מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצ'סטר יונייטד מעולם לא התנהגה כמו ריאל מדריד. אותה ריאל שבכל פעם בשבועיים האחרונים, אחרי שפרגי תקף את קלדרון, אומרת ש"היא לא רוצה להרגיז את יונייטד וכמובן שאין סיכוי שהיא תחתים את רונאלדו כל עוד הקבוצה שלו לא רוצה למכור אותו", אבל מיד מוסיפה רמז שאם וכאשר רונאלדו יבקש לעזוב והכל, יש לה כסף לזה, ושכמובן שהיא תהיה מעוניינת במידה ש... בקיצור, היא דוחקת ברונאלדו לעשות הכל כדי ללחוץ עלינו למכור אותו, כמו שהיא עשתה עם זידאן ורונאלדו.

גם אנחנו נתקלנו בקבוצה שלא רצתה למכור לנו שחקן, ואפילו שם זה הגיע למצב שהקבוצה השנייה, באיירן מינכן, אמרה שאם לא נפסיק, היא תפנה לפיפ"א. אבל הדברים נעשו בצורה מכובדת, למרות שלבאיירן פשוט נמאס שכל הזמן פנינו אליה בנושא. לא השתמשנו כל הזמן בעיתונות כדי לרמוז לשחקן שהוא חייב לדחוף את דרכו מחוץ למועדון. כשבאיירן אמרה שזה נגמר, וזהו, לא נקבל אותו, אז זה נגמר, עד לחלון הבא. ופה? הבהרות, הודעות, מסר ישיר שנשלח לריאל, כלום לא עוזר. הם לא מפסיקים לדבר על רונאלדו.

בריאל מדריד סבורים שמגיע להם הכל, והם לא בוחלים בשיטות. זה פשוט גועל נפש.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הבעיה היא שאני לא יודע אם הם עושים משהו לא חוקי, משא ומתן ללא אישור הקבוצה הוא בטח לא חוקי אבל לא בטוח שזה קורה.

3. Gass12 Member

יש לי בחילה קשה מכל הסאגה הזו.גם אם הוא ישאר איתנו עוד עונה-שתיים?

תגידו? אתם הייתם סולחים לחברה ,אשה? אחרי שבגדה (או לפחות הוכיחה חוסר נאמנות).
    ככל שהדברים נוגעים בי? אני לא! חד משמעית לא!!
    בהזדמנות זו אני עונה לך קאריק על אותם 42 השערים שכבש.
    הוא קיבל המון כסף על כל גול.הוא מבחינתי פועל זר פיליפיני תאילנדי (פורטוגזי במקרה דנן) שעשה עבודה
    וקיבל את שכרו בהתאם לסיכום שבחוזה.קאט אנד קליר כלום מעבר לכך.
    אבל מאחר ומדובר ברגשות ואוהדים והערצה ושבירת לבבות המינימום שהוא חייב לכולם זה
    התנהגות של גבר ולא של שרמוטה שלוקחת ת'כסף מפנה את הגב והולכת.
    מבחינתי השיר viva ronaldo צריך לעבור מטמורפוזה לדיווה .זיבה .זיווה. או אביבה רונאלדו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/08
  4. THE STRETFORD END Member

החדשות ב MUTV מספרות שסילבסטרה מתקרב לבורדו
    ושיונייטד דחתה הצעות של סנדרלנד וברימנגהאם לרכוש את ג'וני אוונס.

5. k_700 Member

מצוין. אני באמת חושב שדרכו של סילבסטרה אצלנו תמה ואני אשמח לראות אותו משחק אצל לורין בלאן.
    בקשר לאוונס זה משמח כי זה מראה שאחרי פיקה פרגי כן מאמין בצעיר המוכשר הזה.
    אני בעד.

דרך אגב איך אתה רואה MUTV, קנית חשבון באתר?

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בלוויין. אחד הערוצים של ART משדר תוכניות מהערוץ.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא המשא ומתן שיש או לא, זה העובדה שהם לא מפסיקים לדבר עליו בתקשורת, ששוסטר אומר שבמוקדם או במאוחר, רונאלדו יהיה בריאל מדריד, שקלדרון כל הזמן מצהיר (למעשה) שצריך ל"שכנע" את יונייטד למכור אותו כדי שזה יקרה. אני לא יודע אם יש חוק ספציפי נגד זה, כי זה לא משא ומתן. אבל זה בהחלט מלוכלך ומגעיל. אני לא מצפה שפיפ"א/אופ"א יתערבו. הן גם ככה לא יעשו שום דבר שבאמת יפריע לריאל. אין משהו חוקי לעשות בעניין, מה שלא אומר שלא צריך להיגעל.

8. ארצ'י באנקר Member

ריאל מדריד:
    אתה כותב כאן שקודם צריך למצוא הוכחות חותכות לקיום מו"מ בין הקבוצה של לבין רונלדו
    ואחרי זה אתה מצפה לקיים כאן דיון ענייני.
    שיהיה לך לילה של זהב.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין ויכוח על זה. הם מסיטים שחקנים נגד המועדונים להם בדרך עקיפה, "משחדים" אותם עם מספרים ופותחים להם את העיניים דרך התקשורת, מגעיל וחסר כל הגינות ספורטיבית. אבל אתיקה זה משהו שאין בהרבה מקומות, בוא נגיד שמופתע אני ממש לא, זאת הדרך של המועדון הזה.

