מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח, להחזיק שחקן בכלוב... הלוואי על עצורים כלוב כזה. הבן אדם חתם לפני שנה על חוזה לחמש שנים כי הוא רצה לקבל שדרוג בשכר. אף אחד לא הכריח אותו. הוא יכול היה להישאר עם משכורת נמוכה משמעותית וחוזה קצר יותר. למטבע יש שני הצדדים. בחרת לחתום על חוזה חדש, בחרת לקבל עוד כסף, בחרת להאריך את משך השהות שלך במועדון. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

2. דניאל א. Member

מה שהיה לפני שנה לא רלוונטי, גם תיירי הנרי חתם על חוזה חדש אבל רצה לעזוב, ארסנל החזיקה אותו בכוח? מועדונים ברמה הזאת לא צריכים להתנהג ככה.

3. Red Left Winger Member

רונאלדו רוצה ריאל?
    בנטלי רוצה קבוצת צ'מפיונס?

יאללה בואו נחתוך תסיפור, פשוט נמאס לי....איכס, אני לא יכול כל יום זה משהו אחר, נמאס נמאס נמאס.
    לא מגיע לנו כאוהדים כל הסיפור הזה, פשוט לא איכפת לי כבר.
    זהו אני בוחר בגישת הלא איכפת לי. נ-מ-א-ס.

4. Dimitar Berbatov Member

אני כבר מזמן פיתחתי אדישות לכל סוגיית רונאלדו. אף פעם לא אהבתי את האופי שלו והפרשה הזאת רק מראה עד כמה האופי שלו מגעיל והסיבות כבר נאמרו אינספור פעמים. מבחינתי זה פשוט מאוד: אם הוא מחליט לעזוב נקבל סכומים אדירים מריאל ונוכל לחזק את הסגל (שגם ככה חזק מאוד). אם הוא מחליט להשאר, הרווחנו את השחקן הכי טוב בעולם לעוד כמה שנים.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה, ולמה לעזאזל שחקנים ברמה הזאת כן יכולים להתנהג כך? לומר אני רוצה להישאר, אני לא יודע, אני רוצה להישאר, אני לא יודע, אני רוצה להישאר, אני לא יודע, נראה אחרי היורו. וגם עכשיו, כשהיורו הסתיים, הוא לא אומר דברים חד משמעית אלא כל הזמן דואג להשאיר לעצמו "אחורה פנה". תבוא, תגיד כך וכך וכך. אם כל כך רע לך אצלנו ואתה מאמין שבמדריד יהיה לך כל כך טוב, נסתדר. אבל לא.

"מועדונים ברמה הזאת לא צריכים להתנהג כך"? מה זה אומר? שמועדונים בכירים צריכים להיות מנוהלים על ידי השחקנים, ולא שהמועדון ינהל את הסגל שלו? אנחנו לא רוצים למכור אותו, וזהו. אם אנחנו היינו מחליטים למכור אותו עכשיו לברצלונה והוא לא היה רוצה, הוא לא היה הולך. מישהו היה מתלונן? זה לא הכל רונאלדו והרצונות שלו, וחשוב יותר - זה בטח לא הכל ריאל והרצונות שלה, קבוצה מחליאה שכמותה.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא רוצה את בנטלי. אם אומרים לי היום "רונאלדו עוזב, את מי אתה מביא במקום", אני לא אקח אותו. אם כבר אז אשלי יאנג, שחקן טוב יותר ומתאים יותר (ופחות פרובלמטי).

7. דניאל א. Member

"אתם כבר יודעים מה אני רוצה, אני לא אומר יותר. בתוך כמה ימים תהיה הודעה רישמית. כעת אני צריך לדעת דברים יותר במפורט".

"את ההחלטה לקחתי לפני גמר הצ'מפיונס. לא דיברתי לפני כי היינו במהלך תחרות וזו החלטה חשובה. לאחר מכן, לא רציתי לדבר כיוון שיכולתי לפגוע בפורטוגל, אבל היורו נגמר עבורי וזה הזמן להסביר הכל".

