מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. Jack Wilshere Member

THE STRETFORD END,

גם לדעתי פרדיננד הבלם הטוב בעולם, גם לדעתי הוא מנהיג משכמו ומעלה, אבל לא על זה הויכוח כאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/08
  2. THE STRETFORD END Member

Praetor

יכול היה להתפתח דיון מעניין לגבי ריו,ראוי או לא לסרט הקפטן של הנבחרת או
    אדם כזה או אחר אבל לקחת את זה למחוזות של ליצנים וחבל,לא מתאים לך.
    ואם אתה רוצה לחזור לנקודה ההיא ולהתייחס ברצינות אז בבקשה,
    מעבר לטעות הטיפשית שלו כשפיספס את בדיקת הסמים כי לא התחשק לו או פרח לו מהראש ואין תירוצים
    לדבר והוא נענש חמורות לגבי זה,קיבל גזר דין של יראו ויראו למרות שאחרים שעברו את אותה עבירה קיבלו עונש קטן בהרבה
    ואולי עוד פעם אחת שהוא נהג שיכור כשזומן בגיל צעיר בפעם הראשונה לנבחרת אנגליה והיה בגיל צעיר
    ונענש על כך גם כן,
    שאר הקריירה שלו על ומחוץ למגרש היא נורמלית לחלוטין,
    ויותר מזה,הוא מופיע הרבה באירועי צדקה למוסדות של ילדים ונזקקים,
    תורם כספים,משתתף בפרסומות ויוזמות בעד נוער במצוקה ונגד סמים,אלימות,
    מבקר בבתי חולים ועוד ועוד,
    וגם אם לא היה את כל זה,על המגרש,באימונים,בחדר ההלבשה,הוא מנהיג חיובי,
    זה מה שקובע.

טוני אדאמס היה בעייתי ודמות שלילית הרבה יותר מריו מחוץ למגרש וזה לא מנע ממנו להיות קפטן למופת שכולם העריצו,בארסנל ובאנגליה
    ויש עוד דוגמאות כאלה ואחרות.

לכן,אם תנסה לשים בצד את הסיסמאות הריקות מתוכן
    ותתרכז בעיקר,אולי תראה את הדברים בעין יותר רצינית.

3. Jack Wilshere Member

זו דעתך...

בכל מקרה, אין פה יותר מדי פרטנרים לדיון, כיוון של המשתמשים פה מתגוננים, כאילו אני תוקף אותם כשאני חווה את דעתי לפיה פרדיננד לא ראוי לשמש כקפטן הנבחרת. אני את דעתי אמרתי, ואני לא חושב שבצורה ליצנית.

בנושא טרונלדו: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...&newsid=6611904

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/08
  4. Rudess Member

מה כתוב בלינק בידיעה על רונלדו? האתר של יונייטד עולה אבל הידיעה ריקה, אין שם מלל.

5. THE STRETFORD END Member

Praetor

כשאתה מכנה מישהו פרחח ומביא דוגמא שבו הוא אישית לא עשה דבר לרעה בכדי לחדד את הדעה הזו שלך
    זו לטעמי ליצנות(הדעה,הדוגמא לא אתה,שלא תעלב לי כמו כל מיני אוהדי ארסנל למינהם)

ובאמת מעניין אותי לדעת,בהמשך לדעה שלי לעומת זו שלך,איפה אתה עומד בעניין טוני אדאמס,קפטן ראוי או לא?
    ואם כן,מה ההבדל בינו לבין פרדיננד?
    ולהזכיר לך,טוני אדאמס ישב בכלא על נהיגה בשכרות,טוני אדאמס אלכוהליסט בזמן היותו שחקן בארסנל ואנגליה ואפילו כקפטן!

6. Rudess Member

אני חושב שכדי שיאיר יענה על השאלה שלך סטרטפורד, אני צריך להשאיל לו את העותק של הספר Addicted, וזאת על מנת שייתן לך תשובה מלאה.

