מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. THE STRETFORD END Member

גלאקטיקו

ניסתי לדבר איתך לעניין אבל מתברר לי שאתה ליצן וחבל על הזמן שלי ושל אחרים להגיב לך,
    לכן,

לך תמכור תותים.

2. גלאקטיקו Member

לדבר בדיעבד זה הכי קל. לפני כל עונה הופכים שם חצי מהסגל, מחליפים מאמן אחרי כל פאשלה לא מחוייבת המציאות, מבחינת מימוש רצון האוהדים הם מספר 1, באנגליה בטח אף אחד לא מבין מה זה אומר בכלל, ואני מבין את זה... עצוב בשבילם.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סליחה?!?

אני מאוד אוהב את רוד, אבל אתה מודע להתנהגות שלו בחודשים האחרונים ביונייטד? זה התחיל שאחרי משחק אחד שבו הוא לא עלה בהרכב הוא פתח את הפה על פרגי, המשיך בכך שאחרי שפרגי סיפסל אותו פעמים נוספות (ובצדק, רוני וסאהה היו בכושר מעולה באותם חודשים) הוא התחיל להתנהג בחוסר מחויבות למועדון, והשיא-לפני משחק סיום העונה מול צ'רלטון הוא פשוט עזב את אולד טראפורד לפני המשחק! יכול להיות שאם הוא היה פועל אחרת הוא עדיין היה אדום (ולהערכתי במצב כזה לא היינו היום אלופי אנגליה ואירופה ורונאלדו לא היה השחקן הטוב בעולם, אבל זה לנושא אחר).

לגבי בקהאם, הסלבריטאות שלו וההתעסקות בתחומים אחרים היו מה שהפריע לפרגי, גם פה לשחקן יש אשמה לא מבוטלת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/08
  4. גלאקטיקו Member

אתה יכול להתחרות רק בנאור ציון, אותי בליצנות אתה בטוח לוקח.

5. k_700 Member

איזה שידרוג קריירה עשו בקהאם, ואן ניסטרלוי והיינצה??

בקהאם זכה עם יונייטד באליפויות, גביעים וגביע אירופה(הטריפל ההיסטורי הזכרנו?).
    בריאל- ב3 עונות זכה באליפות מסכנה כשהפקטור היריב היחידי באותה עונה הייתה בארסה(טוב נו גם סביליה).

היינצה- זכה באליפות, הגיע לגמר הגביע האנגלי ולחצי גמר גביע אלופות עם יונייטד.
    בריאל- זכה באליפות.

ואן ניסטרלוי- הגיע לחצי גמר אלופות, זכה באליפות.

על איזה שידרוג אתה מדבר. לא היה פה שום שידרוג, הם פשוט עברו לקבוצה שמשחקת כדורגל פחות טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/08
  6. Gass12 Member

היי אתה ממש ליצן.
    איפה ראית/קראת שהכנסתי את אלוהים? זה שקיבלת הפנייה לקרוא בתנ"ך זה רק בגלל שיש לי את התחושה שאתה לא ממש הבנת את התפקידים במחזה. מה לעשות שגוליית-דוד הוא סיפור מקראי?
    .....
    הקבוצה שלך דומה ל"יעקב קונה הכל" (בלוח הכפול של ידיעות אחרונות). ואם אתה ממש צריך
    אזכיר לך את עונת הגלאקטיקוס .ואת כלללללללללללללל רשימת ה"פלופים" שהשקעתם בהם ים כסף
    אתם בהחלט מקום ראשון בלבזבז כסף של הציבור . תוך תצוגה מפגינה של בורות כלכלית. יד מהירה על ההדק. וללא שום ניצרה על הארנק. אבל ככה זה כשכל מה שנדרש ממך זה לבזבז כסף של אחרים
    חוכמה כזו גדולה גם אתה תדע לעשות. יודע למה?? כי אף אחד לא ידרוש ממך לשלם בעבור הנזק.

