מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. ARSI Member

כן, אבל אתם מחזיקים בו כבר מעונת 04\03 ולא מקבלים את מה שציפתם לקבל (הסיבה היא אולי פציעות, אבל זה לא משנה את העובדות).

2. THE STRETFORD END Member

תיקנתי אותך לגבי מה שכתבת:
    "סאהה יותר פצוע מבריא ובכלל, מאז עונת 06\05 (אם אני לא טועה) הוא שכח מה זה להיות חלוץ שמבקיע כמויות שערים. אולי אפילו הייתי צריך לחזור לתקופה שלפני היונייטד"

זה הכל.

3. Gass12 Member

לדעתי יש לקרוא לילד בשמו.. המחלה שהוא סובל ממנה אינה סינדרום רגלי הזכוכית אלא ...
    דלקת חריפה בקרום החשק!!!!
    להערכתי אם עתיד שארית הקריירה המפוקפקת שלו תהיה תלויה על עונת ההשאלה הזו? פתאום יקרה נס
    והבחור המפונק עם כרטיס כללית מושלם זהב פלטינה vip פתאום יחלים.
    כמובן שאז הוא יאמר שהכל בזכות היוגורט המיוחד שבאיטיליה עם החיידק ביפידוססנסוס אלקזאי שתרם
    רבות למערכת החיסונית שלו וחיזק את עצמותיו הרכות שנפגעו בקור של צפון מערב אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

יאללה ביי

4. Pele Member

אנדרסון נפצע אתמול .. כנראה פציעה לא קלה.
    ונחשו מי עשה את התאקל? מאסצ'רנו

5. 亚历山大帕托 Member

רופא הנבחרת הברזילאית כבר אמר שזה לא נראה רציני, אבל נצטרך לחכות לתוצאות הבדיקות.

6. Wave Member

7. Ryan Giggs11 Member

אני מקווה שעכשיו לפחות נקבל מרונאלדו את מה שאנחנו רוצים לשמוע.

8. Jack Wilshere Member

על אף ההדחה של נבחרת פורטוגל על-ידי נבחרת גרמניה הערב, נאני היה מצויין (נכנס כמחליף). הוא בישל את השער השני של הפורטוגלים לפוסטיגה, וכן עשה כמה פעולות תכליתיות. כפי שציינתי כבר, תוך שנה-שנתיים, להערכתי, פרגוסון הופך את נאני לשחקן לא פחות יעיל מרונאלדו. רונאלדו, אגב, לא היה במיטבו.

9. Red Left Winger Member

כבר עכשיו אפשר לראות שנאני בדיוק כמו בעונה החולפת עם יונייטד, הוא אחד מהמרימים הטובים באירופה, איזה כדור הוא הרים בגול, כמו שכתוב בספר, תענוג.

רונאלדו לא היה מדהים אבל שיחק לא רע, ואני מקווה שאולי עכשיו הוא יבין שהוא עוד לא כל יכול ויישאר ביונייטד כי בינינו גם הוא יודע שזה המקום היחיד שהוא ישתפר בו, בריאל הוא פשוט יישאר באותה היכולת, או אולי בכלל תחל נסיגה.

10. THE STRETFORD END Member

אז עכשיו כשפורטוגל עפו אנחנו מוכנים לשמוע את מוצא פיו של רונאלדו
    ורונאלדו,אני מקווה שאתה תקרא את הדברים הבאים לפני שתספר לעולם מה היא ההחלטה שלך,

קח בחשבון שלושה דברים שאני מקווה שיהיו לך כתנ"ך:

א.לא יהיה לך עוד מנג'ר שהיה לך כמו אבא,שיגן עליך מפני כל רע,אם מצד שחקנים יריבים,אם מצד תקשורת עויינת,אם מצד מנג'רים יריבים,אם מצד שחקנים לקבוצה שמסוכסכים איתך,כמו פרגוסון,
    האיש מוכן לעשות עבורך כמעט הכל,שיגן עליך כמו אמא שמגינה על הילדים שלה מבלי להניד עפעף,
    את זה לא תקבל בשום מקום אחר ומאף מנג'ר אחר לאורך כל הקריירה שלך.
    ב.בשום קבוצה אחרת בעולם,שחקנים כוכבים כדוגמת ויין רוני לא ישחקן עבורך,שאתה תבוא לידי ביטוי טוב יותר על המגרש ותקבל את אור הזרקורים ואת המחאמות מקיר לקיר,גם אם זה אומר שזה בא על חשבונם על המגרש ומחוץ למגרש.
    בריאל מדריד אף ראול ושום ואן ניסטלרוי לא יסכימו לשחק בכל מיני תפקידים שאינם תואמים את היכולת או כאלה שפחות מתאימים להם לטובת הקבוצה ולטובת זה שאתה תישאר ותשחק היכן שנוח ומתאים לך יותר.
    ג.לא יהיה לך קהל אוהב ותומך כמו אוהדי היונייטד,
    ספרד,ריאל מדריד או ברצלונה,תיזכר באיך התנהגו האוהדים במדריד לרונאלדו אחר,שהביא להם ים של תארים וברגעי משבר שלו,
    כשהחל להיות פחות טוב,הם שהוא נתן להם הכל,צעקו,קיללו אותו שמן ונופפו לו מול העיניים עם המטפחות הלבנות,כאילו כל מה שהוא נתן להם זמן קצר לפני לא היה קיים,
    אותו הדבר אוהדי ברצלונה עם רונאלדיניו ורייקארד כמנג'ר,
    אנחנו באולד-טראפורד יודעים להעריך,לשמור ולהגן על מי שהוא משלנו גם ודווקא בזמנים קשים.