7. Wazza10 Member

שלום לכולם
    מועדון האוהדים של מנצ'סטר יונייטד בישראל שמח להזמינכם למפגש מיוחד (ראשון מסוגו) שבו נחגוג את סיומה של עונה קסומה של יונייטד. בתוכנית: שירים, אהדה, אווירה אנגלית אמיתית, בירה משובחת, זכרונות מהמשחקים הגדולים והרבה מאוד הפתעות!

במיוחד לערב זה צוות מועדון האוהדים יצר חולצה. מי שרוצה לרכוש את החולצה במכירה מוקדמת במחיר מוזל של 35 שקלים, מוזמן לפנות לצוות ההפקה של האירוע, בציון פרטי קשר והמידה של החולצה. ביום האירוע כמות מוגבלת של חולצות תימכר במחיר של 40 שקלים ליחידה. (כמות החולצות ללא הזמנה תהיה מוגבלת אך גם לאחר האירוע יהיה ניתן להזמינה)
    *מי שאינו יכול להגיע לאירוע מסיבות כלשהם אך רוצה בכל זאת להזמין את החולצות- יפנה אלינו במייל, נשמור לו בצד והוא יגיע לקחת אותם לאחר תאריך האירוע.

האירוע פתוח לכל אוהדי יונייטד באשר הם, ללא הגבלת גיל! נא אשרו הגעתכם.

פתיחת השערים במקום בשעה 18-00, והאירוע צפוי להתחיל ב18-30.

מומלץ לעיין בקישור המפרט על האירוע, דרכי הגעה ודוגמא של החולצה באתר תאטרון החלומות:
    http://www.manutd.org.il

חשוב מאד: מיותר לציין שמי שמגיע, מגיע בצבע אדום אך יותר מכך למי שיש דגלים או פוסטרים גדולים לתלייה ורוצה לתת יד, נשמח אם יפנה אלינו ונוכל לתאם זאת. זה מקום ענק. צפויה כמות גדולה של אנשים ולכן שווה לבוא מוקדם וכמובן לשמור לעצמכם חולצה בהזמנה מראש.

שבוע נהדר ותתחילו להפיץ את השמועה לאוהדי היונייטד הקרובים אליכם.

לשאלות ניתן לפנות ל:

ניר ברקוביץ nirbercovic@gmail.com או ב0578153558
    או
    לסיימון זלצר simon130@bezeqint.net או ב0546536847
    או
    ליוני טרנרjytmail@gmail.com או ב0507719099

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx

8. THE STRETFORD END Member

רודס,
    גם בלי לקרוא את הספר של אדאמס ודווקא לפני,
    מעניין מה תהיה התשובה שלו.

ובלי קשר,אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי.

9. Jack Wilshere Member

מכיר את הספר, אך לא קראתי אותו (לא אוהב לקרוא ביוגרפיה/אוטוביוגרפיה אודות כדורגלנים).

גם טוני אדאמס, לעניות דעתי, לא היה ראוי לשמש כקפטן הנבחרת, משום שדבק בו יותר מרבב.

טוני אדמאס היה בלם מצויין ומנהיג מבטן ולידה, אבל זה לא משליך כהוא-זה על שאלת הקפטן. קפטן הנבחרת צריך להיות מי שהינו נקי כמעט מכל רבב.

רבותיי, חשוב לי להבהיר שאם לא היתה אלטרנטיבה, אז לא הייתי מתקומם, אבל הואיל ויש אלטרנטיבה ראויה, בדמותו של סטיבן ג'רארד, אז אני מוצא לנכון להתקומם מהמועמדות/מינוי של פרדיננד.