ועכשיו אמור לי? למרות כל הביזבוז הענק שלכם. חוץ משתי אליפויות (האחרונה בצדק ) הקודמת בפוקס
    שנבעו יותר מחולשתה של היריבה הקטאלונית מאשר החוסן שלכם. איפה אתה רואה בדיוק סיפור הצלחה??
    הודחתם מול רומא ..אותה רומה שאנחנו מנצחים על בסיס קבוע בשנים האחרונות?
    עונות קודמות .. ליון עושה לכם בית ספר מידי שנה.. ואנחנו עוברים אותם בקלילות. אז בוא תרגיע בבקשה
    וכנס לפרופרציות.. נושא הדיון הוא לא התוצאות שלכם אלא ההתנהגות הבזוייה שלכם.
    לזה בדיוק אני מצפה ממך לתשובה.. האם אתה מצדיק את התנהגות ההנהלה שלךל??
    תענה כן או לא. זהו!!!!

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, לפני שאתה בא בטענות כלפי פרגי ש"ספסל את רוד סתם בגלל האגו", הלכתי ובדקתי.

בשלושת החודשים שבהם רוד סופסל, רוני הבקיע 8 שערים וסאהה 6. כושר מספיק טוב בשביל לתת לשניהם מקום בהרכב.

8. גלאקטיקו Member

תשמע, את בקהאם , ואן ניסטלרוי והיינצה עוד מישהו זוכר. מגיגס וסקולס כבר כולם הספיקו לשכוח.
    זאת בדיוק הסיבה למה לעזוב את מנצ'סטר יונייטד.
    נתחיל מכך, שלהצליח בריאל זה ממש לא כמו להצליח ביונייטד. בריאל יש לך לחץ אטומי, אוהדים מפונקים שרוצים לראות קונצרטים של כדורגל. איזה לחץ יש ביונייטד ? זוכים זוכים, לא זוכים לא נורא, גם ככה פרגוסון נשאר בקבוצה לא משנה מה, אז מה כבר ישתנה ? האם בכלל מנסים לשנות משהו ?
    בריאל עברו בשנתיים האחרונות מהפך בסגל, מתקופת הגלקטיקוס לתקופה צעירה יותר, זה לא כזה פשוט ואני לא מצפה מאף אוהד מנצ'סטר להבין את זה בכלל כי אין לכם מושג מה זה להביא יותר מ2-3 שחקני רכש בקיץ אחד.

מבזבזים כסף ציבורי ?! תזכיר לי שוב כמה עולה לאוהד ממוצע לראות משחק של היונייטד באולד טראפורד ?
    האוהד העשיר ביותר בברנבאו משלם 300 יורו מקסימום לכרטיס. מה אתה אומר על זה ?
    ולמה אוהדים בישראל צריכים לשלם על זכויות שידור הליגה האנגלית ואוהדי קבוצות ספרדיות לא צריכים ?
    באנגליה עושים כסף על חשבון האוהדים ולא בספרד ! ומה עוד שבספרד רצון האוהדים רב הרבה יותר מרצון ההנהלה או המועדון (אחרת איך תסביר את גרנט בצ'לסי ? היה אוהד 1 שרצה זאת ?)
    ובכל זאת, "הצלחה" זה עניין של הגדרה. תארים לא ממש מזיזים לי, אלא אם כן אתה אוהד של תארים אז אני יבין... לי חשוב ניהול טוב, להרגיש שאני אוהד ושמעריכים אותי על כך, זה כל הסיפור בריאל מדריד.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מספר 1 בהכל... טוב, מסתבר שהשחצנות של ריאל מדריד הדביקה את האוהדים שלה. מגיגס וסקולס כולם הספיקו לשכוח? אני בדרך כלל בעד דיון הולם, אבל במקרה הזה, אין לי אלא להצטרף לסטרטפורד ולשלוח אותך למכור תותים. אתה עם הראש כל כך עמוק בתחת של ריאל מדריד שאין לך מושג שיש דברים מעבר למועדון הזה. לא כל העולם פועל כך, אגב.

