מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. AW forever Member

פרדיננד אפילו לא על הספסל. פצוע?

2. pazer Member

יש לי הרגשה שפרגוסון מעלה חצי הרכב למשחק הזה וחצי לשבת כדי שינוחו ליום רביעי הבא.
    אבל עדיין, פרדיננד היה צריך להיות על הספסל...

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/09
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הזמן טענות, כל הזמן תלונות. הוא שחקן ההגנה החשוב ביותר שלנו, הוא רק חזר מפציעה, שיחק 90 דקות בפורטו ו-120 נגד אברטון. כמו שזו היתה החלטה שלא מסכנים שחקנים מסוימים בחצי הגמר, כך כנראה עם ריו היום, בהנחה שהוא לא פצוע או משהו.

4. Guinness Member

אנדרסון ורונאלדו היו מבריקים היום. רוני נלחם, כמו תמיד, ואפילו כבש שער נהדר. גיגסי היה גם הוא מצוין. למרות שפרדיננד היה חסר היום, ההגנה תפקדה טוב מאוד. בסה"כ משחק נהדר שלנו וניצחון חשוב מאוד להמשך מאבק האליפות.

חייבים להשאיר את הרגלים על הקרקע, ביום שבת משחק ביתי שבטוח לא יהיה קל כמו היום, נגד טוטנהאם.

5. Ryan Giggs11 Member

יופי של משחק ויופי של מחזור.
    ליברפול וצ'לסי מאבדות נק' ואנחנו סוף סוף חוזרים לשחק טוב במשחק שגם אם היה מסתיים בתוצאה גבוהה יותר אף אחד לא היה מרים גבה.

ההגנה הייתה טובה למרות שלא הייתה זקוקה להתאמץ יותר מדיי, גיגס היה פעיל וטוב ואנדרסון ממשיך בתנופה שלו ושוב פעם לטעמי, מספר אחד על המגרש.
    כל הזמן פעיל, כל הזמן פנוי לקבל כדור ואפילו בעט והיה קרוב לכיבוש(!!).

שורה תחתונה 3 נקודות קריטיות מאד ושוב פעם מקום ראשון.הפנים ליום שבת לעוד משחק עונה, איך הם עומדים בזה?!

אגב, מישהו יודע מה קורה עם אושה ונוויל?אני מאד מקווה שהפציעות לא חמורות מדיי.

6. Dimitar Berbatov Member

יששששששש
    הרבה זמן שאני לא זוכר כזאת הנאה ממשחק שלנו (בערך מה 4-0 בפולהאם ברבע גמר גביע). מחצית ראשונה שהייתה יכולה להגמר בקלות בשלושה שערים. כמעט ואין שחקן שלא היה טוב היום. גיגסי באחד המשחקים הכי טובים שלו העונה, לדעתי אפילו הכי טוב. נמצא בכל מקום במגרש ונתן כמה מהלכי כדורגל נהדרים שהזכירו את גיגס של הניינטיז. רק חבל שלא ניצל את שתי ההזדמנויות המעולות שהגיע אליהן. רוני כרגיל מעולה כמה אני אוהב אותו. גם פלטשר במשחק נהדר אחרי פציעה וסקולס למרות משחק לא גדול עם בישול נהדר לכבוד ההופעה ה-600. אבל מעל כולם אנדרסון כמובן. קיבל את הצ'אנס מפרגי נגד פורטו ומאז פשוט מעולה. כדור פנטסטי לגיגסי בשער הראשון וכמו בשנה שעברה כך-כך אנרגטי. ענק

