרך לסכם עם הקבוצה"?! ממתי לקבוצות מותר לדבר עם שחקנים שחתומים על חוזה?

רונאלדו יצטרך לצאת ולהודיע באופן פומבי שהוא לא רוצה להישאר בשביל להניע את התהליך הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/08
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאקה. אותם טריקים בדיוק, אותם שטיקים. של ריאל, של קלדרון, של העיתונים שריאל " מתווה" את דרכם. בול אותו דבר. גם אז הצליחו איכשהו להוציא ולחלץ ציטוטים שקאקה כביכול רוצה לעבור, גם אז זה הגיע למצב שבו נראה שאוטוטו זה קורה. ואיפה הוא משחק? אנחנו יודעים את התשובה.

לא כל מה שריאל רוצה, ריאל מקבלת, וגם עכשיו היא לא תקבל להערכתי. כמו שנאמר כאן, העניין עקרוני מדי. זה לא רק רונאלדו, זה כל המצב שבו אנחנו הופכים למעין feeder club שלהם. אחרי שאמרנו שרונאלדו לא למכירה, אנחנו לא יכולים למכור אותו, לא יהיה לזה סוף. זה יהיה בתנאים שלנו, ואחד התנאים האלה הוא גם העיתוי. והעיתוי הוא בטח לא הקיץ.

בנוגע לשטות של מארקה על זה שרונאלדו "סיכם" בריאל, נו, שטויות. מדובר הרי בעיתון, וכמו כל עיתון, הוא רוצה להימכר. ובכל אחת ואחת מהידיעות ה"בלעדיות" שלו על רונאלדו בשבועיים האחרונים, יש שם אזכור למהדורה המודפסת שלו. בקיצור, לא רק ריאל רואה ברונאלדו מקדם מכירות, גם העיתונים שלה.

הציטוטים של רונאלדו אתמול מפוקפקים ביותר, בהתחשב במקור, ואפילו אם הם נכונים, הם משאירים הרבה מאוד מקום לפירושים. מצד שני, יש לכם את אמא שלו שאומרת שהוא נשאר ביונייטד.

בכל מקרה, ברור שרונאלדו לא יישב ביציע בעונה הבאה. אם הוא באמת ירצה כל כך לעזוב ואנחנו נרצה כל כך להתעקש ונסרב חד וחלק, בסוף הוא ייכנע וזהו, ובעונה הבאה הוא ישחק כרגיל.

10. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    "בכל מקרה, ברור שרונאלדו לא יישב ביציע בעונה הבאה. אם הוא באמת ירצה כל כך לעזוב ואנחנו נרצה כל כך להתעקש ונסרב חד וחלק, בסוף הוא ייכנע וזהו, ובעונה הבאה הוא ישחק כרגיל"

על פניו זה נשמע הדבר ההגיוני אבל איך שחקן שלא רוצה להישאר ישחק כאשר מכריחים אותו להישאר,
    האם זה יהיה רונאלדו המחוייב שאנחנו מכירים או אחד "שיעשה טובה"?
    מה תהיה מערכת היחסים בין רונאלדו לפרגוסון וקירוש ואיך זה ישפיע בינהם ועל הקבוצה בכלל?
    מה תהיה הדינמיקה בקרב האוהדים כלפיו?
    לכל שלושת הדברים התשובה לא תהיה הכי חיובית שבעולם וזו בעיה גדולה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בעיה, סטרטפורד, אבל בינתיים - עם דגש על בינתיים - רונאלדו לא עשה שום דבר שהוא לא עשה אחרי המונדיאל, ואף אחד כבר לא ממש זוכר לו את אירועי 2006 לרעה. הוא לא באמת שרף גשרים, ואפילו ההצהרה החשודה שייתכן מאוד שלא נאמרה באמת מאתמול, משאירה המון מקום לפרשנות.

אני עדיין סבור שמה שהוא באמת רוצה זה חוזה חדש, ובהתחשב בשדרוג בתרומה שלו בשנה האחרונה, יכול להיות שזה מצדיק גם שדרוג במשכורת. האם לשחקן הטוב בעולם (נגיד) לא מגיעה המשכורת הגבוהה בעולם? אני מניח שכן. ובסופו של דבר אלו חוקי השוק. ואני לא באמת סגור על כך שמה שקורה מצביע על רצון לעבור לריאל, כמו רצון להשתמש בהתעניינות של ריאל כדי לזכות בשדרוג. לא שאני אוהב את הצורה.

בכל מקרה, למרות שאנשים תמיד אומרים ששחקן שרוצה לעבור עובר, יש מקרים שלא. הארגריבס נשאר בבאיירן עוד שנה, ואני זוכר שלפני כמה שנים טובות רצינו את ז'וליאן אסקודה (היום נדמה לי באייאקס) והקבוצה הצרפתית שלו סרבה למכור. הוא איים בשביתה והכל, אבל בסופו של דבר חזר לשחק והמשיך הלאה. בסופו של דבר זה כדורגל, ושחקנים יודעים שגם אם קבוצה רוצה אותך עכשיו, אם תיתן עונה לא טובה, יכול להיות שבעוד שנה יהיה יהלום חדש שהכי יעניין אותה.

12. VaN Member

בדיוק כמו לאחר המכירה של בקהאם, במידה ונמכור את רונאלדו יעלה המחיר של כל שחקן שאמור להחליפו במאות אחוזים. למצוא מחליף לשחקן כזה יהיה מאוד קשה גם עם הסכומים האלה.

13. THE STRETFORD END Member

יש שוני מ2006 וזה שאז דיברו על מעבר שלו לריאל מדריד בגלל כביכול הריב עם רוני והקישקוש שהם לא יוכלו לשחק יותר ביחד.
    ההרגשה בקרב האוהדים הפעם(פה ובכלל)והרבה יותר מ2006 זה שרונאלדו שם עלינו קצוץ,
    הוא לא טיפש,הוא אוהב את תשומת הלב אבל יש גבול וזה מאכזב.
    אגב,בריאל מדריד אם וכאשר הוא יעבור העונה,שם הוא יפגוש מכר ותיק שהיחסים בינהם כששיחקו בעבר ביחד לא היו ליקוק דבש,רוד ואן ניסטלרוי.

אם כסף זו הבעיה,כן,לשחקן כמוהו,צריכים לבוא לקראתו למרות שחתם על חוזה חדש רק לפני שנה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Becks Member

רונאלדו צריך להבין כמה דברים:

* שהוא לא מעל אף שחקן אחר במועדון, למרות שהוא הכי טוב בעולם (נכון להיום).
    * שזה לא הוגן להתייחס ככה לאוהדים היחידים באנגליה שתמכו בו גם אחרי המונדיאל ב-2006.
    * ושכדי שישוו אותו לג'ורג'י הוא צריך גם להראות נעמנות למועדון.

אם הוא רוצה להתנהג כמו רונאלדו הברזילאי ולעבור לריאל אחרי שמועדון גדול (אינטר) דאג לו ותיפח אותו אז אין בעיה, אנחנו כבר נביא לו את ברכת הדרך - אבל שיחליט כבר !