10. ריביירו Member

גלאקטיקו, אם ניהול טוב זה מה שמעניין אותך אז מה לעזעזל פוריקט הגלאקטיקוס הכושל עושה בחתימה שלך?

11. גלאקטיקו Member

את גיגס וסקולס כולם זוכרים כמו שזוכרים את בקהאם וזידאן ?
    אתם שואפים לבינוניות בגלל זה בחיים לא תבינו על מה אני מדבר בכלל.
    תקיים שיחה עם כל בנאדם שנקרה בדרכך ותראה שגם אם הוא מבין בכדורגל או לא, את השחקנים של ריאל הסיכויים הרבה יותר גבוהים שיכיר. אתה בתור אוהד יכול להגיד לי שלא אכפת לך, ושאתה לא שם על זה.
    אבל בתור שחקן כדורגל ? ככה אתם צריכים לחשוב חבר'ה, רק ככה תבינו למה רונאלדו רוצה לעזוב.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה צודק לחלוטין, באמת שכחתי מי כבש את השער שהעלה אותנו לגמר הצ'מפיונס ומי כבש את שער האליפות בוויגאן, אין לי מושג מי אלה, אני הולך לאתר הרשמי לבדוק.

זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו מנהלים את הויכוח הזה. תגיד לי, חשבת שאולי פרגי נשאר כל כך הרבה זמן במועדון כי הוא עיצב אותו מחדש, הפך אותו מקבוצת מרכז טבלה שפעם לקחה תואר אירופי חזרה לטופ, תודה לאל שאין לנו בהנהלה ליצנים שיחליפו אותו על כל עונה שהוא לוקח פחות מטרבל.
    ההבדל בין יונייטד לריאל, היא שאצלנו לא לוקחים את כל התארים כדבר מובן מאליו, שמספיק שנעלה למגרש ונזכה בהם ואם מישהו לא זוכה בתואר אז צריך להעיף אותו לעזאזל.
    לגבי ניסיון לשנות-תסתכל על הרכש שהגיע במהלך השנים השחונות (רונאלדו, רוני, וידיץ', אברה, קאריק) ותגיד לי אם זה לא נחשב ניסיון לשנות.
    יופי גאון, כמה שחקנים רכשנו בקיץ האחרון? רמז קטנטן: יותר מ2-3.
    חוץ מזה, אתה מדבר על מהפכות כאל משהו טוב. הסגל שלנו (מינוס הארגו, טבז והצעירים הלטינים) לקח אליפות לפני שנה, למה לשנות?

13. גלאקטיקו Member

כשכל ההחתמות הללו קרו אני הייתי בעננים, נכון בדיעבד זה פרוייקט שכשל אבל בזמן ההתהוות שלו אני רק מאחל לך להרגיש כמו שהרגשתי. אין דברים כאלה ואם היינו חוזרים בזמן עוד 10 פעמים הייתי רוצה לעבור את זה שוב. זה מעל כל תואר אפשרי ברציפות.
    כל קבוצה בעולם מפסידה, אבל לא לכולם יש את התקווה שזה ישתנה במשחק הבא בגלל שמשחקים אצלך השחקנים הכי טובים בעולם.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למי לעזאזל אכפת מכמה מכירים את השחקן?!?!?
    אז מכירים את גיגס וסקולס פחות מבקהאם, זה לא משנה את זה שהם יותר מצליחים ממנו וזכו ביותר תארים ממנו.

אנחנו שואפים לבינוניות? אנחנו? תזכיר לי מי אלופת אירופה ומי עפה שנה רביעית ברצף בשמינית גמר?

אם רונאלדו היה רוצה שיכירו אותו, הוא היה הולך להיות סלבריטי, שחקן, דוגמן, יו ניים איט. מה שהוא רוצה זה לשחק כדורגל ברמה גבוהה.

15. Gass12 Member

הדמגוגיה בגרוש לא תעזור לך להתחמק משאלתי הנוקבת גלאקטיקו. שטרם ענית עליה ואני עדיין ממתין שתענה. האם אתה בעד ההתנהגות של ההנהלה שלך במקרה הנוכחי? תענה כן או לא.