אברה מאוד מדאיג אותי. בחודש האחרון זה פשוט לא אותו אברה, המגן השמאלי הטוב בעולם. היום שתי טעויות גדולות מאוד שלו אפשרו לג'ונסון ופנאנט לספק לקראוץ' כדורים מסוכנים שגרמו לנו לדפיקות לב. נקווה שהוא יחזור במהרה כי לנון וולקוט הם לא פנאנט.
    עוד נקודה, קצת יותר מרגיזה ממדאיגה היא רונאלדו. אני חושב שהיום ההצגות והפרצופים שלו עברו את הגבול. הנה דוגמה לדבר שהרתיח אותי באותו הזמן: דקה 60. רונאלדו מקבל כדור בצד ימין רוני במיקום נהדר ברחבה והכדור של רונאלדו נהדף. מה עושה מר רונאלדו? מסתכל על פלטשר וגיגסי רודפים אחרי הכדור (וגם משיגים אותו). ולא הכדור הלא מדויק מעצבן אותי, אלא הזלזול והעצלנות וגם ההצגות והפרצופים לא בדיוק עוזרות למערכת העצבים שלי.

אגב, לא יודע אם שמתם לב לרוני וג'ימס היום. במחצית הראשונה רוני המטורף נוגח בג'ימס בידידות בכתף אחרי שג'ימס (משחק נהדר אגב, לא שזה חשוב לנבחרת..) הציל הזדמנות טובה. ג'ימס כמובן לא מבין מאיפה המטורף הזה נחת עליו ומחייך. He goes by the name of wayne rooney :aaa021:

7. pazer Member

שים לב שאותה הטעות ההיא של אברה לא הייתה שלו אלא של רוני שירד לעשות הגנה. דווקא בדקתי את זה.

אבל כן, מנצ'סטר יונייטד הייתה היום פשוט מצוינת.
    אני חושב שלמעשה הם שיחקו באותה צורה כפי ששיחקו נגד אברטון עם נסיונות להכנסות כדורים רק שהפעם זה גם עבד.

8. THE STRETFORD END Member

לפי סקאיי ניוז אושיי ונוויל בחוץ לכמה שבועות,
    המזל שלנו הוא שרפאל כשיר ו ווס בראון חזר להתאמן.

מחצית ראשונה מצויינת,גיגסי יכול היה לגמור את המשחק מוקדם,
    מחצית שנייה פחות טובה אבל בגדול הכל היה תחת שליטה,
    ניצחון טוב,אווירה טובה ועכשיו עם הפנים לטוטנהאם ביום שבת.

ואן דר סאר - מחוסר עבודה,5.
    וידיץ - מצויין,7.5.
    אוונס - לא הרגשתי אותו וזה אומר שהוא שיחק ללא דופי,7.
    אברה - חוזר לעצמו,7.
    נוויל,לא הספיק להשפיע,אושיי היה בסדר גמור.
    רפאל - לא תמך יותר מדי בהתקפה וזה לא מפתיע אחרי 120 דקות לפני שלושה ימים אבל אין טענות,6.
    פלטצר - יופי של משחק,מחלץ כדורים,מניע כ,6.
    רונ ידור,הפעיל לחץ,7.
    סקולס - פס גדול לקאריק אבל לא יותר מדי פעולות גדולות מעבר,6.5.
    אנדרסון - חזר לעצמו,7.5.
    גיגס - הסיומת שלו אף פעם לא היתה הצד החזק שלו,מעבר לזה בסדר גמור,6.
    רונאלדו - כמה פעולות טובות אבל לא מספיק,6.
    רוני - מספר אחד,כרגיל,7.5.
    קאריק - הלוואי וזה סימן שגם הוא חזר לעצמו,7.

9. George Best Member

הטעות המדוברת של אברה הגיעה אחרי כדור רוחב גבוה שאברה כנראה לא "חישב" נכון, מה שאיפשר לפנאנט להגיע למצב סופר מסוכן כמה מטרים אלכוסנית מהשער.