תגידו שאני צדקן, תגידו שאני קשקשן, תגידו שאני מתעלם מהמציאות, שבה בכל כדורגלן כמעט דבק רבב, תגידו מה שאתם רוצים... דעתי בנושא היא עקרונית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/08
  10. ארצ'י באנקר Member

wazza10
    איזה יופי של רעיון
    כל הכבוד על היוזמה!
    רונלדו: אני כל הזמן חושב על הכלב הזה, ברבע גמר של פורטוגל אני עם הגרמנים רק כדי
    שכל הסאגה הזאת תיגמר.
    אני באמת מנסה להבין מה העניין שלו..כסף? אם זאת הבעיה יונייטד תחתום איתו היום על חוזה חדש.
    רצון לעבור למקום אחר? בעוד מספר עונות נשמח לעשות עליו קופה ולמכור אותו לברצלונה או מילאן.
    אין עוד שחקן שקיבל מפרגי כל כך הרבה,רונלדו שחקן ענק אבל יתכן שלא היה הופך להיות מה שהוא היום
    לולא ההגנה והבטחון שפרגי הזין אותו. מניאק!

11. THE STRETFORD END Member

Praetor

נקיון הכפיים שאתה מחפש,לטעמי,לא קשור לכדורגל.

ארצ'י באנקר
    כלב זו מחמאה,כלב נשאר נאמן עד הסוף.

ככל שאני חושב על זה יותר ויותר,
    אם הוא רוצה ללכת אני מוכן תמורת סכום עתק,
    ואז,מי יודע מה העתיד צופן,פתאום הוא קורע רצועה או עובר פציעה קשה וכל הקריירה שלו ועמדת הכוח שהוא מחזיק בה כרגע כשחקן הטוב ביותר בשוק משתנה.

12. Jack Wilshere Member

ארצ'י באנקר,

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין מה המניע שלו לעבור לריאל, אם בכלל.

1. הוא כבר זכה בכל תואר אפשרי עם היונייטד (הגביע האנגלי לא נחשב, הואיל והוא זכה בליגת האלופות ובאליפות), כך שאין לו בהכרח אתגר. בתוך פרק זמן קצר יחסית, הוא השיג כל מה שרק שחקן חולם להשיג לאורך כל הקריירה. אתה לא יכול להתעלם מהשיקול הזה...

2. כסף.

3. הוא יותר מתחבר, מטבע הדברים, לתרבות הספרדית.

THE STRETFORD END,

הוא קשור כל עוד יש אלטרנטיבה, כפי שהסברתי.

13. THE STRETFORD END Member

הוא זכה גם בגביע האנגלי.

חוץ מזה,הכל טוב ויפה,
    לפני עונה הוא חתם ל 5 עונות נוספות,הוא היה צריך לחשוב טוב יותר לפני שחתם על חוזה ארוך טווח.

לגבי האלטרנטיבה,
    אי אפשר לדעת איך מרגישים שאר השחקנים בנבחרת כלפי גרארד או איך הם רואים אותו,
    מה ואיך המנג'ר רואה בו,
    מתאים אולי לליברפול אבל אולי לא לנבחרת ולפועלים בתוכה,
    ושוב,מה שאתה רואה כרבב,לא נחשב כמשהו כזה עבור השאר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/08
  14. Jack Wilshere Member

אכן, שכחתי שהוא היה שותף לזכייה ב-2004.

הבעיה היא שהשתרש נוהג לפיו לחוזים בכדורגל אין ערך. פרגוסון לא יכול לשנות את הנוהג הזה. אני כבר מזמן בדעה שאופ"א צריכים להתקין סנקציות (לסנקציה כספית אין ערך גם כן) כנגד שחקן שרוצה להשתחרר מחוזה. אם יאכפו את הסנקציות האלה, אז שחקנים לא ישתחררו מחוזים. כל שוק העברות, הסכומים שמשתלמים תמורת שחקנים, ההתנהלות הדורסנית של מועדונים, כל המבנה הזה הוא מסואב ורקוב, ומזמן היה צריך לעשות משהו בנידון.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'רארד, רק על התצוגה האנמית ונטולת המנהיגות מול קרואטיה לא מגיע לו להיות קפטן.