אבל מעבר ללהיגעל אין שום דבר שניתן לעשות.

10. KirkH Member

ריאל אשמים בגלל השטויות שהתקשורת מפרסמת בשמם?! אם קבוצות היו צריכות לקחת אחריות על ה"סקופים" של הסאן כל הפרמיירליג הייתה נכנסת לאדמיניסטרציה...

האשם היחידי כאן הוא רונאלדו. לקבוצות ול"נציגים" שלהם מותר לקשקש מהיום ועד מחרתיים על גבי העיתון, זה עוד לא הרג אף אחד, עוד לא גרם לאף שחקן לשחק פחות טוב ועוד לא עזר לאף שחקן לגמור את החודש עם משכורת יותר טובה - אם הצוללן הפורטוגלי היה יוצא עם הודעה רשמית של שורה וחצי לעיתונות ואומר ש: "עם כל הכבוד לריאל, יש לי חוזה במנצ'סטר ואני מתכוון לכבד אותו", המארקה והשמארקה היו ממשיכים להתבוסס בכלום שלהם וזה לא היה מעניין אף אחד.

זה גם לא אמור היה להפריע לריאל לבוא כל פעם שפותחים את חלון ההעברות לראשי מנצ'סטר ולהגיד להם: "תשמעו, אנחנו רוצים את רונאלדו, הנה 200 מיליון פאונד, תנו לדבר עם הבחור ולשכנע אותו לעלות על המטוס..."

ל"פרשה" הזו יש אשם אחד, שמן הסתם מסתובב עם סוכן או שניים שלוחשים לו על האוזן.

11. TheLane Member

וכשפרגוסון מצהיר שהוא אוהב את ברבאטוב והיה רוצה אותו ביונייטד זה בסדר?

יונייטד לא פחות אשמים בשימוש בשיטה המלוכלכת הזאת מריאל.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קירק זה ברור שאם רונאלדו היה רוצה להישאר במנצ'סטר יונייטד כל העסק היה נגמר מזמן וברור שהוא האשם המרכזי בכל הרעש והאי וודאות של היונייטד. אבל בקשר לפרסומים בשמם של ריאל מדריד, ריאל מדריד לא מתביישים לצאת בהצהרות פומביות, במועדון שמו את רונאלדו כמטרה שכל העולם יראה, שוסטר יתבטא בפומבי שרונאלדו בסופו של דבר יגיע למועדון, וזה לא סוד, אף אחד לא מכניס מילים לפה של ריאל מדריד, הם לא מתביישים לומר את הדברים בקולי קולות, זאת המטרה שלהם.

13. KirkH Member

אחלה, מה רע בזה? הוא שחקן טוב, הם רוצים לראות אותו בקבוצה שלהם.

כל עוד זה נשאר בגדר בילבולי ביצים בעיתון ולא עובר לקטע של פניות עם הצעות חצי רישמיות לסוכנים שלו - אני לא רואה את הבעייה כאן.

הגבול עובר בפנייה לשחקן או לנציגים שלו. שחקנים כמו פאבריגאס או רונאלדו שמסתובבים בפרמיירליג חולמים לשחק בספרד ואף חוזה או תואר לא ישנה את זה (לדעתי) כך שאני גם לא רואה מה הביג דיל בזה שקבוצה כמו ריאל אומרת שהיא רוצה אותו. בתשעה מעשרה מקרים התגובה המתבקשת היא: "סבבה, הם יכולים להמשיך לרצות...".

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן אבל בתשעה מעשרה מקרים הם משיגים מה שהם רוצים....

הבעיה פה היא לא חוקית, כי מבחינה חוקית הם לא עוברים על שום חוק, הבעיה בעיניי היא אתית, זה לא לעניין שמועדון לא נוהג בדרכים המקובלות שזה פשוט להציע הצעה ליונייטד ולחכות לתשובה... הם מפעילים לחץ סמוי דרך התקשורת, לחץ על השחקן שהלחץ למעשה את שלו עשה, רונאלדו מת לשחק בריאל, הם גורמים לשחקן לרצות לעבור אליהם בכל השיטות האפשריות למרות שהם הבינו מיונייטד שהם לא מעוניינים למכור... הם לא מרפים וממשיכים להתבטות בקשר לרונאלדו בפומבי בתקשורת.

זה כשר, אבל מסריח.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שהיה שחקן אחד בריאל שלא התבטא ואמר כמה טוב יהיה אם רונאלדו יצטרף. זה לא מקרי, זאת תעמולה מתוכננת היטב - וכן, גם היו דיווחים שדיברו על כך ששחקנים ממש קיבלו הוראה לומר דברים כאלה - והעיתונים משתפים פעולה במקרה הזה כי זה נוח גם להם. מארקה בטח נמכר יותר טוב כשיש לו איזו כותרת גדולה שקשורה לרונאלדו, ובכל פעם שראיתי כתבה במארקה על רונאלדו, היתה שם הפנייה לקוראים לקנות את העיתון של היום כדי לקבל את הסיפור המלא. זאת תמימות לחשוב שאין קשר בין ריאל למארקה ואס - העיתונים האלה הם השופר של המועדון. הם כמו וואן ונמני או גיידמק. זה מתאים לכולם.