אני צריך לקום בעוד משהו כמו 5 שעות, אז אני לא אגיב על כל המשחק, רק אגיד משהו אחד-
    זוכרים את ה 0-3 על פולהאם באולד טראפורד ב-18 לפברואר?
    זו הייתה הפעם האחרונה ששמרנו על רשת נקייה במשחק ליגה.
    סוף סוף גם ניצחון וגם יכולת משכנעת (פעם אחרונה - פולהאם בגביע בחוץ), ליברפול וצ'לסי מאבדות נקודות יקרות ועוד בבית,
    רק לפני שלושה ימים כולנו היינו מאוכזבים אחרי ההפסד לאברטון, תראו איך אנחנו עכשיו אחרי 72 שעות.

אה כן, ראיין גיגס באחד המשחקים היותר טובים שלו בשנים האחרונות.
    הסיומת הייתה נוראית (יכל לכבוש שלושער בקלות), אבל כל פעולה הייתה מושלמת, איזה שחקן!

10. קינג לדלי Member

נגדנו בטח גם ברבאטוב גם טבז וגם רוני ישחקו.
    תמיד שומרים את כולם עלינו.

אני מאמין,לאללה מאמין...

11. George Best Member

כמה משחקים כבר אתם שומרים על רשת נקייה?
    כמה שערים ספגתם בעשרת משחקי הליגה האחרונים?
    וגם עדיין לא הפסדתם משחק ליגה מול הטופ 4, איזה מאזן מרשים, מברוק!

12. קינג לדלי Member

מדובר בעיקר על משחקי הבית ככה שאתה לא יכול לנחס.

13. THE STRETFORD END Member

טוטנהאם היא תמיד משוכה קשה,כן,יש לנו רקורד מצויין נגדם במשך השנים אבל בגלל שהם תמיד באים לשחק כדורגל,גם באולד-טראפורד מצפה לנו משחק מאוד מאוד קשה ובמיוחד עכשיו כשהם בכושר נהדר ונקיים מלחצים,
    לדעתי אם נעבור אותם בשלום אז עשינו צעד מרכזי לקראת התואר
    אבל עד שבת אפשר קצת לנוח ולשמוח מזה שהגדלנו את הפער בטבלה ועדיין יש לנו משחק חסר,
    מחר בליגת המילואים יש משחק נגד ניוקאסל ויהיה מעניין אם ווס בראון ישחק,
    אני עייף,הבירות הרגו אותי,לילה טוב.

14. Ryan Giggs11 Member

אגב, אתמול בתחילת המשחק שכנר אמר שזהו המשחק ה57 שלנו העונה(אני לא סגור על ספרת האחדות, תקנו אותי אם טעיתי).
    עלו פה לאחרונה טענות שאנחנו כבר לא אותה קבוצה אטרקטיבית כביכול ולא משחקים כדורגל טוב(בלי קשר למשחק של אתמול).
    ואני שואל איך הם בכלל מצליחים לעמוד על המגרש אחרי כל כך הרבה משחקים?כל זה בלי לכלול את האימונים הנסיעות והטיסות. לא אנושי.

15. eastlands Member

טרונלדו היה מבריק ?
    ראיתי את כל המשחק , התמקדתי בבכין הזה , נכון היה לו שער מדהים בפורטו , אבל היעילות שלו ירדה פלאים , יותר מידי אגואיסט , מחפש את השער גם במצב אבוד במקום מסירה , הנפילות שלו זה כבר בדיחה וברב המקרים הוא נשאר לבכות עם עצמו ,לדעתי הוא משחק קודם לעצמו ואחר כך לקבוצה .
    תמיד התפללתי שיעבור כבר קבוצה , עכשיו אני חושב שעדיף עבורי שישאר , לא בטוח כמה חבריו בקבוצה סובלים אותו , גם הריבים והשופטים כבר למדו אותו היטב , עדיין שחקן ענק , אבל אחד ששינה העונה את סדר העדיפויות.

כתבה מעניינת בגארדיין על הקבוצה היחידה שהחליטה להעלות את מחירי המנויים בעונה הבאה , בהחלט לא מפתיע שמדובר בקבוצה עם הכי הרבה מנויים -55 אלף .

http://www.guardian.co.uk/football/2009/ap...-season-tickets