"זה (לשחק בריאל מדריד) משהו שאני חולם ושמשפחתי גם כן. כולנו יודעים מה אני רוצה - אני רוצה לעשות צעד קדימה, להגשים חלום.. זו הזדמנות מאוד חשובה וכמו שאמר סקולארי, ההזדמנויות מגיעות פעם אחת וצריך לנצל אותן. הוא ניצל את ההזדמנות לחתום בצ'לסי וגם אנו רוצים לנצל את ההזדמנויות שלנו".

דבריו של הכריסטיאנו.
    עזבו את המסכן בשקט כבר ותתנו לו ללכת, באמת. מה ניהיה מהיונייטד? זה לא שהוא יילך בחינם.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נו בחייך, רונאלדו מסכן? שיחשוב פעמיים לפני צעדים שגויים כמו ההתנהלות שלו מול יונייטד בפרשה הזאת, אחר כך אולי אזיל בשבילו דמעה.

המסכנים האמיתיים הם אנחנו, אוהדי יונייטד. במקום קיץ של כיף ואושר עילאי אחרי עונה מדהימה, קיבלנו קיץ דלוח בכיכובו של אגואיסט דוחה.

9. דניאל א. Member

אבל אני לא מבין מה זה ייתן ליונייטד להחזיק שחקן שלא רוצה לשחק אצלה.
    אתה מדמיין איך הרומן הזה בדיוק יכול להימשך? היחסים עם הקהל?

זה נראה יותר מידי, שייתנו לו כבר ללכת ויביאו 3 שחקנים במקומו.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש פה עניין עקרוני, זה מעבר לכסף. למכור אותו לריאל זה בעצם לשדר לשחקנים שלנו "אנחנו כפופים לקריזות שלכם, אם בא לכם לעזוב אז קדימה, למה אתם מחכים". אם רונאלדו עוזב, סביר להניח שביום מן הימים גם "החניכים שלו" נאני ואנדרסון יצטרפו אליו, לך תדע מה יהיו ההשלכות.

אני לא רוצה להושיב אותו שנה ביציע, יכול להיות שבסופו של דבר נאלץ למכור אותו כבר בקיץ הזה, אבל אנחנו לא יכולים להגיד ברגע שמישהו רוצה לעזוב "טוב, במילא תהייה מתוסכל אז תעזוב".

11. דניאל א. Member

ומה באמת חשבת? שבגלל ה'ויוה לה רונאלדו' החרוש רונאלדו פתאום יירצה להישאר?
    לא באמת, אתה באמת מופתע מזה שרונאלדו אומר שהוא רוצה לעזוב?

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מופתע מכלום שקשור בו, לכולם היה ברור שביום מן הימים הוא יעזוב. אז מה? כל מה שהוא רוצה אנחנו חייבים לתת לו?

איך שרו הרולינג סטונס? You Can't Always Get What You Want.

13. דניאל א. Member

כן, אבל העיקר שכולם המשתמשים פה אומרים "אף שחקן לא מעל המועדון"
    מוזר, כי ההתנהלות של יונייטד מוכיחה דברים קצת אחרים.

14. George Best Member

כן, כי נורא רע לו ביונייטד...
    הוא מקבל אהבה מהקהל שבטח ובטח שבריאל מדריד הוא לא יקבל,
    הוא אלוף אנגליה ואלוף אירופה,
    הוא משחק בקבוצה הטובה בעולם נכון להיום,
    הוא משחק בליגה הטובה בעולם והוא מקבל שכר מפלצתי.
    אז כן, למה שיעזוב?
    אה כן, הוא פורטוגזי.
    תמיד חברים שלי שאלו אותי למה אני לא קונה חולצה של רונאלדו.אמרתי להם בלי היסוס שהוא אולי האחרון שאני אקנה חולצה שלו.זה בדיוק למה.
    שחקן כ"כ לא נאמן למועדון, סמרטוט.

15. Jack Wilshere Member

Danny Simpson,

אי-אפשר להחזיק שחקן בכוח. אם רונאלדו אכן רוצה לעזוב, לפרגוסון לא תהיה ברירה. בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מההתנהלות של היונייטד עד כה. שחקנים ילמדו לחשוב פעמים לפני שהוא חותמים על חוזה ארוך טווח. לחוזים יש ערך בכל תחומי החיים, ומן הראוי שיהיה להם ערך גם בספורט.