מה שלא תהיה ההחלטה שלך אני תמיד אזכור לך לטובה את רגעי האושר והתארים שהבאת לי/לנו
    עכשיו הכדור במגרש שלך,אתה רוצה להמשיך ולהיות מאושר בחממה של האולד-טראפורד,
    אתה יותר ממוזמן,
    אתה רוצה לעזוב,מבחינתי ליציע או תמורת הרבה מאוד כסף שיכנס לנו,ליונייטד,אלופת אנגליה ואלופת אירופה,
    אנחנו גדולים יותר מכל שחקן ולא צריכים כפויי טובה
    ותזכור טוב טוב,הדרך אחרי יונייטד היא תמיד למטה!

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/08
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הערב רונאלדו לא ממש יוצא בהצהרה חד משמעית, למרות שהוא מדבר על זה שיש הצעה מריאל, ושהוא ידבר עם יונייטד, ונראה עוד יומיים-שלושה, בלה, בלה, בלה. לי אישית נמאס. בואו ניקח את הכסף ונברח.

12. THE STRETFORD END Member

ואלו הדברים:

In two or three days time I will announce my future because the tournament is over for me," said Ronaldo.

"I will speak to Manchester United. I will try to reach an agreement and we will see."
    When asked if he has made a decision regarding a move to Real, he replied: "No, not yet."

אני חושב שאי אפשר שלא לקרוא מבין השורות,הוא רוצה לעזוב.

13. Gass12 Member

סטרטפורד אין מה לומר ריגשת אותי .כי אני יודע בדיוק מאיזה קישקע כתבת את המילים . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כל מה שכתבת פשוט דברי אלוהים חיים . ובכל זאת ואף על פי כן אני לא מסכים עם השורה האחרונה שלך.
    בסתר ליבך אתה רוצה שישאר.אתה מוכן לסלוח.
    אני כבר לא רוצה!! אני לא מוכן לסלוח.
    וזה לא שאין לו מה לתרום בוא לא נהייה נאיביים .אתה זה שלאורך כל הדרך אמרת שהדרך שלו בתקופה
    האחרונה לגבי הפרשה הייתה דרך לא הוגנת וגם זה באנדרסטייטמנט.
    אני הייתי יותר בוטה וקראתי לו בוגד.

יש פתגם בעברית שאומר "לא אלמן ישראל" אני מניח שמשמעותו ברורה עבורך.
    קנטונה אחד מגדולי הכדורגלנים ששיחקו במועדון פרש מכדורגל באליפות של 97 . ב6 העונות שבאו לאחר מכן לקחנו 4 מתוך 6 כששלוש מהן ברציפות.

אני אשנה אותו מעט ואומר לא אלמן מאנ יו (המועדון) ואני בטוח שכפי שהתגברנו על עזיבת רבים וטובים
    ממנו לאורך ההיסטוריה המפוארת שלנו. נתגבר גם על עזיבתו. וכפי שציינו כאן נאני יכול להתפתח לסוג
    של כריסטיאנו משופר (חץ גירסה 8 :) ).
    הטעם והרושם הסופי של כל ארוחה נקבע על פי הקינוח. על פי המנה האחרונה.
    כריסטיאנו יקירי (בהפוכה לחלוטין). אתה הבאת לנו חרא של קינוח. עם טעם וריח שקלקלו את הטעם
    של כל המנות הקודמות. מבחינתי אתה אוויר. אתה לא קיים. הצורה שבה תעזוב תשפיע על זה
    שאתה לא תוכל להיכנס לרשימת אנשי הכבוד שלנו.. יודע למה???? כי אין לך כבוד!!!
    ראול עוד יאכל לך את הראש ותקלל את האמא שלך (עכשיו היא קרובה יותר)שבאת לאכול מנות של חרא
    מאגו ספרדי. אתה תתגעגע ל13 מתאבדים עבורך (11 שחקנים +פרגי+קיירוש).

14. VaN Member

"It is a dream, a step forward, you can call it what you want. For me it is a great opportunity, and as Scolari says, that train passes by only once, and we have to take advantage of it. "

"You will soon know what I want. You do know what I want and that is why I don't want to say anything else. Let's wait. I want to give more details that is why I cannot say much more."

"It is my opinion, that is why I don't mind if people get upset. It is my decision. It is what I want,"

לי זה נראה די חד משמעי. הבחור רוצה לעזוב והוא לא מתחשב בסיבות א' וג' שהוצגו על ידי סטרטפורד, בגלל שזה בדיוק מה שהוא רוצה לעשות עם הקרירה שלו. שחקן גדול, אדם קטן.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXasshole.Xxx

15. THE STRETFORD END Member

VaN

נראה לי כמו ציטוט מפוברק,
    מאיזה אתר הבאת אותו?